fbpx

50% nieuwjaarskorting

Video training website bouwen

Leer van A tot Z stapsgewijs je eigen website bouwen. Het all-in-one antwoord op: Ik wil zelf een professionele website maken zonder frustratie en tijdsverlies, maar hoe doe ik dat?

Deze nieuwjaarskorting geldt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Jij weet: die website moet er komen

Maar hoe dan…

 

Je doet waar je hart ligt. Je wilt mensen helpen. Je bent je bedrijf begonnen en je bent er helemaal klaar voor. En dan moet er een website komen. Want laten we eerlijk zijn, een bedrijf is geen bedrijf zonder website.

Je hebt al een beetje rond gevraagd of op Google gekeken hoe je dat nou aanpakt. Maar je ziet door het bomen het bos niet meer, weet niet waar je moet beginnen en stiekem ben ook ook wel een beetje angstig voor de techniek.

Dus je hebt iets nodig wat het bouwen van je website makkelijk maakt. Iets dat je voorkauwt wat te doen en wat je simpelweg maar hoeft te volgen. Dat compleet dummy-proef is en waar je geen dure webdesigner voor nodig hebt.

Je wilt je website online. Zonder moeilijk gedoe.

Pak de controle

Je wilt graag zelf de controle over je website hebben en deze dus zelf bouwen maar…

De techniek schrikt je af

je bent ambitieus en je wilt niet amateuristisch overkomen.

Je buurjongen heeft het je al beloofd, je zwager zou er een keer naar kijken en jij bent er zelf ook al 25 keer aan begonnen… En dan klap je je laptop maar weer dicht en hoop je dat het zich maar vanzelf oplost.

Je merkt dat je andere acties laat liggen omdat je eerst een website nodig hebt voordat je door kunt maar je krijgt het maar niet van de grond

Je zoekt op internet naar oplossingen voor jouw website dat kost je uren en uren spitwerk

Je installeert iets op je website maar het doet niet wat je wilt of is onduidelijk in hoe het werkt. Dan ben je evengoed weer veel tijd kwijt aan uitzoekwerk

Kortom je stopt er wel (denk)tijd in maar het levert je nog niks op, je bent op zoek naar een bewezen manier om snel online te komen. Liefst op korte termijn!

Herken je dit?

Je wilt online zichtbaar worden met een professionele website. Je doelgroep bereiken, mensen raken en enthousiast maken over je dienst. Nieuwe klanten aantrekken. Klanten die mooie resultaten bereiken met het werk dat jou vervulling geeft. Keer op keer.

Je ziet andere mooie websites van vakgenoten en wil dit ook voor jezelf maar…

Je zit met wel 100 vragen over de techniek. Welk bouwsysteem is handig? Hoe installeer je dat? En dan? Maak je eerst je pagina’s en vul je daarna de teksten in of anders om?

Je bent weleens begonnen met bouwen maar dat ging helemaal mis. Je snapte er niks van, werd enorm gestrest van de techniek en wilt dit niet nog eens ervaren

Je wilt dat je website jouw unieke waarde naar voren brengt en niet 13 in een dozijn wordt. Qua inhoud en design.

Je vind jezelf zichtbaar maken al spannend, daarom wil je jezelf op een manier presenteren die bij je past. Wie kan dit nu beter doen dan jij zelf?

Hoe zou het voor je zijn als je een formule had

Om een website voor je bedrijf te bouwen die het hart van jouw ideale klant raakt?

Zodat het een natuurlijke keuze voor ze wordt met jou te willen samenwerken?

Die je stap voor stap laat zien hoe je je pagina's zo opbouwt

zodat je bezoekers enthousiast over je aanbod worden? En jij weet hoe je deze zo vormgeeft zodat je de uitstraling krijgt die bij je past?

Dit bied ik met het online programma website maken

Lekker Webben

Maak je eigen waanzinnige website in een handomdraai aan je eigen keukentafel.
Ik leer je alles wat je moet weten om dit te doen.

