fbpx

Online training

Waanzinnige Website Waarde

Omdat je websites hebt en dan succesvolle websites.
Welke wil jij?

Pak de aandacht en trek nieuwe klanten aan

Wist je dat jij maar 4 seconde de tijd hebt om iemand die op jouw website terecht komt ervan te overtuigen dat het de moeite waard is om verder te lezen?

Pak jij de aandacht van de bezoeker binnen deze tijd niet, dan klikt ie weg.

Wat? Wegklikken? Maar je bent er net!

Ja precies, zonde he?

Hoe je dit voorkomt vertel ik je hier.

Je website is de ideale plek om te laten zien welke impact jouw dienst op het leven van je potentiële klant zal hebben. Om je bezoekers te verwarmen en aan je te verbinden.

Veel ondernemers weten dit niet

Heb je maanden aan je website gewerkt en geen hond die hem leest.

Geen bezoekers, geen mensen die over je mooie aanbod lezen, geen mensen die vertrouwen in je krijgen en niemand die klant bij je wordt.

Hoe zorg je ervoor dat je bezoekers niet binnen 4 seconden wegklikken op je site? Maar nieuwsgierig wordt naar jouw dienst en oplossingen? En wil ontdekken wat jij voor zijn of haar leven kan betekenen?

Veel ondernemers weten dit niet.

En de vele slechte websites die ik tegenkom is hier helaas het bewijs van.

Dit gaat me echt aan het hart, en vind ik dus echt zonde van je tijd en energie. Om zo veel aandacht en liefde in iets te stoppen wat niks oplevert. Waar mensen op wegklikken.

Alleen omdat je nooit hebt geleerd over de basis principes die ervoor zorgen dat je bezoekers willen blijven lezen en een verbinding met je gaan voelen. Gaan voelen dat jij de juiste persoon bent om ze te helpen.

Hoe zou het voor je zijn als jij precies zou weten wat je op je website moest zetten om je bezoeker het vertrouwen te geven dat jij ze kunt helpen met jouw dienst? Zonder dat ze wegklikken en nooit meer terug komen?

De geheimen van een effectieve website

In de 17 jaar dat ik als webdesigner en webbouwer werk, heb ik de geheimen van een effectieve website ontdekt, uitgewerkt, getest en gefinetuned. En de opbouw die daaruit voort is gekomen gebruik ik op de websites van mijn klanten.

Klantenbinding gaat niet zozeer om het presenteren van jouw dienst maar meer op het wijzen op de resultaten die jouw dienst voor de website bezoeker oplevert.

Laat zien welke impact jouw dienst op het leven van je potentiële klant zal hebben.

Maar omdat ik zo veel ondernemers zie worstelen met dit helder op hun website te krijgen heb ik hier de training ‘Waanzinnige Website Waarde’ ontwikkeld.

Met deze training leer je stap-voor-stap hoe je de waarde van je dienst zo overbrengt op je bezoeker dat deze sneller klant van je wordt.

Volg exact wat ik hierin zelf doe. En je maakt van jouw website een waanzinnige website.

In de Waanzinnige Website Waarde training
leer je dit:

R

Waanzinnige inhoud maken en verzamelen

Je leert uit welke belangrijke elementen een waanzinnige website bestaat zodat je precies weet wat je kunt maken en verzamelen

R

Een duidelijke structuur maken

Je ontdekt hoe je de structuur en inhoud van je website opbouwt zodat deze helder en gebruiksvriendelijk is

R

Je kwaliteit naar voren brengen

Je leert hoe je jouw waarde zo presenteert zodat de kwaliteit van jouw dienst duidelijk is voor je bezoekers en ze hier enthousiast over worden

R

Je doelgroep direct aanspreken

Je leert hoe je je doelgroep het gevoel geeft: ‘ik zit hier goed’ en je ze zo nog beter kunt helpen

R

Vertrouwen wekken

Ik laat je zien hoe je het vertrouwen van je bezoekers krijgt zodat ze heel graag klant bij je willen worden

R

De stijl van je website bepalen

Vormgeving is een  belangrijk onderdeel van het helder en aantrekkelijk overbrengen van je boodschap. Je ontdekt hoe je deze stijl-elementen voor je website maakt en verzamelt

Dit krijg je er ook nog bij

P

De verwarm & verbind homepagina blauwdruk

In deze blauwdruk laat ik je zien hoe een waardevolle home pagina in verschillende secties is opgebouwd, met elke een eigen functie. En je ontdekt precies, welke informatie je waar op je home pagina neer zet. Om zo je bezoeker mee te nemen en te interesseren in jouw unieke dienst en waarde.

Je kunt deze blauwdruk gewoon overnemen en de teksten vervangen door teksten die bij jouw bedrijf passen.

P

Check it Like a Pro Checklist

Deze checklist bevat alle belangrijke pagina’s en elementen van je website en helpt bij het controleren of je alles hebt om impact met je website te maken.

7

Wil jij ook van jouw website een succesvolle website maken?

Online training Waanzinnige Website Waarde

Deze training bied ik aan voor €247,-  (excl btw).

Je krijgt van mij templates, dat zelfs als je niet kunt schrijven, zelfs als je niet de school van journalistiek hebt gedaan, zelfs als je al weken loopt te ploeteren maar je krijgt het niet op papier, iedereen schrijft bij mij goede pagina’s.

Omdat ik exact weet wat een pagina moet bevatten en weet dat in schrijven, en in marketing-technisch schrijven, niet jouw allerbeste plus punt zit.

Voor deze ondernemers maakte deze training het verschil:

Die training hielp me om me beter te richten op wat ik nou eigenlijk wilde neerzetten met mijn website. En dus ook met mijn bedrijf.

Carmen Caspersz

Mok loopt heel helder door de verschillende stappen en mogelijkheden heen, waardoor ik wist wat ik moest doen om een inhoudelijk sterke website op poten te krijgen.

Renske Foekema-Boelens

Erg goed online trainingsmateriaal. Het creatieve proces waar ik doorheen ben gegaan was bijzonder. Alle afbeeldingen en tekst van tevoren uitzoeken en bedenken en het dan tot leven zien komen. 

Annelies Bakker

Wat je ook doet..

Wat je doel ook is, en in welke branche je ook zit: een website geeft je de kans om je bereik te vergroten, meer klanten aan te trekken en omzet te maken.
Bied jij iets waardevols? Breng deze waarde dan tot uiting op je website met waanzinnig waardevolle inhoud!

Online training

Waanzinninge Website Waarde

Voor 247 euro (excl. btw)

Laat je dit aan je voorbij gaan?

Vast niet. Tenzij je zelf wilt gaan tobben met de inhoud van je website.

Nu is het moment om te investeren in het opzetten van waanzinnige waarde voor je website, zodat meer mensen je boodschap of je verhaal lezen en je meer klanten en omzet aantrekt.

Met deze training is dit je kans.
Succes!

Mok

Meld je hier aan voor een succesvolle website >>

Extra optie

Met advies & feedbacksessie

Wil je met mij sparren, advies en/of feedback krijgen op je structuur, boodschap en/of teksten? Dan kun je mij als aanvulling op de training bijboeken. Een uur persoonlijk website advies is normaal €160,- excl btw. Nu in combinatie met de Waanzinnige Website Waarde training krijg je mijn advies er voordeliger bij. Om jou website naar een nog hoger niveau te tillen!

Waanzinnige Website Waarde + 1 uur webconsult
van €407,- voor €380,- excl btw

Waanzinnige Website Waarde + 2 uur webconsult
van €567,- voor €500,- excl btw

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Heb je een vraag? Stel hem hier gerust