De Lift Off Deal

Snel, professioneel
en zelf in de hand

N

Zie je op tegen het zelf maken van je website?

N

Of kom je er maar niet verder mee?

N

Heb je weinig vertrouwen in je vormgevingsskills?

Lees dan nog even door..

Je website lekker in eigen hand

Ik snap heel erg goed dat je eraan denkt zelf je website te maken.

Het is maar hopen en afwachten of een webbouwer je goed begrijpt. Snapt wat jij precies wilt uitdragen. Wie kan dat nou beter dan jij? Dat ga je toch niet uitbesteden?

Dus ploeter je je door alle technische handleidingen & tutorials heen die je maar kunt vinden om jouw droomwebsite te maken.

Maar… vaak kom er te laat achter dat het je ontzettend veel tijd kost, het maar niet af komt, of dat het resultaat er toch niet zo mooi uit ziet als je had gehoopt…

En ook… je besteed zooow veel tijd aan de technische kant van je website dat je geen tijd meer hebt om aandacht te geven aan dat wat juist het aller aller belangrijkste is aan je website. De inhoud!

En sterke inhoud, daar draait je website uiteindelijk om. Het op de beste manier aanspreken van je bezoekers. De kwaliteit van jouw dienst goed naar voren weten te brengen. Het vertrouwen krijgen van je bezoekers zodat ze klant bij je worden.

Wat nou als je niet zou hoeven kiezen?

Ik ben het helemaal met je eens dat jij de enige bent die precies begrijpt waar jouw bedrijf om draait. En dat dit overbrengen op je website een preciezie werk is. Om de goede uitstraling te hebben, de goede toon aan te slaan, de juiste klanten aan te trekken.

Maar die nachten, weken, of zelfs maanden zitten klunzen in WordPress wil ik je graag besparen!

Daarom heb ik met de Masterdeal iets bedacht waarmee jij je website in eigen hand houdt maar niet de last van het opzetten ervan hebt (techniek en vormgeving).

De keukentafel methode

Om jou met het technische en vormgevingsgedeelte van je website te helpen zet ik je website voor je op terwijl je naast me zit. Ik ben dus jouw handen … maar dan met 14 jaar ervaring! Zo maken we samen in korte tijd de website die je voor ogen hebt, zonder technisch gedoe.

Je hebt dus zelf alle controle maar je gebruikt mij om de kracht van je bedrijf op het web zichtbaar te maken. Want daar gaat het uiteindelijk toch om?

Geen frustratie, geen dingen die niet lukken, of een matig resultaat.
Je houdt website in eigen hand én je komt professioneel voor de dag!

 

 

Dit zegt Caroline over haar ervaring:

Voordat ik bij Mok aanschoof aan haar keukentafel, had ik zelf al heel wat tijd en energie verspild aan het denken over, prutsen aan technische dingen, schrijven en schaven aan teksten voor een nieuwe website.
Na vier jaar is mijn praktijk verder gegroeid, ben ik verder gegroeid en dat wilde ik graag laten zien in mijn website. Ik ben zo waanzinnig blij dat ik besloten heb om met Mok samen daar aan te werken. Eindelijk zat er lijn en logica in de voorbereiding door de online-module Sterke Inhoud te volgen. Ook de technische voorbereidingen (waar ik tegenop zag) waren écht makkelijk (Mok heeft instructiefimpjes waar ze je muisklik voor muisklik meeneemt in wat je moet doen).
Het allergaafst vind ik, dat de boodschap die ik wilde overbrengen, zoveel sterker is geworden doordat de vormgeving klopt. De website voegt nu toe aan het verhaal dat ik wilde vertellen. Mijn verhaal staat stukken sterker. Al bouwend werd de inhoud ook kloppender, paste het nóg beter.

Caroline van der Venne

Massage en bewustwording

De kracht van

de Lift Off Deal

i

Hulp bij het maken van sterke inhoud

In de online training ‘Sterke inhoud maken’ leer ik je hoe je waardevolle inhoud voor je website maakt.

}

De basis van je website zet ik voor je op

Geen tijdsverlies aan het technisch opzetten of vormgeven van je website..

w

Directe afstemming

Je hebt live controle over hoe het eruit komt te zien

Onbeperkt toegang online training

Zelf aanpassingen aan je website doorvoeren is makkelijk met de praktische how-to video’s

Snel, energiek, meedenkend en vakkundig heeft Mok me geholpen toen er binnen een hele korte tijd een goede website moest staan voor VitaalWerkBeter. Ik kan verder met de basis door de praktische tool en training.

Daar krijgt een ondernemer energie van!

Desiree Dankers

Opzet van het programma

Om het makkelijk voor je te maken heb ik het programma in 3 fases opgedeeld.

FASE 1

Sterke inhoud maken

Bij inschrijving krijg je direct toegang tot de online training ‘Sterke inhoud maken’.
Hierin leer je welke inhoud je moet maken en verzamelen om jouw unieke waarde op je website over te brengen.

Aan het einde van deze module heb jij je hele website op papier staan. Je hebt alle inhoud en elementen die jouw website een sterke website maken klaar. Het bouwen van je website is nu alleen nog maar een invuloefening (nou.. bijna dan ;))

FASE 2

Live ochtend

In deze ochtend zet ik het materiaal dat je hebt gemaakt en verzameld in een website. Ik voer alle technische handelingen uit en geef je website de uitstraling die goed bij je past.

Aan het einde van de ochtend heb jij je website staan met alle pagina’s. Je pagina’s zijn aan het menu gekoppeld zodat mensen snel vinden waar ze naar op zoek zijn.

Je leert zelf teksten en foto’s aan te passen en kunt zo thuis makkelijk zelf je website fine tunen.

Extra: We zetten een Privacy verklaring + cookie notice op je website, zodat ie AVG proof is. En natuurlijk ziet je website er goed uit op alle devices: op de desktop, laptop, tablet én mobiel.

FASE 3

Beheer & Support

In deze laatste fase help ik je met:

R

Het aanpassen van je website
met een online training waarin ik je in korte video’s uitleg hoe je je website aanpast en invult.

R

Vragen
In m’n community ‘Pak de power over je website’ kun je met al je vragen terecht.

R

Vitaliteit & veiligheid van je website
Een jaar lang krijg je tips en actiepunten, om je website gezond en actief te houden.

Gratis bonus 1

Divi thema

Je ontvangt het Divi thema (t.w.v. € 223,-) gratis bij dit programma.

Dit is het thema waar we in WordPress je website in gaan maken. Het is een flexibel en gebruiksvriendelijk thema. Hiermee kun je je droom website maken.

Gratis bonus 2

Aanschuif ochtenden

Je krijgt een jaar lang toegang tot m’n maandelijkse aanschuif ochtenden.

Elke maand is er gelegenheid om aan de keukentafel aan je website te komen werken en vragen aan me te stellen. Zo blijft je website altijd de dynamische afspiegeling van je stralende bedrijf!

Een mooie, aansprekende
en relevante website

Je investering

Allereerst vergt dit programma een investering in tijd. Je moet rekenen op 3 tot 5 dagen aan je voorbereiding op de live ochtend. Sommige mensen besteden minder, anderen weer meer. Ik kan je wel zeggen dat hoe beter je je voorbereid, hoe beter ik je website kan opzetten, hoe meer impact je website zal hebben.

De  financiële investering voor het complete Lift Off Deal programma, met twee online trainingen, het Divi thema, het 1-op-1 opzetten van je website, het vitaal jaaractieplan en de gratis aanschuifochtenden is 1199 euro exclusief btw.

Het liefst maakte ik mijn website zelf, maar ja, ik kan heel veel, maar het was e hoogste tijd om mijn website te laten maken door een Pro! Hoe gaaf is het dan om samen aan de keukentafel te zitten en mijn droom werkelijkheid te zien worden. Al mijn eigen ideeën en wensen zijn verwerkt in een website waar ik ontzettend trots op ben! Wat ziet ie er nu geweldig uit! Wat ik zelf zo ontzettend fijn vind, is dat ik op een hele fijne manier, met al de videos en instructie nu verder aan de slag kan, Zoveel geleerd. Dankzij deze manier van website maken, heb ik nu een hele eigen huisstijl voor mijn bedrijf en heb ik deze huisstijl dus ook moeiteloos kunnen doorvoeren in mijn drukwerk enz om alles 1 geheel te houden! Daar ben ik supertrots op! Bedankt lieve Mok, jouw geduld en fijne aanpak hebben een top website opgeleverd!

Regi van der Ende

Miss Latte

Dankzij het super heldere en goed opgezette traject van Mok heb ik nu in no time een mooie en vooral relevante website. Ik hikte echt aan tegen het zelf een website maken, maar wilde het ook niet uitbesteden. Doordat Mok je stap voor stap mee neemt langs alle nodige stappen kost het maken van de website en – het moeilijkste – de inhoud en indeling van de website totaal geen moeite! Ik vond het veel leuker om te doen dan ik had gedacht.

Je website maken met hulp van de diensten van Mok raad ik iedereen aan.
Het scheelt tijd, energie, geeft je power en maakt het leuk!

Hester van Toorenburg

Villa Batôn

VRAGEN EN

Antwoorden

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Ik heb nog geen inhoud voor m’n website, kan ik dan wel meedoen?

Dat is geen probleem. Hier help ik je met dit programma mee.

Zodra je je inschrijft krijg je direct toegang tot de training ‘Sterke inhoud’ waarin ik je help met het maken en verzamelen van de inhoud van je website.

Ook stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om je website te kunnen maken.

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?

Voor het maken van je website heb je naast inhoud voor je website (zie vorige vraag) een aantal technische dingen nodig:

– een domeinnaam

– een hosting

– WordPress op je domein geïnstalleerd

Tips over hoe je dit kunt regelen krijg je bij inschrijving van het programma.

Ik heb al een website maar wil deze verbeteren, is programma geschikt voor mij?

Met het programma maken we je website van ‘scratch’, dus van begin af aan. Het programma is geschikt voor je als je schoon schip wilt maken en dus helemaal opnieuw wilt beginnen. Je kunt natuurlijk altijd goede elementen van je huidige site in de nieuwe verwerken. Denk aan de structuur, de teksten of beelden.

Moet ik iets voorbereiden?

Ja zeker! Allereerst heb je een domeinnaam en hosting nodig. En om je website in een ochtend te kunnen opzetten heb ik alle inhoud van je website nodig.

Je krijgt bij aanmelding toegang tot de online training Sterke inhoud waarin ik je laat zien hoe je dit voor je website maakt en verzamelt. Daarnaast stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om jouw website op te zetten.

Je kunt nu dus al direct aan de slag!

Kan dat wel, in een ochtend een website maken?

Omdat je naast me zit terwijl ik je website bouw, verliezen we geen tijd aan emails en miscommunicatie.

Hierdoor kunnen we samen razendsnel alle beslissingen nemen die er bij het maken van je website komen kijken.

Ik weet precies wat er moet gebeuren en ik kan alles snel vinden. Hierdoor weet ik ideeën vlot om te zetten in vorm.

Hoe kan dit?
Nou ik maak al 14 jaar websites. En met het Divi thema, waar we je website mee maken, werk ik nu al twee jaar. Waarin ik gemiddeld 1 a 2 websites per week maak.

Dus m’n handen zijn geoefend en de handelingen zijn voor mij heel natuurlijk.
Op deze dag zet ik m’n ervaring in om doeltreffend een website voor je te maken die perfect bij jouw dienst en doelgroep past.

NB: Er zijn al tientallen ondernemers je voor gegaan. En ze liepen hier allemaal aan het einde van de ochtend met een complete website de deur uit.

Als ik nu boek wanneer wordt m'n website dan gebouwd?

Bij inschijving krijg je direct toegang tot mijn agenda waar je zelf je bouw ochtend in kunt plannen.

Dit kun je doen als je klaar bent met de voorbereidingen. Hier krijg je hulp bij met de online training waar je bij inschrijving ook direct toegang toe krijgt.

Je bepaalt dus zelf wanneer je klaar voor de bouw bent.

Ik gebruik dan al je verzamelde materiaal om een website voor je op te zetten die helemaal bij je past.

laat je website opzetten

De Lift Off Deal

Aan de keukentafel in Amersfoort

Bij inschrijving krijg je meteen toegang tot de ‘Sterke inhoud’-module & m’n agenda. Je kunt dus direct beginnen met de voorbereiding en het inplannen van onze bouwochtend.

Fantastisch!!! Precies wat ik nodig had:) Zo fijn om aan de keukentafel je site te maken samen met een master websitebouwer. Mok doet dit met zoveel aandacht, legt heel helder uit en heeft ook nog eens oog voor esthetiek! Dankzij haar is het zo simpel om zelf wat van de website te maken, dat had ik niet verwacht!

Julie Verité

Julie Jolie

Heb je een vraag
of wil je me graag spreken?

Stuur me je vraag of een terug bel verzoek met onderstaand formulier.
Ik help je met het helder krijgen van je volgende stap.

5 + 6 =

Vul je e-mailadres in,
dan mail ik je de link naar de training:

You have Successfully Subscribed!

Ontdek 9 voordelen van een website

en hoe je deze inzet voor meer klanten.

Schrijf je direct in om het e-Book te downloaden

Check je mail voor het e-Book!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online training

Hop! Op naar m'n nieuwe website

Dinsdag 15 oktober 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online workshop

Starten met je website

maandag 17 december 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de Open Keukentafel (in Amersfoort)

Starten met je website

Zaterdag 10 augustus 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik kom naar de gratis aanschuif ochtend

op vrijdag 08 maart

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

gratis worksheet, bezoekers website, stappen website, beginnen aan je website, eerste stap website

Ja, ik ontvang graag de worksheet

om klanten metm'n website aan te trekken

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

Ja, ik ontvang graag de Spiek Sheet

voor de ideale formaten foto's op m'n website

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Onmisbare tip voor je nieuwe website

Open de poort naar je beste klanten

Naast het E-book ontvang je bij inschrijving regelmatig spetterende website-tips van me.

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Zet je website aan het werk

Gratis online training woensdag 25 september om 10 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Laat je website voor je werken

Gratis training & demonstratie

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!