fbpx

Oude nieuwe keukentafel

Drie weken geleden, gebeurde er een wonder.

Mijn broer deelde toen namelijk een post in onze familie app.

Deze post ging over een boek dat net uit was. Dat boek was geschreven in het huis waar mijn vader is opgegroeid.

Een prachtig huis waar mijn oudste oom nog met zijn gezin in heeft gewoond. Dus ook mijn nichtjes zijn daar groot geworden. Een huis dat lang in de familie is geweest, de initialen van mijn opa staan zelfs nog op in het hek gegrafeerd!

Dus zo zaten we verhalen over de app uit te wisselen, toen mijn broer tussen neus en lippen door nog even vertelde dat het huis nu kantoor is geworden.

En toen ging mijn bloed sneller stromen.

Kantoor, kantoor? Ik ben op zoek naar een nieuw kantoor…

Na drie jaar op een hele fijne locatie in Amersfoort te hebben gezeten, was ik op zoek naar iets nieuws. Iets met twee ruimtes. Waar er websites gebouwd kunnen worden en ik tegelijkertijd een online masterclass kan geven bijvoorbeeld. Dat ging nu niet omdat we dan met z’n allen door elkaar heen aan het praten waren en dat was best onrustig 🙂

Ok, dus dit appje zag ik op een vrijdag.

Ik heb direct opgezocht wie het huis beheerde en ze gemaild.

Zondag kon ik komen kijken naar een ruimte op de begane grond die nog vrij was, maandag heb ik besloten ervoor te gaan.

Kaboem.

Deze week heb ik mijn keukentafel verhuisd naar het huis waar mijn vader is opgegroeid.

 Ik kan het nog steeds niet geloven. Wat een toeval, wat een kans… Wat een wonder.

Websites maken kan overal, dat hoeft niet aan de keukentafel.

Maar voor mij is de keukentafel een plek waar je thuis bent, je jezelf kunt zijn. Waar je gestimuleerd wordt je beste ideeën te laten ontstaan en de kracht krijgt deze tot leven te laten komen.

Dit is wat mijn vader mij gaf, en dit geef ik graag door.

Zodat je de kracht van jouw bedrijf naar buiten brengt en hiermee anderen weer stimuleert hún kracht te leven.

Wat een kracht-explosie-stimuleringsdevice is die keukentafel eigenlijk he 🙂

Ik ben dus mega gelukkig dat mijn nieuwe keukentafel op deze oude plek staat. Dat ie weer ’thuis’ is.

Rest mij alleen nog maar te zeggen: Je bent welkom.

Mocht je aan willen schuiven, en de kracht van jouw bedrijf naar buiten willen laten komen met een nieuwe website, plan dan hier een vrijblijvend helderheidsgesprek met me in.

Dan onderzoeken we samen welke ideeën je hebt en hoe wij dit samen tot leven kunnen laten komen.

Liefs, Mok

 

 

 

Stop met posten op social media

Stop met posten op social media

Ken je dit lijstje al? Levensduur van posts op: Twitter: 15 minuten Facebook: 6 uur Instagram: 48 uur LinkedIn: 24 uur YouTube: 20 dagen Pinterest: 4 maanden Je website: Meer dan een jaar (op Google) Wat zegt dit nou eigenlijk?Nou dat elke zweetdruppel die je in goede...

Lees meer
1,2,3….Jump

1,2,3….Jump

Het was pikkedonker en ik vond het best wel eng. Voor het eerst met dat ding aan de slag. Het hele weekend had ik er al tegenop gezien. Ik had het uitgesteld.  Omdat ik niet wist hoe het werkte. Wat ik moest doen. Het zou vast heel ingewikkeld zijn. En wat als ik het...

Lees meer
“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

Dit heb je vast wel om je heen gehoord. Van een online marketing guru, je business coach of van andere startende zelfstandige ondernemers die actief met hun online marketing aan de slag gaan. Aan m’n keukentafel zitten vaak ondernemers die wel weten dat je een...

Lees meer

Voor groei en bloei

Water je website

Ontvang wekelijkse inspiratie om je website in te zetten voor de bloei van je bedrijf.

Je email gebruik ik om je wekelijks waardevolle tips te sturen. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust