Web it like a pro

Wil jij je website maken
zonder te stuntelen?

Maak zelf 5x zo snel een mooie, aansprekende en relevante website.

Web it Like a pro

Dit is voor jou als je…

 

N

Zelf je website wilt maken zonder tijdsverspilling of gedoe

N

Geen amateuristisch beeld van je bedrijf online wilt zetten

N

Een website wilt maken die jouw doelgroep aanspreekt

Wie ben jij?

Jij bent een professional

Een kei in jouw vakgebied. En je wilt dat je website dit weerspiegelt.

Je wilt je website zelf maken omdat je hier dan alle controle over hebt. Klopt dat? Dat begrijp ik heel erg goed! Ik heb mezelf als webbouwer altijd zo gelukkig geprezen dat ik de totale controle over m’n website heb. Zo weet ik zeker dat deze de perfecte weergave van m’n bedrijf en boodschap is.

Dit wil ik ook voor jou.

Toch kan het zijn dat je er best tegenop ziet. Misschien weet je niet goed waar te beginnen, of je krijgt er de tijd gewoon niet voor vrij gemaakt. Het kan zijn dat je wat onzeker bent of jij dit wel kunt. Of je bent al verschillende keren begonnen, zonder succes (of met een teleurstellend resultaat). Zo blijft je website maar op je (lange) to do lijst staan en gaat steeds zwaarder op je schouders drukken.

Super zonde! Want elke dag dat jij geen website hebt, is een dag waarin je geen nieuwe klanten kunt aantrekken. Jij niet kunt overbrengen waar jij voor staat of wat jij te bieden hebt. Een gemiste kans voor jou én de mensen die jou goed kunnen gebruiken in hun leven!

Geheime formule waardoor je sneller een betere website maakt. Ja ook jij.

Met m’n programma Web it like Pro maak je je eigen website zonder gedoe. Met de boodschap en uitstraling die past bij jouw bedrijf. 

Zodat jij je website binnen no time gaat inzetten om klanten aan te trekken die bij jou passen. Hierdoor kun jij een echt verschil maken en voer je je werk elke dag uit met een grote smile. Dat is nog eens leuk geld verdienen!

Dit is waar Caroline voor koos:

 

Gewoon maar een paar voorbeelden van websites die de deelnemers van Web it like a Pro hebben gemaakt.
Dit is ook voor jou weggelegd, let maar op!

Een mooie,
aansprekende en relevante website

Maak je website in een dag met m’n succesvolle formule.

De afgelopen 14 jaar heb ik me fulltime gericht op het maken en verbeteren van websites, het uitzoeken van de nieuwste technieken, talloze fouten maken en ervan leren om de volgende keer de valkuilen te omzeilen. Om uiteindelijk de formule te kraken om in korte tijd een fantastische website te bouwen.

Ik heb honderden kleine dingen ontdekt waardoor je website beter, mooier, sneller, veiliger en effectiever wordt.

Simpele dingen, kleine truuks – om ervoor te zorgen dan een website meer impact heeft, de juiste mensen raakt, beter werkt en langer mee gaat. Dat is kwaliteit. Dat maakt het verschil.

Om jou de talloze nachten te besparen die ik heb doorgehaald om elk probleem dat ik tegenkwam uit te zoeken heb ik alle geheimen die ik als webnerd heb ontdekt voor je gebundeld in een kort en krachtig traject. Zodat jij hiervan kunt profiteren en je niet dezelfde fouten hoeft te maken die ik zelf jaren heb gemaakt.

Met m’n programma Web it like a Pro leer ik je niet alleen een website als een pro bouwen, dus zonder fouten of tijdsverlies. Maar ook ontdek je hoe je je unieke waarde als professional in jouw vakgebied overbrengt aan de bezoekers van je website.

Hierdoor trek je de klanten aan die bij jou passen, kun jij een groot verschil in hun leven maken en heb je plezier in je werk terwijl je omzet groeit.

Een aantal kenmerken van het programma vind je hieronder:

}

Je bent snel online

Verlies geen tijd met het zelf moeten uitzoeken of vastlopen met de techniek. We zetten samen doelgericht je bedrijf online!

Je zet je bedrijf professioneel neer

Je maakt een website die duidelijk overbrengt wat jij te geven hebt en hoe jij je klanten op een waardevolle manier helpt.

Je krijgt persoonlijke begeleiding

Je hoeft dit niet in je eentje voor elkaar te krijgen, in een live dagworkshop leer je je website maken zoals een pro dat zou doen en breng je dit direct in de praktijk.

Je hebt zelf alle controle

Onbeperkte toegang tot de online trainingen zodat je altijd kunt terug zoeken hoe je iets aanpast of toevoegt aan je website.

Dit krijg je

Het Web it like a Pro programma is een traject dat bestaat uit online trainingen en een live workshopdag. Inclusief:

N

Online training Sterke inhoud

Met video’s, vragenlijsten, worksheets, leidraden en tips om de boodschap van je bedrijf helder te krijgen en sterke inhoud voor je website te maken.

N

Live workshopdag

In de live workshopdag aan de keukentafel leid ik je van A tot Z door het technisch opzetten van je website. Zo heb jij in een dag je website staan. 

N

Online training Lekker Webben

Met video’s en oefeningen vind je alle stappen die we in de workshop behandelen en meer! Zo kun je onbeperkt terug zoeken hoe je zelf je website aanpast. In het heldere overzicht kun je video’s altijd terug vinden op onderwerp.

N

Like a Pro bonus materiaal

Vele extra’s waar ik je hieronder nog meer over vertel.

 

Al 82 tevreden ondernemers gingen je voor (net nog even geteld).
Een paar reacties:

Opzet van het programma

Het programma bestaat uit 3 fases
met een live workshopdag

"

FASE 1 

Sterke inhoud maken

De basis van een sterke website is sterke inhoud. En het bouwen van een website gaat wel drie keer zo snel als je éérst de inhoud hebt staan. Daarom krijg je bij inschrijving van ‘Web it like a Pro’ een online training waarin ik je help sterke inhoud voor je website te maken. Je leert je welke inhoud je moet maken en verzamelen om jouw unieke waarde op je website over te brengen.

Aan het einde van deze module heb jij je hele website op papier staan. Je hebt alle inhoud en elementen die jouw website een sterke website maken klaar. Het bouwen van je website is nu alleen nog maar een invuloefening (nou.. bijna dan ;))

"

FASE 2 

Live workshop-dag

Zie je ook zo op tegen de techniek van het maken van een website?

Maak je geen zorgen, ik neem je stap voor stap door alles heen. Op deze dag ga je het materiaal dat je hebt gemaakt en verzameld in een website zetten.

En aan het einde van deze dag heb jij je website staan met de uitstraling die bij je past. Je hebt alle pagina’s en blogs aangemaakt en gevuld met elementen als tekst, foto’s, video’s, producten en testimonials. Je pagina’s heb je aan het menu gekoppeld zodat mensen snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Blogs, contactformulieren, socialmedia koppelingen toegevoegd… Kortom, jouw bedrijf de wereld ingezet!

En je hoeft je geen zorgen te maken over de nieuwe privacy wet: We zetten een Privacy verklaring + cookie notice op je website, zodat ie AVG proof is.

"

FASE 3 

Zelf de controle + succesvol inzetten

Om controle over de fine tuning en aanpassingen van je website te houden heb je toegang tot de volgende hulpmiddelen.

N

Online training - Lekker Webben

Met deze online training kun je je website aanpassen wanneer jij maar wilt. Hierin vind je namelijk alle technische stappen terug die we in de workshop hebben behandeld, en meer.

N

Support community

In m’n Webbouwen-aan-de-keukentafel-support-community kun je met al je vragen terecht.

In deze fase heb jij de totale controle over je website. Je kunt deze aanpassen wanneer je maar wilt. Krijgt hulp als je vastloopt én ontvangt een jaar lang wekelijks kennis over het veilig en vitaal houden van je website.

Je kunt je website nu actief gaan inzetten voor het aantrekken van klanten die bij jou passen.

"

Bonussen

Bovenop de onderdelen van het programma heb ik ook nog de volgende bonussen voor je klaarliggen.

N

Het Divi thema (t.w.v. € 223,-)

Als je als een Pro voor de dag wilt komen moet je ook professionele tools gebruiken. Het Divi thema is het beste thema op de markt. Voor een licentie betaal je normaal €223,-. En deze prijs is het helemaal waard omdat je hiermee je droom website kunt maken. Gelukkig hoef jij dit niet te betalen want je krijgt het Divi thema van me cadeau bij dit programma 🙂

N

Je website vitaal & veilig (t.w.v. € 150,-)

Om zo lang mogelijk plezier van je website te houden wil je je deze goed onderhouden. Hoe je dit doet daar help ik je mee met dit jaar abonnement vitaal & veilig om je website gezond en actief te houden. Zodat je website hackers tegenhoudt en lang goed blijft werken.

N

Masterclasses (t.w.v. € 300,-)

Hoe je je website inzet voor het succes van je bedrijf ontdek je met m’n Masterclasses. Elke twee maanden geef ik een online Masterclass. Met onderwerpen als SEO, vormgeving, wat is nieuw in Divi, email marketing enz. Hier krijg je een jaar lang gratis toegang toe!

 

!

Je investering

Om de waarde van dit programma te gaan bepalen heb ik alles wat erin zit eens op een rijtje voor mezelf gezet. Bij elkaar opgeteld kwam ik op een bedrag van €1870,-.

Hmm… eigenlijk wilde ik het voor een lagere prijs kunnen aanbieden. Dus ben ik gaan kijken wat ik kon schrappen. Maar het stond me zo tegen om ook maar één ding van het programma af te halen. Vooral die Masterclasses, die nieuw zijn (en super cool), moet ik die dan los per stuk aan gaan bieden? Nee, dit ging zo niet werken.

Dus heb ik die manier van waarde bepalen maar helemaal losgelaten en het volgende bedacht. Je krijgt toegang tot al m’n producten. Onbeperkt. De online trainingen, m’n support community, je kunt je voor welke workshop datum het jou uitkomt inschrijven, Masterclasses álles. Ook het Divi thema krijg je levenslang van me.

Wat betaal je? 949 euro exclusief btw.

Ja, daar word ik blij van.

Opzet van het programma

Het programma bestaat uit 3 fases
met een live workshopdag

Bij inschrijving krijg je meteen toegang tot de ‘Sterke inhoud’-training en de workshop agenda. Zo kan je kiezen op welke datum je je website wil maken. Aankomende workshops: 17 augustus / 21 september

VRAGEN EN

Antwoorden

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Ik heb nog geen inhoud voor m’n website, kan ik dan wel meedoen?
Dat is geen probleem. Zodra je je inschrijft krijg je toegang tot de training ‘Sterke inhoud’ waarin ik je help met het maken en verzamelen van de inhoud van je website.

Ook stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om je website in de dagworkshop te kunnen maken.

Hoe meer je af hebt, hoe meer je uit de workshopdag zult halen. Het is meteen een mooie stok achter de deur om ermee aan de slag te gaan!

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?
Voor het maken van je website heb je naast inhoud voor je website (zie vorige vraag) een aantal technische dingen nodig:

– een domeinnaam

– een hosting

– wordpress op je domein geinstalleerd

Tips over hoe je dit kunt regelen krijg je bij inschrijving van het programma.

Ik heb al een website maar wil deze verbeteren, is deze training geschikt voor mij?
In de training maken we een website van ‘scratch’, dus van begin af aan. Deze training is geschikt voor je als je schoon schip wilt maken en dus helemaal opnieuw wilt beginnen. Je kunt natuurlijk altijd goede elementen van je huidige site in de nieuwe verwerken. Denk aan de structuur, de teksten of beelden.
Ik ben een digibeet, kom ik er wel uit met de techniek?
Alle kennis die je nodig hebt voor het bouwen van je website leg ik in kleine stapjes uit. Het thema dat we gebruiken in de training werkt heel intuïtief en je hebt helemaal geen coderingskennis nodig om je website op te zetten. Het leuke is dat je al vrij snel resultaat zult zien. Hierdoor krijg je vertrouwen dat ook jij het kunt!
Moet ik iets voorbereiden voor de workshopdag?
Ja zeker! Allereerst heb je een domeinnaam en hosting nodig. En om je website in 1 dag te kunnen maken heb je de inhoud van je website nodig. Je krijgt bij aanmelding toegang tot de online training Sterke inhoud waarin ik je laat zien hoe je dit voor je website maakt en verzamelt. Daarnaast stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om jouw website in 1 dag te maken.

Je kunt nu dus al direct aan de slag!

Uit hoeveel deelnemers bestaat de workshop?

De workshops hebben een maximum van 6 deelnemers. Zo is er genoeg ruimte voor individuele aandacht.

Als je voor het Private pakket kiest vraag je je misschien af: Kan dat wel, in een ochtend een website maken?

Omdat je naast me zit terwijl ik je website bouw, verliezen we geen tijd aan emails en miscommunicatie.

Hierdoor kunnen we samen razendsnel alle beslissingen nemen die er bij het maken van je website komen kijken.

Ik weet precies wat er moet gebeuren en ik kan alles snel vinden. Hierdoor weet ik ideeën vlot om te zetten in vorm.

Hoe kan dit?
Nou ik maak al 14 jaar websites. En met het Divi thema, waar we je website mee maken, werk ik nu al twee jaar. Waarin ik gemiddeld 1 a 2 websites per week maak.

Dus m’n handen zijn geoefend en de handelingen zijn voor mij heel natuurlijk.
Op deze dag zet ik m’n ervaring in om doeltreffend een website voor je te maken die perfect bij jouw dienst en doelgroep past.

NB: Er zijn al tientallen ondernemers je voor gegaan. En ze liepen hier allemaal aan het einde van de dag ochtend met een website de deur uit.

Wil je ook sneller
een betere website maken?

Dan is dit het moment om te profiteren: het complete Web it like a Pro programma + gratis de bonussen ter waarde van € 673,-

Voor  949 euro (excl.btw)

Schrijf je daarom direct in >>

Tot aan de keukentafel 🙂

Mok Heijmerink

Webdesign - Webbouw - Webtraining

Vul je e-mailadres in,
dan mail ik je de link naar de training:

You have Successfully Subscribed!

Ontdek 9 voordelen van een website

en hoe je deze inzet voor meer klanten.

Schrijf je direct in om het e-Book te downloaden

Check je mail voor het e-Book!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online training

Hop! Op naar m'n nieuwe website

Woensdag 12 juni 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online workshop

Starten met je website

maandag 17 december 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis training (in Amersfoort)

Starten met je website

Zaterdag 18 mei 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik kom naar de gratis aanschuif ochtend

op vrijdag 08 maart

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

gratis worksheet, bezoekers website, stappen website, beginnen aan je website, eerste stap website

Ja, ik ontvang graag de worksheet

om klanten metm'n website aan te trekken

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

Ja, ik ontvang graag de Spiek Sheet

voor de ideale formaten foto's op m'n website

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik ontvang graag de 40 tips

voor een ijzersterke website.

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!