fbpx

Online cursus website maken

Lekker Webben

Leer van A tot Z stapsgewijs je eigen website maken. Het all-in-one antwoord op: Ik wil zelf m’n website maken maar hoe doe ik dat?

Jij weet: die website moet er komen

Maar hoe dan…

 

Je doet waar je hart ligt. Je wilt mensen helpen. Je bent je bedrijf begonnen en je bent er helemaal klaar voor. En dan moet er een website komen. Want laten we eerlijk zijn, een bedrijf is geen bedrijf zonder website.

Je hebt al een beetje rond gevraagd of op Google gekeken hoe je dat nou aanpakt. Maar je ziet door het bomen het bos niet meer, weet niet waar je moet beginnen en stiekem ben ook ook wel een beetje angstig voor de techniek.

Dus je hebt iets nodig wat het bouwen van je website makkelijk maakt. Iets dat je voorkauwt wat te doen en wat je simpelweg maar hoeft te volgen. Dat compleet dummy-proef is en waar je geen dure webdesigner voor nodig hebt.

Je wilt je website online. Zonder moeilijk gedoe.

Pak de power

Je wilt graag zelf de controle over je website hebben en deze dus zelf bouwen maar…

De techniek schrikt je af

je bent ambitieus en je wilt niet amateuristisch overkomen.

Je buurjongen heeft het je al beloofd, je zwager zou er een keer naar kijken en jij bent er zelf ook al 25 keer aan begonnen… En dan klap je je laptop maar weer dicht en hoop je dat het zich maar vanzelf oplost.

Je merkt dat je andere acties laat liggen omdat je eerst een website nodig hebt voordat je door kunt maar je krijgt het maar niet van de grond

Je zoekt op internet naar oplossingen voor jouw website dat kost je uren en uren spitwerk

Je installeert iets op je website maar het doet niet wat je wilt of is onduidelijk in hoe het werkt. Dan ben je evengoed weer veel tijd kwijt aan uitzoekwerk

Kortom je stopt er wel (denk)tijd in maar het levert je nog niks op, je bent op zoek naar een bewezen manier om snel online te komen. Liefst op korte termijn!

Herken je dit?

Je wilt online zichtbaar worden met een professionele website. Je doelgroep bereiken, mensen raken en enthousiast maken over je dienst. Nieuwe klanten aantrekken. Klanten die mooie resultaten bereiken met het werk dat jou vervulling geeft. Keer op keer.

Je ziet andere mooie websites van vakgenoten en wil dit ook voor jezelf maar…

Je weet niet waar je moet beginnen. Wat moet er op je website? Hoe bied je je dienst aan en nog belangrijker: hoe doe je dit op een manier die jouw bezoekers raakt?

Je bent al een half jaar teksten aan het schrijven en herschrijven voor je website en je blijft twijfelen: werkt dit nou wel of niet? 

Je vind jezelf zichtbaar maken als spannend, daarom wil je jezelf op een manier presenteren die bij je past en sympathiek is. Hoe doe je dit vraag je je af.

Je wilt dat je website jouw unieke waarde naar voren brengt en niet 13 in een dozijn wordt. Qua inhoud en design.

Je zit met wel 100 vragen over de techniek. Welk bouwsysteem is handig? Hoe installeer je dat? En dan? Maak je eerst je pagina’s en vul je daarna de teksten in of anders om? 

Je bent weleens begonnen met bouwen maar dat ging helemaal mis. Je snapte er niks van, werd enorm gestrest van de techniek en wilt dit niet nog eens ervaren

Hoe zou het voor je zijn

Als je een formule had om een website voor je bedrijf te bouwen die het hart van jouw ideale klant raakt? Zodat het een natuurlijke keuze voor ze wordt met jou te willen samenwerken?

Die je stap voor stap laat zien hoe je je pagina’s zo opbouwt zodat je bezoekers enthousiast over je aanbod worden? En jij weet hoe je deze zo vormgeeft zodat je de uitstraling krijgt die bij je past?

Dit bied ik met de online cursus website maken

Lekker Webben

Maak je eigen waanzinnige website in een handomdraai aan je eigen keukentafel.
Ik leer je alles wat je moet weten om dit te doen.

Deze online cursus is geschikt voor jou als je de bouw van je website niet wilt uitbesteden aan een webbouwer maar wel binnen korte tijd met een website zichtbaar wilt zijn die aanspreekt en de juiste mensen aantrekt. Zodat je bedrijf kunt lanceren en deze lekker kan gaan draaien.

Dit enthousiasme wil jij toch ook van je klanten?

Dolgraag wil ik zelf mijn website bouwen, maar dat is ook erg spannend. Ik heb het een poosje uitgesteld, maar ben nu toch begonnen met de Lekker Webben cursus. Ik was eigenlijk heel bang dat dit iets zou zijn wat ik niet kon. De cursus zit super goed in elkaar. Je maakt eerst de inhoud, wat ik erg spannend vond en dan ga je pas de website bouwen. Ik dacht dat het nooit zo lukken, maar met de duidelijke stap-voor-stap uitleg van Mok lijkt het nu zowaar toch wat te gaan worden., ik had echt niet verwacht dat ik al zover zou komen, want ik heb er niet veel ervaring mee. In allemaal korte filmpjes neemt Mok je echt stap voor stap mee. Heel fijn van de cursus is ook dat je het echt op je eigen tempo kunt doen, zelfs als je er lang mee wacht als ik deed. Echt een aanrader dus.

Hetty van de Brink

Ik ben super blij met mijn nieuwe website. Dankzij de online training en support van Mok heb ik zelf m’n website kunnen bouwen. Mok legt alles heel helder uit en neemt je stap voor stap mee door het proces met een prachtig resultaat. Top!

Petra van den Luitgaarden

Van de week werd ik gebeld door RTL4. Zij vroegen mij met hen een item over verkoopstyling te maken voor het programma Woontips op de zaterdagmiddag. RTL had mij gevonden door mijn website, die ik dankzij de tutorial van Mok heb gebouwd. Hoe cool is dat!

Annemare Rijnbeek

Gewoon maar 3 voorbeelden van websites die de deelnemers van het online programma hebben gemaakt. 

Dit kun je verwachten van de online training

Lekker Webben

Alle stappen van het bouwen van een website heb ik, onderverdeeld in 6 modules, voor je opgenomen in korte video’s.

Van het uploaden van je logo, het instellen van je kleuren en lettertypes, het aanmaken van je pagina’s, tot het toevoegen van tekst, foto’s, video’s, call to action buttons, contact formulieren, video’s etc etc. Ik doe het voor, jij hoeft mij alleen maar na te doen.

Bewezen bouw-methode

Na 15 jaar webbouwen maak ik nu websites in een ochtend. En dit komt omdat ik de meest effectieve manier heb gevonden om je website van A tot Z te bouwen. Deze methode deel ik stapsgewijs met je in de training.

l

Pagina design tips

Als grafisch ontwerper vind ik het ook belangrijk dat je website er mooi uitziet. Daarom laat ik je in de training zien hoe je een mooi ontwerp opzet voor je pagina’s.

Leuke extra’s

Naast alle essentiële stappen die bij het bouwen van een website komen kijken zitten er in de training ook leuke extra’s voor je. Bijvoorbeeld hoe je een WhatsApp knop of insta-feed toevoegt of hoe je handig het aantal bezoekers op je site kunt bijhouden.

Hey

Ik ben Mok Heijmerink

Al meer dan 17 jaar maak ik websites.

Inmiddels zijn er meer dan 1250 websites via mij de lucht in gegaan. Waarvan ik een deel zelf heb gebouwd en een deel die ik heb geleerd dit zelf te doen. Juist de a-techneuten, juist de mensen die geen idee hebben hoe ze dit zelf kunnen doen. Die help ik online te komen.

Een website is jouw eigen platform, jouw wereld, jouw praktijk, de plek waar je jezelf kunt presenteren op jouw manier. Deze voor jezelf te creëren dat wil ik je zo makkelijk mogelijk maken. Als een springplank om je bedrijf mee te lanceren en het fundament om je potentiële klanten op te ontmoeten.

Ik gun jou ook een website die aansluit op jouw bedrijf en de harten raakt van jouw ideale klant.

Online training

Lekker Webben

Een compleet en bewezen blauwdruk.
Stap voor stap neem ik je bij de hand bij het bouwen van je website.

Verrassend simpel, gestructureerd, heel praktisch én direct toe te passen. Bij inschrijving kun je diréct aan de slag met het bouwen. Kortom alles wat je moet weten om  je waanzinnige website te bouwen.

Stel je droom niet langer uit en ga ervoor. Vandaag nog! Ga het gewoon doen. Of blijf je wachten totdat jouw ideale klant bij een concurrent van je in een programma stapt.

Deze online training Lekker Webben vraagt slechts een investering van 647 euro excl btw en dit zit er allemaal in:
N

Webdesign tool  t.w.v. €290,- (Divi thema) Met deze webtool (ook wel thema genoemd) bouw je in de training je de website die je voor ogen hebt

N

Stap voor stap instructie-video’s met bewezen bouwmethode De meest effectieve manier om je website van A tot Z te bouwen. Ik doe je dit stapsgewijs voor. Je hoeft me alleen maar na te doen.

N

Pagina design tips Je leert hoe je een mooi ontwerp opzet voor je pagina’s.

N

Leuke extra’s Naast alle essentiële stappen die bij het bouwen van een website komen kijken zitten er in de training ook leuke extra’s voor je. Bijvoorbeeld hoe je een WhatsApp knop of insta-feed toevoegt of hoe je handig het aantal bezoekers op je site kunt bijhouden.

Ook Hetty maakte haar website
met de Lekker Webben training

Dit is hem geworden.

Ik dacht dat het nooit zo lukken, maar met de duidelijke stap-voor-stap uitleg van Mok lijkt het nu zowaar toch wat te gaan worden., ik had echt niet verwacht dat ik al zover zou komen, want ik heb er niet veel ervaring mee. In allemaal korte filmpjes neemt Mok je echt stap voor stap mee.

Hetty van de Brink

Natuurlijk kun je het ook alleen doen…

Je kunt natuurlijk zelf uitzoeken hoe je de verschillende stappen verder invult. Je kunt veel webinars volgen, boeken lezen, kijken hoe anderen het doen en het wiel zelf uitvinden. Maar dat kost tijd, veel tijd! En de kans is groot dat het mislukt.

Eerlijk: ik zie dat veel ondernemers worstelen met hoe ze dit zelf voor elkaar krijgen. Dat ze de ene na de andere poging doen iets waardevols online te krijgen. Maar dat het soms maááanden duurt (soms zelfs jaren, geen grapje), dat er dan een website staat waar bezoekers niet warm van worden of laat staan dat ie klanten aantekt. Ze zitten uren, dagen, weken achter die computer maar de website komt maar niet online. Ze hebben geen goed plan of ze beginnen enthousiast totdat ze tegen een technische hobbel aanlopen waanra de website weer op de lange baan geschoven wordt… Ze kunnen geen andere promotie opstarten want er bestaat geen website om potentiele klanten heen te sturen. Of err staat wel een website waar ze niemand heen durven sturen. En dat is zonde, want zo krijgt je waardevolle dienst niet de aandacht en klanten die je verdient!

Als je je aanmeldt voor de online training Lekker Webben, hoef je het wiel niet zelf uit te vinden en neem ik je stap voor stap mee in mijn unieke en effectieve bouwmethode. Voor een technische solide website die jaren lang mee gaat. Dat is nog eens lekker webben!

Leuk om te weten

N

Onbeperkt toegang tot de training

Dit programma heeft geen einddatum. Dus je houd niet 3 weken, niet 3 maanden, niet 3 jaar, maar onbeperkt toegang tot al het materiaal. Je kunt het dus helemaal op je eigen tempo doen. En mocht je na een paar maanden weer iets willen veranderen en je weet niet meer hoe? Dan je dat blijven terug zoeken in de training.

N

Lidmaatschap support community Lekker Webben

Bij de training zit ook exclusieve toegang tot de support community waar al mijn klanten op zitten. Hier kun je terecht met technische vragen. Zo hoef. jedus nooit ergens tegenaan te lopen en niet verder te kunnen. We helpen elkaar verderr!

N

Je bedrijf tot leven zien komen

Tijdens de training laat ik je alles zien wat ik weet. Dit is hoe ik zelf wekelijks websites maak! Ik onthul je trucjes en handigheden die je tijd besparen. En je zult plezier krijgen in het bouwen van je website. Omdat je je bedrijf voor je ogen tot leven ziet komen. Zonder dat je hier een webbouwer of bureau voor hoeft in te huren.

Maak zelf je website cursus

Al meer dan 350 ondernemers bouwden hun website mbv de Lekker Webben training

Mok legt helder en duidelijk uit hoe je heel snel een mooie, functionele website maakt. Heb er een maandje over gedaan naast een studie en fulltime baan, en dat is inclusief de tijd die het kost om 14 blogs te schrijven!!! Ben super blij!

Meghan Adams

Toen ik een online training om mijn website te bouwen bij Mok gekocht had had ik mijn website best snel op orde, zij geeft precies aan waar je op moet letten en hoe je zelf dus best handig een website kunt bouwen. Ik ben nog steeds superblij ermee!

Irma Kleide

Met de video’s uit de training en het Divi thema is het bouwen van mijn website echt appeltje eitje. Wist ik dit maar eerder!

Kika Brinkman

Je kunt zonder risico starten

14 dagen garantie

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online training. En daarom geef ik garantie. Als je binnen 2 weken na aankoop niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je geld retour minus € 150,- excl btw administratiekosten. Annulering kan alleen schriftelijk per email (mok@webbouwenaandekeukentafel.nl) met een duidelijke omschrijving waarom Lekker Webben niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per direct je geld retour.

Resultaat

Waarom zou je deze training
nou écht moeten volgen?

$

Je zet alleen díe stappen die bewezen succesvol zijn

Doordat je een gestructureerd stappenplan volgt, heb je snel resultaat en ben je niet onnodig veel tijd kwijt met zelf het wiel opnieuw uitvinden door het lezen van boeken, volgen van webinars, bekijken van YouTube filmpjes, lezen van blogs, etcetera. Tijd die je ook had kunnen besteden aan het binnenhalen van nieuwe klanten. Daardoor loop je geen omzet mis. Sterker nog: je haalt meer omzet binnen omdat je binnen korte tijd online kunt zijn met je bedrijf.

$

Een website die jarenlang mee gaat

Je maakt met dit programma een technisch ijzersterk en solide website. Geen houtje toutje exemplaar die over een jaar alweer uit elkaar valt van ellende en dat je niet snap waarom. Je weet wat je doet, kunt altijd terug zoeken hoe je iets aanpast of een vraag stellen in de support community. Zo staat je website als een huis en kun je deze jaren lang inzetten voor het succes van je bedrijf.

$

Je hebt controle over je website

Door zelf je website te maken ben je niet afhankelijk van een webbouwer. Dit geeft je de vrijheid om wanneer en waar je maar wilt je website aan te passen en in te zetten voor het succes van je bedrijf.

Gewoon maar 3 voorbeelden van websites die de deelnemers van het online programma hebben gemaakt. 

Misschien zit je nog met vragen

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?

Voor het maken van je website heb je naast inhoud voor je website (zie vorige vraag) een aantal technische dingen nodig:

  • een domeinnaam
  • een hosting
  • WordPress op je domein geinstalleerd

Tips over hoe je dit kunt regelen krijg je bij inschrijving van het programma.

Ik heb al een website maar wil deze verbeteren, is deze training geschikt voor mij?
In de training maken we een website van ‘scratch’, dus van begin af aan. Deze training is geschikt voor je als je schoon schip wilt maken en dus helemaal opnieuw wilt beginnen. Je kunt natuurlijk altijd goede elementen van je huidige site in de nieuwe verwerken. Denk aan de structuur, de teksten of beelden.
Moet ik technische kennis hebben?

Voor deze training heb je geen specifieke technische kennis nodig. Alle kennis die je nodig hebt voor het bouwen van je website leg ik in kleine stapjes uit. Je krijgt de behandelde stappen in video’s tot je beschikking, waardoor je altijd alles terug kunt kijken. De webdesign tool die we gebruiken in de training werkt heel intuïtief en je hebt helemaal geen coderingskennis nodig om je website op te zetten. Het leuke is dat je al vrij snel resultaat zult zien. Hierdoor krijg je vertrouwen dat ook jij het kunt!

Hoe lang blijft de informatie uit de training toegankelijk?

Als je je inschrijft voor de training krijg je toegang tot je eigen digitale trainingsomgeving waar de lessen allemaal op staan. Je wordt stap voor stap door het proces van het maken van je website geleid. 

Je houdt onbeperkt toegang tot deze trainingsomgeving, dus je kunt de training volgen wanneer het jou het beste uitkomt. Ook kun je zelfs na een jaar dingen terug zoeken als je het even niet meer weet (of een tweede website wilt maken)!

Maak je eigen website

In een handomdraai

Je website door ons laten maken kost al gauw €1650,- maar met de training Lekker Webben krijg je direct toegang tot al mijn kennis en de webbouw-methode die ik zelf gebruik om waanzinnige websites voor onze klanten te maken. Nu kan jij dit voor jezelf realiseren voor

€647,-  (excl. btw)

Het enige wat je hoeft te doen is even hieronder te klikken om je aan te melden. Je krijgt DIRECT toegang tot het hele programma. 

Maak je mooie dienst zichtbaar en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Heb je een vraag? Stel hem hier gerust