fbpx

Jouw roze weeshuis

Vraagje: Als je een project zou willen steunen, welk van de onderstaande zou je dan kiezen?

 

  1. Een weeshuis in Kenia
  2. Een roze weeshuis in Kenia

Ik wed dat als ik dit aan 100 mensen vraag, ze allemaal B kiezen. Waarom? Niet omdat de ene meer waardevol is dan de ander… Maar wie kan nou een roze weeshuis weerstaan? Het is anders, het is fun, het maakt je nieuwsgierig…

Hier heb je heerlijke, dikke vette, slimme marketing in een notendop. Maak het nét even anders dan anders, en dit gebeurt er.

Om van te smullen!

Ook om van te smullen zijn tompoucen. Maar bij tompoucen kijkt niemand echt meer op van hun roze-heid.

Nee, daarvoor moet je ze dan weer oranje kleuren 🙂  Dan ontstaan er kilometers rijen voor de bakkers om een doosje te bemachtigen!

Als passie-gedreven ondernemer creëer je met jouw dienst, net als een weeshuis, een ruimte voor anderen. Om ge-uplift, geïnspireerd of geheeld te worden.

Maar vraag jezelf eens af of je wel een project B bent. En zo niet, wat kun je doen om dat wel te worden?

 Je ziet in het voorbeeld van het weeshuis dat het niet heel moeilijk hoeft te zijn. Het is maar één woordje dat hier het verschil maakt.

En tegelijkertijd weet ik dat het helemaal niet zo eenvoudig is. Je onderscheiden. Er bovenuit springen. Zodat jij je bedrijf echt goed online neer kunt zetten. En meer mensen kunt bereiken. Op een manier die bij je past én die de aandacht pakt!

Dus…

Pak die pot roze verf en licht je bedrijf op .

Let’s paint it pink!

Mok

Oude nieuwe keukentafel

Oude nieuwe keukentafel

Drie weken geleden, gebeurde er een wonder. Mijn broer deelde toen namelijk een post in onze familie app. Deze post ging over een boek dat net uit was. Dat boek was geschreven in het huis waar mijn vader is opgegroeid. Een prachtig huis waar mijn oudste oom nog met...

Lees meer
“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

Dit heb je vast wel om je heen gehoord. Van een online marketing guru, je business coach of van andere startende zelfstandige ondernemers die actief met hun online marketing aan de slag gaan. Aan m’n keukentafel zitten vaak ondernemers die wel weten dat je een...

Lees meer
Hordes bezoekers in je winkel

Hordes bezoekers in je winkel

Hoe meer bezoekers op je website hoe meer klanten je krijgt. Dit is gewoon een statistisch feit. Stel je een winkel voor in een achteraf steegje. Laten we zeggen een wol-winkel. Niemand loopt er langs. Niemand ziet het dus. En niemand gaat naar binnen. Hoeveel zullen...

Lees meer

Voor groei en bloei

Water je website

Ontvang wekelijkse inspiratie om je website in te zetten voor de bloei van je bedrijf.

Je email gebruik ik om je wekelijks waardevolle tips te sturen. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust