fbpx

Website creatie & inspiratie

Jouw website

Die je doet stralen van trots

Die nieuwe klanten aantrekt

Die je zelf kunt aanpassen

Let's do it together

Jouw website

Die je doet stralen van trots

Die nieuwe klanten aantrekt

Die je zelf kunt aanpassen

Let's do it together

ZZP website bouwer in Amersfoort voor online succes

Ben je op zoek naar een ZZP website bouwer in Amersfoort of de regio? Dan help ik je graag verder. Hier krijg je niet te maken met lange verkoopgesprekken, een logge organisatie of een lange looptijd voor de ontwikkeling van je nieuwe website. Ik kies voor persoonlijk contact en korte lijntjes, waardoor we snel kunnen schakelen. Ontwerp, ontwikkeling, bijsturen en opleveren; het kan zoveel sneller. Webbouwen aan de Keukentafel werkt laagdrempelig, maar je krijgt wél een hoogwaardige website. Met alle gemakken en functionaliteiten erop. Een ZZP webbouwer in Amersfoort? Laten we snel een afspraak maken.

Creatieve ZZP website bouwer uit Amersfoort

Wie zegt dat je alleen bij de allergrootste jongens een functionele, representatieve en unieke website kunt laten maken? Als websites maken niet jouw ding is, dan help ik je daar graag bij. Wellicht ben je net begonnen met een eigen bedrijf, en wil je graag op persoonlijk niveau overleggen over de mogelijkheden om voor een scherp tarief jouw nieuwe platform te ontwikkelen. Niet onbelangrijk, want je wilt nieuwe bezoekers naar je bedrijf trekken. Dat lukt het beste met een website die over alle belangrijke elementen beschikt: snelheid, een goede navigatie, mooie updates en bovenal gebruiksvriendelijk. Kortom: het perfecte visitekaartje voor jouw bedrijf, en je vindt het hier.

Waar ben je naar op zoek?

Ben je niet op zoek naar grote bedrijven, maar wil je door het ZZP een website laten maken in Amersfoort? Dan kan! Sterker nog, door korte lijntjes en persoonlijk contact komen we tot een beter resultaat. Niet ‘one of few’, maar ‘one of a kind’. Extra aandacht voor jouw website van een gespecialiseerd persoon. Ik kan je meer vertellen over de laatste mogelijkheden bij het maken van een website, als ervaren ZZP website bouwer in Amersfoort. Maken we binnenkort kennis?

Lees meer

Een website om van te smullen

Als ondernemer heb jij iets moois te bieden.
Dit is jouw missie. Hier ben je goed in. Dat weet jij!
Maar hoe maak je dit duidelijk aan de wereld?

Wij helpen je je bedrijf zichtbaar te maken met een website die je onweerstaanbaar maakt.

Gratis e-book

7 meest gemaakte fouten bij het bouwen van je website

In dit gratis e-book ontdek je hoe jij deze fouten NIET maakt. Zodat je jezelf deze tijdsopslokkers en frustratiemakers bespaart!
Waar zal ik hem heen sturen?

Dank jullie wel

Mijn klanten geven me een 4,9

Gebaseerd op 107 reviews

Mok heeft me enorm geholpen om de barrière die ik op m’n website had te overwinnen. Zij heeft de gave om je, relaxed, met plezier en professionaliteit, te loodsen naar het einddoel: een mooie site die precies jouw bedrijf vertegenwoordigd. 

Joost Bongers, interieurontwerp

Mok is een geweldige begeleider. Ze weet je op de juiste momenten te inspireren of op een prettige manier te sturen. Wat ik erg fijn vond is haar enorme kennis en dat ze deze op een rustige manier heel helder en boeiend weet over te brengen. Top!

Hannah Bouma, masseuse

Ik heb een website nodig! en een goeie!! Waar te beginnen?
En toen was daar Mok met haar originele en persoonlijke aanpak. Nu staat mijn website en ik ben ontzettend trots op de sterke inhoud en de prachtige vormgeving.

Ingris Gouka, retail agent

Voor een website

Die je doet stralen van trots

Die nieuwe klanten aantrekt

Die je zelf kunt aanpassen

Wil jij je website

Leren maken?

Doe dit in een handomdraai
met m'n online training 'Lekker Webben'

Wil jij je website

Uitbesteden?

Geen zin in een ellenlang traject, of een webbouwer die je niet begrijpt? Samen met jou maken wij je website binnen een dag. Wij adviseren, ontwerpen en bouwen afgestemd op je unieke bedrijf.
Én je leert om je website zelf aan te passen.

De kracht van

de keukentafel

Hallo daar! Mijn naam is Mok en ik gebruik de keukentafel om er persoonlijk voor te zorgen dat jouw bedrijf vorm krijgt met een website die echt bij je past en daarmee je bezoekers raakt.

Voor mij is de keukentafel een plek waar je jezelf kunt zijn. Waar je gestimuleerd wordt je beste ideeën te laten ontstaan en de kracht krijgt deze tot leven te laten komen. Ik verheug me erop je te helpen jouw stralende bedrijf de wereld in te zetten.

Ontdek wat ik voor je kan doen >>

Helderheidsgesprek

Zit je te mokken op je website, of het niet-bestaan ervan?
Plan dan hier een vrijblijvend online adviesgesprek met me in.
We maken samen een plan van aanpak dat bij je past.

Websites

Dit is wat ik maak

Maak je mooie dienst zichtbaar en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust