Er zijn 164.000 wachtenden voor u

“Is er iemand die hier veel verstand heeft van SEO’s? Ik wil graag direct zichtbaar zijn op Google als je psycholoog en/of seksuoloog Utrecht intypt. Maar op dit moment sta ik daar niet. Ik heb hier 0 verstand van.” 

Dit is een post die ik tegenkwam in een ondernemersgroep op Facebook. Er zijn veel misverstanden over vindbaar zijn op Google. En ik blijf me erover verbazen dat deze zo hardnekkig zijn…

Een paar goede zoekwoorden en je staat bovenaan

Zo’n misverstand is bijvoorbeeld dat als je een paar zoekwoorden ‘goed’ zet op je website, dat je dan opeens bovenaan staat. Alsof er geen 100.000 andere website eigenaren zijn in jouw vakgebied die daar niet aan hebben gedacht 😉

Maar ja, precies zoals in de vrouw die de post hierboven schreef, je hebt hier waarschijnlijk ook 0 verstand van. De meeste SEO tips, blogs of cursussen leren je de technische kant van het verhaal. “Om je pagina vindbaar voor Google te maken moet dit zo staan en dat zo.”

Maar dit is maar één kant van het verhaal.

Waar wil jij op gevonden worden?

Waar wil jij bijvoorbeeld op gevonden worden?

Op ‘orthomoleculair therapeut’?
Op ‘lifestyle fotograaf’?
Op ‘coach’?

Vergeet het maar.

Als ik ‘holistisch coach’ intyp, dan krijg ik 164.000 hits.

Concurreren met duizenden andere websites

Hoe wil jij concurreren met duizenden andere websites die daar ook over gaan? Je kunt je website nog zo goed technisch optimaliseren op ‘holistisch coach’, daarmee ga je het echt niet van al die andere websites winnen.

Waar dan wel mee? Ah, nu wordt het leuk.

Door een slimme vindbaarheidsstrategie te hebben 🙂

Een goede strategie ingewikkeld?

Een strategie die door succesvolle ondernemers wordt toegepast en die ik met je deel in mijn Vindbaarheids Power Pack training.

Misschien heb je al wel eens wat met SEO (Search Engine Optimation oftwel je website inrichten zodat je beter gevonden wordt in Google) gedaan. Met alle goede intentie, maar met weinig resultaat.

Óf je begint maar niet aan dat hele vindbaarheidsgebeuren omdat je een soort koudwatervrees hebt om te beginnen met SEO (de naam alleen al klinkt al veeel te technisch 😉

Het idee dat het ingewikkeld is houdt je tegen om je website te gaan optimaliseren voor je vindbaarheid in de zoekmachines.

Er is een eenvoudige oplossing

Heel erg logisch. Maar er is een eenvoudige oplossing!

Als je gaat snappen hoe iets werkt, kun je het makkelijk gaan uitvoeren. En resultaat gaan behalen. Deze ‘snappen, uitvoeren & resultaat behalen’ methode die ik in mijn make-it-super-simpel-website-trainingen toepas, heb ik nu ook op SEO losgelaten.

In de 4-weekse begeleide training Vindbaarheids Power Pack maak ik dit onderwerp namelijk begrijpbaar, toepasbaar en succesvol voor je.

De training is praktisch ingericht met een duidelijk stappenplan, concrete opdrachten, Q&A’s voor persoonlijke vragen, masterclasses voor ‘aha! momenten’, persoonlijke feedback voor meer resultaat, én inspiratie en motivatie om je website beter vindbaar in Google te maken! Voor je meer bezoekers op je website (dus logischer wijs meer klanten).

Blije ex-deelnemers vertellen!

Enkele resultaten van deelnemers van de Vindbaarheids Power Pack training:

Iris – Heel snel stond ik op nummer 3 met mijn pagina voor ‘senioren yoga alphen aan den rijn’, en na een paar weken op 1. Daar sta ik nog steeds, of ik nu ‘ouderen’, ‘senior’ of 60+ intype, dat maakt niet uit. Het heeft me inmiddels meerdere nieuwe vaste klanten opgeleverd.  

Andrea – Wij zijn actief op het gebied van data, internet en 4G. Het was voor ons altijd onmogelijk om goed vindbaar te zijn op Google zonder grote advert campagnes. Nu sinds een week staat de eerste SEO pagina live in het Nederlands en Duits. NL: zijn we in 1 week opgeklommen tot Google pagina 3. DE: staan we gewoon op pagina 1. Het werkt dus écht!!! 

Wil je ook beter vindbaar worden met je website? Zodat je meer bezoekers op je website krijgt en zo meer klanten aantrekt?

>> Doe mee met de Vindbaarheids Power Pack training <<

We starten 5 februari.

Let’s go up!
Mok

Waanzinnige zomer actie

Gratis website boek

In juli en augustus ondersteunen we startende ondernemers met een speciale actie. We geven 1001 exemplaren weg van het boek 'Jouw waanzinnige website', dat een slim stappenplan biedt voor het starten aan een website die harten verovert en klanten aantrekt. Ontdek hoe je stralend online komt!

GRATIS hardcover boek t.w.v. € 24,50 nu (je betaalt alleen verzendkosten)

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!

heb je een vraag