fbpx

Een slechte homepage

Weet jij wat de belangrijkste pagina van je website is?
Ja precies, je homepagina natuurlijk.

Je homepagina is je poort naar het hart van je bezoekers.
Op deze pagina komen ze binnen en krijg jij één kans om indruk te maken.

En wist je dat jij maar 4 seconde de tijd hebt om iemand die op jouw website terecht komt ervan te overtuigen dat het de moeite waard is om verder te lezen?

Pak jij de aandacht van de bezoeker binnen deze tijd niet, dan klikt ie weg.

Wat? Wegklikken? Maar je bent er net!
Ja precies, zonde he?

Heb je maanden aan je website gewerkt en geen hond die voorbij de homepagina komt.

Geen bezoekers, geen mensen die over je mooie aanbod lezen, geen mensen die vertrouwen in je krijgen, geen mensen die klant bij je worden. Best wel waardeloos dus.

Hoe zorg je ervoor dat 80% van je bezoekers NIET binnen 4 seconden wegklikt op je site? Maar nieuwsgierig wordt naar jouw dienst en oplossingen?

En wil ontdekken wat jij voor zijn of haar leven kan betekenen?

Veel ondernemers weten dit niet.

En dit komt omdat het maken van je eigen website steeds vaker zelf wordt gedaan.

Super fijn natuurlijk, maar de meeste zelfbouwers doen maar wat. Met alle goede intentie, maar vaak met weinig resultaat.

En de vele slechte homepagina’s die ik tegenkom zijn hier helaas het bewijs van.

Ik vind dit dus echt zonde van je tijd en energie: om zo veel aandacht en liefde in iets te stoppen wat niks oplevert. Waar mensen op wegklikken.

Alleen omdat je nooit hebt geleerd over de basis principes die ervoor zorgen dat je bezoekers willen blijven lezen en een verbinding met je gaan voelen. Gaan voelen dat jij de juiste persoon bent om ze te helpen.

Je homepagina is dé pagina om direct te laten zien welke impact jouw dienst op het leven van je potentiële klant zal hebben. Om je bezoekers te verwarmen en aan je te verbinden.

In de 15 jaar dat ik als webdesigner en webbouwer werk, heb ik de geheimen van een effectieve homepagina ontdekt, uitgewerkt, getest en gefinetuned. En de opbouw die daaruit voort is gekomen gebruik ik in de websites die ik voor mijn klanten maak.

En omdat ik zo veel zelfbouwers zie worstelen met de inhoud van hun homepagina heb ik iets nieuws gemaakt: De verwarm & verbind homepagina blauwdruk.

In deze blauwdruk laat ik je zien hoe je het hart van je bezoeker harder laat kloppen, zijn bloed harder laat stromen. Dat hij warm wordt van jouw aanbod.

Een homepagina die dit effect heeft is in verschillende secties opgebouwd. En elke sectie heeft zijn eigen functie.

In m’n nieuwe blauwdruk ontdekt je precies, welke informatie je waar op je homepagina neerzet. Om zo je bezoeker mee te nemen en te interesseren in jouw unieke dienst en waarde.

Om je bezoeker het vertrouwen te geven dat jij ze kunt helpen met jouw dienst. Zonder dat ze wegklikken en nooit meer terug komen.

Je kunt de opbouw van m’n homepagina blauwdruk gewoon overnemen en de teksten vervangen door teksten die bij jouw bedrijf passen.

En als extra motivatie om er echt de beste home pagina van te maken die je maar kan, heb ik er ook een ‘walk through’ video bij gemaakt. In deze video loop ik de blauwdruk met je door, zodat het makkelijk voor je wordt de inhoud naar jouw eigen teksten en boodschap te vertalen.

Als laatste krijg je ook nog een handige worksheet om je eigen teksten op uit te werken.

Zo maak jij een homepagina die direct indruk en een echte connectie met je bezoekers maakt. We werken uiteindelijk allemaal het liefst met mensen waar we een connectie mee voelen, toch? Ik in ieder geval wel.

Deze Verwarm & verbind homepagina Blauwdruk kun jij nu voor jezelf inzetten voor een introductie prijs van 27 euro (excl btw).

Als je deze opbouw op jouw homepage toepast, verhoog je het effect van de belangrijkste pagina van je website.

En geef je je bezoekers het warme welkom dat ze als potentiële klanten verdienen (zonder dat je hoeft te zeggen ‘Welkom op mijn website’ 🙂

Oude nieuwe keukentafel

Oude nieuwe keukentafel

Drie weken geleden, gebeurde er een wonder. Mijn broer deelde toen namelijk een post in onze familie app. Deze post ging over een boek dat net uit was. Dat boek was geschreven in het huis waar mijn vader is opgegroeid. Een prachtig huis waar mijn oudste oom nog met...

Lees meer
“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

Dit heb je vast wel om je heen gehoord. Van een online marketing guru, je business coach of van andere startende zelfstandige ondernemers die actief met hun online marketing aan de slag gaan. Aan m’n keukentafel zitten vaak ondernemers die wel weten dat je een...

Lees meer
Hordes bezoekers in je winkel

Hordes bezoekers in je winkel

Hoe meer bezoekers op je website hoe meer klanten je krijgt. Dit is gewoon een statistisch feit. Stel je een winkel voor in een achteraf steegje. Laten we zeggen een wol-winkel. Niemand loopt er langs. Niemand ziet het dus. En niemand gaat naar binnen. Hoeveel zullen...

Lees meer

Voor groei en bloei

Water je website

Ontvang wekelijkse inspiratie om je website in te zetten voor de bloei van je bedrijf.

Je email gebruik ik om je wekelijks waardevolle tips te sturen. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust