Website creatie & inspiratie

Workshop Webbouwen

Maak je website in één dag

Verlies geen tijd in het maken van een mooie, aansprekende en relevante website.

Zomer workshops

[ UITVERKOCHT ]

Alle workshops zijn vol deze zomer.
De winter workshops zullen in december 2020 en januari 2021 plaats vinden.
Geïnteresseerd? Stuur me dan een mailtje

Workshop programma

Web it Like a Pro

Zet je website in één dag op met m’n bewezen formule.
En niet zo maar eentje. Een website waarin jouw unieke waarde duidelijk naar voren komt. Kort om: een professionele website. Daarom heet het programma ook: Web it Like a Pro.

Ideaal voor jou als je…

N

zelf je website wilt maken zodat je hier de controle over hebt

N

fouten, frustratie en tijdsverspilling wilt vermijden

N

geen amateuristische plaatje van je bedrijf online wilt zetten

Vermijd deze fout bij het maken
van je eigen website

Succes formule

Maak je website in een dag

De afgelopen 15 jaar heb ik me fulltime gericht op het maken en verbeteren van websites, het uitzoeken van de nieuwste technieken, talloze fouten maken en ervan leren om de volgende keer de valkuilen te omzeilen. Om uiteindelijk de formule te kraken om in korte tijd een fantastische website te bouwen.

Ik heb honderden kleine dingen ontdekt waardoor je website beter, mooier, sneller, veiliger en effectiever wordt. Simpele dingen, kleine truuks – om ervoor te zorgen dat een website meer impact heeft, de juiste mensen raakt, beter werkt en langer mee gaat. Dat is kwaliteit. Dat maakt het verschil.

Als een Pro

Om jou de talloze nachten te besparen die ik heb doorgehaald om elk probleem dat ik tegenkwam uit te zoeken heb ik alle geheimen die ik als webnerd heb ontdekt voor je gebundeld in een kort en krachtig traject. Zodat jij hiervan kunt profiteren en je niet dezelfde fouten hoeft te maken die ik zelf jaren heb gemaakt.

Met m’n programma Web it like a Pro leer ik je niet alleen een website als een pro bouwen, dus zonder fouten of tijdsverlies. Maar ook ontdek je hoe je je unieke waarde als professional in jouw vakgebied overbrengt aan de bezoekers van je website.

Hierdoor trek je de klanten aan die bij jou passen, kun jij een groot verschil in hun leven maken en heb je plezier in je werk terwijl je omzet groeit.

Een aantal voorbeelden van websites van deelnemers van het programma vind je hieronder.

Gemaakt door Monique

Gemaakt door Chantal

Gemaakt door Hester

Web it Like a Pro

Kenmerken van het programma

}

Je bent snel online

Verlies geen tijd met het zelf moeten uitzoeken of vastlopen met de techniek. We zetten samen doelgericht je bedrijf online!

Je zet je bedrijf professioneel neer

Je maakt een website die duidelijk overbrengt wat jij te geven hebt en hoe jij je klanten op een waardevolle manier helpt.

Je krijgt persoonlijke begeleiding

Je hoeft dit niet in je eentje voor elkaar te krijgen, in een live dagworkshop leer je je website maken zoals een pro dat zou doen en breng je dit direct in de praktijk.

Je hebt zelf alle controle

Onbeperkte toegang tot de online trainingen zodat je altijd kunt terug zoeken hoe je iets aanpast of toevoegt aan je website.

En last but not least...

 Je hebt een mooie stok achter de deur om het nu echt voor elkaar te krijgen!

Wat een grote hobbel was die website voor mij, ik zag er al maanden als een berg tegenop. Maar hop, een weekje tekst en beeld voorbereiden (met handige lijstjes en spiekbrieven van Mok als leidraad), en een dagje aan de keukentafel, en hij is er! Behalve dat het een gezellige dag was, ben ik helemaal blij! Dankjewel, Mok!

Antoinette Verhoeven

Dit krijg je

Het Web it like a Pro programma is een traject dat bestaat uit online trainingen en een live workshopdag. Inclusief:

N

Online training Sterke inhoud

Met video’s, vragenlijsten, worksheets, leidraden en tips om de boodschap van je bedrijf helder te krijgen en sterke inhoud voor je website te maken.

N

Live workshopdag in Amersfoort

In de live workshopdag aan de keukentafel leid ik je van A tot Z door het technisch opzetten van je website. Zo heb jij in een dag je website staan.

N

Online training Lekker Webben

Met video’s en oefeningen vind je alle stappen die we in de workshop behandelen en meer! Zo kun je onbeperkt terug zoeken hoe je zelf je website aanpast. In het heldere overzicht kun je video’s altijd terug vinden op onderwerp.

N

Like a Pro bonus materiaal

Vele extra’s waar ik je hieronder nog meer over vertel.

Een paar reacties

Al 124 tevreden ondernemers gingen je voor (net nog even geteld).

Top manier om je website te bouwen. Mok helpt je voor te bereiden met checklists en filmpjes. Ze ‘dwingt’ je daarmee goed na te denken over je toegevoegde waarde voor jouw klanten. Een goede voorbereiding maakt de ‘bouwdag’ zelf ook heel efficiënt. Ook na deze dag blijk ik nog goed overweg te kunnen met de techniek, zodat ik m’n site goed kan aanvullen, uitbreiden en onderhouden. Een aanrader!

Karien Heijstek

Natuurlijk; iedereen kan een website bouwen! Althans, dat wordt tegenwoordig al snel gezegd. Maar het daadwerkelijk (goed!) dóen, is nog wat anders. Ook ik was al een paar keer begonnen aan het project “website”. Maar telkens liep ik vast. Met behulp van Mok en haar trajectbegeleiding is mijn website nu klaar om ‘te gaan vliegen’!

Jolanda Oudesluys

Mok leert je op een toegankelijke leuke manier je eigen website te maken. Niet alleen haar trainingen, maar ook haar betrokkenheid en enthousiasme zorgden ervoor dat ik helemaal zelf een mega gave website heb weten neer te zetten voor mijn bedrijf.

Heidi Schouten

Met de helder opgezette video’s van Mok en haar goede begeleiding, in één dag een nieuwe website opgezet aan Moks keukentafel! Mok neemt je stap voor stap mee met de indeling, inhoud en foto’s voor het creëren van je website. Ik vond het heel leerzaam, had verwacht dat ik dat op mijn leeftijd nooit zelf zou kunnen, maar Mok blijft geduldig en behulpzaam. Ik raad dan ook iedereen aan om gebruik te maken van haar kennis en enthousiasme. Ik ben in ieder geval super blij met mijn nieuwe website.

Elise Donker

Opzet van het programma

Het programma bestaat uit 3 fases
met een live workshopdag

FASE 1 

Sterke inhoud maken

De basis van een sterke website is sterke inhoud. En het bouwen van een website gaat wel drie keer zo snel als je éérst de inhoud hebt staan. Daarom krijg je bij inschrijving van ‘Web it like a Pro’ een online training waarin ik je help sterke inhoud voor je website te maken. Je leert welke inhoud je moet maken en verzamelen om jouw unieke waarde op je website over te brengen.

Aan het einde van deze module heb jij je hele website op papier staan. Je hebt alle inhoud en elementen die jouw website een sterke website maken klaar. Het bouwen van je website is nu alleen nog maar een invuloefening (nou.. bijna dan ;))

FASE 2

Live workshop-dag in Amersfoort

Zie je ook zo op tegen de techniek van het maken van een website?

Maak je geen zorgen, ik neem je stap voor stap door alles heen. Op deze dag ga je het materiaal dat je hebt gemaakt en verzameld in een website zetten.

En aan het einde van deze dag heb jij je website staan met de uitstraling die bij je past. Je hebt alle pagina’s en blogs aangemaakt en gevuld met elementen als tekst, foto’s, video’s, producten en testimonials. Je pagina’s heb je aan het menu gekoppeld zodat mensen snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Blogs, contactformulieren, socialmedia koppelingen toegevoegd… Kortom, jouw bedrijf de wereld ingezet!

En je hoeft je geen zorgen te maken over de nieuwe privacy wet: We zetten een Privacy verklaring + cookie notice op je website, zodat ie AVG proof is.

FASE 3 

Zelf de controle + succesvol inzetten

Om controle over de fine tuning en aanpassingen van je website te houden heb je toegang tot de volgende hulpmiddelen.

N

Online training - Lekker Webben

Met deze online training kun je je website aanpassen wanneer jij maar wilt. Hierin vind je namelijk alle technische stappen terug die we in de workshop hebben behandeld, en meer.

N

Support community

In m’n Webbouwen-aan-de-keukentafel-support-community kun je met al je vragen terecht.

In deze fase heb jij de totale controle over je website. Je kunt deze aanpassen wanneer je maar wilt. Krijgt hulp als je vastloopt én ontvangt een jaar lang wekelijks kennis over het veilig en vitaal houden van je website.

Je kunt je website nu actief gaan inzetten voor het aantrekken van klanten die bij jou passen.

Voor vraagstukken ter plekke is Mok een fijne begeleidster; ze snapt gelijk wat ik wil en geeft goede adviezen over vormgeving en wervende zinsnedes.
Dank je wel Mok!

Irma Noteboom

Gemaakt door Marjolein

Gemaakt door Saskia

Gemaakt door Irma

Extra voor jou

Bonussen

Naast de online trainingen en de workshop-dag heb ik een aantal cadeautjes voor je. Om met nog meer gemak en plezier je bedrijf de wereld in te zetten met een vitale website.

N

Het Divi thema

Als je als een Pro voor de dag wilt komen moet je ook professionele tools gebruiken. Het Divi thema is het beste thema op de markt. Voor een licentie betaal je normaal €223,-. En deze prijs is het helemaal waard omdat je hiermee je droom website kunt maken. Gelukkig hoef jij dit niet te betalen want je krijgt het Divi thema van me cadeau bij dit programma 🙂

N

Je website vitaal & veilig

Om zo lang mogelijk plezier van je website te houden wil je je deze goed onderhouden. Hoe je dit doet daar help ik je mee met dit jaar abonnement vitaal & veilig om je website gezond en actief te houden. Zodat je website hackers tegenhoudt en lang goed blijft werken.

N

2 x aanschuif ochtend

Elke maand organiseer ik een aanschuif ochtend aan de keukentafel in Amersfoort. Je bent welkom om hier twee keer aan te schuiven om rustig aan je website te werken en vragen aan me te stellen. Dat is in totaal nog een hele dag dat je mijn persoonlijke hulp extra kunt inschakelen (naast de workshop-dag).

N

Onbeperkt toegang en updates

De trainingen die bij dit programma horen zijn niet tijdelijk tot je beschikking. Hier houd je onbeperkt toegang toe. Dus als je over een jaar nog iets terug wilt zoeken dan kan dat. En dat niet alleen. Elk jaar update of vernieuw ik de trainingen, zodat ze altijd relevant blijven. En die updates die krijg je ook van me. Daar hoef je niet extra voor te betalen, helemaal niks noppes nada.

Workshop programma

Investering

Dit is de investering die ik jou bied: online training Sterke inhoud, live workshopdag waarin ik je leid door alle stappen van het bouwen van je website, de online training met alle technische stappen van het bouwen, het veilig & vitaal jaarplan, het Divi thema, onbeperkte toegang tot en updates van de trainingen en de support community én nog twee keer een ochtend aanschuiven om aan je website te werken.

Maar belangrijker: dit alles geeft je een website waar je alle controle over hebt, die bij jou en je doelgroep past en die je zelf kunt inzetten voor het succes van je bedrijf.

Dit hele Web it Like a Pro programma bied ik aan voor 949 euro (excl. btw).

[ UITVERKOCHT ]

Web it like a Pro

Bij inschrijving krijg je meteen toegang tot de ‘Sterke inhoud’-training
en de workshop agenda om je plek te reserveren.

De workshop wordt in Amersfoort gegeven.
Alle workshops zitten vol deze zomer.

De winter workshops zullen in december 2020 en januari 2021 plaats vinden.
Definitieve data zullen in oktober bekend zijn.
Geïntereseerd? Stuur me dan een mailtje

Heel erg blij! Zonder de hulp van Mok was het mij niet gelukt. Ik ben zo tevreden met mijn site. Het past zo goed bij mij en bij mijn bedrijf. Dankjewel!

Nynke Hoekstra

Vragen en

Antwoorden

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Ik heb nog geen inhoud voor m’n website, kan ik dan wel meedoen?
Dat is geen probleem. Zodra je je inschrijft krijg je toegang tot de training ‘Sterke inhoud’ waarin ik je help met het maken en verzamelen van de inhoud van je website.

Ook stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om je website in de dagworkshop te kunnen maken.

Hoe meer je af hebt, hoe meer je uit de workshopdag zult halen. Het is meteen een mooie stok achter de deur om ermee aan de slag te gaan!

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?
Voor het maken van je website heb je naast inhoud voor je website (zie vorige vraag) een aantal technische dingen nodig:

– een domeinnaam

– een hosting

– wordpress op je domein geinstalleerd

Tips over hoe je dit kunt regelen krijg je bij inschrijving van het programma.

Ik heb al een website maar wil deze verbeteren, is deze training geschikt voor mij?
In de training maken we een website van ‘scratch’, dus van begin af aan. Deze training is geschikt voor je als je schoon schip wilt maken en dus helemaal opnieuw wilt beginnen. Je kunt natuurlijk altijd goede elementen van je huidige site in de nieuwe verwerken. Denk aan de structuur, de teksten of beelden.
Ik ben een digibeet, kom ik er wel uit met de techniek?
Alle kennis die je nodig hebt voor het bouwen van je website leg ik in kleine stapjes uit. Het thema dat we gebruiken in de training werkt heel intuïtief en je hebt helemaal geen coderingskennis nodig om je website op te zetten. Het leuke is dat je al vrij snel resultaat zult zien. Hierdoor krijg je vertrouwen dat ook jij het kunt!
Moet ik iets voorbereiden voor de workshopdag?
Ja zeker! Allereerst heb je een domeinnaam en hosting nodig. En om je website in 1 dag te kunnen maken heb je de inhoud van je website nodig. Je krijgt bij aanmelding toegang tot de online training Sterke inhoud waarin ik je laat zien hoe je dit voor je website maakt en verzamelt. Daarnaast stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om jouw website in 1 dag te maken.

Je kunt nu dus al direct aan de slag!

Uit hoeveel deelnemers bestaat de workshop?

De workshops hebben een maximum van 6 deelnemers. Zo is er genoeg ruimte voor individuele aandacht.

Wat ben ik blij met Webouwen aan de Keukentafel! Tijdens de workshop zoveel opgestoken (was echt een leek…) waardoor mijn website nu af is en de lucht in kan zogezegd. Heb thuis ook nog een ander moeten toevoegen maar door alle gekregen tips en online stappenplan was het voor mij heel duidelijk en heeeel goed uit te voeren. Mok is een topper en heeft zoveel geduld. Ik kan nu mijn website bijwerken, aanvullen, veranderen of wat dan ook. En natuurlijk kost het geld maar het is elke eurocent waard!! Ik beveel dan Mok ook zeker aan!

Anne-Marieke Olsthoorn-van Vliet

Gemaakt door Karien

Gemaakt door Saskia

Gemaakt door Manon

Wil je ook sneller
een betere website maken?

Deze workshops zijn allemaal uitverkocht.

Ben je geïntereseerd?
Stuur me een mailtje, bij 4 geïntereseerden organiseer ik er eentje.

Tot aan de keukentafel 🙂
Mok Heijmerink

Maak je mooie dienst zichtbaar en...

Let's light up the world

Vul je e-mailadres in,
dan mail ik je de link naar de training:

You have Successfully Subscribed!

Ontdek 9 voordelen van een website

en hoe je deze inzet voor meer klanten.

Schrijf je direct in om het e-Book te downloaden

Check je mail voor het e-Book!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online training

Starten met je website

Dinsdag 11 februari 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online workshop

Starten met je website

maandag 17 december 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de Open Keukentafel (in Amersfoort)

Starten met je website

Zaterdag 10 augustus 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik kom naar de gratis aanschuif ochtend

op vrijdag 08 maart

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

gratis worksheet, bezoekers website, stappen website, beginnen aan je website, eerste stap website

Ja, ik ontvang graag de worksheet

om klanten metm'n website aan te trekken

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

Ja, ik ontvang graag de Spiek Sheet

voor de ideale formaten foto's op m'n website

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Onmisbare tip voor je nieuwe website

Open de poort naar je beste klanten

Naast het E-book ontvang je bij inschrijving regelmatig spetterende website-tips van me.

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Zet je website aan het werk

Gratis online training donderdag 16 januari om 10 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Laat je website voor je werken

Gratis training & demonstratie

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Vraag hier je gratis E-book aan

You have Successfully Subscribed!

Vraag hier je gratis E-book aan

You have Successfully Subscribed!

In 5 stappen Starten met je Website
Donderdag 30 juli om 19:30 uur

Een praktische online training voor als je een nieuwe website nodig hebt en niet weet waar te beginnen.

You have Successfully Subscribed!

Vermijd deze 7 meest gemaakte fouten bij het bouwen van je website

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!