Online cursus
website maken

Tijdelijk €150,- korting

De online training waarmee je in een handomdraai een professionele website maakt aan je eigen keukentafel.

YOU CAN DO IT BETTER
kortingsactie

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Lekker Webben

Maak zelf een professionele website zonder handig te zijn of veel te investeren

Ontdek het gemak van een praktisch stappen plan om je website mee te maken

Mok Heijmerink, Webmaster

You can do it better

Net als jij weet ik hoe belangrijk het is om online zichtbaar en vindbaar voor m’n potentiele klanten te zijn. Je hebt meer bereik waardoor je nóg meer mensen kunt helpen!

Jammer alleen het maken van je eigen website lang kan duren of eindigen in een teleurstelling.

Omdat ik de laatste tijd veel te veel ondernemers heb gesproken die maanden lopen te ploeteren aan hun website zonder goed resultaat. En omdat ik daar echt heel verdrietig van word heb ik nu een 48 uur’s actie YOU CAN DO IT BETTER opgezet.

Om je te helpen binnen korte tijd een website op te zetten die bij je past en die kneiter sterk is. Je kunt het. Echt. Je hebt alleen een beetje hulp nodig.

Misschien herken je dit?

Je zoekt op internet naar oplossingen voor jouw website – dat kost je uren en uren spitwerk

Als je een handleiding vindt, voldoet die niet precies aan wat jij zoekt – je neemt genoegen met iets dat je eigenlijk niet wilt

Je installeert iets op je website maar het doet niet wat je wilt of is onduidelijk in hoe het werkt – dan ben je evengoed weer veel tijd kwijt aan uitzoekwerk

Je laat je idee uitwerken door een webbureau – je krijgt een fantastische website die je 3000 euro kost (au)…

Wat nu als er een manier is om jouw website voordelig en snel af te ronden –
op een manier die jij voor ogen hebt!

Stel je voor: je hebt het ideale pakket om je website mee te maken en je wordt stap voor stap door het proces geleid. Je gaat aan de slag en in no-time staat je website er. Geen gezoek, geen gehannes, geen dure rekening van een webbureau.

Wel een website waar mensen je op kunnen vinden en die goed aansluit op jouw dienst . Én een voldaan gevoel!

En stel je hebt nóg een onderneming, of je wilt een website voor je sportvereninging maken. Met dit programma kun je zo veel websites maken als je maar wilt. En als je even niet meer weet hoe het zit. Dan zoek je het weer op in de training.

Dat zou geweldig zijn, toch?

 

Dit bied ik met de online cursus
‘Lekker Webben’

Gewoon maar 6 voorbeelden van websites die de deelnemers van het online programma hebben gemaakt. Dit is ook voor jou weggelegd, let maar op!

Maak snel een mooie en functionele website

Lekker Webben cursus

Met ‘Lekker Webben’ heb je een compleet online-programma waarin je in een handomdraai leert hoe een professionele website maakt terwijl je dit direct in de praktijk brengt. Je werkt met een flexibel en intuïtief thema en je leert hierin stap voor stap je eigen website maken.
Je behaalt snel en makkelijk de mooiste resultaten, tegen een fractie van de kosten van een webbureau.

Zelf de controle

Zo heb je helemaal zelf de controle over je website en kun je deze altijd up tot date houden. Je bespaart hierdoor ook hierop weer tijd en geld aan een webbouwer of bureau.

Niet meer zoeken

Je hoeft niet meer te zoeken naar het ideale thema of zelf dingen hierin uit te vinden. Weet je hoeveel tijd je dat scheelt?

Ik heb het pakket zo voor je opgebouwd dat je er eenvoudig je weg in kunt vinden. Het is overzichtelijk ingedeeld in categorieën waardoor je snel hebt wat je zoekt.

Snel resultaat

Met het pakket kun je je website uitvoeren hoe jij dat wilt. Je behaalt snel resultaat en je hebt onbeperkt toegang tot de online trainingsruimte, het gratis bijgeleverde thema en de plugin’s.

