Jouw Waanzinnige Website

Made By You

Bouw je website in één dag

Bij ons aan de keukentafel

Krijg persoonlijke begeleiding

Bij het opzetten van de techniek

Kom binnen korte tijd online

Met je mooie bedrijf

Workshop webbouwen

Zet je website in één dag op met m’n bewezen formule.
En niet zo maar een website. Een website waarin jouw unieke waarde duidelijk wordt.
Kort om: een waanzinnige website. 

Ideaal voor jou als je…

N

zelf je website wilt maken zodat je hier de controle over hebt

N

fouten, frustratie en tijdsverspilling wilt vermijden

N

geen amateuristische plaatje van je bedrijf online wilt zetten

Succes formule

De afgelopen 20 jaar heb ik me fulltime gericht op het maken en verbeteren van websites, het uitzoeken van de nieuwste technieken, talloze fouten maken en ervan leren om de volgende keer de valkuilen te omzeilen. Om uiteindelijk de formule te kraken om in korte tijd een fantastische website te bouwen.

Ik heb honderden kleine dingen ontdekt waardoor je website beter, mooier, sneller, veiliger en effectiever wordt. Simpele dingen, kleine truuks – om ervoor te zorgen dat een website meer impact heeft, de juiste mensen raakt, beter werkt en langer mee gaat. Dat is kwaliteit. Dat maakt het verschil.

Als een Pro

Om jou de talloze nachten te besparen die ik heb doorgehaald om elk probleem dat ik tegenkwam uit te zoeken heb ik alle geheimen die ik als webnerd heb ontdekt voor je gebundeld in een kort en krachtig traject. Zodat jij hiervan kunt profiteren en je niet dezelfde fouten hoeft te maken die ik zelf jaren heb gemaakt.

Met m’n programma Web it like a Pro leer ik je niet alleen een website als een pro bouwen, dus zonder fouten of tijdsverlies. Maar ook ontdek je hoe je je unieke waarde als professional in jouw vakgebied overbrengt aan de bezoekers van je website.

Hierdoor trek je de klanten aan die bij jou passen, kun jij een groot verschil in hun leven maken en heb je plezier in je werk terwijl je omzet groeit.

Een aantal voorbeelden van websites van deelnemers van het programma vind je hieronder.

De volgende beschikbare workshopdagen zijn:

  • vrijdag 1 maart (vol)
  • zaterdag 9 maart
  • zaterdag 30 maart

Bij inschrijving krijg je direct toegang tot de checklist en de workshop agenda om je plek te reserveren. De workshop wordt in Bussum gegeven.

Gemaakt door Monique

Gemaakt door Chantal

Gemaakt door Hester

Heel erg blij! Zonder de hulp van Webbouwen aan de keukentafel was het mij niet gelukt. Ik ben zo tevreden met mijn site. Het past zo goed bij mij en bij mijn bedrijf. Dankjewel!

Nynke Hoekstra

Web it Like a Pro

Kenmerken van het programma

}

Je bent snel online

Verlies geen tijd met het zelf moeten uitzoeken of vastlopen met de techniek. We zetten samen doelgericht je bedrijf online!

Je zet je bedrijf professioneel neer

Je maakt een website die duidelijk overbrengt wat jij te geven hebt en hoe jij je klanten op een waardevolle manier helpt.

Je krijgt persoonlijke begeleiding

Je hoeft dit niet in je eentje voor elkaar te krijgen, in een live dagworkshop leer je je website maken zoals een pro dat zou doen en breng je dit direct in de praktijk.

Je hebt zelf alle controle

Onbeperkte toegang tot de online trainingen zodat je altijd kunt terug zoeken hoe je iets aanpast of toevoegt aan je website.

En last but not least...

 Je hebt een mooie stok achter de deur om het nu echt voor elkaar te krijgen!

Wat een grote hobbel was die website voor mij, ik zag er al maanden als een berg tegenop. Maar hop, een weekje tekst en beeld voorbereiden (met handige lijstjes en spiekbrieven van Mok als leidraad), en een dagje aan de keukentafel, en hij is er! Behalve dat het een gezellige dag was, ben ik helemaal blij! Dankjewel, Mok!

Antoinette Verhoeven

Dit krijg je

Het Web it like a Pro programma is een traject dat bestaat uit online trainingen en een live workshopdag. Inclusief:

N

Checklist Web it Like a Pro

Zodat jij precies weet wat jij nodig hebt qua inhoud om een sterke website voor jezelf te gaan bouwen.

N

Live workshopdag in Bussum

In de live workshopdag aan de keukentafel leid ik je van A tot Z door het technisch opzetten van je website. Zo heb jij in een dag je website staan.

N

Support community

Heb je thuis nog vragen bij het aanpssen van je website? Dan kun je die altijd stellen in de support community ‘Pak de power over je website’

Je krijgt direct toegang tot het voorbereidingsprogramma na betaling

Een paar reacties

Al 136 tevreden ondernemers gingen je voor (net nog even geteld).

Top manier om je website te bouwen. Mok helpt je voor te bereiden met checklists en filmpjes. Ze helpt je daarmee goed na te denken over je toegevoegde waarde voor jouw klanten. Een goede voorbereiding maakt de ‘bouwdag’ zelf ook heel efficiënt. Ook na deze dag blijk ik nog goed overweg te kunnen met de techniek, zodat ik m’n site goed kan aanvullen, uitbreiden en onderhouden. Een aanrader!

Karien Heijstek

Natuurlijk; iedereen kan een website bouwen! Althans, dat wordt tegenwoordig al snel gezegd. Maar het daadwerkelijk (goed!) dóen, is nog wat anders. Ook ik was al een paar keer begonnen aan het project “website”. Maar telkens liep ik vast. Met behulp van Mok en haar trajectbegeleiding is mijn website nu klaar om ’te gaan vliegen’!

Jolanda Oudesluys

Mok leert je op een toegankelijke leuke manier je eigen website te maken. Niet alleen haar trainingen, maar ook haar betrokkenheid en enthousiasme zorgden ervoor dat ik helemaal zelf een mega gave website heb weten neer te zetten voor mijn bedrijf.

Heidi Schouten

Met de helder opgezette video’s van Mok en haar goede begeleiding, in één dag een nieuwe website opgezet aan Moks keukentafel! Mok neemt je stap voor stap mee met de indeling, inhoud en foto’s voor het creëren van je website. Ik vond het heel leerzaam, had verwacht dat ik dat op mijn leeftijd nooit zelf zou kunnen, maar Mok blijft geduldig en behulpzaam. Ik raad dan ook iedereen aan om gebruik te maken van haar kennis en enthousiasme. Ik ben in ieder geval super blij met mijn nieuwe website.

Elise Donker

Gemaakt door Marjolein

Gemaakt door Saskia

Gemaakt door Irma

Opzet van het programma

Het programma bestaat uit 3 fases
met een live workshopdag

Fase 1

Haal je waarde naar boven

Het bouwen van een website gaat wel drie keer zo snel als je éérst de inhoud hebt staan. Daarom krijg je bij inschrijving van het workshop programma de Waanzinnige Website Waarde training. Zo weet je precies hoe je teksten maakt die de bezoekers van je website enthousisast voor je product worden.

Als je deze elementen hebt verzameld heb jij je hele website op papier staan. Het bouwen van je website is nu alleen nog maar een invuloefening (nou.. bijna dan ;))

Fase 2

Live workshop-dag in Bussum

Zie je ook zo op tegen de techniek van het maken van een website?

Maak je geen zorgen, ik neem je stap voor stap door alles heen. Op deze dag ga je het materiaal dat je hebt gemaakt en verzameld in een website zetten.

En aan het einde van deze dag heb jij je website staan met de uitstraling die bij je past. Je hebt alle pagina’s aangemaakt en gevuld met elementen als tekst, foto’s, video’s, diensten en testimonials. Je pagina’s heb je aan het menu gekoppeld zodat mensen snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Je hebt contactformulieren en socialmedia koppelingen toegevoegd… Kortom, jouw bedrijf de wereld ingezet!

En je hoeft je geen zorgen te maken over de nieuwe privacy wet: We zetten een Privacy verklaring + cookie notice op je website, zodat ie AVG proof is.

Fase 3

Zelf de controle

Om controle over de fine tuning en aanpassingen van je website te houden heb je toegang tot mijn support community.

N

Support community

In m’n Webbouwen-aan-de-keukentafel-support-community kun je met al je vragen terecht.

In deze fase heb jij de totale controle over je website. Je kunt deze aanpassen wanneer je maar wilt en krijgt hulp als je vastloopt .

Je kunt je website nu actief gaan inzetten voor het aantrekken van klanten die bij jou passen.

Voor vraagstukken ter plekke is Mok een fijne begeleidster; ze snapt gelijk wat ik wil en geeft goede adviezen over vormgeving en wervende zinsnedes.
Dank je wel Mok!

Irma Noteboom

Workshop programma

Investering

Met dit programma maak je een website waar jouw waarde vanaf spat en waar je alle controle over hebt, die bij jou en je doelgroep past en die je zelf kunt inzetten voor het succes van je bedrijf. De investering voor jou in dit Web it Like a Pro programma is 1500 euro (excl btw).
Hier krijg je €150,- korting op als je in een keer betaalt.

Je krijgt direct toegang tot het programma na betaling

De volgende beschikbare workshopdagen zijn:

  • vrijdag 1 maart (vol)
  • zaterdag 9 maart
  • zaterdag 30 maart
$
"

Je krijgt direct toegang tot het voorbereidingsprogramma na betaling

!
#

Een impressie

Vragen en

Antwoorden

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Ik heb nog geen inhoud voor m’n website, kan ik dan wel meedoen?

Dat is geen probleem. Zodra je je inschrijft krijg je toegang tot de training ‘Waanzinnige Website Waarde’ waarin ik je help met het maken en verzamelen van waardevolle inhoud van je website.

Ook stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om je website in de dagworkshop te kunnen maken.

Hoe meer je af hebt, hoe meer je uit de workshopdag zult halen. Het is meteen een mooie stok achter de deur om ermee aan de slag te gaan!

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?
Voor het maken van je website heb je naast inhoud voor je website (zie vorige vraag) een aantal technische dingen nodig:

– een domeinnaam

– een hosting

– wordpress op je domein geinstalleerd

Tips over hoe je dit kunt regelen krijg je bij inschrijving van het programma.

Ik heb al een website maar wil deze verbeteren, is deze training geschikt voor mij?

In de training maken we een website van ‘scratch’, dus van begin af aan. Deze training is geschikt voor je als je schoon schip wilt maken en dus helemaal opnieuw wilt beginnen. Je kunt natuurlijk altijd goede elementen van je huidige site in de nieuwe verwerken. Denk aan de structuur, de teksten of beelden.

Ik ben een digibeet, kom ik er wel uit met de techniek?
Alle kennis die je nodig hebt voor het bouwen van je website leg ik in kleine stapjes uit. Het thema dat we gebruiken in de training werkt heel intuïtief en je hebt helemaal geen coderingskennis nodig om je website op te zetten. Het leuke is dat je al vrij snel resultaat zult zien. Hierdoor krijg je vertrouwen dat ook jij het kunt!
Moet ik iets voorbereiden voor de workshopdag?

Ja zeker! Allereerst heb je een domeinnaam en hosting nodig. En om je website in 1 dag te kunnen maken heb je de inhoud van je website nodig. Je krijgt bij aanmelding toegang tot de online training Waanzinnige Website waarde waarin ik je laat zien hoe je dit voor je website maakt en verzamelt. Daarnaast stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om jouw website in 1 dag te maken.

Je kunt nu dus al direct aan de slag!

Uit hoeveel deelnemers bestaat de workshop?

De workshops hebben een maximum van 8 deelnemers. Zo is er genoeg ruimte voor individuele aandacht.

Wat ben ik blij met Webouwen aan de Keukentafel! Tijdens de workshop zoveel opgestoken (was echt een leek…) waardoor mijn website nu af is en de lucht in kan zogezegd. Heb thuis ook nog een ander moeten toevoegen maar door alle gekregen tips en online stappenplan was het voor mij heel duidelijk en heeeel goed uit te voeren. Mok is een topper en heeft zoveel geduld. Ik kan nu mijn website bijwerken, aanvullen, veranderen of wat dan ook. En natuurlijk kost het geld maar het is elke eurocent waard!! Ik beveel dan Mok ook zeker aan!

Anne-Marieke Olsthoorn-van Vliet

Gemaakt door Karien

Gemaakt door Saskia

Gemaakt door Manon

Algemene informatie

Wat zit erin
R

Online cursus, waanzinnige Website waarde,  waarin je leert hoe je sterke inhoud voor je website

R

Een live cursus-dag in Bussum waarin je je website technisch gaat opzetten.

R

Online cursus, Lekker Webben, waarin je leert je website te bouwen bestaande uit 6 modules met elk gemiddeld 12 video’s

Na afronding kun je dit
R

Na afronding heb je zelf je website gebouwd en ben je in staat hier aanpasingen aan te doen.

R

Met de cursus kun je ook een tweede of derde website bouwen.

Toegankelijkheid
R

Je houdt onbeperkt toegang tot de 2 online trainingen. De workshop dag duurt 1 dag.

Zo lang doe je erover
R

Neem voor de voorbereidingsmodule Waanzinnige Website Waarde 2 weken de tijd. Zo ben je goed voorbereid op de workshopdag en haal je er het meeste uit.

R

De workshopdag is 1 dag.

R

Je kunt na de workshopdag je website thuis finetunen mbv de online cursus Lekker Webben.

Wil je ook sneller
een betere website maken?

Doe dan mee aan een van de workshops en kom tevoorschijn met je bedrijf!

Je krijgt direct toegang tot het programma na betaling

Website maken in één dag
Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!

heb je een vraag