Interviews

Waanzinnige gesprekken

Naar aanleiding van het uitkomen van mijn boek heb ik de gelegenheid gekregen om met verschillende gave ondernemers te spreken. In elk gesprek krijg je andere inzichten in de werking van een waanzinnige website terwijl je beetje bij beetje meer over mijn eigen ondernemersreis ontdekt.

Met

Shelley Barendregt

Helpt ondernemers meer te doen in minder tijd

Toen ik mijn website ooit maakte, heb ik er meer dan een half jaar over gedaan. Had ik toen Mok maar gekend ????

In deze aflevering heb ik het met Mok over waarom een website nou helemaal niet zoveel tijd hoeft te kosten (zeker niet met Mok’s bouwmethode), wat er essentieel is voor een succesvolle website en hoe je in zo min mogelijk tijd zo veel mogelijk conversie uit je website haalt.

Met

Jeanet Bathoorn

Business coach / vrijheidsondernemer

In deze razend enthousiaste aflevering praat ik met Mok Heijmerink. Haar nieuwe boek ‘Waanzinnige Websites’ is al een bestseller en staat hoog in ranking. En terecht. Te vaak beschouwen wij ons digitaal vastgoed, wat een website is, als een vaststaand gegeven en verbeteren we het nauwelijks. Mok Heijmerink is grafisch ontwerper en webbouwer en heeft jarenlang geprobeerd net als die flashy reclamelui te zijn. Je weet wel glad, strak, stoer en mega afstandelijk. In haar poging ze na te doen had ik een ‘plastic’ website voor m’n bedrijf gemaakt. Ooit een plastic website gezien? Vast! Dit is een website die als een masker vóór een bedrijf staat. Zonder hier echt mee in verbinding te staan. Met haar bedrijf ‘Webbouwen aan de keukentafel’ wil ze een eind maken aan plastic websites. Ze staat voor echt.

Met

Iris Boonstra

Businesscoach voor lichtwerkers

Deze aflevering ben ik in gesprek met Mok Heijmerink. Een stralend mens en prachtige ziel die met de inspirerende zin ‘Let’s light up the world’ ondernemers helpt hun website zo in te richten dat ze harten veroveren. Het is een bijzonder mooi gesprek, waarin we het hebben over de betekenis van spiritualiteit voor haar leven en bedrijf; dolfijnen en de liefdevolle betekenis die de keukentafel voor haar als kind kreeg. 

Met

Rogier van Wagtendonk

Business mentor

In de podcast die ik met haar opnam spreek ik Mok over de reis van de afgelopen jaren. Over haar kern producten die na jaren nog steeds staan, haar eenvoudige klantreis & haar spirituele visie voor de toekomst.

Van rock bottom naar de koffie dame van haar imperium. Want wat ze het liefst doet is de verbinding aangaan met haar klanten & team leden. De ruimte nemen om echté gesprekken te voeren.

Met

Phil van Son

Online ondernemen | Mindset | Wet van aantrekking

In deze podcastaflevering interview ik Mok Heijmerink van Webbouwen aan de keukentafel over haar boek: Jouw waanzinnige website – Binnen no-time online met een website die harten verovert.

Met

Marie Gon

Coach voor interieurontwerpers

In dit interview praten Mok en ik over het cruciale belang van een goede website voor interieurontwerpers, de taal die je spreekt naar je klanten en delen we waardevolle tips. Als interieurontwerper is je website de sleutel tot het overbrengen van je passie, je projecten en je persoonlijke levenswensen. Ontdek hoe je jouw passie en projecten op een laagdrempelige manier kunt presenteren aan je klanten. Klaar om je online aanwezigheid te versterken? Klik nu om de video te bekijken!

Met

Daisy Goddijn

Uitgever

Jouw waanzinnige website: ben jij ondernemer en wil je ook een waanzinnige website die harten verovert? Bekijk dit interview met Mok Heijmerink, kersverse auteur van het boek ‘Jouw waanzinnige website’.

Met

Ilona Visker

Coach voor professional organizers

Je eigen website bouwen aan de keukentafel, is het zo simpel?
In deze aflevering interview ik Mok Heijmerink van webbouwen aan de keukentafel over het belang van websites, hoe je zoiets aanpakt én over haar nieuwe boek: jouw waanzinnige website die vanaf nu bij managementboek te bestellen is

Nieuw: Luisterboek!

Jouw waanzinnige website

Ontdek hoe je binnen no-time online komt met een website die harten verovert

door mij voorgelezen

Volg ons

Voor funky website inspiratie

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!

heb je een vraag