fbpx

Doe jij het lekker zelf?

 

Een van mijn eerste woordjes was ‘zelf’. Mijn moeder kreeg weinig kans haar liefdevolle ondersteuning aan mij te slijten. Ik wilde alles ZELF doen.

Mijn eigen koers varen vind ik nog steeds heerlijk. Maar de illusie dat ik het allemaal wel alleen kan, heb ik al lang geleden, nederig, neergelegd.

Toen ik kon toegeven dat ik simpelweg niet alle kennis in pacht heb, stapte ik uit een ik-kan-het-wel-alleen-bubbel en ging er een wereld voor me open. Mij laten inspireren door, leren van en me verbinden met anderen, heeft mijn leven rijker gemaakt. En makkelijker! En ook mijn bedrijf floreert dankzij de kennis van anderen die ik gretig ontvang.

Heb je het boek ‘De geheime taal van bomen’ gelezen?

Daarin ontdek je dat bomen niet de op-zichzelf-staande-kracht-bommen zijn die wij zien. Maar dat ze ondergronds met elkaar verbonden zijn via een wortel netwerk dat essentieel is voor hun bestaan en overleven.

Zo’n netwerk wil ik ook graag bieden aan de keukentafel. Ik heet niet voor niks ‘Webbouwen aan de keukentafel’. En terwijl webbouwen natuurlijk slaat op de websites die ik je help maken, verwijst het ook naar het ‘web’ dat we met elkaar vormen. Waarin we elkaar kunnen inspireren en bekrachtigen.

Afgelopen maandag opende ik daarom de deuren van m’n Facebook community: de Waanzinnige Website Club

En vandaag doe ik er nog een schepje boven op.

Omdat effectieve marketing niet alléén maar gaat om het hebben van een waanzinnige website, heb ik samen met 8 topvrouwen een speciale lenteactie op touw gezet. Om je nog meer power te geven je bedrijf te laten bloeien.

Van 8 t/m 18 maart kun je via DEZE pagina waardevolle en bijzondere kennis-cadeau’s gratis downloaden van deze ondernemers, topcoaches & experts.

Hier lees je wat ze je te bieden hebben:

Idelma Del Mar – Video Strategist voor ondernemers
In de Video Starterskit geef ik je de nodige tools en tips om ervoor te zorgen dat jij een vliegende start kan maken en vanaf nu structureel video kan gaan inzetten voor jouw bedrijf.

Daisy Goddijn – Uitgever en schrijfcoach
Daisy heeft voor jou de Boek Brainstorm 5-daagse

Een boek geeft je business een boost. Als auteur wordt je al snel gezien als een expert in je vak. Deze Boek Brainstorm 5-daagse helpt je op weg.

Willy Valk – Hands on social media
Willy heeft voor jou de hands on Clubhouse introductie

De Clubhouse app is ’the place to be’ voor ondernemers. Maar wat is het en hoe werkt het? Willy geeft je een korte rondleiding binnen Clubhouse en vertel je hoe je start. Ontdek wat je beste naam is, hoe je je profiel slim invult, wat je tegenkomt als je de app opent en wat je doel is als ondernemer.

Adine Faber – Money Mind Academy
Adine heeft voor jou Money Mindset Affirmatie kaarten

Rijk worden, dat willen we allemaal wel. Toch blijken veel mensen daar in de praktijk niet veel voor over te hebben. En dan heb ik het niet over keihard werken voor geld, maar over het werken aan een gezonde relatie met geld. Aan het ontwikkelen van financiële intelligentie die je helpt om slimme beslissingen te maken. En dat begint allemaal met een goede Money Mindset.

Willy Bakker – Conversie copywriter & Human design specialist
Willy heeft voor jou de Ultieme Sales Copy Checklist

Vind jij het lastig om salespagina’s te schrijven die je daadwerkelijk meer verkoop opleveren? Met deze Ultieme Sales Copy Checklist voor online coaches, copywriters en kennisondernemers schrijf je met gemak onweerstaanbare teksten, zodat je klanten voortaan altijd JA zeggen op je aanbod. Wat er ook gebeurt.

Hugo Bakker – Trainer & Coach
Hugo heeft de online training checklist & stappenplan
Wil je (eindelijk) jouw kennis omzetten naar een online training en hiermee passief inkomen opbouwen? Hugo Bakker helpt jou om financieel vrij te worden dankzij je eigen online training.

Archana Haarnack – Pinterest Marketing Expert
Archana heeft een hele handige Pinterest checklist voor jou
Wil je Pinterest meer gaan inzetten voor jouw bedrijf en ben je op zoek naar waardevolle Pinterest tips? Download direct de handige checklist met 10 tips om je Pinterest account optimaal in te richten.

Marjan van de Bult – Business coach
Marjan heeft voor jou het E-book: 10 tips om een daverend succes van jouw bedrijf te maken.

Geloof jij dat ondernemen makkelijk en leuk kan zijn? Ik wel!

Ik weet dat ondernemen heel hard werken is, maar ook dat het makkelijk kan zijn. En ik weet al helemaal dat het superleuk kan zijn! Sterker nog: het is belangrijk dat het leuk is.

De tijd waarin ondernemers 24/7 aan het werk waren, is voorbij. 

Het bikkelen, bloed-zweet-en-tranen-idee, dat hoeft helemaal niet. Het mag leuk zijn. In dit gratis e-book heb ik 10 tips verzameld waarmee jij een succesvol ondernemer wordt mét een winstgevend bedrijf.  

 

>> Geef jouw bedrijf een GRATIS Lenteboost met 9 waardevolle cadeaus <<

Veel plezier ermee!
Mok

 

 

Oude nieuwe keukentafel

Oude nieuwe keukentafel

Drie weken geleden, gebeurde er een wonder. Mijn broer deelde toen namelijk een post in onze familie app. Deze post ging over een boek dat net uit was. Dat boek was geschreven in het huis waar mijn vader is opgegroeid. Een prachtig huis waar mijn oudste oom nog met...

Lees meer
“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

Dit heb je vast wel om je heen gehoord. Van een online marketing guru, je business coach of van andere startende zelfstandige ondernemers die actief met hun online marketing aan de slag gaan. Aan m’n keukentafel zitten vaak ondernemers die wel weten dat je een...

Lees meer
Hordes bezoekers in je winkel

Hordes bezoekers in je winkel

Hoe meer bezoekers op je website hoe meer klanten je krijgt. Dit is gewoon een statistisch feit. Stel je een winkel voor in een achteraf steegje. Laten we zeggen een wol-winkel. Niemand loopt er langs. Niemand ziet het dus. En niemand gaat naar binnen. Hoeveel zullen...

Lees meer

Voor groei en bloei

Water je website

Ontvang wekelijkse inspiratie om je website in te zetten voor de bloei van je bedrijf.

Je email gebruik ik om je wekelijks waardevolle tips te sturen. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust