fbpx

Starters pakket

Lift Off Deal

Laat je website door ons ontwerpen en bouwen, leer deze zelf aan te passen en lanceer binnen korte tijd je bedrijf

Zij gingen je voor

Website voor Manon, Reiki coach

Website voor Leonie, Tuinontwerp

Website voor Simone, Advocaat

N

Zie je op tegen het zelf maken van je website?

N

Of kom je er maar niet verder mee?

N

Ben je bang dat het er niet echt mooi of professioneel uit zal zien?

Wat nou als je met een professionele website tevoorschijn kunt komen
én er zelf de controle over kunt hebben?

Dit kan met de Lift off deal

Een website die bij je past

Ik snap heel erg goed dat je eraan denkt zelf je website te maken.

Het is maar hopen en afwachten of een webbouwer je goed begrijpt. Snapt wat jij precies wilt uitdragen. Wie kan dat nou beter dan jij? Dat ga je toch niet uitbesteden?

Dus ploeter je je door alle technische handleidingen & tutorials heen die je maar kunt vinden om jouw droomwebsite te maken.

Maar… vaak kom je er te laat achter dat het je ontzettend veel tijd kost, het maar niet af komt, of dat het resultaat er toch niet zo mooi uit ziet als je had gehoopt…

En ook… je besteed zooow veel tijd aan de technische kant van je website dat je geen tijd meer hebt om aandacht te geven aan dat wat juist het aller aller belangrijkste is aan je website. De inhoud!

En sterke inhoud, daar draait je website uiteindelijk om. Het op de beste manier aanspreken van je bezoekers. De kwaliteit van jouw dienst goed naar voren weten te brengen. Het vertrouwen krijgen van je bezoekers zodat ze klant bij je worden.

Wat nou als je niet zou hoeven kiezen?

Ik ben het helemaal met je eens dat jij de enige bent die precies begrijpt waar jouw bedrijf om draait. En dat dit overbrengen op je website een preciezie werk is. Om de goede uitstraling te hebben, de goede toon aan te slaan, de juiste klanten aan te trekken.

Maar die nachten, weken, of zelfs maanden zitten klunzen in WordPress wil ik je graag besparen!

Daarom heb ik met de Lift Off Deal iets bedacht waarmee jij je website in eigen hand houdt maar niet de last van het opzetten ervan hebt (techniek en vormgeving).

De keukentafel methode

Om jou met het technische en vormgevingsgedeelte van je website te helpen zetten wij je website voor je op terwijl je naast een van onze webbouwers zit. Wij zijn dus jouw handen … maar dan met jaren lange ervaring! Zo maken we samen in korte tijd de website die je voor ogen hebt, zonder technisch gedoe.

Je hebt dus zelf alle controle, maar je gebruikt ons om de kracht van je bedrijf op het web zichtbaar te maken. Want daar gaat het uiteindelijk toch om?

Geen frustratie, geen dingen die niet lukken, of een matig resultaat.
Je houdt website in eigen hand én je komt professioneel voor de dag!

Dit zegt Caroline over haar ervaring:

Voordat ik bij Mok aanschoof aan haar keukentafel, had ik zelf al heel wat tijd en energie verspild aan het denken over, prutsen aan technische dingen, schrijven en schaven aan teksten voor een nieuwe website.
Na vier jaar is mijn praktijk verder gegroeid, ben ik verder gegroeid en dat wilde ik graag laten zien in mijn website. Ik ben zo waanzinnig blij dat ik besloten heb om met Mok samen daar aan te werken. Eindelijk zat er lijn en logica in de voorbereiding door de online-module Sterke Inhoud te volgen. 
Het allergaafst vind ik, dat de boodschap die ik wilde overbrengen, zoveel sterker is geworden doordat de vormgeving klopt. De website voegt nu toe aan het verhaal dat ik wilde vertellen. Mijn verhaal staat stukken sterker. Al bouwend werd de inhoud ook kloppender, paste het nóg beter.

Caroline van der Venne

Massage en bewustwording

Lift off deal

Kenmerken van het programma

}

Je bent snel online

Verlies geen tijd met het zelf moeten uitzoeken of vastlopen met de techniek. Wij zetten deze helemaal voor je op. Zodat jij door kunt met de echt belangrijke dingen: mensen helpen!

Je zet je bedrijf professioneel neer

Je komt tevoorschijn met een website die duidelijk overbrengt wat jij te geven hebt en hoe jij je klanten op een waardevolle manier helpt. Zo geef jij je bezoekers het vertrouwen dan je weet waar je het over hebt.

Op maat gemaakt design

Wij maken de website helemaal op jou afgestemd. Zodat je jezelf er helemaal in kunt vinden en je hierdoor de juiste klanten aantrekt.

Je hebt zelf alle controle

Onbeperkte toegang tot de online trainingen zodat je altijd kunt terug kijken hoe je iets aanpast of toevoegt aan je website. Zo ben je niet afhankelijk van een webbouwer om jouw website in te zetten voor je bedrijf zoals jij dat wilt.

Dit zegt Patricia over de Lift Off Deal:

Ook ik ben bij Mok aan de keukentafel gaan zitten. Fijn om met mijn inhoud en de kennis van Mok in 1 middag de website online te krijgen. Vooraf had ik een globaal idee wat er op de website moest komen. De online training Waanzinnge waarde maken helpt om nog beter te weten wat er op de site komt. Aan de keukentafel is de vormgeving van de website prachtig geworden. Mok gaat voor de beste versie van de website. (Met gewoon goed is ze niet tevreden, en ik ook niet 😉 ) En nu kan ik met alle instructie-filmpjes hem zelf onderhouden. Blij mee!

Patricia Vermeulen

Zij gingen je voor

Website Inge, Coach

Website Mariska, Interieurontwerp

Website Caroline, Massages

Lift off deal

Opzet van het programma

Om het makkelijk voor je te maken heb ik het programma in 3 fases opgedeeld.

Fase 1

}

Waanzinnige inhoud maken

Je website staat of valt bij de inhoud ervan. Om je te helpen deze gestructureerd te verzamelen krijg je bij inschrijving van dit programma de Check it Like a Pro checklist. Een lijst van elementen die essentieel zijn voor je website.

Fase 2

}

Live bouw & lanceersessie in Bussum

Je schuif een dagdeel aan m’n keukentafel aan en wij zetten het materiaal dat je hebt gemaakt en verzameld in een website. Wij voeren alle technische handelingen uit en geven je website de uitstraling die goed bij je past.

Aan het einde van de sessie heb jij je website staan met 6 compleet ingerichte pagina’s. Je pagina’s zijn aan het menu gekoppeld zodat mensen snel vinden waar ze naar op zoek zijn.

Je leert zelf teksten en foto’s aan te passen en kunt zo thuis makkelijk zelf je website aanpassen en uitbreiden.

Natuurlijk ziet je website er goed uit op alle devices: op de desktop, laptop, tablet én mobiel.

Fase 3

}

3. Je website zelf aanpassen

Op de bouwsessie leer je je website zelf aanpassen. Loop je thuis ergens tegenaan? Dan kun je vragen stellen in m’n klantenportaal.

Dit zegt Regina over haar ervaring:

Het liefst maakte ik mijn website zelf, maar ja, ik kan heel veel, maar het was de hoogste tijd om mijn website te laten maken door een Pro! Hoe gaaf is het dan om samen aan de keukentafel te zitten en mijn droom werkelijkheid te zien worden. Al mijn eigen ideeën en wensen zijn verwerkt in een website waar ik ontzettend trots op ben! Wat ziet ie er nu geweldig uit! Wat ik zelf zo ontzettend fijn vind, is dat ik op een hele fijne manier, met al de videos en instructie nu verder aan de slag kan, Zoveel geleerd. Dankzij deze manier van website maken, heb ik nu een hele eigen huisstijl voor mijn bedrijf en heb ik deze huisstijl dus ook moeiteloos kunnen doorvoeren in mijn drukwerk enz om alles 1 geheel te houden! Daar ben ik supertrots op! Bedankt lieve Mok, jouw geduld en fijne aanpak hebben een top website opgeleverd!

Regi van der Ende

Miss Latte

Zij gingen je voor

Website Dominique, VA

Website Holistic Coaching collectief

Website Sanne, Fysiotherapie

Een professionele & relevante website

De Website Lift Off Deal

De prijs van dit website-op-maat traject is 1650 euro excl btw. Bij inschrijving krijg je direct de checklist van wat wij van je nodig hebben om een waanzinnige website voor je te maken & mijn agenda. Je kunt dus direct beginnen met de voorbereiding en het inplannen van onze bouw- & lanceersessie.

Je kunt ook in termijnen betalen:
3 maandelijkse termijnen van 585 euro excl btw (prijs is dan 1755 euro).

Ik betaal graag in termijnen >>

Dit zegt Hester over haar ervaring:

Dankzij het super heldere en goed opgezette traject van Mok heb ik nu in no time een mooie en vooral relevante website. Ik hikte echt aan tegen het zelf een website maken, maar wilde het ook niet uitbesteden. Doordat Mok je stap voor stap mee neemt langs alle nodige stappen kost het maken van de website en – het moeilijkste – de inhoud en indeling van de website totaal geen moeite! Ik vond het veel leuker om te doen dan ik had gedacht.

Je website maken met hulp van de diensten van Mok raad ik iedereen aan.
Het scheelt tijd, energie, geeft je power en maakt het leuk!

Hester van Toorenburg

Villa Batôn

Vragen en

Antwoorden

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Ik heb nog geen inhoud voor m’n website, kan ik dan wel meedoen?

Dat is geen probleem. Hier help ik je met dit programma mee.

Zodra je je inschrijft krijg je direct toegang tot de training ‘Waanzinnige Website Waarde’ waarin ik je help met het maken en verzamelen van de inhoud van je website.

Ook ontvang je een checklist met alles wat je nodig hebt om je website te kunnen maken.

Zo ga je gericht te werk.

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?

Voor het maken van je website heb je naast inhoud voor je website (zie vorige vraag) een aantal technische dingen nodig:

– een domeinnaam

– een hosting

– WordPress op je domein geïnstalleerd

Tips over hoe je dit kunt regelen krijg je bij inschrijving van het programma.

Ik heb al een website maar wil deze verbeteren, is programma geschikt voor mij?

Met het programma maken we je website van ‘scratch’, dus van begin af aan. Het programma is geschikt voor je als je schoon schip wilt maken en dus helemaal opnieuw wilt beginnen. Je kunt natuurlijk altijd goede elementen van je huidige site in de nieuwe verwerken. Denk aan de structuur, de teksten of beelden.

Moet ik iets voorbereiden?

Ja zeker! Allereerst heb je een domeinnaam en hosting nodig. En om je website in een ochtend te kunnen opzetten heb ik alle inhoud van je website nodig.

Je krijgt bij aanmelding toegang tot de online training Sterke inhoud waarin ik je laat zien hoe je dit voor je website maakt en verzamelt. Daarnaast stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om jouw website op te zetten.

Je kunt nu dus al direct aan de slag!

Kan dat wel, in een dagdeel een website maken?

Voordat je bij ons aanschuift hebben wij het hele technische gedeelte van de website al opgezet. Omdat je naast ons zit terwijl we je website afmaken, verliezen we geen tijd aan emails en miscommunicatie.

Hierdoor kunnen we samen razendsnel alle beslissingen nemen die er bij het maken van je website komen kijken.

In de bouw- en lanceer-sessie maken we je website met maximaal 6 pagina’s. Wil je meer pagina’s dat is geen probleem. Deze zetten wij deze alvast voor je op en je kunt dan zelf later de inhoud erin zetten.

Als ik nu boek wanneer wordt m'n website dan gebouwd?

Bij inschijving krijg je direct toegang tot mijn agenda waar je zelf je bouw ochtend in kunt plannen.

Dit kun je doen als je klaar bent met de voorbereidingen. Hier krijg je hulp bij met de online training waar je bij inschrijving ook direct toegang toe krijgt.

Je bepaalt dus zelf wanneer je klaar voor de bouw bent.

Ik gebruik dan al je verzamelde materiaal om een website voor je op te zetten die helemaal bij je past.

Is dit programma geschikt als ik een webshop wil?
Dit programma is niet gericht op het maken van een webshop.
Wil je gaag je diensten website verrijken met een eenvoudige webshop waar maar een paar items verkocht worden? Dan maak ik dit voor je voor een meer prijs van 350 euro (excl. btw).

Dit zegt Annie over de Lift Off Deal:

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een website die echt bij mij past en waarbij ik zelf wijzigingen kan aanbrengen plus een websitebouwer die mij begrijpt en aanspreekt. Dit heb ik gevonden bij Mok. Voordat ik aan de keukentafel van Mok kon plaatsnemen, heb ik doormiddel van haar worksheets gericht aan mijn teksten en foto’s kunnen werken. Dit was erg waardevol voor mij en gaf mij de laatste zet om echt bezig te gaan met mijn website. Door het harde en gerichte werken vooraf, kon Mok mijn website in één ochtend bouwen. Mok is niet alleen een goeie webbouwer, maar ook grafisch ontwerper en heeft een andere kijk op kleur. Dit kwam tijdens het bouwen van mijn website goed van pas. Ik raad Mok zeker aan, omdat ze haar kennis overdraagt op een fijne persoonlijke manier, waardoor het voor een leek begrijpbare materie wordt. Ze luistert naar je, maar houdt je ook een spiegel voor om tot een nog beter resultaat te komen. Met haar online ondersteuning blijft mijn website up to date. Kortom, ik ben super trots op mijn website en ben erg blij dat ik bij Mok aan de keukentafel heb plaatsgenomen.

Annie van der Werf-Smid

Anders door kleur

Let’s Lift Off

en light up the world

Website Jacqueline, Pottenbakster

Website Cindy, Pedicure

Website Wilma, Natuurcoaching

Webbouwen aan de keukentafel is een handelsmerk van Mokx grafisch ontwerp – Tulpstraat 4 – 3742 RP Baarn KVK: 50871390 | BTW: NL161186713B02

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust