fbpx

Foto’s verkleinen in WordPress

Zware afbeeldingen maken je website traag.
Maar hoe verklein je je beelden dan?

Er bestaan talloze beeldbewerkingsprogramma’s. De bekendste hiervan is Photoshop.

Maar wist je dat je foto’s ook in WordPress zelf kunt verkleinen? En je kunt je foto’s er zelfs ook in bijsnijden. Super handig!

In onderstaande video laat ik je precies zien hoe je dit doet.
Zo heb jij nooit te zware foto’s op je website en hebben ze de uitsnede die jij wilt zodat ze perfect in je website passen.

Wil je weten wat het ideale formaat is van foto’s op je website?
Check dan de blog: Ideale formaat foto’s op je website

Voor groei en bloei

Water je website

Ontvang wekelijkse inspiratie om je website in te zetten voor de bloei van je bedrijf.

Meer artikelen die ook interessant voor je kunnen zijn:

SEO is dood

SEO is dood

Ben jij goed vindbaar in Google? Best wel belangrijk toch? Hoe moeten mensen je anders vinden? Heb je zo’n blinkende website op het web staan maar krijg je geen bezoekers?Dat is zo’n beetje als een Rembrandt zijn die in de kelder van het rijksmuseum vergeten achter...

Lees meer
Zo word je eruit geplukt

Zo word je eruit geplukt

Het is groen, het zit over je hele lijf en het jeukt.Rara wat is het? Het antwoord vind je onderaan deze blog. Dit zijn de soort grappen die ik oppik bij de uit-de-klauwen-gegroeide moestuin bij mij om de hoek en waar ik regelmatig meehelp. Twee meiden van begin...

Lees meer
Smeer je website goed in

Smeer je website goed in

Korte broeken, T-shirts, open schoenen, ik kan het deze week allemaal aan zonder het risico dat ik het koud krijg (koud heb ik het namelijk vrij snel). Een risico wat dit weer wel met zich meebrengt, is dat ik verbrand (doe ik ook vrij snel).   Gelukkig zijn er...

Lees meer