Of ik je kan helpen?

Misschien wel!

Wil jij je bedrijf zichtbaar maken online? Heb je hier een website voor nodig?

Wil jij jouw product op jouw unieke manier presenteren? Helder, overzichtelijk en in een stijl die aansluit bij jouw aanbod? Wil je zelfstandig de indeling, teksten en foto’s kunnen opmaken of aanpassen? Pagina’s aanmaken, formulieren installeren en blogs kunnen toevoegen?

En dit het liefst zonder te veel gedoe?

Ja, dan kan ik je zeker helpen!

Ik houd van eenvoud en helderheid

Mijn naam is Mok

Als grafisch vormgever maak ik al meer dan 10 jaar websites.

De combinatie van techniek, structuur en ontwerp die bij het maken van een website komt kijken heb ik voor talloze klanten uitgevoerd. 

Door m’n ervaring in webbouwen weet ik hoe je op een efficiënte manier goede websites maakt. Wat handig is en wat niet. De beste volgorde van werken, zodat je het meeste tijd bespaart.

Deze kennis zet ik in om een website voor jou te maken of je te leren hoe je dit zelf doet. Belangrijk vind ik dat je de kennis krijgt om je website zelf te beheren. Zo kun je je website altijd up to date houden en is het de dynamische afspiegeling van je bedrijf.

Ik houd van warmte en kracht

Motivatie

Het delen van m’n kennis begon met les geven op een basis school. Het leek mij belangrijk dat kinderen op een jonge leeftijd de kans krijgen te leren een website te bouwen. Ook ben ik een aantal collega grafisch ontwerpers gaan leren om websites in WordPress te maken. Zodat ook zij websites aan hun klanten konden gaan aanbieden.

Hierdoor raakte ik nog meer gemotiveerd om mensen te leren een eigen website te bouwen. Het idee kwam om dit aan m’n eigen keukentafel te doen. En zo ontstond ‘Webbouwen aan de keukentafel’. De naam sluit ook aan bij de situatie van m’n klanten die als zelfstandige ondernemers ook vaak aan hún keukentafel zullen zitten werken. Dus of je nu een ‘live’ of een online training van me volgt, we ontmoeten elkaar altijd op die centrale plek.

Wil je weten of m’n aanbod aansluit op jouw website-wensen?

Stuur me je vraag of een terug bel verzoek en ik help je met het helder krijgen van je volgende stap.

11 + 10 =

Ontvang de gratis training

Starten met je website

You have Successfully Subscribed!

Ontdek 9 voordelen van een website

en hoe je deze inzet voor meer klanten.

Schrijf je direct in om het e-Book te downloaden

Check je mail voor het e-Book!