Sterke inhoud & vormgeving | Persoonlijke & interactieve aanpak | Snel online

Portfolio

Deze websites komen uit mijn keuken

Elke website die ik maak is bijzonder voor me.
Dit omdat de ondernemer die er achter zit zo uniek is. Of ze nu mooie accessoires of juridische oplossingen bieden, een ding hebben ze gemeen: Dat ze het leven van anderen leuker, makkelijker of mooier willen maken. Wat een plezier om daaraan te kunnen bijdragen!

Dit zegt Rita van mindyourbodyfitness.nl

Voor mijn bedrijf Mind Your Body was het hard nodig om een frisse nieuwe website te bouwen. Maar niet alleen de website moest vernieuwen, mijn hele bedrijf moest op de schop. Het was super fijn om met Mok te brainstormen over hoe al mijn activiteiten (zowel offline als online) samen te brengen achter 1 voordeur. Mok stelde precies de goede vragen, had goed overzicht, wist praktische oplossingen, kwam met zeer bruikbare ideeën. Niet langer meer versnipperd op allerlei platformen, maar fijn een WEB waar alles in samenkomt. Kortom ik ben super tevreden en erg blij met de nieuwe website. 

Dit zegt Ingrid van LOFTlabels.nl

Ik heb een website nodig! en een goeie!! Waar te beginnen? ik vond het werkelijk een crime om me op de websitebouwers markt te begeven. Zoveel aanbod!! En toen was daar Mok op Facebook. Met haar originele en persoonlijke aanpak sprak ze me. Bovendien gaf ze me (gratis) al zoveel meer waardevolle info dan ik zelf had kunnen googelen. Nu staat mijn website en ik ben er ontzettend trots op om de sterke inhoud en de prachtige vormgeving. Mok heeft me aan de hand genomen met haar online training Sterke Inhoud en dat bleef ze doen tijdens de bouwdag. Ik weet dat ik in de toekomst bij haar aan de keukentafel terecht kan en dat geeft veel rust. Blij dat ik voor ben Mok gegaan. Your Rock Girl!

Dit zegt Pauline van Competenteorganisaties.nl

Mok heeft in WordPress een hele mooie website voor me gemaakt, waarmee ik meteen kan bloggen. Zij is niet alleen zeer ervaren met WordPress, maar ook goed in grafische vormgeving en in marketing: hoe bereik je je klanten met de teksten die je op je website zet. Waar ik heel erg enthousiast over ben is de manier waarop zij je regisseert in het realiseren van je website: eerst je teksten schrijven, foto’s erbij zoeken, etc. en dan pas de website bouwen. De instructievideo’s en blogs op de website van MOK loodsen je daarbij door alle te nemen stappen van het tekstschrijven heen. Heel duidelijk, handig en ook nog leuk om te doen. Ik heb niet alleen maar teksten geschreven, maar in feite mijn bedrijf geherpositioneerd. Resultaat:

  • een mooi vormgegeven website die helder weergeeft wat ik te bieden heb
  • die ik zelf kan onderhouden en aanpassen
  • waarmee ik kan bloggen
  • en die tot herpositionering van mijn bedrijf heeft geleid

Ik raad iedereen Webbouwen aan de Keukentafel aan: wat een vakvrouw is Mok!

Dit zegt Jan-Willem van  Krijgsmancoaching.nl

Ik heb samen met Mok mijn website gebouwd. Het mooie is dat het samen bouwen aan mijn website in feite ‘Agile werken’ in de praktijk is, omdat ik als eigenaar direct het resultaat zie en kan bijstellen. Ofwel wat Mok maakt, of in mijn eigen teksten of input die als visueel gemaakt niet meer klopt. Het mooie is dat Mok omdat zij grafisch ontwerper is, heel visueel is en creatief, op een manier die mezelf nooit gelukt zou zijn. Het is echt een gezamenlijk creatief proces in gaan. Additioneel voordeel is dat ik na de sessie met het webdesign programma om kan gaan en (kleinere) wijzigingen vrij gemakkelijk zelf kan doorvoeren. Daarnaast komt nog dat Mok bijzonder prettig is om mee te werken, het is ook gezellig. En Mok ‘goes the extra mile’, in die zin dat als er nog eindjes af te maken zijn ze dat gewoon even doet. Ten slotte zijn er inloopdagen, waarbij een groep van 8-10 ondernemers aan zijn/haar site aan het klussen is met gratis ondersteuning van Mok. Dit is echt omdat ze het leuk vindt, en het is m.i. overvloedsdenken. Ik ben zeer enthousiast over het proces van samenwerken, en zo mogelijk nog enthousiaster over het resultaat!

Dit zegt Willem van Oostvoorncoaching.nl

Ik kreeg een overzichtelijk en welgestructureerd setje huiswerk mee, dat ik, onder begeleiding van de videolessen van Mok min of meer fluitend heb zitten doen. En toen was het D-day: De Dag Waarop Mijn Site Werd Gebouwd. Nou, er is geen woord van gelogen. In een zeer prettige samenwerking gidste een zeer deskundige Mok mij naar mijn nieuwe site. Goeie tips, fijne ideeën en een prachtige nieuwe site waar ik daarna, precies zoals ik wilde zelf makkelijk aan de slag kon. En artikelen plaatsen en andere updates maken is nog makkelijker omdat ik als cliënt toegang kreeg tot Moks speciale set videolessen die me uit de brand hielpen als er een vuurtje dreigde te ontstaan. Mok, ik dank je voor de mooie site die je voor me hebt gemaakt. Ik was en ben blij met je deskundigheid, je professionaliteit en de prettige samenwerking.

Dit zegt Nicolet van Kannicuhelpen.nl

Zo blij dat ik een echte professional in de arm heb genomen! Als graficus vond ik (jaaaaaren 🙈🙈) dat ik dat zelf wel moest kunnen. En als budgetcoach vond ik het ook een beetje zonde van mijn geld. NOU ….!!! Echt niet!! Ik vind het elke cent waard!! Dankjewel Mok 🙏 Voor mijn mooie website en dat je zo’n fijne vrouw bent 😊

Dit zegt Marna van marna.nu

Mok je hebt een gouden concept bedacht met webbouwen aan de keukentafel. Ik ben heel lang bezig geweest om mijn website weer aangepast te krijgen aan de moderne tijd. Heb veel verschillende web bouwers gesproken, maar uiteindelijk beidt Mok precies aan wat ik zocht. Het direct kunnen aangeven wat je precies wilt en niet wilt en de directe manier waarop je samenwerkt om de website uiteindelijk helemaal op te zetten vond ik echt super. Ik ben dan ook heel blij met het resultaat. In één dag staat je site, zonder eindeloos heen en weer bellen en mailen. Ook de online omgeving waarbij je eerst geholpen wordt bij alle voorbereidingen en je daarna leert om zelf je website aan te passen zijn top. Dank voor de fijne samenwerking!

Dit zegt Helma van Roozcommunicatie.nl

Ik heb ook samen met Mok mijn website gebouwd. Een hele mooie, professionele site en een hele verbetering t.o.v. mijn oude site. Waar ik vooral veel aan heb gehad zijn de vragen die Mok stelt in de training. Het dwingt je heel concreet na te denken over je eigen business waardoor de site uiteindelijk superconcreet en waardevol voor mijn opdrachtgevers is geworden. De dag zelf was ontzettend leuk en relaxed in de leuke werkomgeving van Mok. En dat alles levert een mooie site op die ook nog eens makkelijk te onderhouden is. Ik ben blij.

De kracht van

de keukentafel methode

Bovenstaande ondernemers zijn binnen korte tijd de wereld in gestapt met een website die de kwaliteit van hun dienst uitstraalt en hun ideale doelgroep aanspreekt. Dit met behulp van mijn programma de Masterdeal. Wil jij dit ook?

N

Helder opgebouwd programma

N

Hulp bij creëren van sterke inhoud

N

Je ontwerp wordt in één dag afgemaakt

N

Jij zit naast me tijdens het bouwen

N

100% Tevredenheids-garantie

N

Je kunt zelf thuis aanpassingen doen

Laat jezelf zien en light up the world!

Een website uit het hart van je bedrijf
Sterke inhoud & vormgeving • Makkelijk zelf aan te passen • Uniek persoonlijk traject • Snel online

Vul je e-mailadres in,
dan mail ik je de link naar de training:

You have Successfully Subscribed!

Ontdek 9 voordelen van een website

en hoe je deze inzet voor meer klanten.

Schrijf je direct in om het e-Book te downloaden

Check je mail voor het e-Book!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online training

Starten met je website

Dinsdag 11 februari 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online workshop

Starten met je website

maandag 17 december 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de Open Keukentafel (in Amersfoort)

Starten met je website

Zaterdag 10 augustus 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik kom naar de gratis aanschuif ochtend

op vrijdag 08 maart

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

gratis worksheet, bezoekers website, stappen website, beginnen aan je website, eerste stap website

Ja, ik ontvang graag de worksheet

om klanten metm'n website aan te trekken

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

Ja, ik ontvang graag de Spiek Sheet

voor de ideale formaten foto's op m'n website

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Onmisbare tip voor je nieuwe website

Open de poort naar je beste klanten

Naast het E-book ontvang je bij inschrijving regelmatig spetterende website-tips van me.

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Zet je website aan het werk

Gratis online training donderdag 16 januari om 10 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Laat je website voor je werken

Gratis training & demonstratie

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Vraag hier je gratis E-book aan

You have Successfully Subscribed!

Vraag hier je gratis E-book aan

You have Successfully Subscribed!