Portfolio

Deze websites komen uit onze keuken

Elke website die wij maken is bijzonder.
Dit omdat de ondernemer die er achter zit zo uniek is. Of ze nu mooie accessoires of juridische oplossingen bieden, één ding hebben ze gemeen: Dat ze het leven van anderen leuker, makkelijker of mooier willen maken. Wat een plezier om daaraan te kunnen bijdragen!

Webbouwen aan de Keukentafel heeft een professionele aanpak, staat dicht bij haar klant en begeleid je op een laagdrempelige manier om jouw website er top uit te laten zien.

Bernadette Hammenga 

Wat ben ik blij dat ik Mok mijn website heb laten bouwen! Deze is zoooo ontzettend mooi geworden, ik was echt onder de indruk!

Henriette Steneker

Inmiddels een workshop en een challenge gevolgd bij Mok. Mok is echt zeer deskundig en zeer goed in wat ze doet. En weet het ook heel duidelijk over te brengen. Mok is geduldig en neemt voor iedereen de tijd om vragen te beandwoorden. Thx Mok
Martin Jung

Buiten dat Mok vette sites kan bouwen is ze een kei in het supersnel schakelen in wat jouw bedrijf nodig heeft op een website. Op de bouwdag zelf heeft ze dit laten zien door in een razend tempo mee te denken met wat er nodig was aan content en vernieuwing die aangebracht moest worden. Dankjewel Mok, superblij met mijn gloedjenieuwe SPKS website!!
Lia Spikmans

Ik wilde heel graag dat mijn aanbod, mijn talent, helder en krachtig naar voren zou komen. Door de juiste vragen van Mok en haar inzicht in hoe een website werkt, heb ik niet alleen een prachtige site, maar heeft mijn werk ook veel meer body gekregen. Ze haalde zo mijn unieke waarde naar voren. Top!
Jasper Merle

De persoonlijke touch en het echt verbinding willen maken met de klant is wat me aansprak. De training over hoe je goede content maakt is super helder. Het was magisch toen ik mijn website voor het eerst te zien kreeg, alles kwam bij elkaar, het was nog mooier dan ik had gehoopt en helemaal mijn stijl.
Inge Bobbink – Landen in jezelf

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!