Slimme Seo training

In 8 weken hoger in Google

Start 15 mei 2023

Vindbaar zijn op Google. Dat is de vurige wens van elke website bezitter. Hoe moeten mensen je anders vinden?

Heb je zo’n blinkende website op het web staan maar krijg je geen bezoekers!

Geen bezoekers, geen mensen die over je mooie aanbod lezen, geen mensen die vertrouwen in je krijgen en niemand die klant bij je wordt.

Hier gaan we verandering in brengen.

Hoe zorg je ervoor dat je website in Google wordt gevonden door jouw potentiële klanten?

Veel ondernemers weten dit niet.

Valkuil nummer 1: alleen maar focussen op technische SEO

Er zijn op het internet veel SEO tips te vinden. En vaak krijg ik de vraag: Ik heb alles ‘goed’ staan en nog steeds ben ik niet vindbaar.

Ja leuk, zo’n plugin die je helpt je pagina’s te optimaliseren, maar als daar geen strategie achter zit dan krijg je alleen maar verwrongen teksten op je site. Die je niet beter vindbaar maken en óok niet je bezoekers aanspreken. Ben je nog verder van huis 🙂

Of ik krijg ik de vraag waar je de termen kunt invoeren waar je op gevonden wilt worden. Maar zo werkt dat helemaal niet. En dit soort van ‘halve’ kennis en ‘ik heb wel eens gehoord dat’ snippets gaan je niet echt verder helpen in je vindbaarheid. En dit vind ik dus echt zonde van je tijd en energie. Om zo veel aandacht en liefde in iets te stoppen wat niks oplevert.

De meeste doen maar wat. Met alle goede intentie maar vaak met weinig resultaat.

Dus…

Hoe zou het voor je zijn als jij precies zou weten wat jij concreet kunt doen om je website te optimaliseren voor de zoekmachine?
Zodat je meer bezoekers op je website krijgt die klanten bij je worden?

Slimme SEO

Praktisch, resultaat gericht & persoonlijk

In de afgelopen jaren heb ik veel ontdekt in het aantrekken van nieuwe klanten met m’n website. En een constante stroom bezoekers op je website is daar natuurlijk voorwaarde voor.

En omdat ik zo veel ondernemers zie worstelen met het vindbaar krijgen van hun website geef ik deze Slimme SEO training. Je kunt namelijk wel wat zoektermen op je website hebben maar ga je het daarmee redden tegenover de grote sites met dezelde zoektermen en veel meer bezoekers en geschiedenis (die waarderingspunten van Google oplevert)? Nee. Daarom moeten we slim zijn.

Optimaliseer je website slim voor de zoekmachines

Zoeken op ‘Wandelcoach’ geeft 111.000 resultaten in Google. En raad eens op welke positie je daar tussen als nieuwkomer komt te staan? Precies achteraan. Maar hoe maak je jezelf als wandelcoach dan wél zichtbaar?

In deze training laat ik je zien hoe je je website slim optimaliseert voor de zoekmachines. Naast de standaard regels leer je ook technieken die speciaal goed werken voor ons als zelfstandig ondernemers. En je ontdekt precies, welke stappen hiervoor nodig zijn. Helemaal toegespitst op jouw unieke doelgroep en waarde. Om zo met de juiste termen op de je juiste manier opgepikt te worden en hier jaren lang plezier van hebt.

Dit krijg je

De training is online en duurt 8 weken. Week 4 en 7 zijn ’tussen weken’ om je genoeg tijd te geven alles wat je leert uit te werken en te implementeren. Zo haal je nóg meer uit de training.

N

6 Wekelijkse opdrachten

$

6 Wekelijkse online masterclass en Q&A

$

Persoonlijke feedback

$

Groep voor inspiratie en motivatie

Ik zag op een geven moment door het bomen het bos niet meer door het te grote aanbod aan SEO-informatie op het internet (10 tips hier, 15 tips daar). Ik wilde graag van scratch af aan leren hoe SEO werkt en had zin om dat gestructureerd via een cursus te doen (ipv iedere keer weer een blog over SEO lezen waar ik vervolgens niet zo veel mee deed).

Het meest waardevol voor mij is dat ik nu echt begrijp hoe een zoekmachine werkt en waarom je dus de pagina’s op een bepaalde manier moet inrichten. Opeens vielen de kwartjes. Echt bijzonder, omdat ik hiervoor al veel over SEO had gelezen en zelf een marketingachtergrond (oke, offline) heb.

​​Heel fijn en stimulerend om samen met een groep les te hebben. Dat vond ik zelf heel erg leuk. Zeker door jouw enthousiaste manier van lesgeven! Door de wekelijkse lessen word je ook gestimuleerd om echt stappen te zetten en al doende te leren hoe de opgedane kennis werkt.

Krista Rosendahl

Wat ga je doen

U

Week 1

SEO Gameplan &
Zoekwoorden onderzoek

Zonder plan geen resultaat. Daarom bepaal je eerst de beste zoektermen voor jouw doelgroep zodat je de meest relevante bezoekers bereikt. Zo kun je gericht stappen zetten om hierop gevonden te worden.

U

Week 2

Inrichten SEO landingspagina’s

Nu je weet op welke zoektermen je de meeste kans maakt om gevonden te worden, ga je je website inrichten rond deze zoektermen. Zodat het ook echt effect op je ranking in Google heeft.

U

Week 3

Blog power

90% van de mensen die mijn website via Google vinden vinden mij via mijn blogs. In deze module leer je over de kracht van blogs en hoe je deze kunt inzetten om slim en snel op de eerste positie van Google te komen.

U

Week 5

Technische tools

De juiste technische tools helpen je bij het implementeren van een succesvolle SEO strategie. In deze module leer je welke deze zijn en hoe je die inzet.

U

Week 6

Autoriteit opbouwen

Hoe meer waardering van Google je website heeft, hoe hoger je in de lijst komt. Dit is een techniek om binnen korte tijd meer waarderingpunten van Google te krijgen.

U

Week 8

Meten resultaten & duurzame stijging

SEO is de meest duurzame manier om zichtbaar te zijn onder jouw doelgroep. Je leert hoe je website op de lange termijn hoger blijft komen in de zoekmachines.

Praktisch

In 8 weken hoger in Google

De training is online en we beginnen 16 januari

Elke maandag ochtend om 10 uur is er een masterclass en dan krijg je de opdracht van de week. Hier kun je dan mee aan de slag. De volgende maandag bespreken we dit en gaan we door met de volgende opdracht. Zo zet je in korte tijd heel gericht effectief je website in om beter gevonden te worden.

Er is ook een groep waar je altijd vragen kunt stellen en als deelnemers elkaar kunt helpen.

Je hebt voor deze Slimme SEO training geen technische kennis nodig. Wel een wordpress website die je zelf kunt aanpassen.

Ben je tussendoor op vakantie? Geen probleem. Je blijft onbeperkt toegang houden tot het materiaal en de opnames van de live masterclasses. Ook kun je misschien wel een wifi spot ergens vinden om in te loggen. De kennis die je krijgt is super waardevol en kun je altijd toepassen. We maken ook een 3 maanden plan, dus je optimalisatie blijft zich verbeteren.

Aantrekkingskracht

Onlangs volgde ik bij Mok de Slimme SEO-training, want ik wilde met mijn website MarktCheck (onderzoeksbureau) beter vindbaar worden in Google. Daarnaast zag ik het schrijven van blogs als een manier om mijn kijk op onderzoek bij een groter publiek kenbaar te maken. Zodat ik klanten aantrek die zich aangesproken voelen door mijn aanpak.

Naast de kennis en kunde, was de grootste winst van deze training voor mij de verandering van mindset. Van ‘niet weten waar te beginnen’ en ‘geen technisch overzicht hebben’ tot een gestructureerde aanpak om mijn onderzoekskennis én gevoel over te brengen. 

Mok is deskundig en heel ervaren en begeleidt haar cursisten met veel enthousiasme en geduld. Door haar aanpak en de tijd die ik kreeg om daadwerkelijk twee SEO-teksten aan te leveren, kreeg ik steeds meer gevoel erbij én het benodigde zelfvertrouwen. 

Ik raad iedereen aan om deze training bij Mok te volgen. Je helpt hier je onderneming een stap verder en alles gaat ook nog eens in een inspirerende en enthousiaste sfeer.”

Ellen Stokman, MarktCheck Onderzoek

Algemene informatie

Wat zit erin
R

6 wekelijkse masterclasses en Q&A’s

R

6 wekelijkse opdrachten

R

Persooniljke feedback op 2 van je SEO pagina’s

R

Een facebook supportgroep

Toegankelijkheid
R

De online groepssessies zijn op zoom. Je krijgt hier een link voor zodat je mee kunt doen.

R

Je houdt onbeperkt toegang tot de opnames van de sessies, de slides met theorie en de facebook supportgroep.

Na afronding kun je dit
R

Je weet hoe je teksten schrijft die SEO-technisch solide zijn waardoor je hoger in Google komt op specifieke zoektermen

Zo lang doe je erover
R

De cursus is 8 weken. Je leert binnen deze tijd waar goede SEO teksten aan moeten voldoen.

R

Je hebt minstens een dagdeel per week nodig aan de opdrachten. Hoe lang je over de opdrachten doet is afhankelijk van de tijd die je er in stopt. 

R

Je houdt onbeperkt toegang tot de lesmaterialen dus je kunt deze blijvend voor de vindbaarheid van je website inzetten.

Let’s go up

Trek je beste klanten aan door goed vindbaar te zijn op relevante zoekvragen in Google.

Hoe je dit doet ga je ontdekken in de Slimme SEO training

Kosten zijn 647 euro (excl. btw)

Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!