fbpx

Website creatie & inspiratie

Jouw website

Die je doet stralen van trots

Die nieuwe klanten aantrekt

Die je zelf kunt aanpassen

Let's do it together

Jouw website

Die je doet stralen van trots

Die nieuwe klanten aantrekt

Die je zelf kunt aanpassen

Let's do it together

Website laten maken? Webdesign in Almere

Ben je op zoek naar kwaliteit in webdesign in Almere? Dan stellen we ons graag voor. Webbouwen aan de Keukentafel is al enige tijd actief als creative webdesigner in Almere. Samen met onze klanten realiseren we het hoogste resultaat in de creatie van nieuwe websites, of de optimalisatie van reeds bestaande pagina’s. We helpen je graag bij het bereiken van je doelgroep en het verhogen van je online resultaten, en daarbij is een moderne, professionele website onmisbaar. Met ons webdesign maak je indruk op bezoekers van je website.

Betaalbaar webdesign in Almere

Jij hebt de kennis van je doelgroep en markt, wij passen jouw nieuwe website hierop aan. Je website is dé plek waar jouw potentiële klant terechtkomt. Door SEO-vriendelijke teksten te combineren met een uniek design van je website, weet je elke bezoeker omver te blazen. Samen kiezen we het gewenste ontwerp van je website. Heb je tijdens de ontwikkeling van je website nieuwe wensen, dan kunnen we dit tussentijds meenemen. Zodoende ben je na gedurende het gehele proces aanwezig bij het realiseren van jouw website. Overigens helpen we je ook graag met de optimalisatie en het vernieuwen van een bestaande website. Wij zijn als gespecialiseerd webdesign bureau in Almere graag je partner om online succes te garanderen.

Inspiratie opdoen voor de perfecte website

Bestaat de perfecte website? Vast niet. Wel kan je hier dicht in de buurt komen door het ontwerp volledig volgens je eigen voorkeuren vorm te geven. Daarom is persoonlijk advies en een eigen benadering ook zo belangrijk. Voor de nodige inspiratie laten we je graag mooie voorbeelden zien van andere websites. Verder zorgen we voor alle details: we maken de website mobile responsive, snel en zeer gebruiksvriendelijk. Hiermee krijg je een moderne website, waarmee je jouw bedrijf ook online op de kaart zet. Voor professioneel webdesign in Almere ben je bij ons op de juiste plek.

Lees meer

Een website om van te smullen

Als ondernemer heb jij iets moois te bieden.
Dit is jouw missie. Hier ben je goed in. Dat weet jij!
Maar hoe maak je dit duidelijk aan de wereld?

Wij helpen je je bedrijf zichtbaar te maken met een website die je onweerstaanbaar maakt.

Gratis e-book

7 meest gemaakte fouten bij het bouwen van je website

In dit gratis e-book ontdek je hoe jij deze fouten NIET maakt. Zodat je jezelf deze tijdsopslokkers en frustratiemakers bespaart!
Waar zal ik hem heen sturen?

Dank jullie wel

Mijn klanten geven me een 4,9

Gebaseerd op 107 reviews

Mok heeft me enorm geholpen om de barrière die ik op m’n website had te overwinnen. Zij heeft de gave om je, relaxed, met plezier en professionaliteit, te loodsen naar het einddoel: een mooie site die precies jouw bedrijf vertegenwoordigd. 

Joost Bongers, interieurontwerp

Mok is een geweldige begeleider. Ze weet je op de juiste momenten te inspireren of op een prettige manier te sturen. Wat ik erg fijn vond is haar enorme kennis en dat ze deze op een rustige manier heel helder en boeiend weet over te brengen. Top!

Hannah Bouma, masseuse

Ik heb een website nodig! en een goeie!! Waar te beginnen?
En toen was daar Mok met haar originele en persoonlijke aanpak. Nu staat mijn website en ik ben ontzettend trots op de sterke inhoud en de prachtige vormgeving.

Ingris Gouka, retail agent

Voor een website

Die je doet stralen van trots

Die nieuwe klanten aantrekt

Die je zelf kunt aanpassen

Wil jij je website

Leren maken?

Doe dit in een handomdraai
met m'n online training 'Lekker Webben'

Wil jij je website

Uitbesteden?

Geen zin in een ellenlang traject, of een webbouwer die je niet begrijpt? Samen met jou maken wij je website binnen een dag. Wij adviseren, ontwerpen en bouwen afgestemd op je unieke bedrijf.
Én je leert om je website zelf aan te passen.

De kracht van

de keukentafel

Hallo daar! Mijn naam is Mok en ik gebruik de keukentafel om er persoonlijk voor te zorgen dat jouw bedrijf vorm krijgt met een website die echt bij je past en daarmee je bezoekers raakt.

Voor mij is de keukentafel een plek waar je jezelf kunt zijn. Waar je gestimuleerd wordt je beste ideeën te laten ontstaan en de kracht krijgt deze tot leven te laten komen. Ik verheug me erop je te helpen jouw stralende bedrijf de wereld in te zetten.

Ontdek wat ik voor je kan doen >>

Helderheidsgesprek

Zit je te mokken op je website, of het niet-bestaan ervan?
Plan dan hier een vrijblijvend online adviesgesprek met me in.
We maken samen een plan van aanpak dat bij je past.

Websites

Dit is wat ik maak

Maak je mooie dienst zichtbaar en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust