Website bouwen met WordPress

Altijd al jouw eigen website willen maken voor je bedrijf met WordPress?

Wil jij voorkomen dat je uren, dagen, weken of zelfs maanden lang werkt aan je eigen website zonder het gewenste resultaat? Ben je klaar om te starten, maar weet je niet goed hoe? Dan helpen wij jou graag verder. 

Zij gingen je voor

Dolgraag wil ik zelf mijn website bouwen, maar dat is ook erg spannend. Ik heb het een poosje uitgesteld, maar ben nu toch begonnen met de Lekker Webben cursus. Ik was eigenlijk heel bang dat dit iets zou zijn wat ik niet kon. De cursus zit super goed in elkaar. Je maakt eerst de inhoud, wat ik erg spannend vond en dan ga je pas de website bouwen. Ik dacht dat het nooit zo lukken, maar met de duidelijke stap-voor-stap uitleg van Mok lijkt het nu zowaar toch wat te gaan worden., ik had echt niet verwacht dat ik al zover zou komen, want ik heb er niet veel ervaring mee. In allemaal korte filmpjes neemt Mok je echt stap voor stap mee. Heel fijn van de cursus is ook dat je het echt op je eigen tempo kunt doen, zelfs als je er lang mee wacht als ik deed. Echt een aanrader dus.

Hetty van de Brink

Ik ben super blij met mijn nieuwe website. Dankzij de online training en support van Mok heb ik zelf m’n website kunnen bouwen. Mok legt alles heel helder uit en neemt je stap voor stap mee door het proces met een prachtig resultaat. Top!

Petra van den Luitgaarden

Van de week werd ik gebeld door RTL4. Zij vroegen mij met hen een item over verkoopstyling te maken voor het programma Woontips op de zaterdagmiddag. RTL had mij gevonden door mijn website, die ik dankzij de tutorial van Mok heb gebouwd. Hoe cool is dat!

Annemare Rijnbeek

Website bouwen met WordPress

Online is er heel veel informatie te vinden over het bouwen van een website met WordPress. Zoveel dat het goed mogelijk is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Misschien heb je al een idee wat je wilt qua design of informatie voor je site, maar geen idee hoe je dit moet maken. Of moet je nog helemaal van nul beginnen met het bedenken wat je wilt. 

Het is uiteraard mogelijk om een webbouwer in te huren die je hierbij kan helpen, maar dat kost veel geld en daarnaast moet je de volledige controle uit handen geven. Het is heel begrijpelijk dat dit iets is wat je niet wilt, dus ga je toch maar weer zelf aan de slag. 

Wanneer je zelf aan de slag gaat heb je misschien wel honderden vragen over hoe je jouw website het beste in elkaar zet. Hoe bereik je de juiste mensen? Hoe bouw je een goede landingspagina? Of hoe zorg je ervoor dat je een unieke website krijgt, die mensen zich gaan herinneren? Een website bouwen met wordpress kan een grote uitdaging zijn. 

Dit zijn maar een paar van de vragen die je tegen kan komen tijdens het maken van je eigen website. Dit kan je allemaal zelf online gaan uitzoeken, maar dat gaat je enorm veel kostbare tijd kosten. Bespaar jezelf het onnodig verspillen van jouw tijd en laat ons jou helpen.

Waarom zou je een website bouwen met WordPress?

=

Een website bouwen met WordPress is de meest gebruiksvriendelijke manier om een website te bouwen. Daarom is dit ook wat wij aanraden te gebruiken. Zo kan je op een eenvoudige manier toch een professionele site in elkaar zetten voor jouw bedrijf. Na het opzetten van je website is het ook mogelijk om gemakkelijk hierna de website aan te passen wanneer dit nodig is. 

=

SEO gaat om de vindbaarheid in zoekmachines van jouw website. Het is wel de bedoeling dat je website vindbaar is door potentiële klanten. Door je website te bouwen met WordPress zorg je ervoor dat je het jezelf makkelijk maakt om je website vindbaar te maken online. 

=

Een website bouwen met WordPress is een super makkelijke manier om jouw website aan jouw eisen te laten voldoen omdat er veel plug-ins beschikbaar zijn. Dit zijn functies die je kan toevoegen aan je website zonder dat je zelf iets hoeft te doen met ingewikkelde codes. Denk hier bijvoorbeeld aan een kalender of de mogelijkheid om een formulier in te vullen. 

Het is natuurlijk mogelijk om samen te kijken welke plug-ins jij nodig hebt, dit zal liggen aan wat jij precies wilt doen met je website. 

=

Een website bouwen met WordPress is een super makkelijke manier om jouw website aan jouw eisen te laten voldoen omdat er veel plug-ins beschikbaar zijn. Dit zijn functies die je kan toevoegen aan je website zonder dat je zelf iets hoeft te doen met ingewikkelde codes. Denk hier bijvoorbeeld aan een kalender of de mogelijkheid om een formulier in te vullen. 

Het is natuurlijk mogelijk om samen te kijken welke plug-ins jij nodig hebt, dit zal liggen aan wat jij precies wilt doen met je website. 

Waarom heb je eigenlijk een website nodig?

Zonder een website is een bedrijf eigenlijk geen bedrijf. Je wilt natuurlijk dat mensen jou online kunnen vinden wanneer ze op zoek zijn naar dat wat jij aanbiedt. Daarnaast wil je dat mensen meer informatie over jouw product of dienst kunnen vinden wanneer ze dit zoeken. 

Een website is lang niet meer alleen een visitekaartje voor je bedrijf, je wilt dat je website jou helpt je leven makkelijker te maken en voor je werkt. Het is dus belangrijk dat je jouw website op de juiste manier inricht om dit voor elkaar te krijgen. 

Daarnaast wil je er zeker van zijn dat je website online vindbaar is, dit is namelijk dé manier om nieuwe klanten aan te trekken zonder advertenties. Wanneer je een goede website hebt met de benodigde informatie kunnen potentiële klanten makkelijk contact met je opnemen of je product(en) kopen. 

Je weet zelf ook heel goed dat er (eindelijk) een website moet komen voor je bedrijf, dat kan niet meer achter blijven. Dan komt de vraag, hoe ga je dit aanpakken? 

Wellicht ben je er wel al mee bezig en heb je het een en ander uitgeprobeerd of is het alleen nog het denkwerk wat je hebt gedaan. Hoe dan ook, op dit moment levert je website nog niks op. Daar gaan we samen verandering in brengen.

Oude nieuwe keukentafel

Waarom zou je het zelf niet doen?

Veel ondernemers beginnen enthousiast met het uitzoeken hoe je een goede WordPress website moet bouwen. Dit kan natuurlijk, je kan zelf aan de slag gaan. Boeken lezen, webinars volgen, blogs lezen of stiekem afkijken van de concurrentie. Wellicht ben je hier ook al aan begonnen en merk je ondertussen dat er veel werk en tijd in gaat zitten. Een website bouwen met WordPress kan veel tijd gaan kosten. 

Ik zie dat veel ondernemers moeite hebben om het zelf voor elkaar te krijgen. Er komt altijd wel iets tussendoor. Want als je eerlijk bent, wat was de laatste keer dat jij uren aan vrije tijd over had om zelf iets helemaal uit te gaan zoeken? De kans is groot dat je dat niet eens meer kan herinneren. Hierdoor blijf je het uitstellen en is een website maken een project dat weer op de lange baan geschoven wordt.

Kun je wat hulp gebruiken?

Hoe wij jou gaan helpen met het bouwen van een WordPress website?

Wij helpen jou graag bij het maken van je eigen website, na 17 jaar en 1250 websites aan ervaring verder weet ik hoe je een goede website in elkaar zet binnen een dag. Daarnaast heb ik honderden kleine dingen ontdekt hoe je jouw website kunt verbeteren, zo wordt de site sneller, veiliger, mooier en effectiever. Deze kennis deel ik graag met je! 

Iedereen is anders en heeft andere wensen dus daarom bieden we ook verschillende opties aan. Niet zeker welke het beste bij jou past? Neem gerust contact op en dan kijken we samen tijdens een helderheid gesprek wat voor jou werkt. Hier krijg je vrijblijvend advies om te kijken wat voor jou de beste oplossing is, waardoor jij snel een mooie en werkende website hebt.

Leer hoe je een waanzinnige website kan maken aan je eigen keukentafel. Deze cursus is geschikt voor iedereen die een website zelf wilt maken en het liever niet uitbesteedt. Als jij binnen korte tijd een professionele, zichtbare en vindbare website wilt hebben die de juiste mensen aantrekt is deze cursus voor jou! 

Dan kan je binnen no time weer bezig met de werkzaamheden binnen jouw bedrijf waar je gelukkig van wordt.

Oude nieuwe keukentafel
Gewoon maar 3 voorbeelden van websites die de deelnemers van het online programma hebben gemaakt. 

Uitbesteden website bouwen met WordPress

 Zie jij alsnog op tegen het maken van je website, of heb je geen tijd om dit zelf te doen? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Bespaar tijd, geld en energie door jouw website te laten ontwerpen met onze lift off deal. 

Wat nou als je niet zou hoeven kiezen tussen het uitbesteden en zelf de touwtjes in handen houden. Zelf de volledige controle houden zonder dagen, weken of zelfs maanden bezig te zijn met je website.

Bij de lift off deal leer je namelijk wel hoe je de website na het ontwerpen en bouwen zelf kan aanpassen. Zo heb je het beste van beide werelden, wij bouwen de website, maar jij hebt de regie nog steeds in handen. Jij bent namelijk de enige die precies weet waar jouw bedrijf om draait en voor staat. 

Met deze aanpak heb jij in een korte tijd de website die jij voor ogen hebt, zonder technisch gedoe. 

Klinkt dat als de oplossing voor jouw website problemen? Bekijk dan snel onze lift off deal. 

Maak van jouw (nieuwe) website een succes!

Ben jij nog clueless waar te beginnen? Kun jij wel een soort handboek ‘website maken voor dummies’ gebruiken? Dan zit je bij ons goed! Wij bieden bij Webbouwen aan de keukentafel zowel gratis goodies, als betaalde workshops en trainingen aan. Je kunt het maken van je website ook volledig aan ons uitbesteden! Lees hieronder meer over hoe wij je kunnen ondersteunen in website maken voor dummies.

Gratis goodies

Via onze website kun je je inschrijven voor een online masterclass, waardoor je in 5 stappen leert hoe je kunt starten met je website. Echt een website maken voor dummies dus! In deze masterclass leer jij hoe je de techniek voor je kan laten werken en nemen wij je mee in de belangrijkste eerste stappen die je eenvoudig kunt ondernemen voor het bouwen van een website. Zo weet je door deze masterclass website maken voor dummies wat je moet doen, wanneer je het moet doen en ook hoe. 

Daarnaast kun je je bij Webbouwen aan de keukentafel ook nog inschrijven om wekelijkse tips & tricks te ontvangen om jouw website te verbeteren.Zo blijf je helemaal up-to-date en kun jij je website inzetten voor de bloei van jouw bedrijf. En dat helemaal zelf, super toch?

Website maken voor dummies: trainingen & workshops

Of je nou helemaal geen voorkennis hebt of je je al hebt verdiept in het maken van websites, wij kunnen je bij Webbouwen aan de keukentafel bij alles helpen. Zo bieden we de volgende trainingen aan. 

Waanzinne website waarden

Tijdens deze online training leer je de basisprincipes van het maken van een website, zodat jij precies weet hoe je het vertrouwen van jouw websitebezoekers kunt winnen. Je leert hierbij het belang van een goede structuur, hoe je je doelgroep direct kunt aanspreken, en het bepalen van de stijl van je website. Dit is een stap-voor-stap training website maken voor dummies, waarin jij de belangrijke basis onder de knie kunt krijgen.

Online training website maken voor dummies

Jij leert van A tot Z hoe je een website ontwerpt en bouwt. In één ochtend kun jij door een effectieve bouwmethode al de basis hebben staan! Ook krijg je  tips hoe je het design voor je pagina’s helemaal naar jouw stijl kunt maken. Echt bij de basis beginnen, dat is een website maken voor dummies.

Workshop website maken voor dummies

Maak je website in één dag! Door een goede voorbereiding en een bewezen formule leer jij in een enkele dag een echte professionele website op te zetten. Zo verspil je geen tijd, voorkom je fouten en behoud je de controle. En door de professionele hulp kun je later jouw website makkelijk blijven bewerken.

Self Selling Wonderweb

Geen website maken voor dummies, maar jouw bestaande website optimaliseren. In deze training leer jij alles over workflows! Zo leer jij stapsgewijs hoe je je wervings-, afspraak-, verkoop- en inschrijvingsprocessen kunt automatiseren. Zo krijg je controle over je bedrijf, zodat jij je marketingplannen snel kunt implementeren!

Slimme SEO training

Door deze training lukt het jou om je website binnen 8 weken hoger in Google te krijgen! Je leert hoe je je website slim kunt optimaliseren voor zoekmachines, specifiek toegespitst op jouw unieke doelgroep, waarde en bedrijf. Dit is een duurzame manier van online zichtbaarheid, want hiervan kun je jarenlang de vruchten plukken! Dit is geen website maken voor dummies, maar deze training is geschikt voor ondernemers die al een website hebben.

Slimme SEO training

Website maken uitbesteden

N

Zie jij het niet zitten om jouw website zelf te maken?

N

Ben je bang dat het er amateuristisch uit komt te zien?

N

Of zit jij helemaal vast en weet je niet wat je nu moet doen?

Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Jij hebt de ideeën en weet het beste wat jouw bedrijf moet uitstralen. Wij hebben de technische kennis in huis om jouw ideeën te realiseren. Geen website maken voor dummies, maar website maken door professionals! In samenspraak met jou kunnen wij de website voor jouw bedrijf realiseren. Wij kunnen deze voor je ontwerpen en bouwen, terwijl jij naast ons aan de keukentafel zit. Live en persoonlijk maken wij dus jouw website op maat. Je kan kiezen voor zowel een starters pakket als een masterdeal pro!

De kracht van uitbesteden:

I

Snel online: binnen een mum van tijd zie je jouw bedrijf voor je ogen tot leven komen.

I
Professionele uitstraling: onze experts weten precies waar ze op moeten letten om jouw website een echte professionele uitstraling te geven.
I
Op maat gemaakt: geen standaard templates, maar een website die helemaal voor jou op maat is gemaakt.
I
Zelf in controle: jij zit naast de webbouwer op het moment van bouwen. Zo is het persoonlijk en kun je snel schakelen. Nadat jouw website gebouwd is, krijg je alle tools mee om deze zelf aan te kunnen passen.

Vragen en antwoorden

Heb ik technische kennis nodig?

Een website maken voor dummies betekent echt voor dummies. Voorkennis is in de meeste gevallen niet vereist, want wij nemen je stapsgewijs mee door het proces van een website bouwen. Wij kunnen jou tips & tricks geven, zodat je zelf helemaal aan de slag gaat. Bij sommige workshops, zoals Self Selling Wonderweb, heb je al een website nodig om een verkoopsysteem in te implementeren. Hierbij is het wel belangrijk dat je al wat basiskennis hebt. Weten wat voor jou van toepassing is? Dat bespreken we graag met jou samen!

Ik heb nog geen website, is dat erg?

Bij sommige workshops of trainingen, zoals de online training website maken voor dummies, heb je geen website nodig. Sterker nog, je krijgt het maken van een website stap voor stap uitgelegd in korte video’s! Andere trainingen, zoals de training Self Selling Wonderweb, zijn erop gericht om jouw werkende website te verbeteren. Hierbij is het hebben van een website dus wel essentieel.

Voor wie zijn de cursussen en trainingen?

Onze trainingen, zoals website maken voor dummies, bieden wij aan voor:

  • Ambitieuze ondernemers die met een groot gemak hun klanten willen bedienen
  • Ondernemers die zichzelf veel tijd willen besparen
  • Ondernemers die een concrete volgende stap willen zetten om hun bedrijf te verbeteren
Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!