Wij staan op de Margriet Winter fair!

Samen met mijn assistente Noortje sta ik dit jaar op de Margriet Winterfair! Wat doet Webbouwen aan de keukentafel daar? Nou een super leuke workshop geven! Speciaal voor de bezoekers aan de Margriet Winterfair hebben we deze creatieve workshop ontwikkeld. Een...

Afscheid workshops

Pijn in m’n hart Met pijn in m’n hart heb afgelopen zaterdag mijn laatste workshop gegeven. Ik houd namelijk op met deze vorm van webbouwen aan te bieden. Het programma waarin ik ondernemers hielp 5x zo snel hun eigen website te maken (zonder frustratie en...

Inspiratie Picknick

Het bouwen van een web met waardevolle contacten Webbouwen gaat wat mij betreft niet alleen over het maken van een website. Het gaat om het bouwen van een web aan waardevolle contacten om je bedrijf heen. Je kunt je website natuurlijk inzetten om dit web uit te...

Openingsfeest

Afgelopen zaterdag de feestelijke opening van m’n nieuwe lokatie gehad! Het was niet zo maar een feestje. Ik wilde ook graag dat het een ochtend werd om te inspireren je website naar een hoger plan te tillen. En je nog beter te verbinden met jouw ideale klanten....

Vul je e-mailadres in,
dan mail ik je de link naar de training:

You have Successfully Subscribed!

Ontdek 9 voordelen van een website

en hoe je deze inzet voor meer klanten.

Schrijf je direct in om het e-Book te downloaden

Check je mail voor het e-Book!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online training

Hop! Op naar m'n nieuwe website

maandag 10 februari 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online workshop

Starten met je website

maandag 17 december 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de Open Keukentafel (in Amersfoort)

Starten met je website

Zaterdag 10 augustus 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik kom naar de gratis aanschuif ochtend

op vrijdag 08 maart

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

gratis worksheet, bezoekers website, stappen website, beginnen aan je website, eerste stap website

Ja, ik ontvang graag de worksheet

om klanten metm'n website aan te trekken

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

Ja, ik ontvang graag de Spiek Sheet

voor de ideale formaten foto's op m'n website

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Onmisbare tip voor je nieuwe website

Open de poort naar je beste klanten

Naast het E-book ontvang je bij inschrijving regelmatig spetterende website-tips van me.

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Zet je website aan het werk

Gratis online training donderdag 16 januari om 10 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Laat je website voor je werken

Gratis training & demonstratie

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Vraag hier je gratis E-book aan

You have Successfully Subscribed!

Vraag hier je gratis E-book aan

You have Successfully Subscribed!