Upgrade

Vanochtend kreeg ik een grote schok.

Ik ging namelijk tanken bij het tankstation bij ons om de hoek. Het was altijd een beetje zo’n oldschool tankstation: Tl-licht, groezelige tegels en gezelligheid in geen velden of wegen te bekennen.

Lekker functioneel laten we maar zeggen 🙂

Tijdens het afrekenen zat er altijd dezelfde jongen verveeld achter het glas de kassa te bedienen. Past ook wel in zo’n niet inspirerende omgeving.

Ze waren al een tijdje aan het verbouwen en toen ik geïnteresseerd vroeg wat ze aan het doen waren. Kwam het antwoord: “verbouwen”.

Okeeeey…

Verder niet meer gedacht aan dit ongezellige-maar-handig-op-de-weg-naar-werk-tankstation totdat ik vanochtend weer het rode knipperende benzine-lampje zag en wist dat ik deze nu echt niet meer kon negeren.

Ik liep het tankstation binnen om af te rekenen en schrok me wild. Wat een metamorfose had het voormalige afrekenhok gekregen!

In een warm en hip interieur stonden twee frisse jongens in matching schorten me stralend op te wachten. Er stond zachtjes lounge muziek op en er waren verse taartjes op de mooie houten bar uitgestald. Leuke sfeerlampen…

That works!

En weet je….de jongen die mij zo vrolijk en in z’n sas bediende, was diezelfde verveelde jongen van eerder. Toen ik ze complimenteerde met hoe mooi het was geworden vertelde hij hoe het zo veel leuker was om nu hier te werken en hoe vers de broodjes waren en dat ze ook vegan gebak hadden. Het plezier straalde van hem af.

De hele tent had een upgrade gekregen. En hiermee werd het personeel geuplift én daarmee de klant ook. Ik heb meteen een taartje meegenomen!

Je website werkt net zo.

Terwijl we een website in principe maken voor potentiële klanten kan het ook een mega empowerment voor jezelf zijn.

Met een mooie en professionele website voel je je zekerder en is het makkelijker om op mensen af te stappen met je kaartje of je website onderaan je mail te zetten.

Inge zei laatst tegen me na het zien van haar nieuwe website:

“Dit geeft mij professioneel zelfvertrouwen”.

En deze kracht die jij voelt, vertaalt zich door naar het enthousiasme van je klant. De hele mindset over je bedrijf verandert met een goede website. En daarmee je gedrag, en daarmee het gevolg van je acties.

Net als de jongen in het tankstation. Hij bloeide helemaal op in zijn nieuwe omgeving. En dat vertaalde zich naar mij als klant, die ook helemaal blij de tent verliet (mét een extra aankoop niet te vergeten).

Is jouw website in lijn met je ambities, je wensen, je dromen, je potentie?

Check wat het nodig heeft. En upgrade.

En mocht je hulp daarbij kunnen gebruiken bij het verbouwen van je website, dan kun je mij deze zomer inschakelen voor een 1-op-1 webmaster sessie.

 Je wordt geholpen met precies die vragen of wensen die jíj hebt. Op het gebied van boodschap, vormgeving, techniek en/of strategie.

En zo maak je vliegensvlug een upgrade slag. Met alle positieve gevolgen van dien!

Let op, dit is geen gratis dienst. Dit is voor ondernemers die serieus zijn over hun business.

Vraag hier een prive webmaster sessie met me aan >>

 

Let’s light up the world samen,

Mok

Lees het boek

Jouw waanzinnige website

En ontdek hoe je binnen no-time online komt met een website die harten verovert

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!

heb je een vraag