fbpx

Online training

Lekker Webben

De online training waarmee je in een handomdraai een professionele website maakt aan je eigen keukentafel.

Maak zelf een website zonder handig te zijn

Op je sloffen dus…

 

Je weet hoe belangrijk het is om online zichtbaar en vindbaar te zijn voor je potentiële klanten. Zeker in deze tijd waarin we allemaal nog meer afhankelijk worden van het internet voor de contacten die we maken en aangaan. Zonder website besta je als bedrijf gewoon niet. En is het moeilijk om het vertrouwen van geïnteresseerden te winnen. Je staat eigenlijk al 1-0 achter bij je vakgenoten die wel een professionele website hebben.

Vanaf je eigen keukentafel

Mijn naam is Mok en ik maak inmiddels alweer 15 jaar websites. Elk probleem of moeilijkheid ben ik al wel eens een keer tegengekomen. Dus ik weet heel goed wat werkt en wat niet werkt. En heb al m’n kennis en inzichten voor je gebundeld in de training Lekker Webben.

Met deze training zet jij in korte tijd je eigen website op. En kun je je bedrijf goed presenteren op het internet. Vanaf je eigen keukentafel.

Misschien herken je dit?

Je zoekt op internet naar oplossingen voor jouw website – dat kost je uren en uren spitwerk

Je installeert iets op je website maar het doet niet wat je wilt of is onduidelijk in hoe het werkt – dan ben je evengoed weer veel tijd kwijt aan uitzoekwerk

Als je een handleiding vindt, voldoet die niet precies aan wat jij zoekt – je neemt genoegen met iets dat je eigenlijk niet wilt

Je laat je idee uitwerken door een webbureau – je krijgt een fantastische website die je 3000 euro kost (au)…

Met de online training Lekker Webben maak je in een handomdraai je eigen professionele website

Alle stappen op video

In de training laat ik je in 6 modules alle stappen zien die bij het bouwen van een professionele website komen kijken. Alle handelingen heb ik voor je opgenomen. En deze 6 modules hebben maar 1 doel: Jou te helpen met de vraag: Hoe maak jij een professionele website zonder handig te zijn.

e
}

Snel een goed resultaat

Tijdens de training laat ik je alles zien wat ik weet. Dit is hoe ik zelf wekelijks websites maak! Ik onthul je trucjes en handigheden die je tijd besparen. En je zult plezier krijgen in het bouwen aan je website. Omdat je je bedrijf voor je ogen tot leven ziet komen. Zonder dat je hier een webbouwer of bureau voor hoeft in te huren.

Gewoon maar 3 voorbeelden van websites die de deelnemers
van het online programma hebben gemaakt. 

Dit ga je ontdekken

Hoe je praktijk gericht je eigen website maakt

Ik noem dit programma express een training en geen cursus. Het gaat namelijk niet om kennis die je in je hoofd hoeft te stoppen. Het gaat om concrete handelingen die je doet. Deze staan allemaal op video. En je kunt ze direct nadoen. Zo komt je écht vooruit en ga je al snel resultaat zien.

Met de video’s uit de training en het Divi thema is het bouwen van mijn website echt appeltje eitje. Wist ik dit maar eerder!

Kika Brinkman

Dit ga je ontdekken

Hoe je je website de vorm en inhoud geeft die je zelf wilt

Jij bent uniek. Dus je wilt je website de uitstraling geven die bij jou past. Je eigen logo uploaden. Je eigen huisstijl kleuren instellen. De lettertypes gebruiken die je wilt. Dit is allemaal heel eenvoudig met het systeem waar je mee gaat werken en ik laat je precies zien hoe je dit doet.

Ik ben super blij met mijn nieuwe website. Dankzij de online training en support van Mok heb ik zelf m’n website kunnen bouwen. Mok legt alles heel helder uit en neemt je stap voor stap mee door het proces met een prachtig resultaat. Top!

Petra van den Luitgaarden

Dit ga je ontdekken

Hoe je overzichtelijke pagina’s (en blogs) maakt

Je website bestaat uit verschillende pagina’s en deze pagina’s worden weer opgebouwd uit verschillende elementen. Denk aan foto’s, tekst, knoppen, evt een video, een contact formulier, een testimonial enz. Met de training ontdek je hoe je je pagina’s helder en aantrekkelijk opmaakt en hoe je de elementen die jij erin wilt toevoegt.

Super duidelijke, stap voor stap instructies. Voel me elke keer gemotiveerd door Mok.

Jiska Kopmeiners

Dit ga je ontdekken

Hoe je een overzichtelijk menu maakt, je website AVG proof en nog veel meer!

Het is belangrijk dat je bezoeker makkelijk naar de verschillende pagina’s kan navigeren. Je leert daarom hoe je je pagina’s in het menu zet. En alle andere stappen die belangijk zijn in een website van deze tijd. Denk aan het AVG proof maken het mobiel proof maken en nog veel meer!

Heb bij Mok de training ‘zelf een website bouwen’ gevolgd en hiermee onze website gebouwd. Mok legt in de video modules alles uit in heldere, concrete stappen. Handig is dat alles is terug te zien. Bedankt Mok!

Heidy Keepers

Altijd en overal toegang

In welke branche je ook werkt, het fijne van je eigen website maken is dat je het overal en altijd kunt doen. Zo heb ik al op veel plekken aan websites zitten werken.

Ik heb er echt de beste training van gemaakt
die ik maar kon.

Met alle ervaring die ik de afgelopen 15 jaar heb opgedaan in het maken van ontelbaar veel websites. En met maar 1 focus, jou het zo makkelijk mogelijk maken je bedrijf online aan de wereld te presenteren met een website die bij je past.

Mok legt helder en duidelijk uit hoe je heel snel een mooie, functionele website maakt. Heb er een maandje over gedaan naast een studie en fulltime baan, en dat is inclusief de tijd die het kost om 14 blogs te schrijven!!! Ben super blij!

Meghan Adams

Bonus

Gratis thema t.w.v. €230,-

Over mijn eerste website heb ik denk ik wel 3 maanden gedaan. Alles moest ik uitzoeken. En dat was nog zelfs in html code geschreven. Nu is het veel makkelijker om een website te maken. Met de systemen waarin je zonder codering je website mee kunt bouwen.

Intuïtief & flexibel

Jarenlang heb ik verschillende systemen in WordPress uitgeprobeerd. Dit heten thema’s. En ik heb nu een thema gevonden dat

  • Heel intuïtief werkt, waardoor je snel je weg kunt vinden in de mogelijkheden. Je ziet namelijk gewoon wat je doet.
  • Flexibel is, zodat je niet vastzit aan een vaste layout maar de mogelijkheid hebt de website te maken die jij voor ogen hebt.

Divi thema

Het heet het Divi thema en het is het beste thema op de markt. Je website hiermee maken is super handig en leuk, omdat je snel resultaat ziet.

Het is daarom ook niet gek dat het €230,- kost. Dit is wat je zou betalen als je het zelf aan zou schaffen. En dit zou ik iedereen aanraden.

Maar met de training Lekker Webben kun je gratis gebruik maken van het thema. Hij staat voor je klaar. Voor jou om te gebruiken om je website mee te maken.

Dus wil je online zichtbaar worden en vanuit huis je business opbouwen dan is dit echt een goed moment

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder even op de knop te klikken.

Je betaalt €647,-  voor het hele programma en alle video’s alles bij elkaar.
Alle stappen voor het bouwen van je website.
Van A tot Z. Alle opnames. Inclusief het thema van €230,-

Van de week werd ik gebeld door RTL4. Zij vroegen mij met hen een item over verkoopstyling te maken voor het programma Woontips op de zaterdagmiddag. RTL had mij gevonden door mijn website, die ik dankzij de tutorial van Mok heb gebouwd. Hoe cool is dat!

Annemare Rijnbeek

Dit is echt een uniek aanbod en dit is natuurlijk een unieke tijd en ik wil er alles aan doen om je hiermee te helpen

Je kunt nu de goeie stappen gaan zetten en echt goed voorbereid zijn
op de toekomst. Dus dit is wat je krijgt:

R

Een compleet programma waarin je ontdekt hoe je praktijk gericht je eigen website maakt

R

Stap voor stap video’s die je laten zien hoe

  • je je website de vorm en inhoud geeft die je zelf wilt
  • je je pagina’s helder en aantrekkelijk opmaakt met tekst, foto’s, buttons, video’s, social media knoppen ect…
  • je blogs toevoegt, deze overzichtelijk laat zien en categorieeen aanmaakt
  • je de structuur van je website maakt door je pagina’s in je menu te zetten
  • je je website AVG proof, responsive & veilig maakt en nog veel meer…
R

Het Divi thema twv €230,-

R

Onbeperkt toegang tot al het materiaal & de support community

Zelf lekker webben

Je website door mij laten maken kost €1450,- maar met de training Lekker Webben krijg je direct toegang tot al mijn kennis en de webbouw-methode die ik zelf gebruik. Voor jou om zelf mee aan de slag te gaan en toe te passen voor maar

647 euro (excl. btw)

Nu is echt de tijd voor ons om stappen te gaan zetten. En online in beweging komen is nu belangrijker dan ooit tevoren.

Het enige wat je hoeft te doen is even hieronder te klikken om je aan te melden. Je krijgt DIRECT toegang tot het hele programma. 

Dit krijg je er ook bij

Online support

Het programma is zo ingericht dat je helemaal zelfstandig een website kunt maken die past bij jou bedrijf en die je doelgroep aanspreekt. Maar om je nog beter te kunnen helpen heb ik nog een laatste bonus. Een vangnet. Zodat je het, ook in deze tijd, niet helemaal alleen hoeft te doen.

Community

Je krijgt als je je nu aanmeld namelijk toegang tot mn online support community waar al mijn klanten op zitten. Daar kun je vragen stellen als je ergens tegenaan loopt. Onbeperkt.

Trouwens je houd ook onbeperkt toegang tot de trainingen. Dus je betaalt nu niet voor een half jaar, of een heel jaar. Nee onbeperkt toegang krijg je. Dus wilde over een half jaar weer eens iets opzoeken of zelfs een tweede website maken. Dan kan dat gewoon!

w

Misschien zit je nog met vragen

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Ik heb nog geen inhoud voor m’n website, kan ik dan wel meedoen?

Dat is geen probleem. Je krijgt onbeperkt toegang tot de training. Hierdoor kun je rustig aan je inhoud werken en met het bouwen beginnen wanneer je wilt.

TIP: maak eerst de inhoud van je website voordat je met het bouwen begint. Dit scheelt je heel veel tijd.

 

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?
Dat is geen enkel probleem. In de training geef ik aan wat je allemaal moet hebben voordat je aan de slag gaat.
Waarom zou ik deze training volgen en niet op internet m’n informatie zoeken?
Er zijn meer dan genoeg fantastische filmpjes en handleidingen op het internet, ik heb ze ook altijd geraadpleegd als ik ergens tegenaan liep! De kennis die ik de afgelopen 6 jaar met WordPress heb opgedaan heb ik in de training voor je gebundeld in een efficiënt stappenplan. Wat is belangrijke informatie en wat niet. Welke volgorde van werken werkt het snelste. Hoe voorkom je fouten in een vroeg stadium zodat je later geen tijd kwijt bent met dingen omgooien. Ik ben door schade en schade tot een snelle manier van website bouwen gekomen en wil deze graag met je delen.

En ook…. we werken met een súper handig thema in de training, die je er ook nog eens gratis bij krijgt! En niet te vergeten: de resultaten die je bereikt door aangemoedigd te worden tot actie over te gaan zijn vaak hoger dan als je het uit jezelf moet halen.

Ik heb al een website maar wil deze verbeteren, is deze training geschikt voor mij?
In de training maken we een website van ‘scratch’, dus van begin af aan. Deze training is geschikt voor je als je schoon schip wilt maken en dus helemaal opnieuw wilt beginnen. Je kunt natuurlijk altijd goede elementen van je huidige site in de nieuwe verwerken. Denk aan de structuur, de teksten of beelden.
Ik ben een digibeet, kom ik er wel uit met de techniek?
Alle kennis die je nodig hebt voor het bouwen van je website leg ik in kleine stapjes uit. Je krijgt de behandelde stappen in video’s tot je beschikking, waardoor je altijd alles terug kunt kijken. Het thema dat we gebruiken in de training werkt heel intuïtief en je hebt helemaal geen coderingskennis nodig om je website op te zetten. Het leuke is dat je al vrij snel resultaat zult zien. Hierdoor krijg je vertrouwen dat ook jij het kunt!
Hoe lang blijft de informatie uit de training toegankelijk?

Als je je inschrijft voor de training krijg je toegang tot je eigen digitale trainingsomgeving waar de lessen allemaal op staan. Je wordt stap voor stap door het proces van het maken van je website geleid. 

Je houdt onbeperkt toegang tot deze trainingsomgeving, dus je kunt de training volgen wanneer het jou het beste uitkomt. Ook kun je zelfs na een jaar dingen terug zoeken als je het even niet meer weet (of een tweede website wilt maken)!

Elise van E.V.A. creative support deelde dit over deze training met haar volgers:

Online training

Lekker Webben

N
Online training webbouwen

Hierin leer je stap voor stap leert hoe je zelf een professionele website maakt. Zonder handig te zijn of veel te investeren.

L
Bonus - Gratis software (twv €230,-)

Een levenslange licentie van het Divi thema. Dit is de ‘toolbox’ waarmee je je website elke vorm kunt geven die je maar wilt.

w
Bij inschrijving krijg je ook nog toegang tot mijn support community

De online training is zo ingericht dat je met de video’s helemaal zelfstandig de website kunt maken die jij wilt. Heb je toch nog een vraag? Dan kun je bij mijn support community terecht. Onbeperkt!

Wil je ook sneller en eenvoudiger
een betere website maken?

Dan is dit het moment om te profiteren:
Het complete online programma ‘Lekker Webben’
+ gratis bonus ter waarde van € 230,-

Voor 647 euro (excl.btw).

>> Krijg direct toegang

Ik zie je terug bij de training 🙂
Mok Heijmerink

Gewoon maar 3 voorbeelden van websites die de deelnemers
van het online programma hebben gemaakt. 

Maak je mooie dienst zichtbaar en...

Let's light up the world