De persoonlijkste webbouwer van Nederland

De Masterdeal

Schuif aan en zie je bedrijf voor je ogen tot leven komen

Het is maar hopen en afwachten of een webbouwer je goed begrijpt. Snapt wat jij precies wilt uitdragen. Je wilt toch geen website waar je jezelf niet in kan vinden?

Hierom maak ik, Mok Heijmerink, je website terwijl jij naast me zit. Ik ontwerp, adviseer en bouw en jij helpt me de ziel van jouw bedrijf erin te leggen. Zo zie je je bedrijf voor je ogen tot leven komen!

Zonder gedoe

Een website die past
bij jouw bedrijf

Je tijd is waardevol

Als ondernemer heb je zo ongelofelijk veel dingen die je aandacht vragen. E-mails, telefoontjes, vragen van klanten, facturen sturen, netwerken, je vakkennis bijhouden, planten water geven en oh ja… ook nog je dienst uitvoeren!

Of misschien ben je nog niet zo druk en wil je daar zo snel mogelijk verandering in brengen!

In beide gevallen heb je geen zin in een website traject dat eindeloos duurt en waar je veel tijd mee kwijt bent, toch?

 

Je bedrijf is waardevol

Maar je wilt wél dat je website goed op je bedrijf aansluit. Niemand kan namelijk wat jij kan. Niet op jouw manier. Niet met jouw motivatie, expertise en interesse.

Als je website niet laat zien wat je waard bent of hij past gewoon niet bij je, dan stuur je potentiële klanten er misschien niet zo graag heen. En wordt het dan niet lastig om stappen te maken, ideeën uit te voeren en nieuw werk aan te trekken? 

Het kan zijn dan je het zelf al eens hebt meegemaakt:
Je begint enthousiast, maar dan komt de webbouwer terug met een ontwerp dat niet aansluit op je wensen. Of het blijkt dat je teksten niet mooi in het ontwerp passen. Je e-mailt heen en weer, de webbouwer gaat op vakantie, je e-mailt weer, je vraagt of het toch weer anders kan… maar waarom duurt dat toch zo lang om door te voeren? Je raakt teleurgesteld en gefrustreerd en voordat je het weet ben je alweer een half jaar verder…

Hoeveel klanten ben je in die tijd misgelopen, vraag je je af?

Dit moet toch anders kunnen denk je.
Dat dacht ik nou ook!

1-op-1

Voor het beste resultaat

Echt contact

Na jarenlang ‘conventioneel’ websites te hebben gemaakt kwam ik erachter dat de meeste tijd van het maken ervan ging zitten in de e-mails tussen de klant en mij. En het waren niet alleen de e-mails die veel tijd kostten maar ook de onduidelijkheden daarin die voor misverstanden zorgden. Hierdoor kreeg ik nooit écht contact met het bedrijf waar ik de website voor maakte. En hoe konden de bezoekers ervan dit dan wel krijgen?

 

Ik ontwerp & bouw, jij geeft live feedback

Toen ik hier achter kwam ben ik het anders gaan doen. Om het beste resultaat te kunnen leveren maak ik je website 1-op-1 met jou aan tafel. Het directe contact zorgt ervoor dat we razendsnel beslissingen kunnen maken over indeling en vormgeving. Zonder misverstanden of tijdsverlies. En ik kan naar je luisteren en voelen welke unieke waarde jij te bieden hebt en dit vertalen in een website waar jouw bedrijf doorheen straalt. En je hiermee de juiste klanten aantrekt.

Jouw passie en mijn kennis en kunde zorgen in korte tijd voor een top resultaat. Je ziet je website (en hiermee je bedrijf) voor je ogen tot leven komen!

Lijkt je dit wat?

 

Dit leek Marie-Suzanne wel wat

Marie-Suzanne had een verouderde website. Ze schaamde zich er vreselijk voor. Ze had wel een goedlopende advocaten praktijk, maar kon nieuwe klanten niet naar haar website sturen. “Dan krijgen ze wel een hele slechte indruk van mij”, zei ze.

Om er zeker van te zijn dat haar nieuwe website wél helemaal zou passen bij de kwaliteit van haar dienst, schoof ze naast mij aan tafel aan. Zo kon ze er zeker van zijn dat wat ik maakte helemaal aansloot op haar diensten en doelgroep.
Dit is wat ze zei:

Mok luisterde heel goed en kritisch naar mijn wensen, gaf ook aan hoe het anders zou kunnen en vertaalde mijn wensen in een website die bij mij past en waar ik echt tevreden over ben!
Marie-Suzanne van Waesberghe

Van Waesberghe Advocatuur

Recente voorbeelden

Bedrijven die vorm hebben gekregen aan de keukentafel

Mok heeft goud in handen door haar combinatie van ervaring met grafische vormgeving en website bouwen en haar praktische benadering.
Anita van het Nederend

Qre

Zelf de controle houden

Voor de groei van je bedrijf

Goeie tips, fijne ideeën en een prachtige nieuwe site waar ik daarna, precies zoals ik wilde, zelf makkelijk mee aan de slag kon.
Willem van Oostvoorn

Oostvoorn coaching

De kracht van

De Masterdeal

N

Helder opgebouwd programma

N

Jouw unieke waarde staat centraal

N

Ik ontwerp & bouw je website in één dag

N

Jij zit naast me tijdens het bouwen

N

100% Tevredenheids-garantie

N

Je kunt zelf thuis aanpassingen doen

Zonder de methodiek van Mok was ik nooit toegekomen aan het opnieuw opzetten van mijn website.
Ankie Kuhne

Anunz training

Doordat Mok gericht helpt met de voorbereiding en zeer goed inzicht heeft in wat je bedrijf/website nodig heeft staat er na de live dag een top website.
Dieuwke van Putten

Altum Juridisch advies

Voor een website
die echt bij je past

Masterdeal Pro

Opzet van het programma

In een helder traject stap jij binnen korte tijd de wereld in met een website die de kwaliteit van jouw dienst uitstraalt en jouw ideale doelgroep aanspreekt.
Om het traject zo makkelijk mogelijk te maken heb ik het programma in 3 fases opgedeeld.

Fase 1

Maak de basis van je website

In deze module help ik je jouw kernkracht en unieke waarde te ontdekken en vorm te geven in inhoud en structuur van je website.

Je bepaalt wie je ideale klanten zijn en welke resultaten je biedt. Je gaat aan de slag met de teksten en elementen van je pagina’s en leert hoe je je waarde & expertise hier goed op naar voren brengt.

Hier ga je je mee onderscheiden en de juiste klanten aantrekken.

In een online 1 op 1 strategiesessie kijk ik met je mee en scherpen we je boodschap en structuur aan zodat deze nog helderder en krachtig is.

Aan het einde van deze module heb jij je hele website op papier staan. Je hebt je onderscheidende waarde naar boven gebracht en alle elementen die van jouw website een sterke en heldere website maken klaar.

Fase 2

Je website komt tot leven

Op een dag dat het jou uitkomt ontvang ik je aan m’n keukentafel en maak ik je website.

Jouw verzamelde materiaal gebruik ik om inhoud, structuur, vormgeving en techniek samen te brengen in een website die helemaal aansluit op jouw dienst en doelgroep.

Een website die jouw boodschap helder weergeeft. Zodat jij de bezoekers aanspreekt die het beste bij jou passen. De mensen jij het beste kunt helpen.

Je ziet je website voor je ogen tot leven komen en aan het einde van deze dag staat je bedrijf online!

Fase 3

Lang plezier van je website

Je website is geen statisch plaatje van je bedrijf. Het is een levende weergave ervan! Blogs, acties, een nieuw product, een tevreden klant. Allemaal informatie die je er zelf op wilt kunnen zetten en die bijdragen aan een dynamische en succesvolle website.

Hierom leer ik jou hoe je je website zelf kunt aanpassen. Zonder dat je hier afhankelijk van een webbouwer voor bent. 

En om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier van je website te hebt, updaten we de software een jaar lang voor je. 

Zo is je website altijd up to date en de vitale weerspiegeling van je stralende bedrijf.

Masterdeal Pro

Dit is wat je krijgt

N

Online training ‘Sterke inhoud’

N

Checklist ‘Ready to roll’

N

Toegang tot mijn agenda

N

Strategiesessie ‘Naar een hoger plan’

N

Live bouwdag ‘Light up the world’

N

1 op 1 online sessie ‘Flyout’

N

Online training ‘Lekker Webben’

N

Supportpakket ‘Lang plezier van je website’

N

Onderhoudsservice ‘Veilig & vitaal’

Mok dwingt je heel concreet na te denken over je eigen business waardoor de site uiteindelijk super waardevol voor mijn opdrachtgevers is geworden.
Helma van Remmerden

Rooz communicatie

Klinkt dat mooi?

Dit is je investering

Met het Masterdeal Pro programma ontwerp en maak ik een website voor je die echt bij je past en die je doelgroep aanspreekt. Ik geef je advies over inhoud, strategie en presentatie. Daarnaast verdiep ik me in je materiaal om de beste vorm te vinden om jouw bedrijf te laten zien op het web. Hier baseer ik het ontwerp van je website op. En dit ontwerp bouw ik terwijl jij naast me zit. Zo houd jij het uiteindelijke resultaat in de hand. En weet je zeker dat je de deur uit loopt met een website waar je bedrijf (en ook jij) van gaat stralen.

Je investering voor het gehele Masterdeal Pro programma is 1849 euro (excl. btw).

Bij inschrijving krijg je direct toegang tot de voorbereidingsmodule, de checklist en mijn agenda waar je strategiesessie en bouwdag in kunt plannen.

 

Ik ben wel geïnteresseerd

Wat nu?

Om er zeker van te zijn dat wij goed bij elkaar passen leer ik je graag even kennen. Hierom bied ik je een online helderheidsgesprek aan. Daarin krijgen we duidelijk wat je wensen zijn en hoe ik je hier het beste mee kan helpen. Ik kan je vragen beantwoorden en je inspireren de beste stap te zetten die nu bij jou past.

Je zit nergens aan vast, gewoon even kennismaken en jou verder helpen.

Met onderstaande knop krijg je toegang tot m’n agenda, waar je je afspraak in kunt plannen. We zien elkaar dan online. Tot gauw! 

Dank je wel Mok. De eerste aanmeldingen zijn al binnen gekomen.
Annelies Vinken

AED BHV Professionals

Vragen en

Antwoorden

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Ik heb nog geen inhoud voor m’n website, kan ik dan wel meedoen?

Dat is geen probleem. Hier help ik je met dit programma mee.

Zodra je je inschrijft krijg je direct toegang tot de training ‘Sterke inhoud’ waarin ik je help met het maken en verzamelen van de inhoud van je website.

Daarnaast hebben we samen een strategiesessie waarin ik persoonlijk met je mee kijk met je inhoud. Ik help je deze nog helderder en krachtiger te maken.

Ook krijg je een checklist met alles wat je aan inhoud nodig hebt om je website te kunnen maken. Zo weet je precies wat je kunt voorbereiden.

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?

Voor het maken van je website heb je naast inhoud voor je website (zie vorige vraag) een aantal technische dingen nodig:

– een domeinnaam

– een hosting

– WordPress op je domein geïnstalleerd

Tips over hoe je dit kunt regelen krijg je bij inschrijving van het programma.

Ik heb al een website maar wil deze verbeteren, is programma geschikt voor mij?

Met het programma maken we je website van ‘scratch’, dus van begin af aan. Het programma is geschikt voor je als je schoon schip wilt maken en dus helemaal opnieuw wilt beginnen. Je kunt natuurlijk altijd goede elementen van je huidige site in de nieuwe verwerken. Denk aan de structuur, de teksten of beelden.

Moet ik iets voorbereiden?

Ja zeker! Allereerst heb je een domeinnaam en hosting nodig. En om je website in 1 dag te kunnen maken heb ik alle inhoud van je website nodig.

Je krijgt bij aanmelding toegang tot de online training Sterke inhoud waarin ik je laat zien hoe je dit voor je website maakt en verzamelt. Daarnaast stuur ik je een checklist met alles wat je nodig hebt om jouw website in 1 dag te maken.

Je kunt nu dus al direct aan de slag!

Hoe kies ik een layout?

Je website maak ik op maat voor je.
Heb je specifieke wensen of een voorbeeld dat je mooi vindt, dan kun je me dat altijd laten weten.

Ik maak geen gebruik van vaste layouts.
Jouw website ontstaat vanuit mijn afstemming op het materiaal dat je aandraagt (teksten en beeld) en jouw wensen.

Omdat ik de website met jou naast me maak kun je direct feedback geven op wat ik doe en we kunnen ongelofelijk snel schakelen.
Zo ontstaat er een website die helemaal aansluit op jouw dienst en doelgroep.

Kan dat wel, in een dag een website maken?

Omdat je naast me zit terwijl ik je website bouw, verliezen we geen tijd aan emails en miscommunicatie.

Hierdoor kunnen we samen razendsnel alle beslissingen nemen die er bij het maken van je website komen kijken.

Ik weet precies wat er moet gebeuren en ik kan alles snel vinden. Hierdoor weet ik ideeën vlot om te zetten in vorm.

Hoe kan dit?
Nou ik maak al 14 jaar websites. En met het Divi thema, waar we je website mee maken, werk ik nu al twee jaar. Waarin ik gemiddeld 1 a 2 websites per week maak.

Dus m’n handen zijn geoefend en de handelingen zijn voor mij heel natuurlijk.
Op deze dag zet ik m’n ervaring in om doeltreffend een website voor je te maken die perfect bij jouw dienst en doelgroep past.

NB: Er zijn al tientallen ondernemers je voor gegaan. En ze liepen hier allemaal aan het einde van de dag met een complete website de deur uit.

Lees hier hun ervaring >>

Als ik nu boek, wanneer wordt m'n website dan gebouwd?

Bij inschijving krijg je direct toegang tot mijn agenda waar je zelf je strategiesessie en de bouwdag in kunt plannen.

Je bepaalt dus zelf wanneer je klaar voor de bouw bent.

De strategiesessie kun je inzetten als je ergens tegenaan loopt bij het maken van de inhoud of om de inhoud samen nog krachtiger te maken.

Je maakt de planning dus helemaal zelf.

Tip: als je het fijn vindt een stok achter de deur te hebben dan plan je direct de bouwdag in. Dan ga je aan de slag met de inhoud en plan je de strategiesessie in wanneer je deze het beste kunt gebuiken.

Ik ben zeer enthousiast over het proces van samenwerken, en zo mogelijk nog enthousiaster over het resultaat!
Jan-Willem Krijgsman

Krijgsman Coaching

Ben je klaar voor een nieuwe stap met je bedrijf?

Hier zou ik je wel eens goed mee kunnen helpen

Heb je een website die je boodschap en ambitie niet weerspiegelt? Of ben je nog helemaal niet zichtbaar onder je doelgroep? Voel je dat ik je hiermee zou kunnen helpen?

Plan dan een 1-op-1 helderheids-gesprek met me in.
Met dit gesprek krijg je in een half uur 100% focus. En ik geef je persoonlijk advies over je wat jij kunt doen om het hart van je bedrijf zichtbaar te maken.

Website advies, webdesign & webbouw

Voor ondernemers die het leven van anderen makkelijker en mooier willen maken

Vul je e-mailadres in,
dan mail ik je de link naar de training:

You have Successfully Subscribed!

Ontdek 9 voordelen van een website

en hoe je deze inzet voor meer klanten.

Schrijf je direct in om het e-Book te downloaden

Check je mail voor het e-Book!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online training

Hop! Op naar m'n nieuwe website

Dinsdag 15 oktober 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online workshop

Starten met je website

maandag 17 december 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik schrijf me in voor de Open Keukentafel (in Amersfoort)

Starten met je website

Zaterdag 10 augustus 10:00 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja, ik kom naar de gratis aanschuif ochtend

op vrijdag 08 maart

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

gratis worksheet, bezoekers website, stappen website, beginnen aan je website, eerste stap website

Ja, ik ontvang graag de worksheet

om klanten metm'n website aan te trekken

Privacy verklaring

Je bent succesvol aangemeld voor de volgende aanschuif ochtend in Amersfoort. Check je mail voor meer info.

Ja, ik ontvang graag de Spiek Sheet

voor de ideale formaten foto's op m'n website

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Onmisbare tip voor je nieuwe website

Open de poort naar je beste klanten

Naast het E-book ontvang je bij inschrijving regelmatig spetterende website-tips van me.

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Zet je website aan het werk

Gratis online training woensdag 25 september om 10 uur

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!

Laat je website voor je werken

Gratis training & demonstratie

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!