Portfolio

Deze websites komen uit mijn keuken

Elke website die ik maak is bijzonder voor me.
Dit omdat de ondernemer die er achter zit zo uniek is. Of ze nu mooie accessoires of juridische oplossingen bieden, een ding hebben ze gemeen: Dat ze het leven van anderen leuker, makkelijker of mooier willen maken. Wat een plezier om daaraan te kunnen bijdragen!

Dit zegt Mariska van voicematter.nl

Toe aan een nieuwe website? Ga niet zelf lopen knutselen aan je website, maar boek een dag bij Mok! dat is wat ik iedereen adviseer. Mok, heeft het grote talent om haar handen en hoofd (structuur & creativiteit) meteen aan jouw idee te verbinden. Ze is razendsnel, denkt mee en bouwt voor jou. En dat in een heerlijke onspannen sfeer, heerlijke koffie en carrotcake in een prachtstudio aan de keukentafel. Mok’s motto is: Let’s light op the world, prachtig! Dat straalt ze uit en dat maakt ze als webbouwer ook echt waar: dankjewel Mok, je gaf mijn website in een dag echt vleugeltjes!

Dit zegt Caroline van aandenlijve.nl

Voordat ik bij Mok aanschoof aan haar keukentafel, had ik zelf al heel wat tijd en energie verspild aan het denken over, prutsen aan technische dingen, schrijven en schaven aan teksten voor een nieuwe website.
Na vier jaar is mijn praktijk verder gegroeid, ben ik verder gegroeid en dat wilde ik graag laten zien in mijn website. Ik ben zo waanzinnig blij dat ik besloten heb om met Mok samen daar aan te werken. Eindelijk zat er lijn en logica in de voorbereiding door de online-module Sterke Inhoud te volgen. 
Het allergaafst vind ik, dat de boodschap die ik wilde overbrengen, zoveel sterker is geworden doordat de vormgeving klopt. De website voegt nu toe aan het verhaal dat ik wilde vertellen. Mijn verhaal staat stukken sterker. Al bouwend werd de inhoud ook kloppender, paste het nóg beter.

Dit zegt Loes van switchpowercoaching.nl

Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat van mijn nieuwe website! 

Omdat ik zelf niet heel handig ben in dit soort zaken en ik me vooral graag op mijn echte business wil kunnen richten ben ik via een bekende bij Mok terecht gekomen.
Kan niet anders dan zeggen dan dat dit een heel goed concept is waarbij je binnen no-time een echt professionele website hebt staan.
Met duidelijke video’s en instructies bereid je heel gemakkelijk zelf de inhoud voor. Binnen 1 dag tovert Mok deze inhoud tot een prachtige website. Omdat je dit samen doet weet je zeker dat aan het eind van de dag je website helemaal staat zoals jij dit wilt. Top!

Ik beveel Mok van Webbouwen aan de keukentafel van harte aan voor iedereen die graag een echt professionele website wil en hier niet te lang op wil wachten.

Dit zegt Esther van estherlammersfotografie.nl

Ik dacht dat ik er zelf wel uit zou komen met WordPress. Na veel lelijke woorden en veel te veel verloren tijd heb ik toegegeven. Ik heb andere talenten. Best moeilijk om vervolgens te kiezen door wie je je site laat bouwen. Bang om met een mond vol tanden te staan als aanbieders technische vragen aan je gaan stellen enzo. Facebook heeft mijn zoekopdrachten opgemerkt en heeft me Mok voorgeschoteld. Dat voelde gelijk prettig: iemand die mijn taal spreekt. Niet te ingewikkeld en nog een hele mooie prijs ook. Het voortraject is echt fantastisch: je wordt stap voor stap door een aantal worksheets en checklijsten gestuurd, zodat je gedachten niet alle kanten opgaan en je gestructureerd blijft nadenken over je content. Tegen de tijd dat je aan de keukentafel zit, heeft Mok al het voorwerk al in een mooie opzet voor je site gegoten en maak je hem samen af. Heel fijn die korte lijnen. Als je naar huis gaat, kan je de basis van je content prima zelf beheren en krijg je gereedschap mee om daarmee verder aan de slag te gaan. Ik ben echt zo goed geholpen. Twijfel je nog? Niet meer nodig: gewoon gaan bouwen aan de keukentafel bij Mok!

Dit zegt Pauline van Competenteorganisaties.nl

Mok heeft in WordPress een hele mooie website voor me gemaakt, waarmee ik meteen kan bloggen. Zij is niet alleen zeer ervaren met WordPress, maar ook goed in grafische vormgeving en in marketing: hoe bereik je je klanten met de teksten die je op je website zet. Waar ik heel erg enthousiast over ben is de manier waarop zij je regisseert in het realiseren van je website: eerst je teksten schrijven, foto’s erbij zoeken, etc. en dan pas de website bouwen. De instructievideo’s en blogs op de website van MOK loodsen je daarbij door alle te nemen stappen van het tekstschrijven heen. Heel duidelijk, handig en ook nog leuk om te doen. Ik heb niet alleen maar teksten geschreven, maar in feite mijn bedrijf geherpositioneerd. Resultaat:

  • een mooi vormgegeven website die helder weergeeft wat ik te bieden heb
  • die ik zelf kan onderhouden en aanpassen
  • waarmee ik kan bloggen
  • en die tot herpositionering van mijn bedrijf heeft geleid

Ik raad iedereen Webbouwen aan de Keukentafel aan: wat een vakvrouw is Mok!

Dit zegt Eveline van takealeap.nl

Wauw, wat heb ik een hoop te danken aan mijn samenwerking met Mok! Drie jaar geleden kwam ik bij WBK terecht toen ik zelf mijn website wilde bouwen. Ik wilde het echt zelf leren en doen. Drie jaar later was ik aan een professionaliseringsslag toe en deed Mok het design in de Masterdeal. Wat is ie mooi geworden! Het voelt heerlijk om met zoveel trots mijn website uit te kunnen dragen aan de wereld! En met het volledige vertrouwen dat ik oneindig veel nieuwe producten kan bedenken en alles moeiteloos zelf kan aanpassen. Aan mijn website werken is een feest van creativiteit en mogelijkheden geworden. Zo wordt ondernemen echt leuk! Yesss!

Dit zegt Marna van marna.nu

Mok je hebt een gouden concept bedacht met webbouwen aan de keukentafel. Ik ben heel lang bezig geweest om mijn website weer aangepast te krijgen aan de moderne tijd. Heb veel verschillende web bouwers gesproken, maar uiteindelijk beidt Mok precies aan wat ik zocht. Het direct kunnen aangeven wat je precies wilt en niet wilt en de directe manier waarop je samenwerkt om de website uiteindelijk helemaal op te zetten vond ik echt super. Ik ben dan ook heel blij met het resultaat. In één dag staat je site, zonder eindeloos heen en weer bellen en mailen. Ook de online omgeving waarbij je eerst geholpen wordt bij alle voorbereidingen en je daarna leert om zelf je website aan te passen zijn top. Dank voor de fijne samenwerking!

Dit zegt Willem van Oostvoorncoaching.nl

Ik kreeg een overzichtelijk en welgestructureerd setje huiswerk mee, dat ik, onder begeleiding van de videolessen van Mok min of meer fluitend heb zitten doen. En toen was het D-day: De Dag Waarop Mijn Site Werd Gebouwd. Nou, er is geen woord van gelogen. In een zeer prettige samenwerking gidste een zeer deskundige Mok mij naar mijn nieuwe site. Goeie tips, fijne ideeën en een prachtige nieuwe site waar ik daarna, precies zoals ik wilde zelf makkelijk aan de slag kon. En artikelen plaatsen en andere updates maken is nog makkelijker omdat ik als cliënt toegang kreeg tot Moks speciale set videolessen die me uit de brand hielpen als er een vuurtje dreigde te ontstaan. Mok, ik dank je voor de mooie site die je voor me hebt gemaakt. Ik was en ben blij met je deskundigheid, je professionaliteit en de prettige samenwerking.

Dit zegt Jan-Willem van  Krijgsmancoaching.nl

Ik heb samen met Mok mijn website gebouwd. Het mooie is dat het samen bouwen aan mijn website in feite ‘Agile werken’ in de praktijk is, omdat ik als eigenaar direct het resultaat zie en kan bijstellen. Ofwel wat Mok maakt, of in mijn eigen teksten of input die als visueel gemaakt niet meer klopt. Het mooie is dat Mok omdat zij grafisch ontwerper is, heel visueel is en creatief, op een manier die mezelf nooit gelukt zou zijn. Het is echt een gezamenlijk creatief proces in gaan. Additioneel voordeel is dat ik na de sessie met het webdesign programma om kan gaan en (kleinere) wijzigingen vrij gemakkelijk zelf kan doorvoeren. Daarnaast komt nog dat Mok bijzonder prettig is om mee te werken, het is ook gezellig. En Mok ‘goes the extra mile’, in die zin dat als er nog eindjes af te maken zijn ze dat gewoon even doet. Ten slotte zijn er inloopdagen, waarbij een groep van 8-10 ondernemers aan zijn/haar site aan het klussen is met gratis ondersteuning van Mok. Dit is echt omdat ze het leuk vindt, en het is m.i. overvloedsdenken. Ik ben zeer enthousiast over het proces van samenwerken, en zo mogelijk nog enthousiaster over het resultaat!

De kracht van

de keukentafel methode

Bovenstaande ondernemers zijn binnen korte tijd de wereld in gestapt met een website die de kwaliteit van hun dienst uitstraalt en hun ideale doelgroep aanspreekt. Dit met behulp van mijn programma de Masterdeal. Wil jij dit ook?

N

Helder opgebouwd programma

N

Hulp bij creëren van sterke inhoud

N

Je ontwerp wordt in één dag afgemaakt

N

Jij zit naast me tijdens het bouwen

N

100% Tevredenheids-garantie

N

Je kunt zelf thuis aanpassingen doen

Let's light up the world

Vul je e-mailadres in,
dan mail ik je de link naar de training:

You have Successfully Subscribed!

Ontdek 9 voordelen van een website

en hoe je deze inzet voor meer klanten.

Schrijf je direct in om het e-Book te downloaden

Check je mail voor het e-Book!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online training

Starten met je website

Dinsdag 11 februari 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online workshop

Starten met je website

maandag 17 december 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de Open Keukentafel (in Amersfoort)

Starten met je website

Zaterdag 10 augustus 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik kom naar de gratis aanschuif ochtend

op vrijdag 08 maart

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

gratis worksheet, bezoekers website, stappen website, beginnen aan je website, eerste stap website

Ja, ik ontvang graag de worksheet

om klanten metm'n website aan te trekken

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

Ja, ik ontvang graag de Spiek Sheet

voor de ideale formaten foto's op m'n website

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Onmisbare tip voor je nieuwe website

Open de poort naar je beste klanten

Naast het E-book ontvang je bij inschrijving regelmatig spetterende website-tips van me.

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Zet je website aan het werk

Gratis online training donderdag 16 januari om 10 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Laat je website voor je werken

Gratis training & demonstratie

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Vraag hier je gratis E-book aan

You have Successfully Subscribed!

Vraag hier je gratis E-book aan

You have Successfully Subscribed!