Website make-over

Zo één keer in de twee jaar restyle ik m’n website.

Niet dat er iets mis was met de vorige stijl. Maar de wereld staat niet stil en je bedrijf al helemaal niet.

Jij verzint een nieuw product, je krijgt een nieuwe methode onder de knie, je boodschap is veranderd of je hebt bijvoorbeeld je doelgroep aangescherpt.

En wat er binnen in je bedrijf gebeurt, dat wil je natuurlijk z.s.m. naar buiten communiceren.

Anders krijg je zoiets als een friettent binnenstappen en te horen krijgen dat er alleen vegan soepen worden verkocht. Huh? Op de gevel staat toch echt wat anders….

De eigenaar was vergeten om het bordje op de gevel aan te passen naar zijn nieuwe aanbod…

Zo loopt hij heel veel verkopen mis. Want de vegan-soep-liefhebbers die stappen niet zo snel een friettent binnen.

Als zelfstandige hebben we het geluk dat we onszelf constant opnieuw mogen uitvinden. En onze communicatie hier heel snel op kunnen aanpassen.

Zo heb ik voor Yolande ooit een website gemaakt voor haar tuin ontwerp business. Deze heeft zij  een paar jaar later zelf helemaal omgebouwd naar een website voor rouwbegeleiding.

Bij mij is het niet zo radicaal, ik maak nog steeds websites 🙂

Of beter gezegd wíj maken websites. Want met 5 webbouwers kan Webbouwen aan de keukentafel zich nu wel een waar webbureau noemen!

Een goede reden om weer eens opnieuw te kijken: Wat is nou echt onze kracht en hoe kan ik dit zo snel mogelijk duidelijk maken op de home pagina?

Daarnaast staan de trends onder websites ook niet stil. Het zijn de lettertypes, kleuren, fotografie en gebruik van de ruimte die je website eigentijds aan doen voelen. Dus pas ik deze elke twee jaar een beetje aan.

Om je een kijkje te geven hoe ik deze restyle heb aangepakt heb ik hier een video over gepost in m’n community ‘de Waanzinnige Website Club’.

Ik neem je hierin mee in de make-over van mijn eigen home pagina. Je ontdekt welke keuzes ik heb gemaakt en waarom, inhoudelijk en qua vormgeving.

Zo krijg je inzicht in wat een sterke home pagina nodig heeft en hoe je dit ook voor jezelf kunt aanscherpen. Zodat de kracht van je dienst er vanaf spat.

Word gratis lid van m’n community om de video te bekijken >>

Op je levendige bedrijf!

Mok

Gratis e-book

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Wedden dat je wel wat beters te doen hebt dan 6 maanden aan je website te bouwen? Download het e-book en ontdek 7 geheimen die je een shitload aan tijd besparen.

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!