Shocking misverstanden over SEO

Veronique vond ons vorige week via Google. We hadden een onwijs leuk gesprek en nu mogen wij de website voor haar nieuwe bedrijf bouwen.

Later in de week sprak ik met Franka. Ook zij kwam aan ons via Google. Nadat ik had uitgelegd hoe wij werken en ze aangaf graag haar website door ons gemaakt wilde hebben, zei ze: ‘Wat ben ik blij dat ik jullie heb gevonden’.

2 fijne belletjes. 2 fantastische klanten. Easy peasy en iedereen blij.

Dit kan vindbaar met je website zijn voor je doen: belletjes, mailtjes en aanvragen van wild vreemden die precies zoeken wat jij te bieden hebt. Dan moeten ze je wel kunnen vinden natuurlijk….

Gisteren zijn we begonnen met mijn SEO training. Een krachtige 4 weekse vindbaarheids training. Om je te helpen je website hoger in Google te krijgen.

De afgelopen weken heb ik meerdere mailtjes gewijd om deze training onder je aandacht te brengen. Mailtjes waarin ik je duidelijk heb proberen te maken hoeveel de goede vindbaarheid van je website voor je bedrijf kan betekenen.

Ik heb hier duidelijk in gefaald

Want terwijl wij honderden websites per jaar bouwen. En nog eens duizenden ondernemers begeleiden en inspireren in het online krijgen van een waanzinnige website. Hebben er nog geen handvol de urgentie en potentie gevoeld om m.b.v. van deze training te investeren in hun vindbaarheid.

Eerlijk gezegd ben ik hierdoor geshockeerd

Twintig of dertig jaar geleden zou het moeilijk zijn geweest om je een bedrijf voor te stellen die zich niet in het telefoonboek liet opnemen. Maar dit is precies wat je doet als je geen SEO-strategie (zoekmachineoptimalisatie) hebt en in je website implementeert.

Omdat het in mijn ogen vooral hardnekkige misverstaden over SEO zijn die je ervan weerhouden vindbaar te worden met je website, zet ik ze nog eenmaal voor je op een rijtje (ik heb ze in blogs gegoten).

Denk jij dat…

  • ..je website ‘vanzelf’ vindbaar wordt op de zoekwoorden die jouw potentiele klant intypt op Google? Wake up: je website staat te verpieteren in een steegje. Lees de blog
  • ..social media een makkelijkere manier is om aan klanten te komen dan je website hier actief voor in te zetten? Think again: stop met zweten op social media. Lees de blog
  • ..je maar een paar zoekwoorden ergens in je website hoeft te plakken om bovenaan Google te komen? Sorry: er zijn 164.000 wachtenden voor u. Lees de blog

Denk je nu…

  • ..holy shit  het dringt echt tot me door dat ik hoog nodig iets aan mijn vindbaarheid moet doen? Schrijf je dan in voor de Vindbaarheidstraining. Dat kan hier Doe het direct want we zijn al begonnen.

Deze training geef ik maar één keer per jaar

En ik vind het doodzonde als je die kans mist. Omdat ik weet hoeveel het je op kan brengen. Niet alleen omdat ik zelf de vruchten pluk van de positie van mijn website in Google, maar ook omdat resultaten van eerdere deelnemers van deze training bewijzen dat het mogelijk is om die binnen een paar weken nieuwe klanten uit te zoekmachine halen.

Just sayin’

Mok

Waanzinnige zomer actie

Gratis website boek

In juli en augustus ondersteunen we startende ondernemers met een speciale actie. We geven 1001 exemplaren weg van het boek 'Jouw waanzinnige website', dat een slim stappenplan biedt voor het starten aan een website die harten verovert en klanten aantrekt. Ontdek hoe je stralend online komt!

GRATIS hardcover boek t.w.v. € 24,50 nu (je betaalt alleen verzendkosten)

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!

heb je een vraag