fbpx

Echte verbinding maken online. Hoe doe je dat?

Het grootste compliment dat ik kan krijgen als m’n klanten bij mij aan de keukentafel aanschuiven, is wanneer ze zeggen: “ik heb het gevoel dat ik je al ken”.

Dit betekent dat ik een echte connectie met ze heb kunnen maken. Nog voordat we elkaar hebben ontmoet! En dat zij uit mijn website en mijn online uitingen een gevoel van nabijheid en vertrouwen hebben gekregen om met mij samen te werken.

Professionaliteit hangt niet meer samen met afstandelijkheid. We willen dichtbij en persoonlijk zijn met de mensen die ons helpen. Ook de grote bedrijven snappen dit. Denk aan Cool Blue met foto’s van hun medewerkers op de website en de humor die ze overal in gebruiken.

Hoe ook jij je website meer persoonlijk kunt maken waardoor je bezoekers een echte verbinding met je zullen voelen? Hieronder vind je 5 verbind-versnellers.

 

  • Zie je website als je praktijkruimte. De plek waar je werkelijk je klanten zou willen ontmoeten. Laat je website die uitstraling hebben.
  • Cijfer jezelf niet weg. Laat jezelf zien. Je verwelkomt iemand aan de voordeur toch ook persoonlijk?
  • Schrijf zoals je praat. Dit geeft leven en authentieke uitstraling aan je teksten.
  • Zet een video van jezelf op je website. Hierin kun je je bezoekers bijvoorbeeld vertellen wat je voor ze wenst.
  • Beschrijf een zwakte of probleem dat je hebt overwonnen. Eentje waar jouw ideale klanten ook mee zitten.

Zo hoef je zelf niet eens aanwezig te zijn, terwijl je website nieuwe waardevolle connecties blijft maken. En dat is wel handig want ik rijd bijvoorbeeld dit weekend naar Frankrijk om 2 weken in een stilte retraite te gaan.

Om mij even offline te verbinden. Met mijzelf.

Mond dicht en alle andere zintuigen wagenwijd open. De hele dag frisse lucht opsnuiven, mijn handen in de aarde van de moestuin voelen, alleen maar het geluid van de vogels en de wind horen en mee helpen in de keuken met het maken van overheerlijke maaltijden (met groenten die we een half uur eerder uit die moestuin hebben gehaald).

Om daarna weer vanuit frisse en hernieuwde kracht met jou te connecten!

Want er staan weer allemaal leuke dingen op de planning.

Check hieronder of er iets voor je bij zit waardoor je het contact met je doelgroep kunt maken en gaat groeien.

1 november start de 6-weekse training Slimme SEO. Voor als je al een website hebt en deze nu op een slimme manier onder de aandacht van je doelgroep wilt brengen. Vertel me meer >>

 

Half november ga ik een spiksplinternieuwe en super vette challenge organiseren! De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang en ik zal je hier meer over vertellen als ik terug ben. Stay tuned!

 

Er is nog één plek over aan de keukentafel in de laatste serie workshops van 2021. Schuif jij 25 november aan om in een dag je eigen website te bouwen? Die plek is voor mij >>

 

Ook handig te weten: De prijs van het 1-op-1 je website laten bouwen (de Lift Off Deal) gaat omhoog. Vanaf 1 november gaat ie van 1447 naar 1647 euro excl BTW. Wil je al langer je website door ons laten maken maar wacht je op het ‘goede’ moment? Die is aangebroken! Je kunt nog vóór 1 november voor de huidige prijs instappen. Je bouw- en lanceersessie hoef je trouwens dan niet direct in te plannen hoor. Wanneer je aanschuift om je website te laten bouwen, bepaal je zelf (als het maar binnen een jaar is :). Boek je website >>

Wij zijn eigenlijk net wortels… we groeien ook naar het licht (en hebben daar soms een beetje compost voor nodig ;)).

 

Mok

 

 

Oude nieuwe keukentafel

Oude nieuwe keukentafel

Drie weken geleden, gebeurde er een wonder. Mijn broer deelde toen namelijk een post in onze familie app. Deze post ging over een boek dat net uit was. Dat boek was geschreven in het huis waar mijn vader is opgegroeid. Een prachtig huis waar mijn oudste oom nog met...

Lees meer
“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

Dit heb je vast wel om je heen gehoord. Van een online marketing guru, je business coach of van andere startende zelfstandige ondernemers die actief met hun online marketing aan de slag gaan. Aan m’n keukentafel zitten vaak ondernemers die wel weten dat je een...

Lees meer
Hordes bezoekers in je winkel

Hordes bezoekers in je winkel

Hoe meer bezoekers op je website hoe meer klanten je krijgt. Dit is gewoon een statistisch feit. Stel je een winkel voor in een achteraf steegje. Laten we zeggen een wol-winkel. Niemand loopt er langs. Niemand ziet het dus. En niemand gaat naar binnen. Hoeveel zullen...

Lees meer

Voor groei en bloei

Water je website

Ontvang wekelijkse inspiratie om je website in te zetten voor de bloei van je bedrijf.

Je email gebruik ik om je wekelijks waardevolle tips te sturen. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust