Jouw waanzinnige website in een dag

Voor als het hoog tijd is om jouw bedrijf te laten stralen.

Made for you

Lift off

1-op-1 traject
Laat je website door ons ontwerpen en bouwen en leer om deze zelf aan te passen.
De datum van de lanceersessie bepaal je zelf

2300 euro excl btw
€150,- korting bij betaling in 1 keer

Made by you

Like a Pro

Workshop programma
Zet je website op in één dag met het gezellige workshop programma.
Volgende workshopdag
• donderdag 22 juni

1350 euro excl btw
€150,- korting bij betaling in 1 keer

Verlies geen tijd in het maken van een mooie, aansprekende en relevante website.

Actie loopt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Binnen no-time online met een

Waanzinnige Website

Makkelijk zelf aan te passen

Groeit dus mee met je bedrijf

Verovert de harten van je bezoekers

Met teksten die raken & unieke design

Mooi op desktop, tablet & mobiel

Techniek die staat als een huis

Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

Voor jou als je…

N

geen 6 maanden wilt prutsen en dan nog met een krakkemikkige website achterblijven

N

je wilt weten hoe je je bezoekers wél enthousiast maakt voor je aanbod

N

controle over je website wilt hebben maar wel met een professionele uitstraling tevoorschijn wilt komen

Wat een grote hobbel was die website voor mij, ik zag er al maanden als een berg tegenop. Maar hop, een weekje tekst en beeld voorbereiden (met handige lijstjes en spiekbrieven van Mok als leidraad), en een dagje aan de keukentafel, en hij is er! Behalve dat het een gezellige dag was, ben ik helemaal blij! Dankjewel, Mok!

Antoinette Verhoeven

Een paar reacties

Al 153 tevreden ondernemers gingen je voor (net nog even geteld).

Top manier om je website te bouwen. Mok helpt je voor te bereiden met checklists en filmpjes. Ze ‘dwingt’ je daarmee goed na te denken over je toegevoegde waarde voor jouw klanten. Een goede voorbereiding maakt de ‘bouwdag’ zelf ook heel efficiënt. Ook na deze dag blijk ik nog goed overweg te kunnen met de techniek, zodat ik m’n site goed kan aanvullen, uitbreiden en onderhouden. Een aanrader!

Karien Heijstek

Natuurlijk; iedereen kan een website bouwen! Althans, dat wordt tegenwoordig al snel gezegd. Maar het daadwerkelijk (goed!) dóen, is nog wat anders. Ook ik was al een paar keer begonnen aan het project “website”. Maar telkens liep ik vast. Met behulp van Mok en haar trajectbegeleiding is mijn website nu klaar om ’te gaan vliegen’!

Jolanda Oudesluys

Mok leert je op een toegankelijke leuke manier je eigen website te maken. Niet alleen haar trainingen, maar ook haar betrokkenheid en enthousiasme zorgden ervoor dat ik helemaal zelf een mega gave website heb weten neer te zetten voor mijn bedrijf.

Heidi Schouten

Met de helder opgezette video’s van Mok en haar goede begeleiding, in één dag een nieuwe website opgezet aan Moks keukentafel! Mok neemt je stap voor stap mee met de indeling, inhoud en foto’s voor het creëren van je website. Ik vond het heel leerzaam, had verwacht dat ik dat op mijn leeftijd nooit zelf zou kunnen, maar Mok blijft geduldig en behulpzaam. Ik raad dan ook iedereen aan om gebruik te maken van haar kennis en enthousiasme. Ik ben in ieder geval super blij met mijn nieuwe website.

Elise Donker

Verlies geen tijd in het maken van een mooie, aansprekende en relevante website.

Opzet van het programma

Het programma bestaat uit 3 fases
met een live workshopdag

Fase 1

Check it Like a Pro checklist

Het bouwen van een website gaat wel drie keer zo snel als je éérst de inhoud hebt staan. Daarom krijg je bij inschrijving van het workshop programma de Check it Like a Pro checklist. Een lijst van elementen die essentieel zijn voor je website.

Als je deze elementen hebt verzameld heb jij je hele website op papier staan. Het bouwen van je website is nu alleen nog maar een invuloefening (nou.. bijna dan ;))

Fase 2

Live workshop-dag in Bussum

Zie je ook zo op tegen de techniek van het maken van een website?

Maak je geen zorgen, ik neem je stap voor stap door alles heen. Op deze dag ga je het materiaal dat je hebt gemaakt en verzameld in een website zetten.

En aan het einde van deze dag heb jij je website staan met de uitstraling die bij je past. Je hebt alle pagina’s en blogs aangemaakt en gevuld met elementen als tekst, foto’s, video’s, producten en testimonials. Je pagina’s heb je aan het menu gekoppeld zodat mensen snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Blogs, contactformulieren, socialmedia koppelingen toegevoegd… Kortom, jouw bedrijf de wereld ingezet!

En je hoeft je geen zorgen te maken over de nieuwe privacy wet: We zetten een Privacy verklaring + cookie notice op je website, zodat ie AVG proof is.

Fase 3

Zelf de controle + succesvol inzetten

Om controle over de fine tuning en aanpassingen van je website te houden heb je toegang tot de volgende hulpmiddelen.

N

Support community

In m’n Webbouwen-aan-de-keukentafel-support-community kun je met al je vragen terecht.

In deze fase heb jij de totale controle over je website. Je kunt deze aanpassen wanneer je maar wilt. Krijgt hulp als je vastloopt én ontvangt een jaar lang wekelijks kennis over het veilig en vitaal houden van je website.

Je kunt je website nu actief gaan inzetten voor het aantrekken van klanten die bij jou passen.

Voor vraagstukken ter plekke is Mok een fijne begeleidster; ze snapt gelijk wat ik wil en geeft goede adviezen over vormgeving en wervende zinsnedes.
Dank je wel Mok!

Irma Noteboom

Gemaakt door Marjolein

Gemaakt door Saskia

Gemaakt door Irma

Dit krijg je

Het Web it like a Pro programma is een traject dat bestaat uit online trainingen en een live workshopdag. Inclusief:

N

Check it like a pro checklist

Met video’s, vragenlijsten, worksheets, leidraden en tips om de boodschap van je bedrijf helder te krijgen en sterke inhoud voor je website te maken.

N

Live workshopdag in Bussum

In de live workshopdag aan de keukentafel leid ik je van A tot Z door het technisch opzetten van je website. Zo heb jij in een dag je website staan.

N

Like a Pro bonus materiaal

Vele extra’s waar ik je hieronder nog meer over vertel.

Extra voor jou

Bonussen

Naast de chechlist, de workshop-dag en de technische online training heb ik een aantal cadeautjes voor je. Om met nog meer gemak en plezier je bedrijf de wereld in te zetten met een vitale website.

N

Waanzinnige Website Waarde training (twv 250,-)

Het verschil tussen een website en een waanzinnige website is de manier waarop jij jouw unieke waarde beschrijft.

Veel ondernemers hebben moeite met juist dit goed te verwoorden! Daarom neem ik je aan de hand, stap voor stap langs alle pagina’s en ontdek je hoe jij die waanzinnige inhoud creeert die jouw bedrijf op de kaart zet.

Met video’s, vragenlijsten, worksheets, leidraden en tips help ik jou de boodschap van je bedrijf helder te krijgen en waardevolle inhoud voor je website te maken.

N

Het Divi thema levenslange licensie (twv €280,-)

Als je als een Pro voor de dag wilt komen moet je ook professionele tools gebruiken. Het Divi thema is het beste thema op de markt. Voor een licentie betaal je normaal €280,-. En deze prijs is het helemaal waard omdat je hiermee je droom website kunt maken. Gelukkig hoef jij dit niet te betalen want je krijgt het Divi thema van me cadeau bij dit programma 🙂

N

Lekker Webben online training (twv €650,-)

In deze online training staan alle stappen die we in de workshop zetten én nog veel meer! Zo kun je altijd terug kijken hoe je je website aanpast en verder ontwikkelt!

Workshop Programma

zaterdag 27 mei

Al mijn kennis van de afgelopen 18 jaar in een programma gegoten dat jou in korte tijd een website waar je alle controle over hebt, die bij jou en je doelgroep past en die je zelf kunt inzetten voor het succes van je bedrijf.

Dit hele Web it Like a Pro programma bied ik normaal aan voor 1200 euro (excl. btw). Maar omdat koning Willem Alexander 56 wordt, kun je vandaag deelnemen voor maar 560 euro (excl. btw).

Alleen vandaag krijg je €250,- korting

Eenmalig van € 1197,-
voor 947 euro

(excl. btw)

Na inschrijving krijg je meteen toegang tot de Check it Like a Pro Checklist en de Waanzinnige Website Waarde training. Je kunt dus direct aan de slag!

Kortingsactie loopt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Eén op één Programma

Liever je website door ons ontworpen en gebouwd?

Zie je er tegen op je eigen website te maken of heb je geen vertrouwen in je vormgevingsskills? Dan kun je nu tijdelijk de workshop dag vervangen door een ochtend met mij of een van mijn webbouwers privé. In deze ‘Lift Off Deal’ zetten wij de hele techniek en vormgeving van je website op. En dit nu van €1847,– voor 1597 euro (excl. btw).

Door mijn keukentafel methode waarbij jij nauw betrokken bent bij de bouw van de website ben je gegarandeerd dat je na die ochtend of middag de deur uitloopt met de website die helemaal bij je past en je doelgroep aanspreekt. Én natuurlijk krijg je ook alle tools om je website zelf te kunnen aanpassen wanneer jij wilt. Zodat jij kunt gaan stralen met je bedrijf! 

Bekijk hieronder enkele recente voorbeelden van ons werk.

Vragen en

Antwoorden

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Ik heb nog geen inhoud voor m’n website, kan ik dan wel meedoen?

Dat is geen probleem. Zodra je je inschrijft krijg je toegang tot de training ‘Waanzinnige Website Waarde’ waarin ik je help met het maken en verzamelen van de inhoud van je website.

Ook stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om je website in de dagworkshop te kunnen maken.

Hoe meer je af hebt, hoe meer je uit de workshopdag zult halen. Het is meteen een mooie stok achter de deur om ermee aan de slag te gaan!

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?

Voor het maken van je website heb je naast inhoud voor je website (zie vorige vraag) een aantal technische dingen nodig:

– een domeinnaam

– een hosting

– wordpress op je domein geinstalleerd

Tips over hoe je dit kunt regelen krijg je bij inschrijving van het programma.

Ik heb al een website maar wil deze verbeteren, is deze training geschikt voor mij?
In de training maken we een website van ‘scratch’, dus van begin af aan. Deze training is geschikt voor je als je schoon schip wilt maken en dus helemaal opnieuw wilt beginnen. Je kunt natuurlijk altijd goede elementen van je huidige site in de nieuwe verwerken. Denk aan de structuur, de teksten of beelden.
Ik ben een digibeet, kom ik er wel uit met de techniek?

Alle kennis die je nodig hebt voor het bouwen van je website leg ik in kleine stapjes uit. Het thema dat we gebruiken in de training werkt heel intuïtief en je hebt helemaal geen coderingskennis nodig om je website op te zetten. Het leuke is dat je al vrij snel resultaat zult zien. Hierdoor krijg je vertrouwen dat ook jij het kunt!

Moet ik iets voorbereiden voor de workshopdag?

Ja zeker! Allereerst heb je een domeinnaam en hosting nodig. En om je website in 1 dag te kunnen maken heb je de inhoud van je website nodig. Je krijgt bij aanmelding toegang tot de online training Sterke inhoud waarin ik je laat zien hoe je dit voor je website maakt en verzamelt. Daarnaast stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om jouw website in 1 dag te maken.

Je kunt nu dus al direct aan de slag!

Uit hoeveel deelnemers bestaat de workshop?

De workshops hebben een maximum van 4 deelnemers. Zo is er genoeg ruimte voor individuele aandacht.

Wat is het verschil tussen de workshop en het 1-op-1 programma?

Het hele programma van deze twee is hetzelfde. Je gaat dus eerst zelf aan de slag met de inhoud mbv de online training Sterke Inhoud en de voorbereidingschecklist.

In de workshop schuif je een dag aan waarin ik je met het hele technische gedeelte help op te zetten. Ik laat je stap voor stap zien hoe je dit doet, en jij zet deze stappen voor jezelf.

In de Lift Off Deal, dus waarin ik je website maak, ga je ook eerst aan de slag met je inhoud mbt van de training en de checklist. En dan stuur je je materiaal naar mij toe zodat ik je website kan opzetten. Dan schuif je een ochtend bij mij aan en maak ik je website af waar je bij bent. zo kun je aangeven wat je wensen zijn en ik persoonlijk advies geven. Je oefent op die ochtend zelf ook met het aanpassen van je website.

Ik wil een webshop, is dit programma geschikt voor mij?
Dit programma is niet gericht op het maken van een webshop.
Wil je gaag je diensten website verrijken met een eenvoudige webshop waar een paar items verkocht worden? Dan richt ik dit voor je in voor een meer prijs van 450 euro (excl. btw).
Waar staat de keukentafel?
In Bussum (naast Hilversum dus lekker in het midden van het land 🙂
Kan ik voorbeelden van websites zien die jullie hebben gemaakt?
Zeker! Een selectie van ons werk vind je in onze portfolio.

Wat ben ik blij met Webouwen aan de Keukentafel! Tijdens de workshop zoveel opgestoken (was echt een leek…) waardoor mijn website nu af is en de lucht in kan zogezegd. Heb thuis ook nog een ander moeten toevoegen maar door alle gekregen tips en online stappenplan was het voor mij heel duidelijk en heeeel goed uit te voeren. Mok is een topper en heeft zoveel geduld. Ik kan nu mijn website bijwerken, aanvullen, veranderen of wat dan ook. En natuurlijk kost het geld maar het is elke eurocent waard!! Ik beveel dan Mok ook zeker aan!

Anne-Marieke Olsthoorn-van Vliet

Gemaakt door Karien

Gemaakt door Saskia

Gemaakt door Manon

Heel erg blij! Zonder de hulp van Mok was het mij niet gelukt. Ik ben zo tevreden met mijn site. Het past zo goed bij mij en bij mijn bedrijf. Dankjewel!

Nynke Hoekstra

Inschrijving

Bij inschrijving binnen 48 uur krijg je toegang tot het hele programma + de training Waanzinnige website waarde (twv €250,-) + het Divi thema (twv €290,-) + de training Lekker Webben (twv €647,-) + onbeperkt online support + onbeperkt toegang tot alle trainingen + €250,- korting!!

Made for you

Lift off

1-op-1 traject
Laat je website door ons ontwerpen en bouwen en leer om deze zelf aan te passen.
De datum van de lanceersessie bepaal je zelf

2300 euro excl btw
€150,- korting bij betaling in 1 keer

Made by you

Like a Pro

Workshop programma
Zet je website op in één dag met het gezellige workshop programma.
Volgende workshopdag
• donderdag 22 juni

1350 euro excl btw
€150,- korting bij betaling in 1 keer

Na inschrijving krijg je meteen toegang tot de Check it Like a Pro Checklist en de Waanzinnige Website Waarde training. Je kunt dus direct aan de slag!

Wil je ook sneller
een betere website?

Deze workshops geef ik ze deze zomer maar 4 keer. Profiteer nu van het complete Web it like a Pro programma + gratis de bonussen

Van €1197,- voor 947 euro (excl btw)

Schrijf je daarom direct in voor het workshop programma >>

Liever ons als webbouwer voor jezelf alleen?
Van €1847,- voor 1597euro (excl btw)

Boek dan de Lift Off Deal >>

Tot aan de keukentafel 🙂
Mok Heijmerink

P.s. Heb je een vraag, een twijfel of wil je weten of dit programma bij jou past? Bel me gerust op 06 42092896.

Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!