fbpx

Self Selling Wonderweb

Implementeer in korte tijd hét verkoopsysteem
om nieuwe klanten aan te trekken en meer tijd over te houden
$

Wil jij online meer klanten aantrekken?

$

Wil je nu echt aan de slag met het opbouwen van een e-mail lijst om warme contacten te creëren?

$

Lijkt je het lekker om afspraken gewoon in je agenda te zien verschijnen, zonder daar 5 keer heen en weer over hoeven mailen?

$

Gun je je klanten (en jezelf) het gemak van online betalen voor je dienst?

Maar weet je niet
hoe je dit moet aanpakken?

Lees dan nog even door..

Als je je als ondernemer je gaat verdiepen in online marketing dan kom je al gauw de volgende termen tegen: E-mail marketing, Funnels, Gratis weggevers, Optin formulieren, Online betalingen, Online training, Automatiseren van customer journeys, Opschalen ect.

Veel business coaches, als Eelco de Boer of Ninke van der Leck laten je zien hoe je deze middelen inzet voor de bekendheid en succes van je bedrijf.

Dit ervaar ik zelf ook!

“Ja leuk, ik snáp het wel hoe het werkt maar hoe doe ik dit praktisch?” hoor ik veel van m’n klanten vragen.

Het kan zijn dat je droomt van je eigen e-mail lijst, dat je klanten via je website kunnen betalen en afspraken met je kunnen maken maar dat, omdat je niet precies weet hoe je dat technisch moet regelen, je de stap maar blijft uitstellen. En het naar de ‘next level’ brengen van je bedrijf er maar niet van komt.

Vraag jij je het volgende af…

Hoe kunnen mensen zich op m'n website inschrijven voor een weggever?

Hoe zorg ik ervoor dat ze die weggever na inschrijving krijgen?

Hoe maak ik een e-mail treintje nadat mensen zich voor mijn gratis weggever hebben ingeschreven?

Hoe kunnen klanten zelf hun afspraken met mij inplannen?

Hoe zet ik een betalingssysteem op m'n website?

En hoe zorg ik er dan voor dat nieuwe klanten de juiste informatie krijgen, een afspraak kunnen plannen of toegang tot de juiste online training krijgen ZONDER dat ik dit steeds handmatig hoef te doen?

De antwoorden hierop vind je in de training:

Self Selling Wonderweb

Hoe gaaf! Al een aantal jaar hikte ik aan tegen de stap om mijn bedrijf en website verder te automatiseren. Ik had al een aantal dingen zelf uitgezocht, maar liep steeds vast in een moeras van techniek en mogelijkheden en die echte stap naar het volgende level, die leek steeds net te ver weg. Tot ik bij Mok het Wonderweb pakket langs zag komen: dat was precies waar ik naar op zoek was! Het was wel even spannend om hier voor te gaan (ben ik er wel echt klaar voor..??), maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! In enorm korte tijd en met minimale inspanningen is mijn volledige business geautomatiseerd. Alsof het niets was. Moeiteloos. Waar deed ik nou eigenlijk zo lang zo moeilijk over? Hop, hier ben ik, next level. So happy!

Eveline van Dusseldorp

Voor wie…

R

Ambitieuze ondernemers die makkelijker en beter meer klanten willen bedienen

R

Fans van de marketing methodes van o.a. Eelco de Boer, Ninke van der Leck of Veronique Prins

R

Ondernemers die zichzelf én hun klanten tijd willen besparen

R

Coaches en therapeuten die concreet de volgende stap in hun bedrijf willen zetten

R

VA's of webbouwers die handige workflows voor hun klanten willen inrichten

R

Als je al zo ver op deze pagina bent gekomen misschien wel voor jou!

Gemak & groei

Met ‘Self Selling Wonderweb’ heb je een compleet programma om van jouw website een zelf verkopend systeem te maken waar je bedrijf nog jaren plezier van gaat hebben.

Door je wervings-, afspraak-, verkoop- en inschrijvingsprocessen te automatiseren werf je klanten op een duurzame manier, bespaar je jezelf veel tijd en maak je het je doelgroep makkelijk en laag drempelig om met jou samen te werken.

Niet meer zoeken

In deze training loop ik met je door alle stappen van je wervings-, afspraak-, verkoop- en inschrijvingsprocessen heen. Dit noem ik workflows.

Een workflow kan bijvoorbeeld zijn: van inschrijving voor e-book naar download van e-book. Of een wat grotere workflow: van aankondiging webinar via verkoop van dienst naar levering van dienst.

Je hoeft niet meer te zoeken naar verschillende tutorials die je een stukje van een ‘workflow’ uitleggen. Weet je hoeveel tijd je dat scheelt?

Hiermee pak je de controle over je bedrijf en kun je snel je marketing ideeën uit gaan voeren.

Ik heb het pakket zo voor je opgebouwd dat je er eenvoudig je weg in kunt vinden. Het is overzichtelijk ingedeeld in categorieën waardoor je snel hebt wat je zoekt.

Snel resultaat

Met het pakket kun je elke automatische workflow maken die je maar wilt. En elke keer dat je een nieuwe weggever, actie of training maakt kun je de stappen terug vinden om deze aan de juiste handelingen te koppelen.  Je verliest geen tijd aan het zelf uitzoeken of het (na een tijdje) opnieuw uitzoeken. Je hebt namelijk onbeperkt toegang tot de online trainingsruimte.

De kracht van

Self Selling Wonderweb

Praktisch en helder

Praktische kennis hoe je de juiste programma’s inzet om je werving en verkoopprocessen soepel te laten verlopen.

 

}

Stap voor stap

Je kunt mij gewoon na doen, ik leid je er stap voor doorheen. Zo raak je niet verdwaald in de software en bespaar je veel tijd.

i

Hele workflow

Je zet de hele workflow op, dus je bent in één keer klaar om je marketing ideeën uit te kunnen voeren.

Onbeperkt toegang

Je kunt altijd terug zoeken hoe je een automatische workflow opzet. Je houd onbeperkt toegang tot de online training.

Een greep uit het programma

Afspraken via je website

Lekker snel, lekker handig met een interactieve agenda

Je leert hoe je een online agenda inricht, je eigen agenda eraan koppelt, verschillende afspraken aanmaakt, je automatische bevestigings- en herinneringsmails stuurt, hoe je de agenda op je website plaatst.

E-mail marketing

Duurzame contacten voor doorlopende verkoop

Je leert o.a. hoe je een weggever op je website plaatst, hoe je deze aan je email systeem koppelt (Active Campaign), hoe inschrijvingen de juiste mail met je weggever krijgen, hoe je een funnel maakt.

Verkopen via je website

Meer verkopen door gebruiksvriendelijk betalingsproces

Je ontdekt hoe je met een handig betalingssysteem hoe je makkelijk betalingen via je website kunt laten lopen, hoe je betalingsformulieren maakt en hoe je deze in je website integreert.

De juiste actie op de juiste tijd

Tis een wonder!

Hoe krijgt een klant die via je website iets koopt automatisch de juiste mail en toegang tot de juiste online training en/of agenda? In deze training laat ik je stap voor stap zien hoe je dit doet.

Xtra

Workflow voorbeelden

Naast de technische uitleg van de werking van de programma’s leer ik je hoe je stap voor stap een individuele workflow opzet. Van de stappen die nodig zijn voor de inschrijving, het ontvangen en de followup e-mails voor een weggever, tot het proces van het verkopen van een online training.

En ook…

Plaatsing van handige codes

Denk aan Google Analytics en Facebok pixel

Coole Bonus

Al mijn e-mails

Je ontvangt alle e-mails die ik zelf gebruik.

Dan hoef je niet alles helemaal te bedenken maar gewoon die van mij aanpassen naar jouw stijl en aanbod.

  • Bevesting e-mails (inschrijving voor email lijst, afspraak of training)
  • Twee basis verkoop funnels (à 10 e-mails)

Self Selling Wonderweb

Online training

Ik ben zo blij dat ik de tools waar ik zelf zoveel plezier (en succes) van heb begrijpelijk voor je kan maken, zodat ook jij hier zonder gedoe mee aan de slag kunt.

Zelf ben ik 5 jaar geleden ook geholpen door een online training om m’n workflows te automatiseren en daar ben ik nog steeds dankbaar voor. Dit heeft voor mij de basis gelegd voor de onbeperkte groei mogelijkheden van mijn bedrijf.

Het online programma dat ik in 2016 kocht (dat niet meer bestaat) kostte me toen €1500,-. Dat had ik nog maar net, maar ik wist op een of andere manier dat ik het moest doen.

Omdat ik het leuk vind om het super aantrekkelijk (en mogelijk) voor je te maken bied ik je de Self Selling Wonderweb online training aan voor €950,- (excl. btw).

Goed om te weten

Voor deze training heb je een website nodig waar je zelf pagina’s aan kunt toevoegen en inrichten en een opt-in formulier op kunt plaatsen.

Met dit product help ik je met alle technische handelingen die komen kijken bij het maken van zelf verkopende workflows. Inhoudelijk ben je vrij om deze in te richten zoals je wilt. Je bent welkom om mijn e-mails en salespagina’s als inspiratie te gebruiken.

Bij inschrijving krijg je direct toegang tot de training dus je kunt meteen aan de slag!

Hoi Mok, heb bijna alles op poten van het self selling web en ga bijna de cursus filmen 😀

Wil je op NL publiek gericht blijven? Ik zit in een paar internationale groepen (zitten ook Nederlandsers in) dus kan daar je naam regelmatig laten vallen. Ik vind dat je het namelijk super doet en uitlegt. Groetjes, Margaret

Upgrade

1-op-1 programma

Voor als je het liever samen met mij doet

Met de online training die ik hierboven aanbied maak jij van je website je eigen Wonderweb. Maar misschien zeg je, pfff daar heb ik helemaal geen zin in. Kun jij het niet voor me opzetten?

Maar natuurlijk kan dat!

Het 1-op-1 programma is inclusief een gesprek waarin we jouw persoonlijke wonderweb-plan maken. Deze ga je vervolgens voorbereiden m.b.h. van de voorbereidingsmodule + checklist. We richten je plan vervolgens samen aan de keukentafel in. 

Bij inschrijving krijg je direct toegang tot de voorbereidingsmodule en mijn agenda waar je je persoonlijke-plan-gesprek en je 1-op-1 live keukentafelsessie met me in kunt plannen.

De prijs voor dit persoonlijke progamma is 1650 euro (excl. btw). Dit is inclusief de live bouwochtend met mij, de gehele online training, de support community. Zo zijn je automatisch workflows in korte tijd opgezet en heb je er zelf helemaal de controle over. Zodat je deze duurzaam kunt inzetten voor meer gemak, plezier en verkoop!

 

Als je een goede, gedegen maar vooral ook plezante en zeer goed advies gevende partner zoekt om van je website een goed geoliede machine te maken die je afspraken, betalingen en automatische mails verzorgt: zoek dan ook niet meer verder, want Mok is hierbij jouw antwoord.

Het fijne is dat je zelf aan het roer staat, zonder dat je je hoofd hoeft te breken over dat vervelende technische gedeelte.

Jij hebt zelf de touwtjes in handen. Alles wat je later wilt aanpassen, kan je aanpassen. En daarvoor levert Mok op heldere, mooie manier een super goede uitleg waar je continue op terug kan vallen.

Kortom, je leest het al, ik beveel Mok, (en daarbij Webbouwen aan de keukentafel) van harte aan!

Els Bosma

VRAGEN EN

Antwoorden

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. Check hieronder of die van jou er tussen staat!

Ik weet nog niks van weggevers en funnels, leer ik dat in deze training?

Als je hier nog nooit van hebt gehoord dan raad ik je deze training niet aan.

Dit is namelijk geen marketing training maar een praktische implementatie training. Hij is hierom vooral waardevol als je weet wat je wilt bouwen en hiervoor de tools zoekt.

Ik heb nog geen website, is dit geschikt voor mij?

Deze training is erop gericht om van je werkende website een Self Selling Wonderweb te maken. Zonder website ook geen wonderweb 🙂

Zou je je website door mij willen laten opzetten? Check dan nu m’n Lift Off Deal.

Je kunt dat combineren met het Self Selling Wonder programma.

Wil je meer weten over deze package-deal? Neem even contact met me op op 06 42092896 of mok@webbouwenaandekeukentafel.nl

 

Naast de training, welke kosten heb ik dan nog meer?

De training laat je zien hoe je met verschillende software een eigen workflowsysteem bouwt waar je bedrijf jaren plezier van zal hebben.

Deze software progamma’s zijn de meest gebruikte programma’s in hun markt. Dit garandeerd hun kwaliteit, veiligheid en continuitiet.

Hieronder vind je een overzocht van de globale maandelijkse kosten van elk van de programma’s die onderdeel uitmaken van de Self Selling Wonderweb

Online agenda software 9 euro

E-mail marketing systeem 7 euro (tot 500 email adressen)

Betalingssysteem van 0 – 40 euro

Online trainingsomgeving v.a. 60 euro

Koppel software (koppelt alles aan elkaar) 18 euro

evt Webinar systeem v.a. 19 euro

Laat je ook zien hoe ik een online trainingsomgeving maak?

Zelf gebruik ik Kajabi als online trainingsomgeving. Het inrichten van je trainingen hierin is heel erg makkelijk en instructies hierover kun je binnen Kajabi zelf vinden.

Maar je kunt ook voor bijvoorbeeld Cours-flow of Maatos kiezen. Twee nederlandse aanbieders.

In deze Self Selling Wonderweb training leer je niet hoe je trainingen inricht, wel hoe je je trainingsomgeving koppelt aan een verkoop. Dus als iemand op je website betaalt, hoe deze persoon dan automatisch ingeschreven wordt voor de juiste training én daarna de juiste mail(s) krijgt met de relevante informatie.

Ik heb mailchimp leg je daar ook iets over uit?

In de training laat ik je zien hoe je een lijst en funnel in Active Campaign maakt. Dit programma is hier beter voor ingericht dan Mailchip daarom gebruik ik het. Als je wilt overstappen naar Active Campaign dan is dat geen probleem. In de training laat ik je zien hoe je de emailadressen op je huidige lijst overzet naar AC.

Gebruik je Mailblue dan kun je de training ook volgen. Deze is hetzelfde opgebouwd als Active Campaign.

Je bedrijf next level

Self Selling Wonderweb

Online training

Bij inschrijving krijg je meteen toegang tot de gehele online training en de checklist. Je kunt dus direct beginnen aan het bouwen van je Wonderweb.

1-op-1 programma

Bij inschrijving krijg je meteen toegang tot de voorbereidingsmodule, de checklist en mijn agenda. Je kunt dus direct beginnen en zelf bepalen wanneer je je Wonderweb lanceert.

Let’s make a Wonderful Workflow and…

Grow!

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust