Hoe een Divi expert het verschil maakt voor jouw bedrijf

Als ondernemer weet je hoe belangrijk een website is. Waar we vroeger nog visitekaartjes deelden, is het nu de tijd voor websites. En wie een beetje vooruitstrevend is, wil zelf zo nu en dan de eigen website aan kunnen passen. Maar daar gaat het vaak mis. 

Ben jij ondernemer en heb je moeite met het opzetten van je website? Of heb je ooit van Divi gehoord, ben je ermee aan de slag gegaan en loop je vast? In dit artikel geef ik je alle ins en outs waardoor jij een echte Divi expert wordt. 

Wat kun je allemaal met Divi?

Divi is een WordPress-thema van Elegant Themes en mateloos populair. Vooral in Nederland is het alom bekend in de ondernemerswereld. Zo help ik als Divi expert tientallen ondernemers verder en weet ik dat duizenden organisaties in het land hun business binnenhalen met een Divi website. Het thema is ontzettend makkelijk in haar navigatie, ziet er professioneel uit en maakt het aanpassen kinderlijk eenvoudig. Dat is prettig. 

Er zijn genoeg ondernemers die voor duizenden euro’s een website laten maken door een webdesigner of programmeur en vervolgens voor iedere kleine aanpassing aan moeten kloppen. En dat kost onnodig veel geld. Zonde! 

Met Divi is eigenlijk alles op het gebied van websites en webshops mogelijk. Mocht je op zoek zijn naar een mooi thema voor een webshop, biedt het uitkomst. De webshop zelf draait op WooCommerce (WordPress haar tegenhanger van Shopify en Magento), het uiterlijk van de webshop bouw je met Divi.

Maar ook de beginnende ondernemer kan z’n hart ophalen. Van mooie websites voor een bureau dat diensten levert tot de blogger die graag haar hardloopverhalen deelt met duizenden lezers die virtueel aan haar lippen hangen. Met Divi kom je verder.

Dit zijn de redenen waarom andere ondernemers voor Divi kiezen

Niet alleen het professionele karakter en uiterlijk van het thema is doorslaggevend voor ondernemers. Hieronder een aantal redenen (en voordelen) waarom andere ondernemers voor Divi kiezen:

Kant-en-klare lay-outs

Het grootste voordeel zit ‘m misschien wel in de kant-en-klare lay-outs. Zelf een thema in elkaar zetten is alleen weggelegd voor de programmeurs onder ons. Tientallen uren code schrijven zit er voor jou natuurlijk niet in. In de bibliotheek van Elegant Themes zijn meer dan 2000 lay-outs beschikbaar die je met een aantal klikken op de knop in je eigen website plaatst. Vanuit daar is het aanpassen geblazen. Je zet je eigen teksten erin, verwerkt je kleuren en binnen de kortste keren heb je een website op poten gezet die de concurrent achter zich laat.

Social media vs Google

Technisch in orde

We hebben allemaal wel van SEO gehoord. In het bedrijfsleven is het woord tegenwoordig heilig en zelfs de duurste personeelsleden buigen zich over betere zoekresultaten op Google en andere zoekmachines. Het is voor veel bedrijven belangrijker dan ooit. De kans is aanwezig dat jij ook een website bouwt om je online vindbaarheid te verbeteren. Je wilt gevonden worden. 

Dan kun je wat zoekwoordenonderzoek doen en tientallen blogs op het World Wide Web knallen, als je website technisch niet in orde is, zet het niet veel zoden aan de dijk. Als Divi expert kom ik het geregeld tegen dat een website er gelikt uitziet, maar dat de technische prestaties te wensen overlaten. 

Zonde. Een Divi website, mits je het juiste thema kiest, is het beste van twee werelden: mooi design en het voldoet aan de technische eisen van Google. 

Visuele builder – direct zicht op het resultaat

Binnen Divi kun je op twee manieren je website bewerken: aan de voor- of achterkant. Vooral voor mensen die visueel zijn ingesteld is het aan de voorkant bewerken van de website prettig. Je past iets aan en ziet direct hoe het eruitziet. Ook hoef je niet telkens iets aan te passen, op te slaan en vervolgens te schakelen tussen de voor- en achterkant. 

Daarnaast is het mogelijk om lay-outs die je hebt gemaakt op te slaan. Zo creëer ik als Divi expert soms een master template waardoor iedere pagina op de website dezelfde uitstraling krijgt. 

Social media vs Google

“Je wilt een goede website. Zonder gedoe.”

De nadelen van Divi

Is het allemaal rozengeur en maneschijn? Zeker niet. Zeker wanneer je expert bent in het gebruik van Divi loop je soms tegen wat dingen aan. Het grootste nadeel is dat kennis over CSS wel een pré is. Het is zeker niet noodzakelijk, maar om de puntjes op de i te zetten is basiskennis van CSS wel mooi meegenomen. 

Laten we zeggen dat je voor 80% van het design genoeg hebt aan de functies die het thema biedt, de rest is aan te vullen door samen te werken met een Divi expert. Die kan je helpen bepaalde designs in de code aan te passen zodat het er net wat beter uitziet. 

Gewoon maar 3 voorbeelden van websites die de deelnemers van het online programma hebben gemaakt. 

Gratis e-book

Bespaar direct op het bouwen van je website

Je hebt wel wat anders te doen dan het komende half jaar te besteden aan het maken van je eigen website toch? Download het e-book en ontdek hoe je sneller een betere website maakt.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Dit is waar ik ondernemers mee help als webbouwer

Je kunt zelf urenlang op zaterdag en zondag buffelen om wat van je website te maken of, nog erger, in de avonduren na een lange werkdag. Naar mijn idee heb jij als ondernemer betere dingen te doen en geef je het bouwen van een Divi website het liefst uit handen aan een expert. 

Dit is geen kostenpost, maar een investering. De uren die jij kwijt bent aan het uitvogelen van WordPress en Divi kun je ook in andere zaken steken die de onderneming laten groeien. Dan ben je écht ondernemend bezig. Om ondernemers tegemoet te komen, bied ik drie verschillende diensten aan. 

Zelf leren bouwen – cursussen

Heb jij liever de touwtjes in handen en ben je didactisch ingesteld? Dan leer ik je hoe je een website bouwt. Met mijn cursussen en workshops bespaar ik ondernemers talloze nachten doorhalen. Door middel van begrijpelijke trainingen geef ik je de handvatten die jij nodig hebt om tot een prachtige website te komen. 

Door mijn jarenlange ervaring als Divi expert weet ik welke basiskennis benodigd is om resultaten te behalen. Alle geheimen die ik zelf toepas in het maken van websites heb ik stap voor stap voor je uitgetekend. Zo maak jij in een korte tijd een website die werkt en waar jij blij van wordt. Je klanten trouwens ook. 

Laten bouwen van je Divi website

Heb je wél een leuke (en misschien goedlopende) onderneming, maar geen tijd voor het maken van een website? Begrijp ik. Webbouwen aan de Keukentafel neemt als Divi expert ook de bouw van een gehele website uit handen van ondernemers. Ideaal: jij geeft je wensen door en binnen enkele weken staat er een website voor je klaar die doet wat jij daarvan verwacht:

  • Ze legt verbinding met je doelgroep
  • Trekt wild enthousiaste klanten aan
  • Maakt een succes van je bedrijf

Onze websites sluiten perfect aan op jouw wensen én doelgroep. Laat ons je website bouwen en breng je boodschap op een unieke manier over. Samen maken we op een natuurlijke manier onderscheid en trekken we klanten aan die jij aan wilt trekken. 

Verbeteren van huidige website

Heb je al een Divi website, maar twijfel je over je design? Of behaalt de website niet de gewenste resultaten? Balen. Gelukkig is er geen man overboord, door verschillende trainingen help ik jou je doelen wél behalen. Zo hebben we een training ‘waanzinnige waarde’ waarin jij leert unieke waarde te leveren aan bezoekers zodat ze klant worden. 

Of wat dacht je van de 8-weekse ‘slimme SEO’ training? Jouw website is daarmee binnen de kortste keren zichtbaar in de bovenste regionen van zoekmachines als Google.

Divi experts

Waarom lukt het veel ondernemers niet een goede website te bouwen?

Als het bouwen van een website in Divi zo eenvoudig is, waarom lukt het veel ondernemers dan toch niet zelf? Dat komt niet door de complexiteit, maar door het begrijpen van het thema. Wanneer jij voor het eerst Divi koppelt aan je website krijg je een rondleiding, maar daar is ook alles mee gezegd. Voor verdere uitleg ben je afhankelijk van video’s op YouTube of een Divi expert.

Ondernemers die genoeg tijd hebben, daarvan weet ik 100% zeker dat ze het binnen enkele weken in de smiezen hebben. Maar daar zit ook direct het probleem: die tijd heb jij niet. Je moet je marketing doen, sales, gesprekken voeren, overleg met personeelsleden. Het reilen en zeilen van een onderneming neemt al veel tijd in beslag. En dan hebben veel ondernemers ook nog een gezin. Ook dat verdient tijd. Misschien wel meer dan de rest.

Het gevolg: ieder beschikbare uurtje wordt in het bouwen van de website gestopt, maar meters maken doe je niet. Eén functie die niet werkt zoals jij wil en je bent uren verder met het zoeken naar mogelijke oplossingen. Dat schiet niet op. De meeste ondernemers doen er slim aan om met een Divi expert samen te werken. 

Zo werk ik ook veel met en voor ondernemers. Hieronder leg ik je uit wat wij doen, misschien kan ik jou daar ook verder mee helpen. 

Tijd voor een helderheidsgesprek met een Divi expert

Zit je te mokken op je website of het niet-bestaan ervan? Word je maar niet tevreden over wat er staat? Of blijven de resultaten achter en baal je daar enorm van – omdat je weet hoe belangrijk online resultaten zijn voor je bedrijf? Plan dan via de onderstaande knop een online adviesgesprek in. We maken samen een plan van aanpak dat bij je past.

Met webbouwen aan de keukentafel heb ik jaren ervaring als Divi expert. Ik ken de mogelijkheden van het programma, weet jouw wensen binnen afzienbare tijd om te zetten in een professional design én zorg ervoor dat je klanten binnenhaalt. Dat is waar een website voor hoort te zorgen. 

Helderheidsgesprek

Zit je te mokken op je website, of het niet-bestaan ervan?
Plan dan hier een online adviesgesprek met me in.
We maken samen een plan van aanpak dat bij je past.

 

Mok Heijmerink

Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!