Website laten maken in Amersfoort

Het laten maken van een website in Amersfoort is een slimme keuze voor bedrijven die online aanwezig willen zijn. Het hebben van een professionele website zorgt namelijk voor meer zichtbaarheid, zowel in de regio van Amersfoort als ver daar buiten.  Bij Webbouwen aan de keukentafel begrijpen we hoe belangrijk het is om een website te hebben die goed functioneert en aantrekkelijk is voor je doelgroep. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Waarom kiezen we voor Webbouwen aan de Keukentafel?

Ons team van ervaren professionals kan je helpen met alle aspecten van het website ontwikkelingsproces. Van concept en design tot content creatie en optimalisatie voor zoekmachines, we staan voor je klaar om je te helpen. Bovendien zijn we Divi expert en gespecialiseerd in het maken van WordPress websites, een van de meest gebruikte content management systemen ter wereld. Dit betekent dat je zelf eenvoudig de inhoud van je website kunt beheren en updaten, zonder dat je technische kennis nodig hebt.

Onze aanpak voor het maken van een website in Amersfoort

We beginnen met een grondige analyse van je bedrijf en jouw doelgroep. Op basis hiervan kunnen we een ontwerp maken dat past bij jouw visie en doelstellingen. We zorgen ervoor dat het ontwerp van de website gebruiksvriendelijk is en dat het aansluit bij je huisstijl. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van de website zelf. We gebruiken de nieuwste webdesign technieken en tools om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook snel laadt en goed werkt op alle apparaten. Als kers op de taart wordt jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat potentiële klanten je gemakkelijker kunnen vinden.

Samen jouw website maken

Pakketten en aanvullende diensten

Bij Webbouwen aan de keukentafel kun je kiezen uit verschillende pakketten voor het laten maken van een website in Amersfoort, afhankelijk van je wensen en budget. Of je nu op zoek bent naar een simpele website met enkele pagina’s of een uitgebreide website met complexe functies, wij kunnen je helpen. Bovendien bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals het maken van een webshop of het ontwikkelen van een responsive website die ook goed werkt op mobiele apparaten.

“Je wilt een goede website. Zonder gedoe.”

Waarom een professionele website belangrijk is 

Een website is hét online visite kaartje van jouw bedrijf. Potentiële klanten zien jouw website ook en het is daarom belangrijk dat deze er goed en professioneel uitziet. Je kunt er voor kiezen om je website te laten maken door een erkend bureau in Amersfoort of je kunt een training volgen om hier zelf mee aan de slag te gaan. Bij Webbouwen aan de keukentafel zijn er verschillende mogelijkheden. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag.

Gewoon maar 3 voorbeelden van websites die de deelnemers van het online programma hebben gemaakt. 

Website laten maken voorbeeld
Voorbeeld website
Website bouwen portfolio voorbeeld

Gratis e-book

Bespaar direct op het bouwen van je website

Je hebt wel wat anders te doen dan het komende half jaar te besteden aan het maken van je eigen website toch? Download het e-book en ontdek hoe je sneller een betere website maakt.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Vragen en

Antwoorden

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen vind je hieronder.

Wat kost het laten maken van een website bij Webbouwen aan de keukentafel?

De kosten voor het laten maken van een website in Amersfoort hangen af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website en de gewenste functionaliteiten. Bij Webbouwen aan de keukentafel bieden we verschillende pakketten aan voor het maken van websites in Amersfoort, zodat je een optie kunt kiezen die past bij je budget en wensen.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

De tijd die nodig is om een website te maken hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website en de beschikbaarheid van de benodigde inhoud. Bij Webbouwen aan de keukentafel streven we ernaar om onze klanten een snelle en efficiënte service te bieden, zonder dat we daarbij de kwaliteit uit het oog verliezen.

Kan ik mijn website zelf beheren?

Ja, bij Webbouwen aan de keukentafel maken we gebruik van WordPress, een van de meest gebruikte content management systemen ter wereld. Dit betekent dat je zelf eenvoudig de inhoud van je website kunt beheren en updaten, zonder dat je technische kennis nodig hebt. We zorgen ervoor dat je volledig getraind bent om de website zelf te kunnen beheren.

Hoe zorg je ervoor dat mijn website goed gevonden wordt in zoekmachines?

Bij Webbouwen aan de keukentafel hebben we veel ervaring met het optimaliseren van websites voor zoekmachines. We zorgen ervoor dat de inhoud van je website geoptimaliseerd is voor relevante zoekwoorden en dat de technische aspecten van de website voldoen aan de richtlijnen van zoekmachines. Dit helpt om de zichtbaarheid van je website te verbeteren en meer potentiële klanten te bereiken.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met de website?

Bij Webbouwen aan de keukentafel streven we naar 100% klanttevredenheid. Mocht je niet tevreden zijn met de website, dan zullen we er alles aan doen om de problemen op te lossen en de website aan te passen aan je wensen. We werken samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat ze trots zijn op hun nieuwe website.

Ben je er klaar voor?

Bij Webbouwen aan de keukentafel kun je kiezen uit verschillende pakketten voor het laten maken van een website in Amersfoort, afhankelijk van je wensen en budget. Of je nu op zoek bent naar een simpele website met enkele pagina’s of een uitgebreide webshop met complexe functies, wij kunnen je helpen.

Liever zelf aan de slag? Met onze online trainingen kun je vandaag nog starten om zelf je website te maken. Liever eerst even sparren over jouw wensen en onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Helderheidsgesprek

Zit je te mokken op je website, of het niet-bestaan ervan?
Plan dan hier een online adviesgesprek met me in.
We maken samen een plan van aanpak dat bij je past.

 

Mok Heijmerink

Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!