Gratis webinar

In 5 stappen Starten
met je Website

Woensdag 27 januari – 19:30 tot 21:00 uur

Heb je een nieuwe website nodig maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan deel aan deze online webinar en ga doelgericht en zelfverzekerd aan de slag. Zonder te verdwalen.

Gratis webinar

In 5 stappen Starten
met je Website

Woensdag 27 januari – 19:30 tot 21:00 uur

Heb je een nieuwe website nodig maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan deel aan deze online webinar en ga doelgericht en zelfverzekerd aan de slag. Zonder te verdwalen.

Starten met je website

Ontdek hoe je relaxt een aantrekkelijke en aansprekende website voor je bedrijf regelt.
En waar je daarbij op moet letten.

Een website waar je tevoorschijn
mee kunt komen

Jij weet dat het hebben van een relevante, heldere en aansprekende website essentieel is voor het vertrouwen dat potentiële klanten in je bedrijf hebben. Toch kan het zijn dat je het (laten) maken hiervan, maar blijft uitstellen.

Hierdoor blijf je te lang op het web staan met een verouderde website (waar je geen klanten heen durft te sturen) óf je hebt nog nergens waar je geïntereseerden informatie over je diensten kunnen vinden. Nemen potentiele klanten je dan wel serieus, vraag je je misschien af?

Goede keuzes voor goed resultaat

Het kan zijn dat je niet weet waar te beginnen. Je wilt het goed aanpakken maar welke richting ga je op en hoe weet je dat je de goede keuzes maakt?

Om je hiermee te helpen laat ik je in m’n gratis webinar ‘In 5 Stappen Starten met je Website’ zien waar je op moet letten, zodat je op een relaxte manier  je bedrijf binnen korte tijd onweerstaanbaar de wereld in zet.

Start hier

Woensdag 27 januari

van 19:30 tot 21:00 uur

De online webinar ‘In 5 stappen Starten met je Website’ geeft je concrete handvatten om echt stappen te zetten. Speciaal voor jou als je je nieuwe website niet langer uit wilt stellen!

Naast de webinar ontvang je bij inschrijving elke woensdag een website-tip van me. Stel je mijn poging je te inspireren je website in te zetten voor het succes van je bedrijf niet op prijs? Dan kun je je op elk moment eenvoudig uitschrijven.

Bedankt voor je duidelijke uitleg vanmorgen. Ik heb er veel aan gehad en door je enthousiasme ook enorm veel zin om te beginnen. 
Saskia Huizer

Mok is een geweldige begeleider. Ze weet je op de juiste momenten te inspireren of op een prettige manier te sturen. Wat ik erg fijn vond is haar enorme kennis en dat ze deze op een rustige manier heel helder en boeiend weet over te brengen. Top!
Hannah Bouma

Had ik dit maar eerder geweten. Dat had me zo veel tijd bespaard!
Marrit Liu

Website creator & inspirator

Mijn naam is Mok en ik creëer sinds 2005 websites. En omdat ik hier wekelijks wel twee of drie van maak weet ik precies welke stappen ervoor nodig zijn om dit proces zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Maar voor jou is dit helemaal nieuw!

Zonde vind ik het als jij je tijd verspilt aan het aan elkaar proberen te plakken van versnipperde informatie op het internet. Daarom help ik je in deze webinar met je wegwijs maken in de jungle van de website mogelijkheden. Helder en praktisch. Zo zet jij de juiste stappen in de juiste volgorde en vermijd veel gemaakte valkuilen. Dit scheelt je een grote bak aan tijd, je kunt er zo maar plezier in krijgen ook!

In vijf stappen starten

Een praktische gids

Voor iedereen die een nieuwe website nodig heeft

N
Maak de eerste 5 essentiele stappen

Stappen die je niet wilt overslaan als je later niet vast wilt lopen, of met een half bakken resultaat wilt komen te zitten.

N
Zet snel en slim je bedrijf de wereld in

Met een website die bij je past. En je bezoekers aanspreekt.

N
Voor als je echt aan de slag wilt

Deze webinar geeft je concrete handvatten om echt stappen te zetten. Speciaal voor jou als je je nieuwe website echt niet langer uit wilt stellen!

Woensdag

27 januari

In 5 stappen Starten met je Website

Naast de webinar ontvang je bij inschrijving elke woensdag een website-tip van me. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt je op elk moment eenvoudig uitschrijven.

Bonus

Zo trek je nieuwe klanten aan

Een website is een krachtig middel om nieuwe klanten aan te trekken. Klanten die bij je passen. Die jij goed kunt helpen. Waar jij een verschil in hun leven kunt maken. Hoe je je website hiervoor kunt inzetten, dat laat ik je in de webinar ook nog zien.

Ben je klaar voor de start?
Laat het me hier even weten >>

Jouw manier van uitleggen spreekt me erg aan. Je legt erg duidelijk uit en dat vind ik fijn. Ik ben een leek op dit gebied.
Asia Molenbroek

Dank nog voor het webinar gister! Heb er al diverse gevolgd (van anderen), maar dit keer was het eens helder en leerzaam. Heel fijn!
Liesbeth Louter

Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!

heb je een vraag