Hulp bij het maken van een WordPress website

Als je een website wilt maken, is WordPress een van de populairste opties. Het is een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) waarmee je gemakkelijk pagina’s en berichten kunt maken en beheren. Maar als je net begint, kan het maken van een WordPress-website nog steeds een uitdaging zijn. Bij Webbouwen aan de keukentafel snappen we dit en hebben wij de cursus “Lekker Webben” opgezet. Dit is een complete e-learning cursus waarmee je zelf een professionele website bouwt aan je eigen keukentafel.

Schrijf je vandaag nog in en ga zelf aan de slag met je eigen website!

Webbouwen aan de Keukentafel helpt jou!

Als je hulp nodig hebt bij het maken van je eigen WordPress-website, zijn er verschillende opties beschikbaar. Een van de beste opties is om online tutorials en handleidingen te volgen. Er zijn veel gratis bronnen beschikbaar die je kunnen helpen bij het opzetten van je website.

Heb je zelf geen tijd om een WordPress-website te bouwen? Geen zorgen, ons team staat voor je klaar! Wij creëren een prachtige, unieke website die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Waarom WordPress gebruiken?

Als je een website wilt maken, zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Maar waarom zou je WordPress kiezen? Een van de belangrijkste redenen is de gebruiksvriendelijkheid. Zelfs als je geen ervaring hebt met het maken van websites, kun je met WordPress gemakkelijk aan de slag.

Bovendien is WordPress een open-source platform, wat betekent dat het voortdurend wordt verbeterd en geüpdatet door een actieve community van ontwikkelaars. Dit betekent dat er regelmatig nieuwe functies en updates beschikbaar zijn, waardoor WordPress altijd up-to-date blijft.

“Je wilt een goede website. Zonder gedoe.”

Belangrijke tips voor het maken van een WordPress-website

Als je begint met het maken van een WordPress-website, zijn er enkele belangrijke tips om in gedachten te houden:

R

Kies een responsive thema: Een responsief thema zorgt ervoor dat je website er goed uitziet op elk apparaat, of het nu een desktop, tablet of mobiel apparaat is.

R

Gebruik plugins met mate: Plugins zijn geweldig voor het toevoegen van extra functies aan je website, maar te veel plugins kunnen de prestaties van je website verminderen. Kies alleen de plugins die je echt nodig hebt.

R

Zorg voor regelmatige back-ups: Back-ups zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat je website gegevens veilig zijn. Zorg ervoor dat je regelmatig back-ups maakt van je website om te voorkomen dat je gegevens verliest.

WordPress-website optimaliseren voor zoekmachines

Als je wilt dat je WordPress-website goed scoort in zoekmachines zoals Google, zijn er verschillende optimalisatie stappen die je kunt nemen

R
Installeer een SEO-plugin: Een SEO-plugin zoals Yoast SEO kan je helpen bij het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Het kan je bijvoorbeeld helpen bij het instellen van metadata, het maken van sitemaps en het optimaliseren van je inhoud voor zoekwoorden.
R
Schrijf kwalitatieve inhoud: Het schrijven van kwalitatieve en relevante inhoud is essentieel voor het ranken van je website in zoekmachines. Zorg ervoor dat je inhoud schrijft die waardevol is voor je doelgroep en dat je relevante zoekwoorden gebruikt.
R
Optimaliseer afbeeldingen: Afbeeldingen kunnen een grote impact hebben op de laadtijd van je website. Zorg ervoor dat je afbeeldingen optimaliseert door ze te comprimeren en alt-tags toe te voegen.

Gratis e-book

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Je hebt wel wat anders te doen dan het komende half jaar te besteden aan het maken van je eigen website toch? Ontdek hoe je sneller een betere website maakt.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Op zoek naar een mooie WordPress website? Neem contact met ons op!

Het maken van een WordPress-website kan in het begin een uitdaging lijken, maar met de juiste tips en hulp kan het gemakkelijker worden. Volg online tutorials, volg deze tips om je website succesvol te maken, of neem contact met ons op en wij kunnen je verder helpen. Vergeet niet om je website te optimaliseren voor zoekmachines om ervoor te zorgen dat deze goed scoort in de zoekresultaten. Met deze tips en adviezen ben je goed op weg naar het maken van een succesvolle WordPress-website.

Zij gingen je voor

Al meer dan 500 tevreden deelnemers gingen je voor.

Met de video’s uit de training en het Divi thema is het bouwen van mijn website echt appeltje eitje. Wist ik dit maar eerder!

Kika Brinkman

Ik ben super blij met mijn nieuwe website. Dankzij de online training en support van Mok heb ik zelf m’n website kunnen bouwen. Mok legt alles heel helder uit en neemt je stap voor stap mee door het proces met een prachtig resultaat. Top!

Petra van den Luitgaarden

Super duidelijke, stap voor stap instructies. Voel me elke keer gemotiveerd door Mok.

Jiska Kopmeiners

Heb bij Mok de training ‘zelf een website bouwen’ gevolgd en hiermee onze website gebouwd. Mok legt in de video modules alles uit in heldere, concrete stappen. Handig is dat alles is terug te zien. Bedankt Mok!

Heidy Keepers

Helderheidsgesprek

Zit je te mokken op je website, of het niet-bestaan ervan?
Plan dan hier een online adviesgesprek met me in.
We maken samen een plan van aanpak dat bij je past.

 

Mok Heijmerink

Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!

heb je een vraag