fbpx

Stop met posten op social media

Ken je dit lijstje al?

Levensduur van posts op:

  • Twitter: 15 minuten
  • Facebook: 6 uur
  • Instagram: 48 uur
  • LinkedIn: 24 uur
  • YouTube: 20 dagen
  • Pinterest: 4 maanden
  • Je website: Meer dan een jaar (op Google)

Wat zegt dit nou eigenlijk?
Nou dat elke zweetdruppel die je in goede artikelen op je website investeert je 1460 keer meer tijd aan zichtbaarheid oplevert!!

Laat ik het je nog sterker zeggen.

Als je iets post op social media, wie zien dat dan? Je vrienden, hun vrienden en een handje vol volgers.

En waar lezen ze jouw post? In de trein, op de wc, onderuit gezakt op de bank, in de dokters wachtruimte, tussen twee klussen op hun werk door… Ow leuke post, en weg is hun aandacht naar de volgende post. Like, like, like, swipe, swipe, vergeten.

Meer focus hebben mensen als ze Google’n. Omdat ze bewust op zoek zijn naar een antwoord. Als je dan naar boven komt, dan heb je hun volledige aandacht.

Dus elke zweetdruppel die je in goede artikelen op je website investeert levert je ook nog eens twee keer zo veel waardevollere zichtbaarheid op.

Zweetdruppel resumé:
Een website-zweetdruppel levert je bijna 3000 keer meer op dan diezelfde druppel die je aan een social media post besteed!! 🤪

Dus laten we eerlijk zijn, wat is nou het slimst om je tijd aan te besteden als je bij een groter en nieuw publiek onder de aandacht wilt komen? Meer zichtbaarheid wilt hebben? Een business wilt bouwen?

Precies SEO.
Je website zo inrichten dat deze zo hoog mogelijk in Google terecht komt op zoektermen die jouw ideale klant intypt.

Geen idee hoe dat moet? No sweat.

Volgende maand geef ik weer een 8 weekse Slimme SEO training om hier samen praktisch slagen in te maken.

Waarom meedoen?
Krista had de volgende reden:
Te groot aanbod aan SEO-informatie op het internet (10 tips hier, 15 tips daar) waardoor je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zit.
Ik wilde graag van scratch af aan leren hoe SEO werkt en had zin om dat gestructureerd via een cursus te doen (ipv iedere keer weer een blog over SEO lezen waar ik vervolgens niet zo veel mee deed).

Hoeveel heb jij, net als Krista, al over SEO gelezen en hoeveel heb je er ook echt mee gedaan? En heeft het resultaat opgeleverd?

De Slimme SEO training is heel praktisch en we doen het samen, dus je hebt ook echt een stok achter de deur om het te gaan doen. En ik geef je feedback als wat je doet beter kan. Check het uit >>

Mocht je willen dat elke zweetdruppel die je met liefde in je bedrijf stopt ook echt gaat tellen, stop dan met al je tijd te besteden aan posten op social media.

Slimmer is…
Love your website…
en make Google love yours too ❤️

Draait het toch weer om liefde…
Mok

p.s. nog geen website om je bedrijf mee te kunnen showen en is 2022 het jaar waarin je het nu echt gaat doen? Plan dan een gesprekje met me in. We kijken samen naar je wensen en maken een plan van aanpak.

Gratis e-book

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Wedden dat je wel wat beters te doen hebt dan 6 maanden aan je website te bouwen? Download het e-book en ontdek 7 geheimen die je een shitload aan tijd besparen.

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!