fbpx

Online training

Waanzinnige Website Waarde

De online training waarmee je je 5 keer zo snel online bent met een website die 5 keer zo waardevol is

De beste tip die ik je kan geven voor een

Waanzinnige Website

Als je aan de slag gaat met je website wil je natuurlijk zo snel mogelijk een goed resultaat neerzetten. Maar hoe maak je een waanzinnige website in minder tijd?

Daar vertel ik je hieronder graag over. Het lijkt heel simpel maar het zal je verbazen hoeveel mensen dit niet toepassen. Het gaat je zoow veel tijd schelen. En je website krijgt hierdoor veel meer impact!

Vroeger deed ik dit ook

Toen ik net begon met websites maken stortte ik me altijd direct op de techniek. Het bouwen en in elkaar zetten ervan. Kleuren, lettertypes instellen, pagina’s opbouwen, super vond ik het (nog steeds trouwens hoor). Maar ik was altijd eeeindeloos bezig. Dagen en nachten. Nachten en dagen. En dan nog meer nachten. Waarom?

Daar kwam ik pas vier jaar geleden achter toen ik er wel een beetje moe van werd ūüôā

Wat bleek? Ik stortte me altijd onvoorbereid op de bouw, zonder het duidelijk hebben van de inhoud of de structuur. Hierdoor bleef ik maar ‘rommelen’ in de techniek. Pagina‚Äôs aanpassen, de inhoud, de stijl‚Ķ W√©√©r de inhoud… dan maar een andere indeling…

Toen werd ik wijzer

Toen ik eindelijk een keer de tijd nam om te onderzoeken wat werkte en wat niet werkte deed ik m’n grote ontdekking:

Maak eerst de inhoud van je website vóór je aan het bouwen begint!

Logisch vind je niet? Toch doen we het vaak anders om.
NOU NU NIET MEER!

Nadat ik me bewust was geworden dat ik beter eerst de inhoud helemaal kon hebben staan voordat ik aan het bouwen begon, werd het mogelijk voor me om websites in √©√©n dag te maken. Omdat ik alles wat er in de website moet staan al klaar had, werd het bouwen niet veel meer dan een invul oefening (nou ja… bijna dan ;)).

Pas dit inzicht voor jezelf toe en je zult jezelf veel tijd besparen. Tijd die je aan je bedrijf kunt besteden. Met je gezin, vrienden of de hond kunt doorbrengen. Of nog een leuke serie kijken, wat jij maar wilt ūüôā

Mocht je je nou het volgende afvragen:

Ja maar Mok, w√°t moet er dan precies op m’n website staan? Welke informatie is interessant voor m’n bezoekers? Hoe ziet een ideale homepagina eruit? Hoe spreek ik mensen aan op zo’n manier dat ze ook klant worden?!

Goeie vraag!
De waarde van de inhoud van je webiste is essentieel voor het succes van je website. Een verkeerde home pagina, en al je werk is voor niets.

Stel je voor: Je hebt 3 weken en 5 dagen aan je website gewerkt om deze op te zetten. En niemand die contact opneemt ‚Ästomdat je je bezoekers niet goed aanspreekt.

Je inhoud maakt of breekt je website

Een website is niks zonder inhoud. Maar een tekstje over jezelf en wat je doet, daar kom je er niet mee.

Wist je dat je 4 seconden hebt om je bezoeker ervan te overtuigen op je website te blijven? Hoe pak je direct de aandacht van je bezoeker?

Misschien herinner je nog de tijd waar websites openden met:
‘Welkom op mijn website‚Äô.

Goed, dat is dus een beetje achterhaald ūüôā

Klantenbinding gaat niet zozeer om het presenteren van jouw dienst maar meer op het wijzen op de resultaten die jouw dienst voor de website bezoeker oplevert.

Laat zien welke impact jouw dienst op het leven van je potenti√ęle klant zal hebben.

Besteed daarom genoeg tijd aan het maken van waaardevolle inhoud voor je website.

Om je te helpen goede content voor je website te maken heb ik de training
‘Waanzinnige Website Waarde’ ontwikkeld. Met deze training leer je stap-voor-stap wat je moet doen om waardevolle inhoud voor je website te maken en verzamelen. Zodat jij de waarde van jouw dienst echt duidelijk naar voren laat komen op je website. Waardoor je impact op je bezoeker veel groter is. En deze sneller klant van je wordt.

Volg exact wat ik hierin zelf doe. En je maakt van jouw website een super website.

In de Waanzinnige Website Waarde training
leer je dit:

R

Waanzinnige inhoud maken en verzamelen

Je leert uit welke belangrijke elementen een waanzinnige website bestaat zodat je weet wat je moet maken en verzamelen

R

Een duidelijke structuur maken

Je ontdekt hoe je de structuur en inhoud van je website opbouwt zodat deze helder en gebruiksvriendelijk is

R

Je kwaliteit naar voren brengen

Je leert hoe je jouw waarde zo presenteert zodat de kwaliteit van jouw dienst duidelijk is voor je bezoekers

R

Je doelgroep direct aanspreken

Je leert¬†hoe je je doelgroep het gevoel geeft: ‚Äėik zit hier goed‚Äô en je ze zo nog beter kunt helpen

R

Vertrouwen wekken

Ik laat je zien hoe je het vertrouwen van je bezoekers krijgt zodat ze bij jou gaan kopen

R

De stijl van je website bepalen

Je ontdekt hoe je de belangrijke stijl-elementen voor je website maakt en verzamelt

Dit krijg je er ook nog bij

P

De ideale home pagina template

Met deze template leer je precies welke elementen je op je home-pagina moet hebben om jouw ideale klanten direct aan te spreken en vast te houden. Dit is echt de basis van jouw website en hierop kun je verder bouwen.

P

Check it Like a Pro Checklist

Deze checklist bevat alle belangrijke pagina’s en elementen van je website en helpt bij het controleren of je alles hebt om impact met je website te maken.

7

Wil jij ook sneller
een betere website maken?

Online training Waanzinnige Website Waarde

Deze training bied ik aan voor ‚ā¨247,-¬† (excl btw).

Voor deze ondernemers maakte deze training het verschil:

Die training hielp me om me beter te richten op wat ik nou eigenlijk wilde neerzetten met mijn website. En dus ook met mijn bedrijfje.

Carmen Caspersz

Mok loopt heel helder door de verschillende stappen en mogelijkheden heen, waardoor ik wist wat ik moest doen om een inhoudelijk sterke website op poten te krijgen.

Renske Foekema-Boelens

Erg goed online trainingsmateriaal. Het creatieve proces waar ik doorheen ben gegaan was bijzonder. Alle afbeeldingen en tekst van tevoren uitzoeken en bedenken en het dan tot leven zien komen. 

Annelies Bakker

Wat je ook doet..

Wat je doel ook is, en in welke branche je ook zit: een website geeft je de kans om je bereik te vergroten, meer klanten aan te trekken en omzet te maken.
Bied jij iets waardevols? Breng deze waarde dan tot uiting op je website met waanzinnig waardevolle inhoud!

Online training

Waanzinninge Website Waarde

Voor 247 euro (excl. btw)

Laat je dit aan je voorbij gaan?

Vast niet. Tenzij je zelf wilt gaan tobben met de inhoud van je website.

Nu is het moment om te investeren in het opzetten van waanzinnige waarde voor je website, zodat meer mensen je boodschap of je verhaal lezen en je meer klanten en omzet aantrekt.

Met deze actie is dit je kans.
Succes!

Mok

Meld je hier aan voor een betere website in minder tijd >>

Maak je mooie dienst zichtbaar en...

Let's light up the world