Winnen met je website

Haal meer omzet uit je website

Effectief website marketingprogramma
zonder dat je je anders hoeft voor te doen dan je bent

Je hebt een mooie website maar hij levert je geen of niet de juiste klanten op…

Als ondernemer is het eerste wat je doet een website (laten) maken. Want dit is de ideale plek waar nieuwe klanten over je aanbod kunnen lezen. Maar…

N
Je hebt geen idee wat erop moet en hoe je jouw uitdrukking en unieke waarde goed overbrengt
N
Na de lancering van je website blijft het aardig stil
N
Je aanbod en ambitie is veranderd en je website sluit hier niet meer op aan
N
Je investeert je in Google ads maar als je daarmee stopt, stopt ook de klantenstroom

Elke ondernemer heeft een website (of is van plan er eentje te bouwen) maar niet veel maken gebruik van de kracht die daarin verscholen ligt om nieuwe klanten te enthousiasmeren en aan te trekken.

​Winnen met je Website ontketent de kracht van je website zodat ie omzet voor je gaat opleveren.

Je wilt iets met je website

Dat is nou eenmaal de makkelijkste manier als je nieuwe klanten aan wilt trekken zonder duizenden euro’s kwijt te zijn aan Facebook advertenties en ingewikkelde marketingplannen. Maar..

Waar moet je beginnen? Voor wie dan? Wat moet je daar schrijven? Wat moet je nog meer doen? Een plan moet je hebben, maar wat staat daar dan in?

Het kost vast veel tijd en dat heb je niet. Levert het straks wel genoeg op? Je bent gestresst en alle ballen aan het hooghouden en wil alleen in iets nieuws investeren als het werkt.

Je bent al een half jaar teksten aan het schrijven en herschrijven voor je website en je blijft twijfelen: werkt dit nou wel of niet?

Je vind jezelf zichtbaar maken al spannend, daarom wil je jezelf op een manier presenteren die bij je past en sympathiek is. Hoe doe je dit vraag je je af.

Je hebt misschien al een website, maar daar gebeurt eigenlijk niks. Je weet niet eens of ie wel bezoekers krijgt. Hij is dood, hij werkt niet voor je. Hoe zorg je dat mensen wél contact opnemen?

Je bent bang dat je straks een hele mooie website hebt. Iedereen vindt hem hartstikke mooi. Maar hij levert je geen omzet op. Hoe haal je klanten uit je website?

Als je het doet dan wil je het goed doen. Een website voor de ‘leuk’ is niet genoeg. Maar je weet niet zo goed hoe je er meer bezoekers opkrijgt. En hoe zorg je ervoor dat deze bezoekers je ook gaan inschakelen om ze te helpen?

Kortom je stopt er wel (denk)tijd in maar het levert je nog niks op, je bent op zoek naar een bewezen manier om online meer bereik en klanten te krijgen. Liefst op korte termijn!

Winnen met je Website

Voor als je op zoek bent naar een manier zodat jouw website een continue stroom van klanten gaat opleveren.

(Op een manier die bij je past)

Hoe zou het voor je zijn als je dit had…

N
Een formule naar het hart van je potentiele klant

Als je een formule hebt om je website zo in te richten dat die het hart van jouw ideale klant raakt? Zodat het een natuurlijke keuze voor ze wordt met jou te willen samenwerken? En dat jij weet welke win-methodes je kunt inzetten om dit natuurlijk en efficient te laten groeien?

N
Een helder stappen-plan

Waarmee je stap-voor-stap waanzinnige webteksten schrijft die je website tot bloei brengen? Zodat je weet waar je moet beginnen en je een strategie en plan hebt waarmee je goede resultaten behaalt?

N
Een website waar jouw unieke kracht vanaf spat

Een levende website hebt waar jouw unieke kracht en waarde vanaf spat zodat deze waardevol wordt voor je bezoekers én voor jou? Waardoor je je diensten makkelijk verkoopt en veel klanten uit je website haalt?

N
Efficiente werkwijze om te groeien met je bedrijf

Tijdbesparende tips en een efficiënte bewezen succesvolle werkwijze volgt, zodat je alleen tijd besteedt aan een website die bijdraagt aan de bloei en groei van je business?

N
Een stroom nieuwe klanten

Een winnende website hebt waarmee je veel bezoekers aantrekt en je bewezen groeistrategieën volgt om nieuwe ideale klanten te maken?

N
Handvatten voor een win-win situatie

Handvatten krijgt om jouw website super vruchtbaar te maken. Een plek waar bezoekers zich welkom en begrepen voelen, zichzelf herkennen en een verbinding met jou voelen. Zodat zij winnen door jouw dienst in te schakelen en jij wint doordat je deze veel kunt uitvoeren!

Dit bied ik met mijn 3 maanden programma

Winnen met je Website

Dit programma is geschikt voor jou als je je website voor je bedrijf wilt laten werken en je meer klanten en omzet bezorgt.

Programma

Winnen met je Website

Haal meer omzet uit je website

€1500,-  euro excl btw

Dit all-in programma van 3 maanden, met live 12 coachingsessies, masterclasses, Q & A’s en 3 online trainingen en persoonlijke feedback is mijn nieuwe, meest uitgebreide programma om te winnen met je website.

3-stappen framework

Je leert met mijn 3-stappen framework de meest efficiënte manier om je doelgroep te bereiken en een echte verbinding met ze te krijgen. Zodat je klanten aantrekt die bij je passen en je meer omzet gaat maken zonder dat je je anders hoeft voor te doen dan je bent.

Ik leer je alles wat je moet weten om dit te doen.

N

Je leert over het verwarmen & verbinden van nieuwe klanten via je website

N

Je krijgt concrete schrijverstips en strategische manieren om meer omzet te maken

N

Je krijgt scripts, oefeningen en coachingsessies over verbindende website strategieeen.

N

Je ontwikkelt je eigen weggever zodat je een mailinglijst opbouwt

N

Je richt je emailmarkteting systeem in

N

Je ontdekt hoe je meer bezoekers op je website krijgt

N

Je maakt een vindbaarheidsplan voor de komende maanden en gaat er meteen mee aan de slag.

Inge van Coach voor je Leven:

De wereld heeft jou nodig.

Ga winnen met je website en vergroot je bereik, impact en omzet!

Waarom het programma uniek is

Een mix van authentieke verbinding aangaan en slimme marketingmethodes

Programma’s over meer omzet gaan vaak vooral over sales methodes. Nou ben ik daar fan van, maar dat is maar een kant van het verhaal. Meer klanten aantrekken gaat ook over verbinding maken. De meesten aankopen / inschrijvingen worden op gevoel gedaan. In dit programma pakken we allebei mee.

Een holistische methode

Je kunt een een blog cursus doen, een funnel cursus, of een SEO cursus doen, Maar los van elkaar hebben ze weinig effect of worden in de verkeerde volgorde gedaan. Terwijl deze methodes elkaar juist ondersteunen en versterken! Daarom combineer ik verbindend schrijven, emailmarketing én SEO in dit programma voor een explosief resultaat.

Je vindt je eigen unieke uiting

Dit is geen programma dat jou vertelt wat te doen. Het is een reis waarin je jouw unieke uitting ontdekt zonder dat je het wiel hoeft uit te vinden. 

Je krijgt scripts voor structuur en inzicht in hoe je meer klanten aantrekt. Zodat jouw identiteit overal doorheen straalt en je jouw specifieke doelgroep raakt.

Voor go-getters

Er zijn super veel programma’s voor ondernemers, bijvoorbeeld over propositie of je ‘why’ vinden. Maar wat zo cool aan je website is dat ie zo lekker concreet is.

Alle inzichten die je krijgt voer je direct uit. Het blijft niet in je hoofd zitten, waar niemand in kan kijken, het stroomt de wereld in. En daar pluk je snel de vruchten van.

Community op Facebook met anderen 

Het is veel simpeler om zelf stappen te nemen als je anderen ook stappen ziet nemen. Bij het programma hoort daarom een Facebookcommunity met andere ondernemers. Voor vriendschap, inspiratie, elkaar accountable houden en leren van elkaars verhalen. 

