Hallo

Mijn naam is

Mok

Liefde & kracht

Ik geloof dat we allemaal iets unieks te bieden hebben. Als zelfstandig ondernemer weet je dit. Want jij hebt ervoor gekozen te doen waar je van houdt. De liefde voor wat jij te bieden hebt is de kracht achter je bedrijf. Het kan niet anders dan dat je hier het leven van anderen mee raakt.

Missie

Mijn missie is jou te helpen een krachtig fundament te maken voor een stralend bedrijf. Met een website die jouw visie weerspiegelt en de mensen aantrekt die perfect bij jou passen. Zodat je een verschil in hun leven kan maken. Gewoon, omdat het kan 🙂

Dit doe ik aan de keukentafel. Waarom? Omdat de keukentafel voor mij de plek is waar je samenkomt en elkaar ondersteunt. De plek waar jezelf kunt zijn, waar je vrij bent om de beste ideeën te laten ontstaan. De keukentafel is nog steeds de plek waar ik met m’n familie samenkom. En waar we altijd weer bekrachtigd en rijker van opstaan om elk ons eigen weg te gaan. Deze basis wil ik voor jouw bedrijf bieden. Zodat jouw bedrijf floreert en jij hiermee weer anderen inspireert.

100% achter het resultaat staan

Een beetje geschiedenis

Vijftien jaar geleden begon ik als grafisch ontwerper. Ik werkte bij een reclamebureau, maar dit ruilde ik na een jaar al in voor een leven in Barcelona als zelfstandig ondernemer.

Dit was de tijd dat websites net opkwamen en ik weet nog dat ik m’n eerste website maakte voor de bar FOC die een nederlandse vriend van me daar net had opgezet. Wat vond ik dat een feest: de combinatie van structuur, ontwerp en techniek die bij het maken van een website komt kijken. Ja én daar weken op het terras zitten te werken natuurlijk 🙂

De websites die ik maakte werden steeds groter en ingewikkelder en ik ging mensen inhuren om m’n designs te bouwen. Hoe groter de projecten werden, hoe meer moeite ik kreeg mijn visie en wensen goed uitgevoerd te krijgen door de programmeurs. Ik besloot weer terug naar de basis te gaan: zelf de websites te maken. Zo had ik totale controle en kon ik 100% achter het resultaat staan.

Door jou te leren hoe jij controle over je website krijgt en hoe je deze inzet voor het succes van je bedrijf, kun je de manier waarop jij de wereld in stapt naadloos laten aansluiten op jouw visie, aanbod en ideale klanten. Dit maakt het resultaat hiervan extreem waardevol.

Op blote voeten stralend leven

Mijn fundament

Ik woon samen met Jasper, hier met ski-bril omdat ie overgevoelig is voor licht, en Dana, de liefste hond van de hele wereld.

Ik houd van koken voor grote groepen en dit doe ik regelmatig voor daklozen, op retraites of festivals. Het bij elkaar brengen, organiseren en transformeren van alle ingrediënten tot een goed resultaat lijkt best wel op het maken van een website! Alleen dat koken fysieker is, dus wel een fijne afwisseling.

M’n droom is op een dag in een klein eco-dorp in Portugal te wonen waar ik de hele dag op m’n blote voeten kan lopen en we onze eigen groenten verbouwen.
Laatst ben ik daarheen geweest voor een workshop waarin we een rond huis hebben gemaakt van stro en leem. Lees er hier meer over.

In deze droom (lees: doel) heeft Webbouwen aan de keukentafel meerdere lokaties en tientallen trainers en webbouwers. En run ik het bedrijf vanuit Portugal.

Ik prijs me gelukkig met ontzettende leuke familie en vrienden. En ervaar dat een sterke liefdevolle basis mij een krachtig fundament heeft gegeven voor een stralend leven. Met Webbouwen aan de keukentafel streef ik, met hetzelfde principe van een krachtig fundament, de stralendheid van jouw bedrijf naar buiten te brengen.

Nieuwe website nodig?

Stuur me je vraag of een terug bel verzoek met onderstaand formulier.
Ik help je met het helder krijgen van je volgende stap.

1 + 2 =

Webdesign, Webbouw & Webtraining

Vul je e-mailadres in,
dan mail ik je de link naar de training:

You have Successfully Subscribed!

Ontdek 9 voordelen van een website

en hoe je deze inzet voor meer klanten.

Schrijf je direct in om het e-Book te downloaden

Check je mail voor het e-Book!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online training

Hop! Op naar m'n nieuwe website

Woensdag 12 juni 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online workshop

Starten met je website

maandag 17 december 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de Open Keukentafel (in Amersfoort)

Starten met je website

Zaterdag 10 augustus 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik kom naar de gratis aanschuif ochtend

op vrijdag 08 maart

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

gratis worksheet, bezoekers website, stappen website, beginnen aan je website, eerste stap website

Ja, ik ontvang graag de worksheet

om klanten metm'n website aan te trekken

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

Ja, ik ontvang graag de Spiek Sheet

voor de ideale formaten foto's op m'n website

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik ontvang graag de 40 tips

voor een ijzersterke website.

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!