fbpx

Met een schone lei beginnen

Ik ben niet zo heel netjes. In huis bedoel ik dan.

Er kunnen zich zo een hele berg kleren op het bed van de logeer kamer (mijn niet-officiële-walk-in-closet) verzamelen. Of ik kan rustig een week over de stofzuiger heen stappen die midden in de keuken staat.

Maar als ik op vakantie ga, dan ga ik opeens aan de poets.
Dan zie ik dat er al lang niet meer onder de bank stofgezogen is (terwijl de stofzuiger dus 3 meter verder in de keukenstaat), moeten alle flesjes, plastic en papier weggebracht worden (die verzamelen zich altijd heel netjes apart van elkaar maar dan met z’n vélen in onze bijkeuken). De kranen van het bad moeten blinken…

Echt grappig, daar stoor ik me het hele jaar niet aan en dan opeens moet het helemaal schoon.

Ik wil namelijk na vakantie in een net en fris huis thuis komen.
Wonen in de rommel vind ik niet erg, maar rommel achter laten daar ben ik allergisch voor.

De maand december heeft hetzelfde effect op me als op vakantie gaan. Net voordat het jaar is afgelopen wil ik alle losse eindjes niet meer los hebben. Zodat ik het nieuwe jaar fris en schoon en nieuw in kan stappen.

Met een schone lei beginnen, dat is de goede uitdrukking ervoor.
Ik denk dat we daar allemaal naar verlangen in 2021…

Huizen zijn niet de enige plekken waar de bezem er wel eens doorheen mag. Je website kan ongemerkt over de tijd ook flink wat stof verzamelen.

Laatst vroeg Erwin me even met hem mee te kijken naar zijn website. Deze had hij begin dit jaar zelf gemaakt.
Een nette website. Compleet en aantrekkelijk.

Maar hij wilde er een kleine webwinkel aan hangen en vroeg mij hem daar wegwijs in te maken.

Toen we inlogden op z’n WordPress zag ik het al direct…

Achterstallig onderhoud.

In één oog opslag zag ik dat er wel 4 kritieke gebieden waren die de werking en veiligheid van zijn website konden gaan verhinderen.

Oei denk ik dan altijd direct.

Het belangrijkste in het beheren van je eigen website is het up to date houden van je software. Dan gaat deze het allerlangst mee.

Net als bij je auto, die je ook regelmatig checkt en opfrist. Zodat ie je weer honderden kilometers verder kan brengen. Doe je dit niet dan kost het veel meer tijd en geld om de gevolgen van roestende onderdelen te fixen.

Verouderde software kan ervoor zorgen dat je website niet goed werkt of er kunnen veiligheidslekken ontstaan die je website kwetsbaar maken voor hackers.

Met zo’n rommeltje van een website wil je toch niet het nieuwe jaar in stappen? 1 januari 2021 hoort een nieuwe start te zijn. Eentje van een veel belovend jaar.

En daar heb je een goed werkende website voor nodig die jouw bedrijf ondersteunt. Niet eentje die piept en kraakt.

Dus om ervoor te zorgen dat jij het nieuwe jaar in stapt met een blinkende motor onder de kap van je website, heb ik twee
Website Beheer packs voor je ontwikkeld.

Kun je kiezen welke het beste bij je past.

Kies jouw ideale website beheer pack hier >>

Op een veilig, vitaal en gezond 2021 (alvast)!
Mok

Oude nieuwe keukentafel

Oude nieuwe keukentafel

Drie weken geleden, gebeurde er een wonder. Mijn broer deelde toen namelijk een post in onze familie app. Deze post ging over een boek dat net uit was. Dat boek was geschreven in het huis waar mijn vader is opgegroeid. Een prachtig huis waar mijn oudste oom nog met...

Lees meer
“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

Dit heb je vast wel om je heen gehoord. Van een online marketing guru, je business coach of van andere startende zelfstandige ondernemers die actief met hun online marketing aan de slag gaan. Aan m’n keukentafel zitten vaak ondernemers die wel weten dat je een...

Lees meer
Hordes bezoekers in je winkel

Hordes bezoekers in je winkel

Hoe meer bezoekers op je website hoe meer klanten je krijgt. Dit is gewoon een statistisch feit. Stel je een winkel voor in een achteraf steegje. Laten we zeggen een wol-winkel. Niemand loopt er langs. Niemand ziet het dus. En niemand gaat naar binnen. Hoeveel zullen...

Lees meer

Voor groei en bloei

Water je website

Ontvang wekelijkse inspiratie om je website in te zetten voor de bloei van je bedrijf.

Je email gebruik ik om je wekelijks waardevolle tips te sturen. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust