Website maken voor dummies

Een website is het online visitekaartje voor jouw bedrijf! Maar niet iedereen weet waar precies te beginnen. Want hoe ga je van start? Hoe pas je je jouw website aan? En hoe kan je goed gevonden worden in Google? In dit artikel nemen we je mee in een website maken voor dummies. Met wat hulp en goede tips kan iedereen dit namelijk! En hierbij kunnen wij je helpen. Gewoon aan de keukentafel. 

Dus wil jij een helder en overzichtelijk traject waarbij je zelf leert je website aan te passen? Besteed dan het maken van je website uit of volg een van onze cursussen en workshops ‘website maken voor dummies’, zodat jij zelf aan de slag kan.

De waarde van een goede website

Waar staat jouw bedrijf voor? Wie werkt er? Welke producten of diensten bied jij aan? En wat zijn de openingstijden voor jouw bedrijf? Allemaal vragen waarop jouw website het antwoord kan geven. Daarom alvast de eerste les in een ‘website maken voor dummies’: onderschat het belang van een goede website niet!

Wist je dat?

=

Een bezoeker van jouw website binnen 4 seconden een indruk vormt van jouw bedrijf. En belangrijker nog, deze bezoeker bepaalt binnen deze paar seconden al of hij op de pagina blijft of dat hij wegklikt. En dat laatste zou zonde zijn toch? Daarom is een goede eerste indruk essentieel!

=

SEO heel erg belangrijk is voor jouw online zichtbaarheid? Een blinkende website en geen bezoekers, dat is natuurlijk wat je wil voorkomen. Jij wil klanten werven en hogerop in Google terechtkomen. Dan is het belangrijk om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Dit kun je leren tijdens een van onze trainingen of workshops, zoals de online training website maken voor dummies!

=

Een website maken met de juiste tools, tips & tricks goed te doen is voor iedereen? Bij Webbouwen aan de keukentafel kun je echt vanaf het begin beginnen en ervoor zorgen dat jouw website precies zo wordt zoals jij dat wil! Echt een website maken voor dummies dus.

Website maken voor dummies – How to?

Nu je weet wat het belang is van een goede website, wil je vast niets liever dan meteen aan de slag. En dat is heel begrijpelijk. Jij wil namelijk een website die volledig past bij jouw bedrijf, die snel en veilig is én die ook nog eens naar voren komt in Google. Maar hoe je daar nou aan begint? Dat is een lastige stap en daarom nemen wij je mee in de verschillende opties bij een website maken voor dummies.

Vaasje met vogel - Website maken voor dummies
Website maken voor dummies - Mok

Zelf aan de slag

Ben je een beetje technisch onderlegd? Dan kun je met wat tips over website maken voor dummies zeker zelf aan de slag. Er zijn internetpagina’s vol met tips te vinden over het bouwen en onderhouden van jouw website. Wellicht dat je al wat voorkennis hebt, maar er nooit aan bent toegekomen. Dan kun je met handige e-learnings en YouTube filmpjes een heel eind komen. De meeste websites zijn namelijk gebaseerd op WordPress, een heel gebruiksvriendelijk systeem. 

Maar ook als jij a-technisch bent en werkelijk geen idee hebt waar je moet beginnen, kun je zelf aan de slag. Het lijkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar jij bent degene die weet wat jouw website moet uitdragen. Dus vergeet de zorgen die je wellicht al maandenlang hebt en zorg dat jouw website in de lucht komt. Met een beetje hulp van ons via een cursus of training ‘website maken voor dummies’ ben jij goed op weg!

Kun je wat hulp gebruiken?

Veel ondernemers maken hetzelfde mee. Met alle goede bedoelingen beginnen ze aan het bouwen van een website voor hun bedrijf. Maar zonder goede strategie en goed uitgedacht plan, bereik je niet wat je wil bereiken. Met een aantal zoekwoorden in je tekst en de welbekende SEO trucjes kom je er nu niet meer. Het is voor SEO echt van belang dat je tijd investeert en weet hoe je je teksten opbouwt, zodat deze zowel voor Google als voor jouw lezers goed te begrijpen zijn!

Bij Webbouwen aan de keukentafel kun je echt leren hoe je vanaf niets begint. Wij leren jou een website maken voor dummies. Geen voorkennis vereist. En jij leert de geheimen van een effectieve website maken voor dummies. Wij hebben al heel veel ondernemers geholpen met hun website. Ben jij de volgende?

Oude nieuwe keukentafel

Gratis e-book

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Je hebt wel wat anders te doen dan het komende half jaar te besteden aan het maken van je eigen website toch? Ontdek hoe je sneller een betere website maakt.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Website maken voor dummies bij Webbouwen aan de keukentafel

Je wil dus zichtbaar worden met een professionele website, maar je ziet misschien door de bomen het bos niet meer. Herken jij jezelf hierin?

  • Je weet niet goed waar je moet beginnen. 
  • Je hebt veel ambitie en wil niet dat je website er amateuristisch uit komt te zien. 
  • Je bent veel tijd kwijt aan het doorlezen van tips & tricks en komt er maar niet uit om dit zelf toe te passen. 

Webbouwen aan de keukentafel kan een oplossing voor je bieden. Of je nu zelf jouw website wil leren maken via onze trainingen of workshops, een soort ‘website maken voor dummies’, of je het wil uitbesteden. Wij helpen je met alles, en dat vanaf onze keukentafel!

Website maken voor dummies - Mok in de straat

Zij gingen je voor

Dolgraag wil ik zelf mijn website bouwen, maar dat is ook erg spannend. Ik heb het een poosje uitgesteld, maar ben nu toch begonnen met de Lekker Webben cursus. Ik was eigenlijk heel bang dat dit iets zou zijn wat ik niet kon. De cursus zit super goed in elkaar. Je maakt eerst de inhoud, wat ik erg spannend vond en dan ga je pas de website bouwen. Ik dacht dat het nooit zo lukken, maar met de duidelijke stap-voor-stap uitleg van Mok lijkt het nu zowaar toch wat te gaan worden., ik had echt niet verwacht dat ik al zover zou komen, want ik heb er niet veel ervaring mee. In allemaal korte filmpjes neemt Mok je echt stap voor stap mee. Heel fijn van de cursus is ook dat je het echt op je eigen tempo kunt doen, zelfs als je er lang mee wacht als ik deed. Echt een aanrader dus.

Hetty van de Brink

Ik ben super blij met mijn nieuwe website. Dankzij de online training en support van Mok heb ik zelf m’n website kunnen bouwen. Mok legt alles heel helder uit en neemt je stap voor stap mee door het proces met een prachtig resultaat. Top!

Petra van den Luitgaarden

Van de week werd ik gebeld door RTL4. Zij vroegen mij met hen een item over verkoopstyling te maken voor het programma Woontips op de zaterdagmiddag. RTL had mij gevonden door mijn website, die ik dankzij de tutorial van Mok heb gebouwd. Hoe cool is dat!

Annemare Rijnbeek

Gewoon maar 3 voorbeelden van websites die de deelnemers van het online programma hebben gemaakt. 
Mac met website 1
Mac met website 2
Mac met website 3

Website maken voor dummies: trainingen & workshops

Of je nou helemaal geen voorkennis hebt of je je al hebt verdiept in het maken van websites, wij kunnen je bij Webbouwen aan de keukentafel bij alles helpen. Zo bieden we de volgende trainingen aan. 

Waanzinne website waarden

Tijdens deze online training leer je de basisprincipes van het maken van een website, zodat jij precies weet hoe je het vertrouwen van jouw websitebezoekers kunt winnen. Je leert hierbij het belang van een goede structuur, hoe je je doelgroep direct kunt aanspreken, en het bepalen van de stijl van je website. Dit is een stap-voor-stap training website maken voor dummies, waarin jij de belangrijke basis onder de knie kunt krijgen.

Werken aan een website voor dummies
Website maken voor dummies uitlegvideo op laptop

Online training website maken voor dummies

Jij leert van A tot Z hoe je een website ontwerpt en bouwt. In één ochtend kun jij door een effectieve bouwmethode al de basis hebben staan! Ook krijg je  tips hoe je het design voor je pagina’s helemaal naar jouw stijl kunt maken. Echt bij de basis beginnen, dat is een website maken voor dummies.

Workshop website maken voor dummies

Maak je website in één dag! Door een goede voorbereiding en een bewezen formule leer jij in een enkele dag een echte professionele website op te zetten. Zo verspil je geen tijd, voorkom je fouten en behoud je de controle. En door de professionele hulp kun je later jouw website makkelijk blijven bewerken.

Training website maken voor dummies

Slimme SEO training

Door deze training lukt het jou om je website binnen 8 weken hoger in Google te krijgen! Je leert hoe je je website slim kunt optimaliseren voor zoekmachines, specifiek toegespitst op jouw unieke doelgroep, waarde en bedrijf. Dit is een duurzame manier van online zichtbaarheid, want hiervan kun je jarenlang de vruchten plukken! Dit is geen website maken voor dummies, maar deze training is geschikt voor ondernemers die al een website hebben.

Slimme SEO training

Website maken uitbesteden

N

Zie jij het niet zitten om jouw website zelf te maken?

N

Ben je bang dat het er amateuristisch uit komt te zien?

N

Of zit jij helemaal vast en weet je niet wat je nu moet doen?

Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Jij hebt de ideeën en weet het beste wat jouw bedrijf moet uitstralen. Wij hebben de technische kennis in huis om jouw ideeën te realiseren. Geen website maken voor dummies, maar website maken door professionals! In samenspraak met jou kunnen wij de website voor jouw bedrijf realiseren. Wij kunnen deze voor je ontwerpen en bouwen, terwijl jij naast ons aan de keukentafel zit. Live en persoonlijk maken wij dus jouw website op maat. Je kan kiezen voor zowel een starters pakket als een masterdeal pro!

De kracht van uitbesteden:

I

Snel online: binnen een mum van tijd zie je jouw bedrijf voor je ogen tot leven komen.

I
Professionele uitstraling: onze experts weten precies waar ze op moeten letten om jouw website een echte professionele uitstraling te geven.
I
Op maat gemaakt: geen standaard templates, maar een website die helemaal voor jou op maat is gemaakt.
I
Zelf in controle: jij zit naast de webbouwer op het moment van bouwen. Zo is het persoonlijk en kun je snel schakelen. Nadat jouw website gebouwd is, krijg je alle tools mee om deze zelf aan te kunnen passen.
Website maken voor dummies op straat

Vragen en antwoorden

Heb ik technische kennis nodig?

Een website maken voor dummies betekent echt voor dummies. Voorkennis is in de meeste gevallen niet vereist, want wij nemen je stapsgewijs mee door het proces van een website bouwen. Wij kunnen jou tips & tricks geven, zodat je zelf helemaal aan de slag gaat. Bij sommige workshops, zoals Self Selling Wonderweb, heb je al een website nodig om een verkoopsysteem in te implementeren. Hierbij is het wel belangrijk dat je al wat basiskennis hebt. Weten wat voor jou van toepassing is? Dat bespreken we graag met jou samen!

Ik heb nog geen website, is dat erg?

Bij sommige workshops of trainingen, zoals de online training website maken voor dummies, heb je geen website nodig. Sterker nog, je krijgt het maken van een website stap voor stap uitgelegd in korte video’s! Andere trainingen, zoals de training Self Selling Wonderweb, zijn erop gericht om jouw werkende website te verbeteren. Hierbij is het hebben van een website dus wel essentieel.

Voor wie zijn de cursussen en trainingen?

Onze trainingen, zoals website maken voor dummies, bieden wij aan voor:

  • Ambitieuze ondernemers die met een groot gemak hun klanten willen bedienen
  • Ondernemers die zichzelf veel tijd willen besparen
  • Ondernemers die een concrete volgende stap willen zetten om hun bedrijf te verbeteren

Helderheidsgesprek

Zit je te mokken op je website, of het niet-bestaan ervan?
Plan dan hier een online adviesgesprek met me in.
We maken samen een plan van aanpak dat bij je past.

 

Mok Heijmerink

Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!

heb je een vraag