Gratis masterclass

Let your True Colors shine

Vind je het spannend om jezelf te zijn op je website en je social media?

Ben je bang dat als je gaat staan voor wie je echt bent, er dan geen klanten naar je toe zullen komen?

Wil je een andere richting op maar vind je het eng het oude los te laten waardoor je het maar blijft uitstellen?

Ontdek wat je tegenhoudt en hoe je jezelf neerzet, zonder twijfels en onzekerheid. Waardoor je klanten gaat aantrekken die bij je passen en je echt een verschil kunt maken.

Ga staan

Hier zit jouw kracht

Je bent een intuitieve ondernemer. Jij helpt anderen hun leven mooier, makkelijker en/of rijker te maken. Hier ben je gepassioneerd over, dit is jouw missie.

Als ondernemer moet je dit kenbaar maken om die mensen ook te bereiken die je kunt helpen.

Maar je vind het lastig om echt te gaan staan voor wie je bent. Het is spannend voor je om te uiten waar het jou echt om gaat. Op je website, op social media, in al je communicatie. Alsof je het niet durft en er nog wat schellen of lagen van je af mogen vallen om dit zichtbaar te maken. Terwijl hier juist jouw kracht zit.

Als je jezelf authentiek uit gaat drukken en je eigen geluid laat horen dan…

Kunnen de juiste klanten je makkelijker vinden en je krijgt klanten die bij je passen.

Je krijgt energie van het werk dat je doet ipv dat het je uitput

Je loopt niet leeg op je marketing omdat je je niet anders voor te doen dan je bent

Meer gemak plezier en verbinding je werk uitvoert

Doet waarvoor je gemaakt bent

Laat je ware kracht zien en ervaar de vervulling die hier uit voort komt.

Gratis masterclass

Let your true colors shine

Dinsdag 16 mei van 20 uur tot 21 uur, online
Ontdek wat je tegenhoudt en hoe je jezelf de wereld inzet, zonder twijfels en onzekerheid. Zodat je echt een verschil gaat maken

Kan je dinsdag niet? Schrijf je dan toch in, dan ontvang je een replay 🙂

Je ontdekt…

Hoe je als ondernemer echt gaat staan voor wie je bent, zonder de onzekerheid dat het niet goed genoeg is
Welke 2 krachten je in balans wilt hebben om de juiste keuzes te maken die bij je passen
3 manieren om je marketing uitingen persoonlijker en krachtiger te maken
Hoe je op natuurlijke manier verbinding legt met klanten waar je echt blij van wordt

Wij zijn

Mok & Jasper

Beide zijn we bijna 20 jaar ondernemer en hebben we zo onze struggles gehad hierin. Om dit vanuit een natuurlijke kracht te doen. Ons niet te verliezen in hoe we dachten dat het hoorde. Elke keer weer de keuzes te maken die het dichts bij ons liggen. Hierin zijn we altijd elkaars klankbord geweest. Dit is voor ons de sleutel voor de sprankelende bedrijven die we hebben. Met deze masterclass bundelen we onze krachten om je te inspireren te gaan voor wat je echt wilt. Je te laten zien hoe dit ook mogelijk is voor jou. 

Authentiek ondernemen

Jarenlang heb ik mezelf als ondernemer neergezet op een manier waarop ik dacht dat het ‘hoorde’. Hierdoor trok ik verkeerde klanten aan en was ik ongelukkig in mijn werk. Op het moment dat ik de keuze durfde te maken te gaan staan voor de webdesigner die ik wilde zijn, is mijn bedrijf én mijn leven gaan vliegen. Juist het laten horen van mijn stem is wat het verschil maakt en waar ik me mee onderscheid. Als webdesigner en online marketeer heb ik de afgelopen jaren duizenden passie gedreven ondernemers geholpen de stap te zetten naar het in de wereld zetten van hun missie. Met deze masterclass wil ik je laten ontdekken hoe jij bij die authentieke kracht komt waar vandaan jij met meer gemakt en plezier jouw droom bedrijf bouwt.

Mok Heijmerink

Jasper Merle

Wie ben je echt?

Muziek maken zat er al heel vroeg in. En dat ik m’n werk ervan wilde maken ook. Maar toen ik op een gegeven moment in Ierse kroegen stond te zingen waar het publiek door me heen schreeuwde met bier in hun hand, wist ik dat dat het toch niet helemaal was. Dus wat dan wel…. Pas na een gezondheidscrisis kwam naar voren wat ik echt wilde met mijn muziek: helend werk. De passie die ik al had voor heling kwam naar voren en ik kwam er achter dat klank een sterk transformatieve werking kan hebben. Hier ging mijn innerlijk vuur van branden. Nadat het me lukte om mezelf met klank veel heling te brengen, ben ik dit als mijn werk gaan toepassen. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen mogen bereiken met de helende kracht van klank en muziek. De ervaringen van mijn eigen helende reis zet ik nu in om mensen te helpen hun oorspronkelijke zelf te kunnen zijn. Zodat je licht kan stralen. Oftewel wie jij bent. Want daar wordt de wereld mooier van.

Jasper herinnert me er elke keer aan om te vertrouwen en over te geven op mijn pad/aan het universum, op zijn eigen magische manier.
Jasmin Kayadelen

Jasper weet als geen ander verbinding te maken met de bron en met jou. Hij weet wat belangrijk voor me is naar boven te brengen en bekrachtigt het keer op keer. Zijn helende Heartsongs wikkelen zich als een warme deken om je heen.
Leontien van Delft

Fijn Mok, Jij bent voor mij absoluut een voorbeeld van hoe je mooie content deelt en je daarin jezelf kunt blijven. Fijn dat je deze bijeenkomst deelt ik zal er zeker zijn. 
Sonja

Mok is een geweldige begeleider. Ze weet je op de juiste momenten te inspireren of op een prettige manier te sturen. Wat ik erg fijn vond is haar enorme kennis en dat ze deze op een rustige manier heel helder en boeiend weet over te brengen. Top!
Hannah Bouma

Waar, hoe en hoe laat

Dinsdag 16 mei van 20 tot 21 uur, via Zoom

Gratis masterclass

Let your true colors shine

Dinsdag 16 mei van 20 uur tot 21 uur, online
Ontdek wat je tegenhoudt en hoe je jezelf de wereld inzet, zonder twijfels en onzekerheid. Zodat jij echt een verschil gaat maken.

Kan je dinsdag niet? Schrijf je dan toch in, dan ontvang je een replay

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!