Al meer dan 200 tevreden ondernemers gingen je voor. Een paar reacties:

Met de video’s uit de training en het Divi thema is het bouwen van mijn website echt appeltje eitje. Wist ik dit maar eerder!

Kika Brinkman

Ik ben super blij met mijn nieuwe website. Dankzij de online training en support van Mok heb ik zelf m’n website kunnen bouwen. Mok legt alles heel helder uit en neemt je stap voor stap mee door het proces met een prachtig resultaat. Top!

Petra van den Luitgaarden

Super duidelijke, stap voor stap instructies. Voel me elke keer gemotiveerd door Mok.

Jiska Kopmeiners

Heb bij Mok de training ‘zelf een website bouwen’ gevolgd en hiermee onze website gebouwd. Mok legt in de video modules alles uit in heldere, concrete stappen. Handig is dat alles is terug te zien. Bedankt Mok!

Heidy Keepers

Mok, ik weet het al, ik hoef niet verder te lezen

Wil jij…

R
Praktijk gericht een website leren maken?
R
Je website de vorm en inhoud geven die je zelf wilt?
R
Geld besparen aan een webbureau?
R
Je website zo efficiënt mogelijk opzetten zonder uitzoekwerk, fouten of frustratie?
R
Een stap voor stap programma volgen voor snel resultaat?
R
Onbeperkt toegang krijgen tot het cursusmateriaal?

Dan is deze cursus ideaal voor jou

Alvast een greep uit het programma

De online training bestaat uit 6 modules.
Je gaat aan de slag met…

1. WordPress & thema

R
Het goed zetten van belangrijke instellingen van WordPress
R
Het installeren en activeren van het Divi thema

2. stijl van je website

R

Logo, kleuren & lettertypes instellen

R

Menubalk (header) opmaken

R

Footer, knoppenstijl & homepagina bepalen

3. Handige functies

R

Installeren van verschillende plugins om handige functies aan je website toe te voegen.

4. Pagina’s

R

Het maken van je pagina’s met tekst, foto’s, iconen, knoppen, video, aanbevelingen, social media knoppen, contactformulier en andere elementen

R

Het overzichtelijk en aantrekkelijk opmaken van je pagina’s

R

Divi layouts gebruiken

5. Blogs

R

Het aanmaken en opmaken van blogs

R

Blogs in categorieën onderverdelen

R

Social media share buttons toevoegen

R

Het plaatsen van je blogs in een overzichtspagina

R

Maak een ‘bloggers’ homepagina

6. Structuur & functies

R
Het toevoegen van je pagina’s aan je menu, voor overzicht en structuur
R

Het maken van een optin formulier en het koppelen hiervan aan je mailinglist zodat je emails via je website kunt verzamelen

R
Het controleren of je website er op alle schermen goed uitziet en dit verbeteren als nodig
R

Je website AVG proof maken

R
Het zo inrichten van je pagina’s dat je beter gevonden wordt in Google

Xtra

R

Het maken van updates & backups

R

Linken naar een pdf of naar een element binnen een pagina

R

Een favicon toevoegen

R

Foto’s verkleinen in WordPress

En nog meer…

Dolgraag wil ik zelf mijn website bouwen, maar dat is ook erg spannend. Ik heb het een poosje uitgesteld, maar ben nu toch begonnen met de Lekker Webben cursus. Ik was eigenlijk heel bang dat dit iets zou zijn wat ik niet kon. De cursus zit super goed in elkaar. Je maakt eerst de inhoud, wat ik erg spannend vond en dan ga je pas de website bouwen. Ik dacht dat het nooit zo lukken, maar met de duidelijke stap-voor-stap uitleg van Mok lijkt het nu zowaar toch wat te gaan worden., ik had echt niet verwacht dat ik al zover zou komen, want ik heb er niet veel ervaring mee. In allemaal korte filmpjes neemt Mok je echt stap voor stap mee. Heel fijn van de cursus is ook dat je het echt op je eigen tempo kunt doen, zelfs als je er lang mee wacht als ik deed. Echt een aanrader dus.

Hetty van de Brink

Gratis bonussen

Omdat ik veeeel te veel ondernemers tegenkom die maanden lopen te ploeteren met hun website met slecht resultaat, en omdat dat echt niet meer kan aanzien, heb ik een mega tof bonussen pakket voor je samen gesteld. Zodat je echt geen reden kan bedenken waarom je niet nu zou instappen om de beste website te maken voor je bedrijf!

Eerste Bonus

Het Divi thema
t.w.v. €230,-

De eerste bonus die je gratis krijg bij het programma, is het Divi thema. Een thema kun je als je gereedschapskist zien om je website mee op te maken.

Het Divi thema is de beste en tegelijkertijd de makkelijkste tool om een professionele website mee te maken en deze gebruik ik daarom ook in de training. Hiermee kun je je droomwebsite maken.

De waarde van dit thema en levenlange updates ervan is € 230,- maar vandaag krijg je het gratis als bonus bij ‘Lekker Webben’ (de software staat klaar in je persoonlijke trainingsomgeving).

Tweede Bonus

Online training
Waanzinngie Website Waarde
t.w.v. €250,-

Omdat dit een tijd is om snel te schakelen en het belang om je te onderscheiden nog belangrijker is, heb ik besloten nog iets toe te voegen. Een extra training. Die je gaat helpen nog sneller, een nog betere website neer te zetten.

Deze training maakt deel uit van m’n methode die ik de afgelopen jaren heb gefinetuned. Deze methode maakt het mogelijk dat ik nu websites in een ochtend maak. Websites met impact. Die de kracht van je bedrijf goed uitstralen en je doelgroep aanspreekt.

Met de Waanzinnige Website Waarde-training leer je hoe je sterke inhoud voor je website maakt. Wat moet er precies op? Hoe spreek je je bezoekers aan? M.b.v. worksheets en oefeningen help ik je de echte waarde van je bedrijf naar voren te laten komen op je website. Daarnaast scheelt deze training je ontzettend veel tijd. Als je namelijk eerst de inhoud van je website maakt gaat het bouwen daarna wel 10x zo snel! 

Derde Bonus

Levenslange toegang
t.w.v. €240,- (per jaar)

Als je je inschrijft voor de online training betekent dat niet dat je beperkt toegang hebt tot het programma of de software. Het is dus niet zo dat je haast moet maken om de how-to video’s te bekijken. Of dat je na een half jaar niet meer terug kunt zien hoe je ook alweer iets doet.

In plaats van extra abonnementskosten geef ik je LEVENSLANG kosteloos toegang tot al het materiaal.

Wanneer je ook maar iets wilt terug zoeken, het kan. Je kunt zelfs ook nog een tweede website maken met het programma!

Je ‘investering’

Al mijn ervaring van de afgelopen 15 jaar met het maken van websites (en hoe je dit slim en snel doet) deel ik met je. Laat je je website door mij maken, dan kost het je al gauw €1450,- . Maar ik begrijp dat dat niet voor iedereen is weg gelegd en ik vind het stom om je helemaal niet te kunnen helpen als je dat bedrag niet wilt investeren.

Daarom heb ik deze cursus ontwikkeld. Wat als ik je nou leer hoe je het zelf zou kunnen doen. In plaats van dat je je website door mij laat maken?

Zo weet jij precies wat ik weet en zelf uitvoer bij klanten. Dit kun jij dus nu zelf voor jouw bedrijf uitvoeren.

Wat zou het jou waard zijn? Wat zou het voor jou betekenen als je niet zelf je website bij elkaar hoeft uit te puzzelen? Dat je voor je wens om je bedrijf online zichtbaar te maken 
een kant en klare oplossing hebt?

Normaal gesproken kost de hele online cursus website maken € 647,-.

MAAR: omdat ik je graag wil helpen en het je graag echt makkelijk maak,
doe ik je vandaag een bijzonder en eenmalig aanbod:

Alleen vandaag betaal je geen € 647,- maar…

Eenmalig € 647,-
slechts 497 euro

(excl. btw)

Dit is een tijdelijk YOU CAN DO BETTER-aanbod.
Deze pagina verdwijnt na 48 uur en dan vervalt het kortingsaanbod.

YOU CAN DO BETTER
kortingsactie

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ja Mok,

ik wil gebruik maken van deze online cursus website maken ‘Lekker Webben’ om m’n website snel en goed mee op te zetten.

$

Ik begrijp dat ik na betaling direct toegang krijg tot de online trainingsruimte, het Divi thema, de Waanzinnige Website Waarde training en het Lekker Webben programma.

$

Ik begrijp door vandaag actie te nemen ik de laagste prijs van €647,- 497 euro betaal (excl. btw)

Ik klik daarom ook NU meteen op de knop voor directe toegang…

Misschien zit je nog met vragen

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Ik heb nog geen inhoud voor m’n website, kan ik dan wel meedoen?

Zeker weten! De Lekker Webben training helpt je met de techniek. Maar de inhoud is even belangrijk. Daarom krijg je nu als bonus de Waanzinnge Website Waarde training erbij. Die jou helpt inhoud te maken die ook effect is. 

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?
Dat is geen enkel probleem. In de training geef ik aan wat je allemaal moet hebben voordat je aan de slag gaat.
Waarom zou ik deze training volgen en niet op internet m’n informatie zoeken?
Er zijn meer dan genoeg fantastische filmpjes en handleidingen op het internet, ik heb ze ook altijd geraadpleegd als ik ergens tegenaan liep! De kennis die ik de afgelopen 6 jaar met WordPress heb opgedaan heb ik in de training voor je gebundeld in een efficiënt stappenplan. Wat is belangrijke informatie en wat niet. Welke volgorde van werken werkt het snelste. Hoe voorkom je fouten in een vroeg stadium zodat je later geen tijd kwijt bent met dingen omgooien. Ik ben door schade en schade tot een snelle manier van website bouwen gekomen en wil deze graag met je delen.

En ook…. we werken met een súper handig thema in de training, die je er ook nog eens gratis bij krijgt! En niet te vergeten: de resultaten die je bereikt door aangemoedigd te worden tot actie over te gaan zijn vaak hoger dan als je het uit jezelf moet halen.

Ik heb al een website maar wil deze verbeteren, is deze training geschikt voor mij?
In de training maken we een website van ‘scratch’, dus van begin af aan. Deze training is geschikt voor je als je schoon schip wilt maken en dus helemaal opnieuw wilt beginnen. Je kunt natuurlijk altijd goede elementen van je huidige site in de nieuwe verwerken. Denk aan de structuur, de teksten of beelden.
Ik ben een digibeet, kom ik er wel uit met de techniek?
Alle kennis die je nodig hebt voor het bouwen van je website leg ik in kleine stapjes uit. Je krijgt de behandelde stappen in video’s tot je beschikking, waardoor je altijd alles terug kunt kijken. Het thema dat we gebruiken in de training werkt heel intuïtief en je hebt helemaal geen coderingskennis nodig om je website op te zetten. Het leuke is dat je al vrij snel resultaat zult zien. Hierdoor krijg je vertrouwen dat ook jij het kunt!
Hoe lang blijft de informatie uit de training toegankelijk?

Als je je inschrijft voor de training krijg je toegang tot je eigen digitale trainingsomgeving waar de lessen allemaal op staan. Je wordt stap voor stap door het proces van het maken van je website geleid. Je houdt onbeperkt toegang tot deze trainingsomgeving, dus je kunt de training volgen wanneer het jou het beste uitkomt. Ook kun je altijd dingen terug zoeken als je het even niet meer weet.

Gisteren deelde Elise van E.V.A. creative support m’n post over deze training met haar volgers:

Wil je ook sneller en eenvoudiger een betere website maken?

Dan is dit het moment om te profiteren: het complete online programma
‘Lekker Webben’ + gratis bonussen ter waarde van € 720,-

Voor slechts 497 euro (excl.btw).

>> Schrijf je daarom direct in

Ik zie je terug bij de training 🙂

Mok Heijmerink

Webbouwen aan de keukentafel is een handelsmerk van Mokx grafisch ontwerp – Tulpstraat 4 – 3742 RP Baarn | KVK: 50871390 | BTW: NL161186713B02

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!