fbpx

Portfolio

Deze websites komen uit onze keuken

Elke website die wij maken is bijzonder.
Dit omdat de ondernemer die er achter zit zo uniek is. Of ze nu mooie accessoires of juridische oplossingen bieden, één ding hebben ze gemeen: Dat ze het leven van anderen leuker, makkelijker of mooier willen maken. Wat een plezier om daaraan te kunnen bijdragen!

Een zeer persoonlijke en gelijktijdig professionele manier van werken. Het goede programma geeft jou veel richting voor je teksten en het eindresultaat is nog mooier dan ik had verwacht.
Manoush Bouman

Mok weet het qua inhoud en layout zo goed te vertalen naar een website dat ik nogal verbluft was van mijn eigen product. Resultaat is een zeer blij en tevreden gevoel en twee klanten binnen een week.
Ferry Maidman

Ik wilde heel graag dat mijn aanbod, mijn talent, helder en krachtig naar voren zou komen. Door de juiste vragen van Mok en haar inzicht in hoe een website werkt, heb ik niet alleen een prachtige site, maar heeft mijn werk ook veel meer body gekregen. Ze haalde zo mijn unieke waarde naar voren. Top!
Jasper Merle

De persoonlijke touch en het echt verbinding willen maken met de klant is wat me aansprak. De training over hoe je goede content maakt is super helder. Het was magisch toen ik mijn website voor het eerst te zien kreeg, alles kwam bij elkaar, het was nog mooier dan ik had gehoopt en helemaal mijn stijl.
Inge Bobbink – Landen in jezelf

Dit zegt Clementine van cledesoulcoaching.nl

Ik had al heel lang de wens om een nieuwe website te hebben waarin mijn diverse aanbod op een heldere en aansprekende wijze gepresenteerd zou worden. Het idee om dit technisch zelf vorm te geven hield me tegen. Totdat ik Webbouwen aan de Keukentafel tegen kwam en Mok mij door haar sympathieke en zeer betaalbare aanbod de mogelijkheid gaf om én het technisch bouwen van de website uit handen te geven aan haar als expert én te leren hoe ik mijn website zelf kan onderhouden als leek. Een gouden combinatie. Mok heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen omtrent de vormgeving. Dat zag ik direct terug toen ik bij haar aan de keukentafel aanschoof, zo fijn! Het is best spannend iets zo persoonlijks uit handen te geven. Ik voelde bij Mok naast vakkundigheid en een heldere, pragmatische aanpak veel enthousiasme en de oprechte intentie om het beste van jou in de website terug te laten komen. Dat gaf veel vertrouwen. Op de dag van het samen verder bouwen aan de website voelde ik me heel welkom (superleuk om je naam met een smiley op het bord geschreven te zien staan:-) en heeft ze me ook veel zelf laten doen. Ze is efficient met de tijd en geduldig en helder met haar uitleg over hoe bepaalde zaken werken. Ik kan Mok en Webbouwen aan de Keukentafel dan ook van harte aanbevelen!

Dit zegt Mariska van voicematters.nl

Toe aan een nieuwe website? Ga niet zelf lopen knutselen aan je website, maar boek een dag bij Mok! dat is wat ik iedereen adviseer. Mok, heeft het grote talent om haar handen en hoofd (structuur & creativiteit) meteen aan jouw idee te verbinden. Ze is razendsnel, denkt mee en bouwt voor jou. En dat in een heerlijke onspannen sfeer, heerlijke koffie en carrotcake in een prachtstudio aan de keukentafel. Mok’s motto is: Let’s light op the world, prachtig! Dat straalt ze uit en dat maakt ze als webbouwer ook echt waar: dankjewel Mok, je gaf mijn website in een dag echt vleugeltjes!

Dit zegt Jakobien van holistic-coaching.nl

Wij wilden voor ons Holistic Coachingplatform niet én een designer inschakelen én voor de bouw zelf gaan ‘klussen’ in WordPress. Mok biedt deze gouden combinatie aan, plus precies de ondersteuning waar we naar op zoek waren.
Het (snelle!) resultaat in de vorm van een prachtige evenwichtige website heeft ons echt ontroerd. Dikke thumps up! 🌟🙏😍

Dit zegt Manouschka van manousch.nl

Mok heeft een zeer persoonlijke en gelijktijdig professionele manier van werken. Haar goede voorbereiding geeft jou veel richting om tot het ontwerp van je site te komen qua tekst en beeld. Het fijne is bovendien dat Mok een grafische achtergrond heeft en daardoor perfect in staat is jouw idee helder te vertalen. Het eindresultaat is nog mooier dan ik had verwacht. Na de keukentafelsessie staat je website en ben je echt ‘ready to go’ in alle opzichten. Ik heb alleen maar lovende reacties ontvangen en ik zou Mok aan iedereen aanbevelen. Hetgeen ik ondertussen ook al veelvuldig heb gedaan.

Dit zegt Denise van shiatsuterra.nl

Een goede website bouwen is een vak apart. Iets dat je beter kan laten doen door iemand die daar verstand van heeft. Door in de voorbereiding de juiste vragen te stellen en de website te bouwen waar je bij zit is het resultaat een website die past bij je bedrijf.

Dit zegt Dominique van dominiquedoet.nl

Wat ik vooral heel waardevol vond, is de manier waarop zij het proces van geen website naar een prachtige website heeft geregeld. Ik kreeg meteen toegang tot een online training, zodat ik precies wist wat ik zelf moest voorbereiden. Dat is zó fijn als je zelf een groentje bent op dit gebied! Op de dag waarop je site live gaat, werk je een ochtend samen met Mok (en in mijn geval ook met Laura – nog zo’n kei in WordPress) om de laatste puntjes op de i te zetten. Het was in één keer raak! Webbouwen aan de keukentafel is wat mij betreft de allerbeste om je website te laten bouwen (of aan te laten passen)! Mok heeft veel kennis en ervaring. Haar team is net zo gedreven als zij. Ze deelt die kennis ook graag met jou. Ze geeft echt alles voor haar klanten. En ze is ook gezellig om mee te werken, dat vind ik ook heel belangrijk. Ga aan de slag met Mok! Het resultaat is verbluffend mooi en je website straalt uit wat jij graag wil uitstralen. Ik heb zulke mooie reacties gekregen. Trots en blij!

Dit zegt Menno van plainlegal.nl

Ik had net mijn nieuwe bedrijf opgericht en was me aan het oriënteren op het bouwen van mijn website. Zo kwam ik op Moks site en ik wist meteen: ‘bij haar moet ik zijn!’ Het hele concept sprak mij aan: eerst zelf van alles (tekst, logo, kleur, foto’s, etc) goed voorbereiden met haar online hulp en dan één ochtend op bezoek en met een live website naar huis. Door Moks online trainingsmodule werd ik gedwongen goed na te denken over vragen als: wie zijn mijn klanten? wat willen mijn klanten? wat kan ik voor mijn klanten betekenen? Zo kwam ik tot teksten die vooral de klant (en niet mijzelf) centraal stellen. Super waardevol! Aan een waanzinnig coole tafel met allerlei lekkers (carrot cake!) ging het allemaal super snel. Ik heb nu een geweldige site die ik zonder Moks hulp nooit had kunnen maken. Mok heeft veel ervaring en steekt veel liefde en passie in haar werk. Dat zie je aan alles. Ik kan Mok van harte aanbevelen voor iedereen die een professionele website wil waarmee je je écht onderscheidt! 

Dit zegt Loes van switchpowercoaching.nl

Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat van mijn nieuwe website!

Omdat ik zelf niet heel handig ben in dit soort zaken en ik me vooral graag op mijn echte business wil kunnen richten ben ik via een bekende bij Mok terecht gekomen.
Kan niet anders dan zeggen dan dat dit een heel goed concept is waarbij je binnen no-time een echt professionele website hebt staan.
Met duidelijke video’s en instructies bereid je heel gemakkelijk zelf de inhoud voor. Binnen 1 dag tovert Mok deze inhoud tot een prachtige website. Omdat je dit samen doet weet je zeker dat aan het eind van de dag je website helemaal staat zoals jij dit wilt. Top!

Ik beveel Mok van Webbouwen aan de keukentafel van harte aan voor iedereen die graag een echt professionele website wil en hier niet te lang op wil wachten.

Dit is wat Annelies van Businessconfetti zegt

Wat heb ik een ontzettende leuke en leerzame ochtend gehad. Mok weet absoluut wat ze doet en is een tovenaar met de door mij aangeleverde teksten. Langzaam maar zeker zie ik mijn website groeien en volwassen worden. Het was zo maar ineens 13.00 uur en toen stond mijn website daar. Nu heb ik echt een bedrijf, zei ik tegen Mok.

Tegen iedereen die op een gegeven moment vastloopt, overweldigd wordt of simpelweg geen tijd meer heeft om de website af te ronden: maak een afspraak met Mok. Je krijgt er absoluut geen spijt van. Hier zit een trotse eigenaar van www.businessconfetti.nl.

Dit zegt Pauline van Competenteorganisaties.nl

Mok heeft in WordPress een hele mooie website voor me gemaakt, waarmee ik meteen kan bloggen. Zij is niet alleen zeer ervaren met WordPress, maar ook goed in grafische vormgeving en in marketing: hoe bereik je je klanten met de teksten die je op je website zet. Waar ik heel erg enthousiast over ben is de manier waarop zij je regisseert in het realiseren van je website: eerst je teksten schrijven, foto’s erbij zoeken, etc. en dan pas de website bouwen. De instructievideo’s en blogs op de website van MOK loodsen je daarbij door alle te nemen stappen van het tekstschrijven heen. Heel duidelijk, handig en ook nog leuk om te doen. Ik heb niet alleen maar teksten geschreven, maar in feite mijn bedrijf geherpositioneerd. 

Ik raad iedereen Webbouwen aan de Keukentafel aan: wat een vakvrouw is Mok!

Dit zegt Dieuwke van Altum Juridisch Advies

Mok weet precies wat ze doet. Doordat ze gericht helpt met de voorbereiding en zeer goed inzicht heeft in wat je bedrijf/website nodig heeft staat er na de live dag een top website. Ik was en ben er super blij mee.

Dit zegt Jan Willem van Krijgsman Coaching

Het mooie is dat Mok omdat zij grafisch ontwerper is, heel visueel is en creatief, op een manier die mezelf nooit gelukt zou zijn. Het is echt een gezamenlijk creatief proces in gaan. Additioneel voordeel is dat ik na de sessie met het webdesign programma om kan gaan en (kleinere) wijzigingen vrij gemakkelijk zelf kan doorvoeren.

Daarnaast komt nog dat Mok bijzonder prettig is om mee te werken, het is ook gezellig. En Mok ‘goes the extra mile’, in die zin dat als er nog eindjes af te maken zijn ze dat gewoon even doet. Ten slotte zijn er inloopdagen, waarbij een groep van 8-10 ondernemers aan zijn/haar site aan het klussen is met gratis ondersteuning van Mok. Dit is echt omdat ze het leuk vindt, en het is m.i. overvloedsdenken. Ik ben zeer enthousiast over het proces van samenwerken, en zo mogelijk nog enthousiaster over het resultaat!

Dit zegt Eveline van takealeap.nl

Wauw, wat heb ik een hoop te danken aan mijn samenwerking met Mok! Drie jaar geleden kwam ik bij WBK terecht toen ik zelf mijn website wilde bouwen. Ik wilde het echt zelf leren en doen. Drie jaar later was ik aan een professionaliseringsslag toe en deed Mok het design in de Masterdeal. Wat is ie mooi geworden! Het voelt heerlijk om met zoveel trots mijn website uit te kunnen dragen aan de wereld! En met het volledige vertrouwen dat ik oneindig veel nieuwe producten kan bedenken en alles moeiteloos zelf kan aanpassen. Aan mijn website werken is een feest van creativiteit en mogelijkheden geworden. Zo wordt ondernemen echt leuk! Yesss!

De kracht van

de keukentafel methode

N

Helder opgebouwd programma

N

Hulp bij creëren van sterke inhoud

N

Je ontwerp wordt in één dag(deel) afgemaakt

N

Jij zit naast me tijdens het bouwen

N

100% Tevredenheids-garantie

N

Je kunt zelf thuis aanpassingen doen

Bovenstaande ondernemers zijn binnen korte tijd de wereld in gestapt met een website die de kwaliteit van hun dienst uitstraalt en hun ideale doelgroep aanspreekt. Wil jij dit ook? Plan dan hieronder een vrijblijvend advies gesprek met me in. 

Helderheidsgesprek

Zit je te mokken op je website, of het niet-bestaan ervan?
Plan dan hier een vrijblijvend online adviesgesprek met me in.
We maken samen een plan van aanpak dat bij je past.

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!