Open keukentafel

Op naar je nieuwe website

Gratis ochtend

Het hebben van een relevante, heldere en aansprekende website is essentieel voor het vertrouwen dat potentiele klanten in je bedrijf hebben. Toch kan het zijn dat je het laten maken hiervan, blijft uitstellen.

Vaak zie ik dat dit gebeurt omdat je niet weet waar je moet beginnen. Je wilt het goed aanpakken maar welke richting ga je op en hoe weet je dat je de goede keuzes maakt?

Om je hiermee te helpen laat ik je in m’n gratis ‘Open Keukentafel – Op naar je nieuwe website’ zien hoe je zonder tijdsverlies of frustratie je bedrijf (opnieuw) de wereld in kunt zetten. Met een website die bij je past en relevant is voor nieuwe klanten.

Nieuwe website nodig en geen idee waar te beginnen?

Hoe je dat relaxt regelt en waar je daarbij op moet letten laat ik je aan de keukentafel zien

Za. 28 sept

Van 10:00 tot 12:00 uur
Aan de keukentafel in Amersfoort

Schuif maar aan

Je krijgt antwoord op de volgende vragen

N

Waar moet ik op letten bij het regelen van een nieuwe website?

N

Wat moet er op m'n website staan om de interesse te wekken van m'n bezoekers?

N

Welke platformen of systemen zijn betrouwbaar om m'n website in te laten bouwen?

Je ontdekt ook

N

Welke meest gemaakte fout je wilt vermijden en welke stap je nooit mag overslaan

N

Wat de belangrijkste vragen zijn die je een webbouwer moet stellen

N

Hoe je je met je website onderscheidt van je concurrenten

Extra

De volgende bonussen krijg je er ook nog bij

Zo trek je nieuwe klanten aan

Een website is een krachtig middel om nieuwe klanten aan te trekken. Klanten die bij je passen. Die jij goed kunt helpen. Waar jij een verschil in hun leven kunt maken. Hoe je je website hiervoor kunt inzetten, dat laat ik je zien.

Checklist ‘Klaar voor de bouw’.

Deze checklist krijgen al mijn klanten en krijg jij nu ook.
Zo weet jij precies wat je inhoudelijk nodig hebt om je website te laten maken.

Wie ben ik?

Mijn naam is Mok en ik maak websites. Grote, kleine, minimalistische, kleurrijke, eenvoudige, hele uitgebreide, voor organisaties, bedrijven of zelfstandig ondernemers. Dit doe ik al 14 jaar met ongelofelijk veel plezier.

Wat voor mij heel logisch is, is voor jou nog helemaal nieuw. Daarom wil ik je helpen met de eerste stappen in de jungle van de website mogelijkheden. Zo begin je met een goede basis om je bedrijf stevig de wereld in te zetten.

Als online ondernemer met een liefde voor persoonlijk contact gebruik ik de keukentafel als ontmoetingsplek. Een plek waar online en offline samenkomen. Waar we elkaar ontmoeten om elkaar te inspireren en dan weer bekrachtigd onze eigen weg gaan.

Kun je wat hulp gebruiken in de eerste stappen naar een website die jouw unieke waarde goed weergeeft?

Reserveer je plek voor de Open keukentafel-ochtend op 28 september in Amersfoort.

Aan de keukentafel ben je ontspannen en helemaal jezelf. Daarom is het de ideale plek om je beste ideëen onbelemmerd tot leven te laten komen.

Laten we elkaar daar ontmoeten,
Mok Heijmerink

Za. 28 sept

Van 10:00 tot 12:00 uur
Live in Amersfoort

Start hier

Ik zie je aan de keukentafel!
Mok

Mok is een geweldige begeleider. Ze weet je op de juiste momenten te inspireren of op een prettige manier te sturen. Wat ik erg fijn vond is haar enorme kennis en dat ze deze op een rustige manier heel helder en boeiend weet over te brengen. Top!

Hannah Bouma

Stap de wereld in met een website die jouw unieke waarde laat zien.

Vul je e-mailadres in,
dan mail ik je de link naar de training:

You have Successfully Subscribed!

Ontdek 9 voordelen van een website

en hoe je deze inzet voor meer klanten.

Schrijf je direct in om het e-Book te downloaden

Check je mail voor het e-Book!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online training

Hop! Op naar m'n nieuwe website

Woensdag 12 juni 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online workshop

Starten met je website

maandag 17 december 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor deopen keukentafel(in Amersfoort)

Starten met je website

Zaterdag 28sept 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik kom naar de gratis aanschuif ochtend

op vrijdag 08 maart

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

gratis worksheet, bezoekers website, stappen website, beginnen aan je website, eerste stap website

Ja, ik ontvang graag de worksheet

om klanten metm'n website aan te trekken

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

Ja, ik ontvang graag de Spiek Sheet

voor de ideale formaten foto's op m'n website

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik ontvang graag de 40 tips

voor een ijzersterke website.

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!