Dit programma is geschikt voor jou als je de bouw van je website niet wilt uitbesteden aan een webbouwer maar wel binnen korte tijd met een website zichtbaar wilt zijn die aanspreekt en de juiste mensen aantrekt. Zodat je bedrijf kunt lanceren en deze lekker kan gaan draaien.

Honderden ondernemers gingen je voor.

Dolgraag wil ik zelf mijn website bouwen, maar dat is ook erg spannend. Ik heb het een poosje uitgesteld, maar ben nu toch begonnen met de Lekker Webben cursus. Ik was eigenlijk heel bang dat dit iets zou zijn wat ik niet kon. De cursus zit super goed in elkaar. Je maakt eerst de inhoud, wat ik erg spannend vond en dan ga je pas de website bouwen. Ik dacht dat het nooit zo lukken, maar met de duidelijke stap-voor-stap uitleg van Mok lijkt het nu zowaar toch wat te gaan worden., ik had echt niet verwacht dat ik al zover zou komen, want ik heb er niet veel ervaring mee. In allemaal korte filmpjes neemt Mok je echt stap voor stap mee. Heel fijn van de cursus is ook dat je het echt op je eigen tempo kunt doen, zelfs als je er lang mee wacht als ik deed. Echt een aanrader dus.

Hetty van de Brink

Ik ben super blij met mijn nieuwe website. Dankzij de online training en support van Mok heb ik zelf m’n website kunnen bouwen. Mok legt alles heel helder uit en neemt je stap voor stap mee door het proces met een prachtig resultaat. Top!

Petra van den Luitgaarden

Van de week werd ik gebeld door RTL4. Zij vroegen mij met hen een item over verkoopstyling te maken voor het programma Woontips op de zaterdagmiddag. RTL had mij gevonden door mijn website, die ik dankzij de tutorial van Mok heb gebouwd. Hoe cool is dat!

Annemare Rijnbeek

Gewoon maar 3 voorbeelden van websites die de deelnemers van het online programma hebben gemaakt. 

Tijdelijke nieuwjaarskorting

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dit kun je verwachten van de online training

Lekker Webben

Alle stappen van het bouwen van een website heb ik, onderverdeeld in 6 modules, voor je opgenomen in korte video’s.

Van het uploaden van je logo, het instellen van je kleuren en lettertypes, het aanmaken van je pagina’s, tot het toevoegen van tekst, foto’s, video’s, call to action buttons, contact formulieren, video’s etc etc. Ik doe het voor, jij hoeft mij alleen maar na te doen.

Bewezen bouw-methode

Na 18 jaar webbouwen maak ik nu websites in een ochtend. En dit komt omdat ik de meest effectieve manier heb gevonden om je website van A tot Z te bouwen. Deze methode deel ik stapsgewijs met je in de training.

l

Pagina design tips

Als grafisch ontwerper vind ik het ook belangrijk dat je website er mooi uitziet. Daarom laat ik je in de training zien hoe je een mooi ontwerp opzet voor je pagina’s.

Leuke extra’s

Naast alle essentiële stappen die bij het bouwen van een website komen kijken zitten er in de training ook leuke extra’s voor je. Bijvoorbeeld hoe je een WhatsApp knop of insta-feed toevoegt of hoe je handig het aantal bezoekers op je site kunt bijhouden.

Hey

Ik ben Mok Heijmerink

Al meer dan 18 jaar maak ik websites.

Inmiddels zijn er wel 1250 websites via mij de lucht in gegaan. Waarvan ik een deel zelf heb gebouwd en een deel die ik heb geleerd dit zelf te doen. Juist de a-techneuten, juist de mensen die geen idee hebben hoe ze dit zelf kunnen doen. Die help ik online te komen.

Een website is jouw eigen platform, jouw wereld, jouw praktijk, de plek waar je jezelf kunt presenteren op jouw manier. Deze voor jezelf te creëren dat wil ik je zo makkelijk mogelijk maken. Als een springplank om je bedrijf mee te lanceren en het fundament om je potentiële klanten op te ontmoeten.

Ik gun jou ook een website die aansluit op jouw bedrijf en de harten raakt van jouw ideale klant.

Online programma

Lekker Webben

Stap voor stap neem ik je bij de hand bij het bouwen van je website.

Verrassend simpel, gestructureerd, heel praktisch én direct toe te passen. Bij inschrijving kun je diréct aan de slag met het bouwen. Kortom alles wat je moet weten om de harten te veroveren van je ideale klant met je waanzinnige website.

Stel je droom niet langer uit en ga ervoor. Vandaag nog! Ga het gewoon doen. Of blijf je wachten totdat jouw ideale klant bij een concurrent van je in een programma stapt.

Je investering

Al mijn ervaring van de afgelopen 18 jaar met het maken van websites (en hoe je dit slim en snel doet) deel ik met je. Laat je je website door mij maken, dan kost het je al gauw 1650,- . Maar ik begrijp dat dat niet voor iedereen is weg gelegd en ik zou het zo jammer vinden om je helemaal niet te kunnen helpen als je dat bedrag niet wilt investeren.

Daarom heb ik deze cursus ontwikkeld. Wat als ik je nou leer hoe je het zelf zou kunnen doen. In plaats van dat je je website door mij laat maken?

Zo weet jij precies wat ik weet en zelf uitvoer bij klanten. Dit kun jij dus nu zelf voor jouw bedrijf uitvoeren.

Wat zou het jou waard zijn? Wat zou het voor jou betekenen als je niet zelf je website bij elkaar hoeft uit te puzzelen? Dat je voor je wens om je bedrijf online zichtbaar te maken
een kant en klare oplossing hebt?

Normaal gesproken kost de hele online cursus website maken,
met alle bonussen € 650,-.

MAAR: omdat het een nieuw jaar is doe ik je een bijzonder en eenmalig aanbod:

Alleen vandaag krijg je 50% korting

Eenmalig € 650,-
slechts 325 euro

(excl. btw)

Deze pagina verdwijnt op donderdag nacht 5 januari om 23:59 uur en dan vervalt het kortingsaanbod.

Ja Mok,

ik wil gebruik maken van deze online cursus website maken ‘Lekker Webben’ om m’n website snel en goed mee op te zetten.

$

Ik begrijp dat ik na betaling direct toegang krijg tot de online trainingsruimte, het Divi thema, het ‘Lekker Webben’ programma

$

Ik begrijp door vandaag actie te nemen ik de laagste prijs van €650,- 325 euro  betaal (excl. btw)

Ik klik daarom ook NU meteen op de knop voor directe toegang…

Gratis bonussen

Eerste Bonus

Het Divi thema

t.w.v. €290,-

De eerste bonus die je gratis krijg bij het programma, is het Divi thema. Een thema kun je als je gereedschapskist zien om je website mee op te maken.

Het Divi thema is de beste en tegelijkertijd de makkelijkste tool om een professionele website mee te maken en deze gebruik ik daarom ook in de training. Hiermee kun je je droomwebsite maken.

De waarde van dit thema en levenlange updates ervan is € 290,- maar vandaag krijg je het gratis als bonus bij ‘Lekker Webben’ (de software staat klaar in je persoonlijke trainingsomgeving).

Tweede Bonus

Levenslang lidmaatschap
t.w.v. €240,-

Als je je inschrijft voor de online training betekent dat niet dat je beperkt toegang hebt tot het programma of de software. Nee, in plaats daarvan geef ik je LEVENSLANG toegang tot al het materiaal.

Wanneer je ook maar iets wilt terug zoeken, het kan. Je kunt ook nog een tweede website maken met het programma, of meer!

Ook Hetty maakte haar website
met de Lekker Webben training

Dit is hem geworden.

Ik dacht dat het nooit zo lukken, maar met de duidelijke stap-voor-stap uitleg van Mok lijkt het nu zowaar toch wat te gaan worden., ik had echt niet verwacht dat ik al zover zou komen, want ik heb er niet veel ervaring mee. In allemaal korte filmpjes neemt Mok je echt stap voor stap mee.

Hetty van de Brink

Niet zo lekker webben…

Natuurlijk kun je het ook alleen doen

Je kunt natuurlijk zelf uitzoeken hoe je de verschillende stappen verder invult. Je kunt veel webinars volgen, boeken lezen, kijken hoe anderen het doen en het wiel zelf uitvinden. Maar dat kost tijd, veel tijd! En de kans is groot dat het mislukt.

Eerlijk: ik zie dat veel ondernemers worstelen met hoe ze dit zelf voor elkaar krijgen. Dat ze de ene na de andere poging doen iets waardevols online te krijgen. Maar dat het soms maááanden duurt (soms zelfs jaren, geen grapje), dat er dan een website staat waar bezoekers niet warm van worden of laat staan dat ie klanten aantekt. Ze zitten uren, dagen, weken achter die computer maar de website komt maar niet online. Ze hebben geen goed plan of ze beginnen enthousiast totdat ze tegen een technische hobbel aanlopen waarna de website weer op de lange baan geschoven wordt… Ze kunnen geen andere promotie opstarten want er bestaat geen website om potentiële klanten heen te sturen. Of er staat wel een website waar ze niemand heen durven sturen. En dat is zonde, want zo krijgt je waardevolle dienst niet de aandacht en klanten die je verdient!

Als je je aanmeldt voor het online programma Lekker Webben, hoef je het wiel niet zelf uit te vinden en neem ik je stap voor stap mee in mijn unieke en effectieve bouwmethode. Voor niet alleen een technische solide website, die er goed uitziet maar ook nog eens marketing-wise goed in elkaar zit zodat je je bezoekers wild enthousiast maakt en waardevolle samenwerkingen aan gaat. Dat is nog eens Lekker Webben!

Leuk om te weten

N

Onbeperkt toegang tot de training

Dit programma heeft geen einddatum. Dus je houd niet 3 weken, niet 3 maanden, niet 3 jaar, maar onbeperkt toegang tot al het materiaal. Je kunt het dus helemaal op je eigen tempo doen. En mocht je na een paar maanden weer iets willen veranderen en je weet niet meer hoe? Dan je dat blijven terug zoeken in de training.

N

Lidmaatschap support community Lekker Webben

Bij het programma zit ook exclusieve toegang tot de support community waar al mijn klanten op zitten. Hier kun je terecht met technische vragen. Zo hoef. jedus nooit ergens tegenaan te lopen en niet verder te kunnen. We helpen elkaar verderr!

Al meer dan 500 ondernemers bouwden hun website mbv de Lekker Webben training

Mok legt helder en duidelijk uit hoe je heel snel een mooie, functionele website maakt. Heb er een maandje over gedaan naast een studie en fulltime baan, en dat is inclusief de tijd die het kost om 14 blogs te schrijven!!! Ben super blij!

Meghan Adams

Toen ik een online training om mijn website te bouwen bij Mok gekocht had had ik mijn website best snel op orde, zij geeft precies aan waar je op moet letten en hoe je zelf dus best handig een website kunt bouwen. Ik ben nog steeds superblij ermee!

Irma Kleide

Met de video’s uit de training en het Divi thema is het bouwen van mijn website echt appeltje eitje. Wist ik dit maar eerder!

Kika Brinkman

Je kunt zonder risico starten

14 dagen garantie

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma. En daarom geef ik garantie. Als je binnen 2 weken na aankoop niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je geld retour minus € 150,- excl btw administratiekosten. 

Resultaat

Waarom zou je dit programma
nou écht moeten volgen?

$

Je zet alleen díe stappen die bewezen succesvol zijn

Doordat je een gestructureerd stappenplan volgt, heb je snel resultaat en ben je niet onnodig veel tijd kwijt met zelf het wiel opnieuw uitvinden door het lezen van boeken, volgen van webinars, bekijken van YouTube filmpjes, lezen van blogs, etcetera. Tijd die je ook had kunnen besteden aan het binnenhalen van nieuwe klanten. Daardoor loop je geen omzet mis. Sterker nog: je haalt meer omzet binnen omdat je binnen korte tijd online kunt zijn met je bedrijf.

$

Een website die jarenlang mee gaat

Je maakt met dit programma een technisch ijzersterk en solide website. Geen houtje toutje exemplaar die over een jaar alweer uit elkaar valt van ellende en dat je niet snap waarom. Je weet wat je doet, kunt altijd terug zoeken hoe je iets aanpast of een vraag stellen in de support community. Zo staat je website als een huis en kun je deze jaren lang inzetten voor het succes van je bedrijf.

$

Je hebt controle over je website

Door zelf je website te maken ben je niet afhankelijk van een webbouwer. Dit geeft je de vrijheid om wanneer en waar je maar wilt je website aan te passen en in te zetten voor het succes van je bedrijf.

Redenen van andere ondernemers om deel te nemen:

Gewoon maar 3 voorbeelden van websites die de deelnemers van het online programma hebben gemaakt. 

De 50% nieuwjaarskorting geldt nog maar even

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Misschien zit je nog met vragen

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?

Voor het maken van je website heb je naast inhoud voor je website (zie vorige vraag) een aantal technische dingen nodig:

  • een domeinnaam
  • een hosting
  • WordPress op je domein geinstalleerd

Tips over hoe je dit kunt regelen krijg je bij inschrijving van het programma.

Ik heb al een website maar wil deze verbeteren, is deze training geschikt voor mij?
In de training maken we een website van ‘scratch’, dus van begin af aan. Deze training is geschikt voor je als je schoon schip wilt maken en dus helemaal opnieuw wilt beginnen. Je kunt natuurlijk altijd goede elementen van je huidige site in de nieuwe verwerken. Denk aan de structuur, de teksten of beelden.
Moet ik technische kennis hebben?

Voor deze training heb je geen specifieke technische kennis nodig. Alle kennis die je nodig hebt voor het bouwen van je website leg ik in kleine stapjes uit. Je krijgt de behandelde stappen in video’s tot je beschikking, waardoor je altijd alles terug kunt kijken. De webdesign tool die we gebruiken in de training werkt heel intuïtief en je hebt helemaal geen coderingskennis nodig om je website op te zetten. Het leuke is dat je al vrij snel resultaat zult zien. Hierdoor krijg je vertrouwen dat ook jij het kunt!

Hoe lang blijft de informatie uit de training toegankelijk?

Als je je inschrijft voor de training krijg je toegang tot je eigen digitale trainingsomgeving waar de lessen allemaal op staan. Je wordt stap voor stap door het proces van het maken van je website geleid. 

Je houdt onbeperkt toegang tot deze trainingsomgeving, dus je kunt de training volgen wanneer het jou het beste uitkomt. Ook kun je zelfs na een jaar dingen terug zoeken als je het even niet meer weet (of een tweede website wilt maken)!

In welk systeem leer ik mijn website bouwen, in WordPress?

Ja! Je leert je website in WordPress te bouwen. Dit is het grootste platform wereldwijd en ideaal om professionele websites mee te bouwen.

Daarnaast krijg je er ook een premium builder van me bij (Divi twv €290,-) waarmee het bouwen van je website nog leuker en makkelijker wordt!

Bouw je eigen website

In een handomdraai

Je website door ons laten maken kost €1650,- maar met de training Lekker Webben krijg je direct toegang tot al mijn kennis en de webbouw-methode die ik zelf gebruik om waanzinnige websites voor onze klanten te maken. Nu kan jij dit voor jezelf realiseren. Het enige wat je hoeft te doen is even hieronder te klikken om je aan te melden. Je krijgt DIRECT toegang tot het hele programma. 

Tijdelijk krijg je 50% korting

Eenmalig € 650,-
slechts 325 euro

(excl. btw)

Deze pagina verdwijnt om vrijdag om 29:59 uur en dan vervalt het kortingsaanbod.

De 50% nieuwjaarskorting geldt nog maar even

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!