Laat je website maken

MASTERDEAL

N

Wil je geen tijd besteden aan het zelf opzetten van je website?

N

Wil je wél zelf je website makkelijk kunnen passen?

N

Wil je een website die de kracht van jouw dienst goed weergeeft?

Als je bovenstaande vragen met JA hebt beantwoord dan is het tijd om in actie te komen.

Mok is een kei in de techniek en vormgeving bij elkaar te brengen.

Josien Verweij

financieelinzichtmetjosien.nl

Samen je website maken

Geeft het idee van een website laten maken je stress? Ben je bang dat je webbouwer je niet begrijpt, het bouwen eindeloos gaat duren en je achterblijft met een teleurgesteld gevoel?

Niet nodig! Je website maak ik namelijk in één dag ‘live’ terwijl jij en ik samen aan de keukentafel zitten. Ik bouw je website en jij geeft input. De directe afstemming van jouw wensen en mijn kennis en ervaring zorgt op zo’n dag voor het beste resultaat en een website die perfect op jou en je doelgroep aansluit.

’s Ochtends ‘besta’ je nog niet, en ’s avonds staat je bedrijf online!

Ik ben heel blij met het resultaat en kan je aan iedereen aanbevelen!

Isabelle Ott

ottstyling.nl

Inclusief

Dit krijg je bij de Masterdeal

De online-training
‘Waardevolle content’ 

Deze training helpt je bij het maken en verzamelen van je content voor je website en geeft je handvatten om jezelf goed op je website te presenteren. Zo weet je welke inhoud je moet maken en verzamelen om in 1 dag een top website te maken.

Levenslange licentie voor
het Divi thema

Dit is het WordPress thema waar ik mee werk. Je kunt dit je gereedschapskist voor de vormgeving van je website noemen. Het is een flexibel en intuitief thema dat het je eenvoudig maakt je pagina’s zelf aan te passen.

De online-training
‘Snel een website maken’

Dit is een complete online-training waarin je leert hoe je je website maakt en aanpast. De video’s leggen je uit hoe je je website zelf aanpast. Zo is je website altijd up to date zonder afhankelijk te zijn van een webbouwer.

Hoe gaat het in z’n werk?

l

INHOUD MAKEN

Bij inschrijving krijg je toegang tot de Waardevolle content training en een checklist van wat je nodig hebt voor de dag begint.

}

1 DAG WEBBOUWEN

We gaan samen een dag aan de keukentafel zitten om je website te maken. Jij verzorgt de content, ik maak je website.

ZELF AANPASSEN

Onbeperkt toegang tot de online training waarin je alles wordt uitgelegd over het zelf bijhouden en aanpassen van je website.

Je investering

De Masterdeal kost € 1449,- (exclusief btw).

Bij de Masterdeal is inclusief:
• De online training Waardevolle content 
• De online training Snel een website maken
• Levenslange licentie Divi

Mok weet informatie qua inhoud en layout zo goed te vertalen naar een website dat ik nogal verbluft was van mijn eigen product.

Ferry Maidman

herstelgerichtluisteren.nl

Recent werk

Heb je vragen?

Hieronder beantwoord ik er verschillende, misschien zit die er van jou er ook bij.

Ik heb nog geen inhoud voor m’n website, kan ik dan wel meedoen?

Dat is geen probleem. Zodra je je inschrijft krijg je toegang tot de training ‘Waardevolle content’ waarin ik je help met het maken en verzamelen van waardevolle inhoud voor je website.

Ook stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om je website in de dag workshop te kunnen maken.

Hoe beter je je voorbereid, hoe meer we uit onze dag samen halen. Het is meteen een mooie stok achter de deur om ermee aan de slag te gaan!

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?

Voor de Masterdagdag heb je naast inhoud voor je website (zie vorige vraag) een aantal technische dingen nodig:

– een domeinnaam

– een hosting

– wordpress op je domein geinstalleerd

Heb je vragen over hoe je dit moet regelen, dan verwijs ik je naar m’n gratis training ‘Starten met je website’. Hier help ik je met deze zaken.

Ik heb al een website maar wil deze verbeteren, is de Masterdeal geschikt voor mij?
Met de Masterdeal maken we een website van ‘scratch’, dus van begin af aan. Deze training is geschikt voor je als je schoon schip wilt maken en dus helemaal opnieuw wilt beginnen. Je kunt natuurlijk altijd goede elementen van je huidige site in de nieuwe verwerken. Denk aan de structuur, de teksten of beelden.
Moet ik iets voorbereiden voor de dag samen?

Je krijgt bij aanmelding toegang tot de online training Waardevolle content en ik stuur je een checklist met alles wat ik nodig hebt om jouw website in 1 dag te maken.

Bereid dit goed voor, zo is het resultaat het beste!

Wat krijg ik precies voor het geld?

Dit pakket is inclusief:

– Levenslange licentie voor het Divi thema, hiermee gaan we je website maken

– Onbeperkt toegang tot de trainingen Waardevolle content en Snel een website maken

– Eén dag waarin ik met jou de website maak en advies geef. We maken de volgende pagina’s: Homepagina, Product/dienst pagina’s, Over mij, Blog, Contact pagina + formulier. Als er nog tijd over is kunnen we bijvoorbeeld nog een optin formulier maken óf we gaan nog wat dieper in op het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Wat jij maar wilt.

– Eén uur na zorg. Heb je thuis nog een vraag? Loop je ergens tegen aan bij het aanpassen van je site? Dan heb je me nog een uur tot je beschikking om telefonisch of via de mail vragen te stellen. Wil je méer hulp? Dan kun je me voor consult of ontwikkeling inhuren.

– Toegang tot de besloten facebookgroep ‘Pak de power over je website’ waar je altijd vragen aan de andere leden kunt stellen en waar ik zelf regelmatig tips geef en je op de hoogte houd.

Dit pakket is exclusief:

– Hosting & domeinnaam

– Betaal-, boekings-, membership- & agendafunctionaliteiten

Heb ik na die ene dag echt m'n website helemaal af?

Op de Masterdag maak ik je website helemaal. Het kan natuurlijk zijn dat je thuis nog wat tekst wilt fine-tunen of andere foto’s wilt toevoegen. Hóe je dit doet vind je in de online training Snel een website maken die bij de Masterdeal zit.

Mocht je meer inhoud hebben dan gemiddeld dan kunnen we hier extra afspraken over maken.

Twijfel je? Bel me op 06 42092896 en we bespreken je wensen.

Kan ik elke website laten maken die ik maar wil?

In de ene dag maken we de volgende pagina’s: Homepagina, Product/dienst pagina’s, Over mij, Blog, Contact pagina + formulier. Als er nog tijd over is kunnen we bijvoorbeeld nog een optin formulier maken óf we gaan nog wat dieper in op het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Wat jij maar wilt. 

De deal is exclusief: Betaal, agenda & membership functionaliteiten

Heb je twijfels of je wel de website krijgt die je wilt? Bel me op 06 42092896 dan bespreken we je wensen.

Hoe gaat de betaling in z'n werk?

Je inschrijving is compleet als je de eerste helft van de kosten hebt betaald. De aanmeldknop op deze pagina kun je de kosten via iDeal voldoen. Een factuur krijg je automatisch per email toegestuurd na betaling.

Je kunt de btw verrekenen en je kunt de investering opvoeren als kosten. Scheelt de helft – als je een KvK-inschrijving en btw-nummer hebt.

De tweede helft van de kosten betaal je na onze dag samen.

Ik ben erg geïntereseerd, wat nu?

Kom je graag bij mij aan de keukentafel voor je website? Vul dan onderstaand formulier in met je naam en telefoonnummer. Ik bel je dan zodat we even kunnen overleggen en we zeker weten dat dit ideaal voor jou is.

Je kunt me natuurlijk ook altijd zelf bellen op 06 42092896.

Hierna stuur ik je een mail met de details en het betalingsformulier voor het eerste deel. Dit kun je met iDeal betalen. Je krijgt dan automatisch een factuur toegemaild en toegang tot de online training Waardevolle content en de checklist.

Je laat me weten wanneer je klaar denkt te zijn met de voorbereidingen en dan prikken we een datum om je website te maken en jouw bedrijf hiermee online zichtbaar te maken!

Hebben we elkaar al gesproken en weet je zeker dat de Masterdeal de beste deal is voor jou, dan kun je op deze pagina met de knop ‘Ja! Maak m’n website, Mok’ inschrijven.

Ja! Ik ben geïntereseerd, Mok

13 + 11 =

Ontvang de gratis training

Starten met je website

You have Successfully Subscribed!

Ontdek 9 voordelen van een website

en hoe je deze inzet voor meer klanten.

Schrijf je direct in om het e-Book te downloaden

Check je mail voor het e-Book!