fbpx

Jij hebt iets heel moois te bieden

Ik kom zo ontzettend veel gave mensen tegen die bij mij aan de keukentafel zitten.Iedereen die ik ontmoet heeft iets unieks te bieden.

Zo start Simone na jarenlang bij grote advocatenkantoren te hebben gewerkt, nu als zelfstandig advocaat-met-een-twist (dus niet het standaard grijs en blauw-type raadvocaat.nl), heeft Dorien een prachtige plek op Mallorca waar ze retraites geeft en laat zien dat het mogelijk is je droom te leven (casarosa.nl). Laat Inge je landen in jezelf (landeninjezelf.nl)la, maakt Laura gepersonaliseerde uitvaartkisten (studiohemeltjelief.nl), laat Mariska je je Voice of Leadeship ontdekken (mariskawessel.com), maakt Jacqueline uniek handgemaakt servies (haarlemseklei.nl), zet Manon holistische therapie in om je meer zelfvertrouwen te geven (zuiverenpuurpraktijk.nl) en zo ga zo maar door…

Ieder van deze vrouwen heeft haar eigen boodschap en uitdrukking. Maar ze hebben één ding gemeen: ze hebben gekozen te doen waar hun hart van gaat stralen.

De liefde voor wat zij te bieden hebben,  is de kracht achter hun bedrijf. Het kan niet anders dan dat ze hier het leven van anderen mee raken. Op zo’n manier dat het leven van de ander ook meer gaat stralen.

Dit is denk ik wat ons de grootste voldoening geeft. Elkaar te helpen ons best mogelijke leven te leiden.

Sta je er wel eens bij stil dat je iets heel erg moois te bieden hebt?
Soms is het niet zo eenvoudig dit zelf te zien.

Maar daarom bestaan er gelukkig websites!
Om vorm te geven aan dat unieke dat je te bieden hebt. En om die klanten aan te trekken die bij jou passen.

Mok

Gratis e-book

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Wedden dat je wel wat beters te doen hebt dan 6 maanden aan je website te bouwen? Download het e-book en ontdek 7 geheimen die je een shitload aan tijd besparen.

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!