Training website bouwen: ga zelf aan de slag!

Ben je op zoek naar een manier om zelf een professionele website te maken? Met onze training website bouwen kun je leren hoe je in een handomdraai een website bouwt die er niet alleen goed uitziet, maar ook effectief is in het aantrekken van je bezoekers. Of je nu een persoonlijke website, een blog of een zakelijke website wilt bouwen, onze training biedt de juiste begeleiding om dit te realiseren.

Waarom een training website bouwen volgen? 

Een professionele website is tegenwoordig essentieel voor elke onderneming, organisatie of persoon die zichzelf online wil presenteren. Maar het inhuren van een professionele webdesigner kan duur zijn en het kan soms moeilijk zijn om je visie over te brengen aan iemand anders. Door zelf een training website bouwen te volgen, heb je controle over elk aspect van je website en kun je de website aanpassen aan je eigen wensen en behoeften.

Wat leer je bij de training website bouwen? 

Onze training website bouwen is ontworpen voor beginners die geen of weinig ervaring hebben in het maken van websites. Wij leren je hoe je een website bouwt vanaf het begin, van het kiezen van het juiste platform en de hostingprovider tot het ontwerpen van de website, het toevoegen van content en het optimaliseren van de website voor zoekmachines. 

Samen een training volgen
Wat leer je bij deze training website bouwen?

Wat je leert in onze training

=

Hoe je het juiste platform kiest voor je website

=

Hoe je een domeinnaam en hostingprovider kiest

=

Hoe je een website ontwerpt die er professioneel uitziet en aansluit bij je doelgroep

=

Hoe je hoogwaardige inhoud creëert die de aandacht van je bezoekers trekt 

=

Hoe je je website optimaliseert voor zoekmachines om meer verkeer naar je website te trekken

=

Hoe je je website veilig en up-to-date houdt 

Wat maakt onze training uniek?

Onze training onderscheidt zich van andere trainingen door de praktische aanpak en persoonlijke begeleiding. Bovendien bieden wij persoonlijke begeleiding, waardoor je altijd de hulp krijgt die je nodig hebt om je website te bouwen en te optimaliseren. Onze training is ook gericht op het bieden van waarde aan onze cursisten. We willen niet alleen dat je een website bouwt, maar ook dat je leert hoe je deze effectief kunt gebruiken om je doelen te bereiken. Dit betekent dat we jou leren hoe je content kunt creëren die waardevol is voor je doelgroep en hoe je je website kunt gebruiken om een publiek op te bouwen en te betrekken. 

“Je wilt een goede website. Zonder gedoe.”

Gratis e-book

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Je hebt wel wat anders te doen dan het komende half jaar te besteden aan het maken van je eigen website toch? Ontdek hoe je sneller een betere website maakt.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Wat zijn de voordelen van onze training?

Door onze training website bouwen te volgen, profiteer je van verschillende voordelen: 

=

Bespaar geld: Door zelf een professionele website te bouwen bespaar je hiermee veel geld dat je anders aan een webdesigner zou uitgeven. Dit geld kun je weer voor andere aspecten gebruiken voor je bedrijf.

=

Leer nieuwe vaardigheden: Met onze training leer je niet alleen hoe je een website bouwt, maar ook nieuwe vaardigheden op het gebied van webdesign, content creatie en SEO teksten schrijven. Deze vaardigheden zijn erg nuttig voor andere aspecten van je carrière of bedrijf.

=

Verbeter de zichtbaarheid van je website: Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, kun je ervoor zorgen dat meer mensen je website vinden en bezoeken. Dit kan leiden tot meer leads, verkopen en een succesvol bedrijf.

=

Bouw een unieke website: Door zelf je website te bouwen kun je ervoor zorgen dat deze uniek en onderscheidend is van andere websites. Dit kan helpen om je merk te versterken en je te onderscheiden van de concurrentie.

=

Krijg meer controle over je website: Als je een professionele webdesigner inhuurt, moet je vaak wachten tot zij wijzigingen aanbrengen op je website. Door zelf je website te bouwen, heb je volledige controle over de inhoud en ontwerp van je website.

Klaar om zelf een professionele website te bouwen? 

Ben jij klaar om zelf een professionele website te bouwen? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze training website bouwen. Wij helpen je bij elke stap van het proces, van het kiezen van het juiste platform tot het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Na afloop van onze training ben je in staat om een website te bouwen die er professioneel uitziet en effectief is in het aantrekken van bezoekers.

Gewoon maar 3 voorbeelden van websites die de deelnemers van het online programma hebben gemaakt. 

Training website bouwen voorbeeld
Training website bouwen voorbeeld website
Training website bouwen portfolio voorbeeld

Helderheidsgesprek

Zit je te mokken op je website, of het niet-bestaan ervan?
Plan dan hier een online adviesgesprek met me in.
We maken samen een plan van aanpak dat bij je past.

 

Mok Heijmerink

Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!

heb je een vraag