fbpx

Zet ze in vuur en vlam

Laatst zijn wij een weekendje weggeweest naar Noordwijk aan Zee.

 

’s Middags lunchten wij bij een sjiek hotel. Daar was de bediening super netjes, het eten mega verfijnd en we genoten van de luxe.

Maar het klapstuk kwam ’s avonds. Toen aten we bij Tulum.

Deze strandtent heeft een fantastische aankleding en verrukkelijk eten (in presentatie en smaak). Maar wat dit zo’n bijzondere ervaring maakte was de bezieling die overal in zat.

Zo was er een meisje die alle gasten naar hun tafeltje bracht.

En hoewel ze dit uren achter elkaar deed, voelde je je alsof je de eerste was die zij die dag hallo zei.

Er zat enthousiasme in, je voelde je echt welkom.

Zo ook bij de jongen die ons bediende op een plek waar we toch niet zo lekker zaten. We wilde graag verhuizen. “Ow natuurlijk waar zou je willen zitten, zal ik even helpen met jullie drankjes meenemen? Ja ik snap dat de muziek hier net iets te hard is.”

Vergeleken met dit was de bediening van onze lunch die middag bijna koud. Ze deden toen alles goed, netjes en beleefd. Maar het leefde niet, je werd er niet door aangeraakt, aangestoken, ge-uplift.

De beleving op deze avond was magisch. En dat kwam omdat ze het niet ‘goed’ probeerden te doen maar iedereen echt plezier had in wat ze deden. En dat spatte er vanaf. Daar wil je onderdeel van uitmaken!

Sindsdien vertellen we aan iedereen die we spreken over Tulum. En nu ook dus aan jou. Gewoon omdat ik het niet kan laten 🙂

Deze sprankeling en levendigheid, dit is ook waar jij je met je website in kunt onderscheiden.

Veel websites zijn ok en ook bijna iedereen heeft een website.

Maar neem je bezoekers mee. Verwarm ze. Maakt ze enthousiast.

Dan kiezen ze voor jou. Vanzelfsprekend.

Om jouw unieke waarde van je website te doen afspatten en je bezoekers in vuur en vlam te zetten zijn er een aantal geheime formules die je kunt toepassen.

Speciaal voor leden van de Waanzinnige Website Club geef ik een live feedbacksessie om je te laten zien welke punten dat zijn.

Nog geen lid? Word hier dan even gratis lid >>

 

Breng de zon in je website,

Mok

Oude nieuwe keukentafel

Oude nieuwe keukentafel

Drie weken geleden, gebeurde er een wonder. Mijn broer deelde toen namelijk een post in onze familie app. Deze post ging over een boek dat net uit was. Dat boek was geschreven in het huis waar mijn vader is opgegroeid. Een prachtig huis waar mijn oudste oom nog met...

Lees meer
“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

Dit heb je vast wel om je heen gehoord. Van een online marketing guru, je business coach of van andere startende zelfstandige ondernemers die actief met hun online marketing aan de slag gaan. Aan m’n keukentafel zitten vaak ondernemers die wel weten dat je een...

Lees meer
Hordes bezoekers in je winkel

Hordes bezoekers in je winkel

Hoe meer bezoekers op je website hoe meer klanten je krijgt. Dit is gewoon een statistisch feit. Stel je een winkel voor in een achteraf steegje. Laten we zeggen een wol-winkel. Niemand loopt er langs. Niemand ziet het dus. En niemand gaat naar binnen. Hoeveel zullen...

Lees meer

Voor groei en bloei

Water je website

Ontvang wekelijkse inspiratie om je website in te zetten voor de bloei van je bedrijf.

Je email gebruik ik om je wekelijks waardevolle tips te sturen. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust