Portfolio

Deze websites komen uit onze keuken

Elke website die wij maken is bijzonder.
Dit omdat de ondernemer die er achter zit zo uniek is. Of ze nu mooie accessoires of juridische oplossingen bieden, één ding hebben ze gemeen: Dat ze het leven van anderen leuker, makkelijker of mooier willen maken. Wat een plezier om daaraan te kunnen bijdragen!

Nieuw!

Scroll gerust door een selectie van onze websites om een indruk te krijgen van wat wij maken.
Of klik op een categorie.

Persoonlijke diensten

Veel van onze klanten zijn coaches en therapeuten. Voor deze groep is een website meer dan een visitekaartje. Wil je klanten aantrekken die bij je passen dan dient je website een weerspiegeling te zijn van je persoonlijkheid en expertise. Jouw unieke waarde vertalen naar een website, daarin zijn wij gespecialiseerd.

Een heel persoonlijke en professionele webbouwer met oog voor alle elementen om je website passend te maken voor je bedrijf. Mok creëert op intuïtieve wijze een website die in energie, vorm en kleur uitdraagt waar ik voor sta. Dus als je een professionele en persoonlijke webbouwer zoekt die echt kijkt en luistert naar jou en je wensen….stop met zoeken en boek Webbouwenaandekeukentafel.nl.

– Veronique Engels –

Wil jij ook zo’n waanzinnige website?

Bedrijfsdiensten

Dat je bedrijven als klant hebt betekent niet dat je website standaard of saai hoeft te zijn. Onderscheid je door je persoonlijkheid naar voren te laten komen. Het zijn ten slotte mensen die je gaan inhuren toch? Laat deze mensen voelen welke waarde je ze levert.

Ik had geen idee waar te beginnen bij het maken van mijn website. Mok heeft met haar heldere structuur middels video en werkbladen mij daar enorm bij geholpen. Nadat ik alles had ingeleverd heeft zij met haar team een website gemaakt die volledig ademt en uitstraalt hetgeen ik graag wilde. De bouwsessie aan de keukentafel was een feestje en het resultaat mag er zijn. Ik beveel Webbouwen aan de keukentafel zeker aan zodat jij ook een website krijgt die bij je past!!
– René Speelman –

Wil jij ook zo’n waanzinnige website?

Lifestyle & Gezondheid

Jouw klanten willen zich goed voelen. Dan wil je ze natuurlijk wel met een website tevoorschijn komen die dat gevoel ook al inspireert. Nog voordat ze bij jou zijn geweest!

Ik had ooit zelf een website gebouwd. Die werkte, maar zag er gewoon niet lekker uit. Hoe ik het kon verbeteren wist ik ook niet. Nu heb ik echt een waanzinnig stralend mooie site, mooier dan ik ooit had kunnen bedenken. Wat ook heel helpend was, was de online training om webteksten te schrijven. Ik kan schrijven, maar voor een website moet je gewoon heel anders schrijven. Als je een prachtige site wilt hebben inclusief de ervaring dat je gehoord wordt en weet hoe je support krijgt, kies dan voor Mok.

– Saskia Chatillon –

Wil jij ook zo’n waanzinnige website?

Kunst, design & fotografie

Als kunstnaar wil je regelmatig nieuw werk op je website kunnen plaatsen. Wij maken een website voor je waarin jouw werk goed tot z’n recht komt en die je zelf makkelijk kunt aanvullen. Zo is je website altijd up to date!

Alweer een aantal jaren heb ik mijn website via Mok laten maken. En sindsdien nog steeds blij: ik kan heel veel zelf en als ik vastloop (zoals vandaag), dan kan ik zoeken in Mok’s online trainingsvideo’s of mijn antwoord vinden in de FB community. Dan heb ik no time antwoord van een van de andere websitehouders of van Mok zelf. Superfijn, voel me onafhankelijk en gesteund tegelijk!
– Leonie Aalders –

Wil jij ook zo’n waanzinnige website?

Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!

heb je een vraag