All-in programma: 3 maanden, 3 online trainingen, 12 coachingsessies en een live gathering!!

Het materiaal dat je bij dit programma ontvangt en de live coachingsessies die er zijn vormen samen zowat een hele opleiding. Omdat we het stap voor stap samen doen hoef je niet te verdwalen en ga je gestructureerd te werk. Als je dan 3 maanden aan de waanzinnigheid van je website werkt, weet je wat er dan gebeurt? Dan ga je winnen! Jaaa!

Aan het einde van het programma heb je dit bereikt:

1

Je website staat als een huis

Je onderscheidt je op een natuurlijke manier van je vakgenoten en je pagina’s zijn onweerstaanbaar zodat bezoekers klant willen worden

2

Je bouwt een waardevolle relatie

Vreemden worden klanten door jou te leren kennen en vertrouwen. Jouw website nodigt je bezoekers laagdrempelig uit voor een langdurige samenwerking

3

Je krijgt een stroom aan bezoekers

Het effect van je website wordt vermenigvuldigd door een groter bereik. Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op klanten. Gewoon een statistisch feit 🙂

3 thema’s

Opzet van het programma

Een winnende website moet aan drie voorwaarden voldoen. We gaan er in deze 3 maanden er samen voor zorgen dat je deze op krachtige en authentieke manier gaat inrichten

1. Onweerstaanbaar zijn

Webteksten & verbindend verkopen
Je website onweerstaanbaar maken: Verwarm, verbind & verkoop

Hoe zorgt de manier waarop jij je website schrijft, opbouwt en je dienst erop aanbiedt voor meer klanten? Dat is de kern van dit thema. Succesvolle ondernemers hebben niet meer geluk of werken harder, ze hebben geleerd hoe ze hun unieke waarde verbinden aan de diepste wensen van hun doelgroep.

N

Je zet je aanbod krachtig & helder neer

N

Je schrijft teksten die voor meer verkoop zorgen

N

Coachsessies, online training, webtekst scripts & feedback

2. Organisch groeien

Gratis aanbod & Email marketing
Je bezoekers zijn goud waard: bouw een bloeiende relatie met ze op

Niet elke bezoeker zal direct klant bij je worden. Maar als ze je website verlaten is de kans klein dat je ze terug zult zien. Met een gratis aanbod dat je ze aanbiedt in ruil voor hun email, blijf je met ze in verbinding. En en kun je ze blijven verwarmen en een bloeiende relatie met ze opbouwen.

N

Je ontwikkelt een waanzinnige weggever

N

Je richt je email marketing systeem in

N

Coachsessies, online training, e-mail scripts & feedback

3. Vermenigvuldigen

SEO & vindbaarheid
Het effect van je website verhogen
door meer bezoekers aan te trekken

Je hebt je website verbind- en verkoopklaar gemaakt. Nu gaan we het effect ervan vermenigvuldigen door er een constante stroom aan bezoekers heen te leiden.

N

Ontdek 18 manieren voor meer bezoekers

N

Word beter vindbaar in Google (SEO)

N

Coachsessies, online training & feedback

Wat mij erg heeft geholpen bij het schrijven van de website waren de handvaten om helder en doelgericht te schrijven en daarbij niet mijn eigenheid uit het oog verliezen.
Chris Meijer

Voor mijn nieuwe praktijk wilde ik heel graag een echt mooie en professionele website, maar wat zet je er precies op? Mbv Mok’s instructies wist ik precies wat er op zou moeten komen te staan.
Carla Tole

Je leert kort en bondig de juiste en pakkende teksten neer te zetten. Door de zeer professionele aanpak wordt je website een pareltje.
Gitte Burggraaf

Ik liep echt vast in het vormgeven van mijn site. Wat moet er op? en wat is nou een goeie tekst? Dankzij het programma heb ik handige tips gekregen voor het opzetten van teksten én ik heb ook heel veel kennis opgedaan. Super tof. Dank Mok!
Rebekka van Praag

Hoewel ik het een hele klus vond om alle inhoud samen te stellen is het me gelukt m.b.v. de stappen die Mok helder op een rij heeft gezet. Zonder deze houvast was mij dit niet gelukt! Henriette Steneker

Mok leidt je door alle stappen van het proces van het schrijven van je website. Elk onderdeel komt duidelijk aan de orde en Mok’s enthousiasme stimuleerde enorm om met mijn site aan de slag te gaan.
Margriet Wolters

start 14 november 2022

Zo werkt het programma

Winnen met je website

Het is een 3 maanden programma, bestaande uit coachingsessies, masterclasses & Q&A’s, online trainingen, werkboeken, scripts en een gezamelijke livesessie in Bussum!

Stap 1.

Zodra je op ‘koop’ drukt ben je erbij! Bij een club passie gedreven ondernemers die willen groeien. Een week voor we beginnen krijg je gelijk toegang tot de eerste online training en opdracht! 

Stap 2.

Op maandag 4 april beginnen we met de kick-off masterclass Winnen met je website. En krijg je toegang tot de Facebookgroep. Daar geef ik extra begeleiding, advies en input. Je leert mede-deelnemers kennen en kunt extra vragen stellen.

Stap 3.

3 maanden lang heb je elke maandag om 10 uur een winnende groepsdate: een sessie van 1,5 uur waarin we de week-opdracht bespreken en je vragen kunt stellen. Kan je er niet bij zijn, kan je het later terugkijken.

N

3 maanden, 3 modules

N

12 wekelijkse online live Masterclass / Coachsessie / Q&A

N

Worksheets met wekelijkse opdrachten

N

Online training Waanzinnige Website waarde 

N

Online training Active Campaign / Mailblue voor beginners

N

Online training Slimme SEO

N

Webteksten- & emailscripts

N

3 persoonlijke feedbacksessies (van 20 min)

N

Toegang tot besloten Winnen met je Website Facebookcommunity

N

Afsluitende live Win-it-together sessie in Bussum!

Dit zit er allemaal bij

Winnen met je website

12 live Coachingsessies

twv €997,-

Je krijgt wekelijkse groeps-coachingsessies met uitleg & ruimte voor vragen en feedback

3 online trainingen

twv €597,-

Verschillende trainingen met video’s en scripts om meer omzet uit je website te halen

Ondersteunend materiaal

twv €347,-

Werkboeken & persoonlijke feedback sessies om het beste uit het programma te halen

Community Facebook

twv €150,-

Deel je doorbraken, krijg extra begeleiding en stel je vragen in de community op Facebook

Gratis Bonus

Live Winners-groepssessie in Bussum

Onbetaalbaar 🙂

In deze live sessie ontmoeten we elkaar in levende lijve tijdens een aflsuitende winnende-website-ochtend!

Extra optie

Voor als je nog geen website hebt

Lekker Webben online training met 50% korting

Heb je nog geen website
en heb je hulp met de techniek nodig?

Dan kun je deze bij dit programma Winnen met je Website voor de helft van de prijs toevoegen!

Daarin leer van A tot Z stapsgewijs je eigen website maken. Het all-in-one antwoord op: Ik wil zelf m’n website maken maar hoe doe ik dat. Nadat je je hebt ingeschreven voor het Winnen met je Website programma krijg je een speciale kortingscode voor deze 50% korting.

Ik zag op een geven moment door het bomen het bos niet meer door het te grote aanbod aan SEO-informatie op het internet (10 tips hier, 15 tips daar). Ik wilde graag van scratch af aan leren hoe SEO werkt en had zin om dat gestructureerd via een cursus te doen (ipv iedere keer weer een blog over SEO lezen waar ik vervolgens niet zo veel mee deed).

Het meest waardevol voor mij is dat ik nu echt begrijp hoe een zoekmachine werkt en waarom je dus de pagina’s op een bepaalde manier moet inrichten. Opeens vielen de kwartjes. Echt bijzonder, omdat ik hiervoor al veel over SEO had gelezen en zelf een marketingachtergrond (oke, offline) heb.

​​Heel fijn en stimulerend om samen met een groep les te hebben. Dat vond ik zelf heel erg leuk. Zeker door jouw enthousiaste manier van lesgeven! Door de wekelijkse lessen word je ook gestimuleerd om echt stappen te zetten en al doende te leren hoe de opgedane kennis werkt.

Krista Rosendahl

Je kunt zonder risico starten

14 dagen garantie

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma. En daarom geef ik garantie. Als je binnen 2 weken na start niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je geld retour.

Hey

Ik ben Mok Heijmerink

Al meer dan 17 jaar maak ik websites en de afgelopen 5 jaar heb ik online marketing ingezet voor het succes van mijn bedrijf. 

Ik ben nogal ongeduldig dus ben altijd op zoek naar de kortste wegen met een zo groot mogelijk effect. Online marketing heeft geeft je sneller meer bereik dan live netwerken. Maar het is ook afstandelijker. Waardoor het juist zo belangrijk is die echte verbinding te maken met je potentiele klanten.

90% van de klanten die ik aan de keukentafel ontvang heb ik nog nooit gesproken. En toch hebben ze het gevoel alsof ze me kennen. Dat is de kracht van authentiek zichtbaar zijn. Maar alleen met jezelf zijn ga je het niet redden. Hoe pas je verbindende marketing toe op je website zodat ie voor meer omzet gaat zorgen? Terwijl je helemaal jezelf kunt blijven en zo de klanten aantrekt die bij je passen? Dit leer je in deze training.

Vragen en

Antwoorden

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat is mogelijk! Je kunt als inschrijft kiezen om in 3 termijnen te betalen. Het is wel ietsjes goedkoper om het gelijk in 1x te betalen.

Hoe veel tijd kost het programma?

Je ontvangt iedere week een opdracht en er is een live masterclass van ongeveer 1 a 1,5 uur. Het bekijken én uitwerken van de informatie uit de module kost je ongeveer een dagdeel per week. De ene keer iets meer, de andere keer iets minder. Afhankelijk van waar je staat in je bedrijf. Houd hier dus rekening mee in je agenda!

Wat als ik in deze 3 maanden op vakantie ben?

Het programma duurt 3 maanden. Logisch dat je er een keer tussenuit gaat. Dat is geen enkel probleem, je kunt de andere weken iets extra’s doen. We hebben er rekening mee gehouden dat je soms een pauzeweek neemt. Als je elke week 1 module doet ben je in 3 maanden klaar. Mocht er onverwacht iets tussenkomen: weet dat je altijd toegang tot de lessen, online trainingen en opdrachten houdt. Zodat je je niet opgejaagd voelt en echt van het proces kunt genieten.

Je houdt na de drie maanden ook toegang tot de community voor winnende-webbers. Daar deel je je successen, motiveer je elkaar en kun je vragen stellen. Samen leer je sneller en beter dan alleen. Het is leuk om met gelijkgestemde passie-gedreven ondernemers te groeien en ervaringen te delen!

Ik heb nog geen website, kan ik dan ook meedoen?

Jazeker! Het Winnen met je Website programma is geschikt als voorbereiding op het (laten) bouwen van je website én om je bestaande website naar een hoger plan te tillen.

Kortom voor jou als je wilt leren hoe je ervoor zorgt dat je website de juiste klanten aantrekt, er meer bezoekers op komen en hoe je dit platform inzet om meer omzet te krijgen vanuit verbinding met jouw ideale doelgroep.

Als je dus nog geen website hebt is dit de allerbeste manier om ‘in één keer goed’ te starten.

Wil je naast dit programma hulp bij het bouwen van je website? Na inschrijving bij het Winnen met je Website programma krijg je de optie om mijn online training Website bouwen toe te voegen (Lekker Webben) voor de helft van de prijs! Als je je website door ons wilt laten bouwen (Lift Off Deal) neem dan even contact met me op op mok@webbouwenaandekeukentafel

Ik heb al een lopende website, zou deze training iets voor mij zijn?

Heb je wel een website maar niemand belt of mailt je ooit? Of levert ie geen nieuwe klanten of omzet op? Dan is deze training echt waardevol voor je.

Ook ervaren ondernemers kunnen nog veel leren over hoe ze op een verbindende manier nieuwe klanten krijgen uit hun website. Dus als je website stil ligt, help ik je met deze weer tot leven wekken. En hoe je er ook echt een waardevollen website van maakt: zowel voor jezelf als voor je potentiele klanten!

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Je houdt onbeperkt toegang tot de alle trainingen, de opnamens van de masterclasses en Q&A’s én tot de besloten groep. Dit is uniek! Normaal houd je maar tijdelijk toegang of moet je extra betalen als je de modules langer wilt bekijken. Bij mij niet.

Wél heb je natuurlijk het meeste aan dit programma als je wekelijks meedoet met de live sessies en opdrachten. Zo blijf je gemotiveerd en kan ik je persoonlijk helpen meer omzet uit je website te halen.

Waarom is dit programma uniek en anders dan andere opleidingen?

Het Winnen met je Website programma is wat ik noem een ‘holistisch’ programma. Het is pakt niet alleen de kwaliteit van je webteksten aan. Óf helpt je met email marketing een lange termijn relatie met geintereseerde bezoekers op te bouwen (die je anders kwijt was geweest). Óf helpt je meer bezoekers op je website te krijgen.

Maar het pakt het allemaal mee!

Waarom?

Omdat

  • Je niks aan bezoekers op je website hebt als deze niet aansprekend is 
  • Je niks aan een sterke website hebt zonder bezoekers
  • Een sterke website zonder mogelijkheid om een lange termijn realtie met bezoekers op te bouwen zonde van al die bezoekers die nooit meer terug komen.

Sterke steksten, email marketing & SEO) hebben elkaar dus nodig en versterken elkaar!

Deze drie-eenheid van websitemarketing is een winnende combinatie. Zodat ook jij straks een winnende website hebt die je meer omzet oplevert.

Daarnaast heeft dit programma als speerpunt jouw unieke, authentieke en natuurlijke uiting door alles heen te laten stralen. 

Kan ik de kosten aftrekken van de belasting?

Ja. Als je ondernemer bent, kun je de kosten aftrekken, want het zijn kosten die je maakt voor het bedrijf.

Moet ik technische kennis hebben?

Voor deze training heb je geen specifieke technische nodig. Met de juiste positieve instelling en focus, gecombineerd met mijn jarenlange ervaring en jouw kennis van jouw business, kun je super succesvol worden met jouw website. Ook als je niet technisch bent.

Wel is het handig als je zelf je website kunt aanpassen of dat je webbouwer de aanpassingen die je wilt doen voor je kan doorvoeren. Heb je nog geen website? Dan bereid je alles op papier voor zodat je dat later zelf, of je webbouwer dat kan verwerken in je website. 

Wil je naast dit programma hulp bij het bouwen van je website? Na inschrijving bij het Winnen met je Website programma krijg je de optie om mijn online training Website bouwen toe te voegen (Lekker Webben) voor de helft van de prijs! Als je je website door ons wilt laten bouwen (Lift Off Deal) neem dan even contact met me op op mok@webbouwenaandekeukentafel

Kost een succesvolle website niet ontzettend veel tijd?

Je bedrijf groeit niet vanzelf. Je moet daar tijd, energie en geld in investeren om te groeien. Dat geldt voor alle marketing communicatie middelen die je voor je business inzet, dus ook voor een website. In het begin investeer je in de strategie en ga je ermee aan de slag. Door het verrassend simpele en bewezen stappenplan te volgen, doe je dit zo efficient en effectief mogelijk. En creëer je een website die vreemden in enthousiaste klanten omtovert.

Als het eenmaal loopt, dan gaat je website voor jou het werk doen en groei je met je bedrijf vele malen sneller dan dat je zelf een beetje blijft aanmodderen. Haal je nieuwe klanten binnen dankzij jouw winnende website. Het is de investering dus meer dan waard.

Er is veel gratis informatie over websites en online marketing te vinden, wat is de meerwaarde van Winnen met je Website?

Klopt, het internet staat vol met informatie over websites. Grote kans dat je die ook al lang gecheckt hebt 😉. Maar de kans is ook groot dat je verdrinkt in de hoeveelheid informatie en keuzes waardoor je niet zo snel tot actie overgaat. De structuur is ver te zoeken op internet en iedereen zegt weer wat anders.

Wees eens eerlijk, hoeveel heb je daadwerkelijk voor elkaar gekregen door het kijken van al die video’s? Door het lezen van boeken? Door het bestuderen van blogs?

Met het Winnen met je Website programma leer je de belangrijkste elementen die van je website laat bijdragen aan het succes van je bedrijf. Met concrete stappen die niet op het internet te vinden zijn. Die voorkomen uit jarenlange ervaring en onderzoek.

Waardevoller is misschien nog wel de persoonlijke hulp die je krijgt van website expert Mok Heijmerink. Waardoor je niet gaat zwemmen in een overload aan informatie en niet vastloopt als je wel hoort WAT je moet doen, maar niet HOE.

In het programma Winnen met je Website krijg je precies te horen HOE je van je website je eigen verbindende platform maakt met stap voor stap video’s, werkboeken en scripts. Daarnaast krijg je toegang tot een geweldige groep mede-ondernemers die net als jij die hun eigen website willen winnen.

En door het doen van de investering, maak je een commitment naar jezelf toe op het moment dat je in jezelf investeert. Het laat zien dat je jouw website, en daarmee jouw groei, serieus neemt en bereid bent om daar tijd en middelen in te steken. 

Met mijn persoonlijke hulp én de andere deelnemers om je heen start je nu wél eindelijk je eigen omzet genererende website. Zodat jouw bedrijf groeit en je een continu stroom aan ideale klanten aantrekt. Voor de prijs van 3 klanten, als jouw klant je gemiddeld 400 euro betaald om samen te werken. Dus: geloof je dat jij met mijn programma minimaal 3 nieuwe klanten binnenhaalt? Schrijf je dan nu in.

Komt dit programma nog een keer?

Waarschijnlijk wel, over half een jaar. Of de prijs hetzelfde is? Zeker weten van niet 🙂 Omdat dit de eerste keer is heb ik de prijs super aantrekkelijk gemaakt.

Is dit voor ondernemers die diensten verkopen zowel als producten?
Mijn website inzetten voor het succes van mijn bedrijf, daar ben ik dagelijks mee bezig. En omdat ik zelf een dienst verkoop, ben ik gespecialiseerd in websites van ondernemers die dat ook doen. Hierdoor kan ik de kwaliteit garanderen die ik ook van mijn eigen bedrijf eis.
Om die standaard te kunnen waarborgen is Winnen met je Website alleen geschikt voor passie-gedreven ondernemers die diensten aanbieden.
Als je een gespecialiseerde webshop hebt, dan gelden daar weer andere marketingsmethodes voor. En raad ik je aan op zoek te gaan naar een maketingspecialist voor webshops.
Ik heb nog een vraag, wat nu?

Heb je een andere vraag over het Winnen met je Website programma? Mail me gerust even, we antwoorden op werkdagen meestal binnen 24 uur. Je kunt ons mailen via mok@webbouwenaandekeukentafel.nl Leuk om van je te horen!

Ik ben geintereseerd wat nu?
Je kunt je inschrijven voor het traject door op een van onderstaande knoppen te klikken. Bij inschrijving krijg je direct een voorbereidingsopdracht zodat je direct al een stap mkunt maken. En dan verheug ik me je te zien bij de online kick-off sessie op 4 april!

Programma

Winnen met je Website

Haal meer omzet uit je website

€1500,- euro excl btw

Dit all-in programma van 3 maanden, met 12 live coachingsessies, masterclasses, Q & A’s en 3 online trainingen en persoonlijke feedback is mijn nieuwe, meest uitgebreide programma om te winnen met je website.

Wat je ook doet..

Wat je doel ook is, en in welke branche je ook zit: een website geeft je de kans om je bereik te vergroten, meer klanten aan te trekken en omzet te maken.
Bied jij iets waardevols?
Dit kunnen uitvoeren is win voor je ideale klant én win voor jou. Laat dit niet verloren gaan en ga Winnen met je Website

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!