Een website met impact

PROGRAMMA

In dit programma maak je in 4 weken je eigen website
en stap je de wereld in met impact.

IMPACT

Wil je een website die duidelijk maakt wat jij te geven hebt?

BEGELEIDING

Weet je niet hoe je dit in je eentje voor elkaar moet krijgen?

}

SNEL ONLINE

Wil je snel online om door te kunnen met je bedrijf?

Dan is het nu tijd om in actie te komen!

DIT ZEGGEN Carmen en Nynke

De training hielp me om me beter te richten op wat ik nou eigenlijk wilde neerzetten met mijn website. En dus ook met mijn bedrijf. Daarna was het mogelijk om de website op een zaterdag te bouwen! Hard werken in een gezellige sfeer!

Carmen Caspersz

Heel erg blij! Zonder de hulp van Mok was het mij niet gelukt. Ik ben zo tevreden met mijn site. Het past zo goed bij mij en bij mijn bedrijf. Dankjewel! Nynke Hoekstra

INDRUK MAKEN

Een website met impact

Als ondernemer heb je een website nodig om jezelf zichtbaar & vindbaar te maken. Je wilt natuurlijk dat je website de kwaliteit van jouw dienst uitstraalt en je bezoekers uitnodigt om klant bij je te worden. Maar weet jij hoe je je bezoekers aanspreekt op je website om een indruk achter te laten? Of hoe je je ideëen omzet in een website zodat de waarde van jouw dienst goed wordt uitgelicht?

BETER RESULTAAT

In minder tijd

De snelste manier om een website te bouwen is eerst de inhoud ervan te verzamelen. Dit klinkt misschien logisch maar je zult je verbazen hoeveel mensen zich onvoorbereid direct op het bouwen storten. Met als gevolg dat ze eindeloos bezig zijn met de stijl, de pagina’s en de teksten aan te passen. Hierdoor verlies je veel waardevolle tijd en het resultaat is vaak een rommelig geheel. In dit programma focus je je daarom eerst op het maken van sterke inhoud voor je website.

Jouw echte waarde

Om een website impact te laten hebben moet deze duidelijk maken welke impact jouw dienst op het leven van je bezoeker zal hebben. Klanten aantrekken bereik je niet door het beschrijven van jouw dienst. Maar door het wijzen op de resultaten die jouw dienst voor de bezoeker oplevert. Dit is de échte waarde van je product en van dat wat jij de wereld inbrengt.

Tot leven komen

Met het maken van je website breng je al je ideeën en materialen samen. Ze krijgen vorm en worden zichtbaar. En zo komt je bedrijf tot leven!
Om je zo snel mogelijk tot een goed resultaat te brengen help ik je in een live workshopdag met de techniek. In deze dag bouw jij je website. Zo stap je binnen korte tijd de wereld in met een website die impact heeft op jouw ideale klanten.

Dit programma helpt jou

l

STERKE INHOUD TE MAKEN

Met het vertalen van jouw ideeën naar waardevolle content die impact heeft op je bezoeker.

}
JE WEBSITE TE BOUWEN

Met het praktisch opzetten van je website onder mijn begeleiding in een live workshopdag.

ZELF DE CONTROLE TE HEBBEN

Om je website altijd zelf aan te kunnen passen door onbeperkte toegang tot technische training.

VITAAL & VEILIG TE BLIJVEN

Met een jaar lang actieplan om je website gezond, vitaal en veilig te houden.

AANGESLOTEN TE BLIJVEN

Met je vragen kun je altijd terecht in de besloten Facebook groep.

MET EEN GRATIS BONUS

Je ontvangt het Divi thema (t.w.v. € 223,-) gratis bij dit programma.

DIT ZEGGEN KARIEN EN ANNELIES

Top manier om je website te bouwen. Mok helpt je voor te bereiden met checklists en filmpjes. Ze ‘dwingt’ je daarmee goed na te denken over je toegevoegde waarde voor jouw klanten. Een goede voorbereiding maakt de ‘bouwdag’ zelf ook heel efficiënt. Ook na deze dag blijk ik nog goed overweg te kunnen met de techniek, zodat ik m’n site goed kan aanvullen, uitbreiden en onderhouden. Een aanrader! Karien Heijstek

Erg goed online trainingsmateriaal. Het creatieve proces waar ik doorheen ben gegaan was bijzonder. Alle afbeeldingen en tekst van tevoren uitzoeken en bedenken en het dan tot leven zien komen. Annelies Bakker

STAP DE WERELD IN

Websites van deelnemers

EEN WEBSITE MET IMPACT

Je investering

Bouw in 4 weken een website om de juiste klanten aan te trekken.

Het complete programma kost 949 euro (excl btw).
Dit is inclusief online trainingen, worksheets, het Divi thema, een jaar-actieplan, community support en een live workshopdag.

Bij inschrijving krijg je meteen toegang tot de ‘Sterke inhoud’-module.
Je kunt dus direct beginnen!

Ja, ik wil een website maken met impact

Ik schrijf me hierbij in voor het programma
met workshopdag op zaterdag 19 mei

Heb je een actie-code? Houd die bij de hand.
Je korting wordt doorberekend zodra je de code hebt ingevoerd.

DIT ZEGGEN HANNAH EN Renske

Mok is een geweldige begeleider. Ze weet je op de juiste momenten te inspireren of op een prettige manier te sturen. Wat ik erg fijn vond is haar enorme kennis en dat ze deze op een rustige manier heel helder en boeiend weet over te brengen. Top! Hannah Bouma

Mok loopt heel helder door de verschillende stappen en mogelijkheden heen, waardoor ik wist wat ik moest doen om een inhoudelijk sterke website op poten te krijgen. Renske Foekema-Boelens

VRAGEN EN

Antwoorden

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Ik heb nog geen inhoud voor m’n website, kan ik dan wel meedoen?

Dat is geen probleem. Zodra je je inschrijft krijg je toegang tot de training ‘Sterke inhoud’ waarin ik je help met het maken en verzamelen van de inhoud van je website.

Ook stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om je website in de dagworkshop te kunnen maken.

Hoe meer je af hebt, hoe meer je uit de workshopdag zult halen. Het is meteen een mooie stok achter de deur om ermee aan de slag te gaan!

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?
Voor het maken van je website heb je naast inhoud voor je website (zie vorige vraag) een aantal technische dingen nodig:

– een domeinnaam

– een hosting

– wordpress op je domein geinstalleerd

Tips over hoe je dit kunt regelen krijg je bij inschrijving van het programma.

Ik heb al een website maar wil deze verbeteren, is deze training geschikt voor mij?
In de training maken we een website van ‘scratch’, dus van begin af aan. Deze training is geschikt voor je als je schoon schip wilt maken en dus helemaal opnieuw wilt beginnen. Je kunt natuurlijk altijd goede elementen van je huidige site in de nieuwe verwerken. Denk aan de structuur, de teksten of beelden.
Ik ben een digibeet, kom ik er wel uit met de techniek?
Alle kennis die je nodig hebt voor het bouwen van je website leg ik in kleine stapjes uit. Het thema dat we gebruiken in de training werkt heel intuïtief en je hebt helemaal geen coderingskennis nodig om je website op te zetten. Het leuke is dat je al vrij snel resultaat zult zien. Hierdoor krijg je vertrouwen dat ook jij het kunt!
Moet ik iets voorbereiden voor de workshopdag?

Ja zeker! Allereerst heb je een domeinnaam en hosting nodig. En om je website in 1 dag te kunnen maken heb je de inhoud van je website nodig. Je krijgt bij aanmelding toegang tot de online training Sterke inhoud waarin ik je laat zien hoe je dit voor je website maakt en verzamelt. Daarnaast stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om jouw website in 1 dag te maken.

Je kunt nu dus al direct aan de slag!

Ja, ik wil een website maken met impact

Ik schrijf me hierbij in voor het programma
met workshopdag op zaterdag 19 mei

Heb je een actie-code? Houd die bij de hand.
Je korting wordt doorberekend zodra je de code hebt ingevoerd.

Nog meer vragen?

Stuur me je vraag of een terug bel verzoek
en ik help je met het helder krijgen van je volgende stap.

5 + 13 =

Vul je e-mailadres in,
dan mail ik je de link naar de training:

You have Successfully Subscribed!

Ontdek 9 voordelen van een website

en hoe je deze inzet voor meer klanten.

Schrijf je direct in om het e-Book te downloaden

Check je mail voor het e-Book!