Gratis mini training

Klanten Aantrekken
met je Website

Je hebt een goede website. Nu moet ie alleen nog klanten opleveren. MAAR HOE DAN?? Vraag je je misschien af. In deze mini training vertel ik je hoe dat werkt en wat jij kunt doen.

Dit gaan we doen

3 fases en 2 geheime wapens

Er zijn drie fases die potentiele klanten moeten doorlopen willen ze ook echt klant bij je worden. Welke deze zijn, hoe je deze optimaal voor jezelf kunt inrichten en welke 2 geheime wapens je tot je beschikking hebt om hier succesvol in te zijn. Daar vertel ik je alles over in de mini training ‘Klanten Aantrekken met je Website’.

Naast de training ontvang je bij inschrijving wekelijks spetterende website-tips van me. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens en je kunt je elk moment weer uitschrijven.

Website creator

Mijn naam is Mok en ik maak sinds 2005 websites. Dat is al 15 jaar dus! De afgelopen 4 jaar heb ik vooral gewerkt met en voor zelfstandig ondernemers zoals jij en ik. Die met passie en visie hun werk inzetten om anderen te helpen.

Mijn website speelt een grote rol in het aantrekken van nieuwe klanten. Maar vooral, in het aantrekken van klanten die bij mij passen. Waardoor ik met groot plezier elke dag mijn werk uitvoer en vervuld raak door de blijdschap van mijn klanten.

Ik heb ontdekt dat er een vaste weg bestaat die elke nieuwe klant van mij op mijn website aflegt. En deze stappen deel ik nu met jou.

Zodat jij je website zo kunt inrichten om deze weg voor die mensen die jij kunt helpen te vergemakkelen!

Mini training

Klanten Aantrekken met je Website

Je krjgt direct toegang. Laat me hieronder even weten waar ik het heen kan sturen!

Naast de training ontvang je bij inschrijving wekelijks spetterende website-tips van me. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens en je kunt je elk moment weer uitschrijven.

Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!