fbpx
Nieuwe training!

In 4 weken

Een winstgevende weggever

Ont-lek je website, bouw een bloeiende relatie op met je bezoekers en krijg klanten vanuit verbinding

Je hebt een mooie website maar hij levert je geen of niet de juiste klanten op…

Dan kan het zijn dat je website zo lek is als een mandje.

Is jouw website lek?

Ontdek het in onderstaande video

Feit is…

Niet iedereen die op je website komt zal bij een eerste bezoek direct klant bij je worden 🤔

Ze klikken weg en zijn verdwenen. Hoogst waarschijnlijk voor altijd. Terwijl dat niet betekent dat ze niet geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt.

Maar omdat je website lek is horen ze nooit meer wat van je. En jij dus ook niet van hun…

Als er nou eens een manier zou zijn om contact te houden met deze anonieme bezoekers die niet voor niks je website bezochten. Maar waarvoor het nog niet het juiste moment was om klant van je te worden?

Waardoor je een relatie met ze kan opbouwen, waarbij ze steeds meer een verbinding met je gaan voelen en ze aan jou denken (en niet aan een vakgenoot van je) op het moment dat ze echte stappen willen zetten?

Die is er! Dus stop een stop in je website en maak van je bezoekers klanten!

Je bezoekers zijn goud waard

Bouw een bloeiende relatie met ze op

met een Winstgevende Weggever

Élke bezoeker van je website is een potentiele klant. Wil je meer klanten krijgen met je website is dat niet een kwestie van aan ze te trekken, maar eerder van ze niet te laten wegstromen!

Dit doe je door een aantrekkelijk gratis aanbod op je website aan te bieden (een weggever), om hun email adres te ontvangen, waardoor je met ze in contact kunnen blijven. Dit doe je d.m.v. emails waarin deze ‘vreemden’ jou leren kennen en gaan vertrouwen. Vanuit deze bloeiende relatie ontstaat de natuurlijke wens om met jou te gaan samenwerken. Winst voor jou én je nieuwe klant!

In 4 weken

een Winstgevende weggever

Plus technische inrichting van email funnels!

80% van de trajecten, trainingen of programma’s verkoop ik via emails aan geintereseerden op mijn email lijst. Dus ik weet hoe belachelijk waardevol deze manier van verbinding maken is.

Maar omdat ik zo veel ondernemers zie worstelen met het optuigen van dit krachtige marketingmiddel, waardoor ze een stroom aan klanten mislopen, heb ik deze Winstgevende Weggever training ontwikkeld!

Je kunt namelijk wel een gratis aanbod op je website hebben staan, maar als deze niet aantrekkelijk genoeg is voor je doelgroep of je hebt er geen slimme follow up funnel achter zitten, dan gaat het je niks opleveren.

En daarnaast weet ik dat veel ondernemers opzien tegen de techniek van het inrichten van de lijsten en funnels die er achter een weggever aan komen.

Ik heb wel eens een masterclass gegeven over het inrichten van je weggever. Maar ik merk toch dat snappen hoe het werkt, nog niet betekent dat je het ook gaat uitvoeren. En als je het niet uitvoert, dan heb je er geen bal aan 🙂

Daarom deze 4 weekse praktische hands-on training. Waarin ik je stap voor stap meeneem in het ontwikkelen en implementeren van een weggever die winstgevend voor je zal zijn. 

Winstgevende training

Wil jij..

$

Online meer en makkelijker klanten krijgen?

$

Nu echt aan de slag met het opbouwen van een email lijst om een waardevolle klantengroep om je heen te verzamelen?

$

Structureel en vanuit verbinding je sessies en workshops vol krijgen?

Maar je vraagt je het volgende af…

Waar moet mijn weggever aan voldoen wil hij aantrekkelijk genoeg zijn om ook aangevraagd te worden?

Hoe kunnen mensen zich op m'n website inschrijven voor een weggever?

Hoe zorg ik ervoor dat ze die weggever na inschrijving automatisch krijgen?

Hoe maak ik een e-mail treintje nadat mensen zich voor mijn gratis weggever hebben ingeschreven?

Hoe schrijf ik e-mails die verbinden en tot nieuwe klanten leiden?

Dan is het programma

Winstgevend weggever

echt wat voor jou

Je ontdekt de strategie, praktijk én techniek van het maken en inzetten van een weggever waarmee je website klanten gaat opleveren.

Programma

Wat ga je doen?

Je bouwt een bloeiende relatie op met je bezoekers  voor doorlopende verkopen vanuit verbinding
N

Je ontwikkelt je eigen waanzinnige weggever

Zodat je geen waardevolle bezoekers meer verliest en een waardevolle relatie opbouwt zodat het een logisch keuze voor ze wordt klant bij je te worden

N

Je schrijft verwarmende en verbindende e-mails

Zodat je je potentiele klanten warm en enthousiast maakt over jouw product of dienst

N

Je richt de techniek in zodat alles automatisch gaat

Je leert o.a. hoe je een weggever op je website plaatst, hoe je deze aan je email systeem koppelt (Active Campaign/Mailblue), hoe inschrijvingen de juiste mail met je weggever krijgen, hoe je een funnel maakt enz

In 4 weken een Winstgevende Weggever voor 647 euro (excl btw)

Aan het einde van het programma heb je dit bereikt:

1

Je weggever sluit aan bij de vraag van je doelgroep

Waardoor je weggever waardevol is voor je bezoeker en deze aansluit op je dienst die je vervolgens makkelijk als volgende stap aanbied.

2

Je presenteert deze onweerstaanbaar op je website

Zo wordt deze ook daadwerkelijk gedowload en bouw je een grote groep geintereseerden op die je gaat waarderen en vertrouwen.

3

Je hebt je emailmarketing systeem ingericht

Hierdoor groeit je lijst en creeer je een poel aan enthousiaste mensen om je heen en maak je automatisch klanten vanuit verbinding.

Dit krijg je

De training bestaat uit 4 modules en duurt 4 weken.

Nieuwe ronde start 1 mei

N

4 online masterclass en Q&A

Je leert de do’s en don’ts van wegevers en email marketing en je maakt keuzes die bij jou en je doelgroep passen zodat je email marketing het meeste effect heeft

N

4 opdrachten

Waardoor je gericht en praktisch de juiste stappen zet in de juiste volgorde

N

Praktische online training

Alle techniek die bij het inrichten van je email systeem komt kijken kun je stap voor stap bekijken in een online training waar je levenslang toegang toe houdt

N

Persoonlijke feedback

Om jouw weggever en emails zo krachtig mogelijk te maken krijg je hier persoonlijke feedback van mij op. Zodat deze optimaal aanspreken.

N

Groep voor inspiratie en motivatie

Omdat je dit programma volgt met een groep mede ondernemers doet, motiveert dit je extra ook echt die stappen te zetten die nodig zijn 🙂

Inclusief

Worksheets + voorbeeld emails

Om concreet aan de slag te gaan krijg je worksheets van me om je winstgevende weggever mee te ontwikkelen.

Inclusief voorbeeld emails van 2 volledige funnels om als voorbeeld te gebruiken!! Hiermee hoef je het wiel niet uit te vinden en kun je nóg makkelijk voor jezelf inrichten.

Hey

Ik ben Mok Heijmerink

Al meer dan 18 jaar maak ik websites en de afgelopen 8 jaar heb ik online marketing ingezet voor het succes van mijn bedrijf. 

Ik ben nogal ongeduldig dus ben altijd op zoek naar de kortste wegen met een zo groot mogelijk effect. Online marketing geeft je sneller meer bereik dan live netwerken. Maar het is ook afstandelijker. Waardoor het juist zo belangrijk is die echte verbinding te maken met je potentiele klanten.

90% van de klanten die ik aan de keukentafel ontvang heb ik nog nooit gesproken. En toch hebben ze het gevoel alsof ze me kennen. en ik hun! Dat is de kracht van verbindende email marketing. Hoe pas je dit toe toe op je website zodat ie voor meer omzet gaat zorgen? Terwijl je helemaal jezelf kunt blijven en zo de klanten aantrekt die bij je passen? Dit leer je in deze training.

Groei

Trek meer klanten aan met je website door een bloeiende relatie met je bezoekers op te bouwen

Hoe je dit doet ontdek je in de Winstgevende Weggever training.

Kosten voor deze training zijn 647 euro (excl btw)

Start maandag 1 mei

VRAGEN EN

Antwoorden

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. Check hieronder of die van jou er tussen staat!

Ik weet nog niks van weggevers en funnels, leer ik dat in deze training?

Zeker weten! Als je meer klanten uit je website wilt halen dan is dit een perfecte manier om daarmee te starten. Je leert de trategie erachter én hoe je dit technisch opzet. Zodat dit voor jou gaat werken.

Ik heb nog geen website, is dit geschikt voor mij?

Voor deze training heb je een website nodig die je zelf kunt aanpassen. Heb je nog geen website? Bekijk hieronder hoe we je kunnen helpen deze binnen korte tijd online te hebben.

Als je je website zelf wilt bouwen >>

Als je de bouw van je website wilt uitbesteden >>

 

Naast de training, welke kosten heb ik dan nog meer?

Om je email marketing in te richten heb je een email marketingsysteem nodig (let op, dit is iets anders dan je gewone e-mail). In deze training leer je werken met Active Campaign of Mailblue. Voor het gebruik van dit systeem moet je rekenen op 29 euro per maand. Deze prijs is afhankelijk van hoeveel mensen je op je lijst hebt. Groeit je lijst, dan zullen deze kosten mee groeien.

Met welk email systeem leer ik werken?

In de training laat ik je zien hoe je lijsten, mails en funnels in Active Campaign maakt. Dit programma is hier veel beter voor ingericht dan bijvoorbeeld Mailchimp daarom gebruik ik het. Als je wilt overstappen naar Active Campaign dan is dat geen probleem. In de training laat ik je zien hoe je de emailadressen op je huidige lijst overzet naar AC.

Gebruik je Mailblue dan kun je de training ook volgen. Deze is hetzelfde opgebouwd als Active Campaign.

Voor deze training heb je dus een Active Campaign of Mailblue account nodig. Heb je die nog niet? Dan kun je hier een Active Campaign account aanmaken.

Algemene informatie

Wat zit erin
R

4 wekelijkse masterclasses en Q&A’s

R

4 wekelijkse opdrachten

R

Feedback op je weggever en je emails

R

Een facebook supportgroep

Toegankelijkheid
R

De online groepssessies zijn op zoom. Je krijgt hier een link voor zodat je mee kunt doen.

R

Je houdt levenslang toegang tot de opnames van de sessies, de slides met theorie, de worksheets en de facebook supportgroep.

Na afronding kun je dit
R

Je weet hoe je een winstgevende weggever maakt en email marketing inzet om duurzame verbinding met je potentiele kjlanten te maken. 

Zo lang doe je erover
R

De cursus duurt 4 weken.

R

Je hebt minstens een dagdeel per week nodig aan de opdrachten. Hoe lang je over de opdrachten doet is afhankelijk van de tijd die je er in stopt. 

R

Je houdt levenslangtoegang tot de lesmaterialen dus je kunt deze blijvend voor de waardeverhoging van je website inzetten.

In 4 weken

Een Winstgevend weggever

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!