Hallo

Mijn naam is Mok

Als grafisch ontwerper en webbouwer heb ik jarenlang geprobeerd net zoals die flashy reclamelui te zijn. Je weet wel: glad, strak, stoer en mega afstandelijk.

In mijn poging ze na te doen, had ik een ‘plastic’ website voor m’n bedrijf gemaakt.

Ooit een plastic website gezien? Vast! Dit is een website die als een masker vóór een bedrijf staat zonder hier echt mee in verbinding te staan.

Nou, zo eentje had ik. Een site die niet liet zien wie ik was of waar ik voor stond. Het was gewoon een plaatje dat ik erop had geplakt. Met een imago dat ik dacht dat je als serieuze webbouwer moest hebben.

Van nep naar natuurlijk

En werkte dat, zo’n opgeblazen imago, vraag je je af? Ehh niet echt… Ik kreeg klanten die niet bij mij pasten. Deed opdrachten waar ik niet enthousiast van werd. En ik werd er armer van. Echt! Ik verloor geld op m’n opdrachten omdat ik te grote opdrachten aannam die ik vervolgens moest uitbesteden.

Wat ik echt miste was contact. Ik zat alleen maar achter mijn mail met de opdrachtgever en de webbouwers in India te communiceren. Er ging zo veel tijd verloren aan misverstanden (en aan typen)!

Tijd om te gaan staan voor de webbouwer die ik wilde zijn. Namelijk eentje die in direct contact met jou werkt. Niks glad, strak, stoer en afstandelijk. Gewoon echt, natuurlijk, plezierig en persoonlijk.

Hoe past de keukentafel hierin?

Bij ons thuis was de keukentafel het centrum van de wereld. De liefde en steun die ik daar vond, spreekt uit de foto hieronder. Met m’n Opi en Omi op m’n elfde verjaardag.

Ik ervaar dat een sterke, liefdevolle basis mij een krachtig fundament heeft gegeven voor een stralend leven. Met Webbouwen aan de keukentafel streef ik, met hetzelfde principe van een krachtig fundament, het licht van jouw bedrijf naar buiten te brengen.

Let’s light up the world

Ik geloof dat we allemaal iets unieks te bieden hebben.

Als zelfstandig ondernemer weet je dit. Want jij hebt ervoor gekozen te doen waar je van houdt. Waar jouw hart van gaat stralen.

De liefde voor wat jij te bieden hebt is de kracht achter je bedrijf. Het kan niet anders dan dat je hier het leven van anderen mee raakt. Op zo’n manier dat hun leven ook meer gaat stralen.

Dit is denk ik wat ons de grootste voldoening geeft. Elkaar te helpen ons best mogelijke leven te leiden. Laat zien wat voor moois jij te bieden hebt met een website die bij je past en light up the world!

Meer weten over mijn ondernemersreis?

Heb je een website die je boodschap en ambitie niet meer weerspiegelt?

Of ben je nog helemaal niet zichtbaar onder je doelgroep?

Plan dan een online 1-op-1 helderheids-gesprek met me in.
Met dit gesprek krijg je in een half uur 100% focus. En ik geef je persoonlijk advies over je wat jij kunt doen om het hart van je bedrijf zichtbaar te maken.

Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!

heb je een vraag