fbpx

Je contact kanon

Hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten sneller contact met je opnemen?

Easy-fix: door een Whatsapp-knop op je website te plaatsen.

Voor veel mensen is de drempel om te bellen namelijk best hoog, zeker als ze je niet kennen en een mail schrijven, daar heeft niet iedereen tijd voor. Terwijl persoonlijk contact juist goud waard is voor het maken van nieuwe klanten.

De mogelijkheid om je een appje te sturen, is laagdrempelig, makkelijk en informeel waardoor dit sneller gebeurt. Het bewijs hiervoor ben je zelf: we appen ons helemaal het rimbam!

“Ja maar ik heb toch m’n telefoonnummer op m’n website staan, dan kunnen bezoekers mij daar toch gewoon op appen?”

Normaal gesproken kunnen mensen je pas appen nadat ze je telefoonnummer als contact in hun telefoon hebben ingevoerd: mega extreem onhandig en omslachtig.  Een drempel die velen zullen overslaan.

Ik heb even een video gemaakt hoe je een Whatsapp functionaliteit aan je website toevoegt. Er verschijnt dan een Whatapp icoontje onderin het scherm van je website waar je bezoekers alleen maar op hoeven te klikken om je te appen met hun (aan)vraag.

En zo wordt jouw website een contact kanon.

PS De video is te bekijken in m’n Waanzinnige Website groep, als je nog geen lid bent, meld je dan snel aan.

 

Happy Wepping,

Mok

Oude nieuwe keukentafel

Oude nieuwe keukentafel

Drie weken geleden, gebeurde er een wonder. Mijn broer deelde toen namelijk een post in onze familie app. Deze post ging over een boek dat net uit was. Dat boek was geschreven in het huis waar mijn vader is opgegroeid. Een prachtig huis waar mijn oudste oom nog met...

Lees meer
“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

Dit heb je vast wel om je heen gehoord. Van een online marketing guru, je business coach of van andere startende zelfstandige ondernemers die actief met hun online marketing aan de slag gaan. Aan m’n keukentafel zitten vaak ondernemers die wel weten dat je een...

Lees meer
Hordes bezoekers in je winkel

Hordes bezoekers in je winkel

Hoe meer bezoekers op je website hoe meer klanten je krijgt. Dit is gewoon een statistisch feit. Stel je een winkel voor in een achteraf steegje. Laten we zeggen een wol-winkel. Niemand loopt er langs. Niemand ziet het dus. En niemand gaat naar binnen. Hoeveel zullen...

Lees meer

Voor groei en bloei

Water je website

Ontvang wekelijkse inspiratie om je website in te zetten voor de bloei van je bedrijf.

Je email gebruik ik om je wekelijks waardevolle tips te sturen. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust