fbpx

Cursus website bouwen

Een goede website is essentieel voor jouw bedrijf! Dit online visitekaartje moet jouw bedrijfswaardes goed weergeven en ervoor zorgen dat je zichtbaar en vindbaar bent op zoekmachines. Maar hoe doe je dat precies? Waar begin je en hoe haal je het optimale uit jouw website? Alle begin is lastig, maar met een cursus website bouwen heb jij binnen no-time een sterke basis gelegd.

Lees snel verder voor meer informatie over onze cursus website bouwen. Of ben je zo enthousiast geworden dat je niet kan wachten om te beginnen? Schrijf je dan meteen in voor een cursus website bouwen of download ons gratis e-books voor tips om zelf aan de slag te gaan!

Waarde van een website

Jouw website kan al veel weggeven van jouw bedrijf. Een goede eerste indruk voor een (potentiële) klant is daarom echt essentieel. Deze indruk wordt al binnen enkele seconden gevormd. En daarom is het echt key dat jouw website online straalt.
Zo ontdekken bezoekers van jouw website:

=

Wie er in jouw bedrijf werkt

=

Welke producten of diensten je aanbiedt

=

Welke tevreden klanten je al hebt mogen helpen

=

Wat de openingstijden zijn

Deze informatie is heel waardevol en vaak zelfs doorslaggevend voor de klant. 

Niet alleen de inhoud en vorm van je website is belangrijk, ook SEO doet ertoe. Want een toffe website zonder bezoekers, daar heeft niemand wat aan. Jij wil natuurlijk hoger in de zoekresultaten terecht komen, zodat je meer klanten aantrekt. Daarbij is het belangrijk dat alle teksten op je website geschreven worden op basis van zoekwoorden. Zoekworden die relevant zijn voor jouw bedrijf en waar niet te veel concurrentie is. En hoewel het misschien ingewikkeld lijkt, kun jij dit ook leren! Na het opvolgen van handige tips & tricks die wij met je delen in ons gratis e-book of door het volgen van een cursus website bouwen heb jij de handvatten en tools om van jouw website een online succes te maken!

Start een cursus website bouwen

Nu jij hebt gelezen hoe essentieel het is om een goede en professionele website te hebben voor jouw bedrijf, wil je waarschijnlijk meteen aan de slag! En dat geloven we graag. Maar waar begin je? De wereld van websites bouwen is groot en er komen veel verschillende onderdelen bij kijken. Misschien herken jij jezelf hierin:

  • Je weet niet waar je moet beginnen. Eerst aan de slag met teksten schrijven? SEO uitzoeken? Of toch eerst aan de slag met het design?
  • Je wil een design dat bij jou en je bedrijf past. Geen standaard template, maar een website die aangepast is op jouw waardes. De kleuren en opbouw moeten jouw bedrijf weerspiegelen.
  • Je weet niet welk systeem handig is om jouw website te bouwen. En hoe je dat dan installeert? En op een goede manier implementeert zodat het eruit komt zoals jij dat wil? Dat is de volgende vraag.
  • Je bent wel eens begonnen met het bouwen van een website. Alleen wist je niet welke teksten je moest schrijven en of deze de klanten aanspraken. Of je snapte niets van de techniek. Kortom: je ervaarde veel stress van jouw poging tot een website bouwen.

Als jij jezelf in het bovenstaande herkent, is het slim om een cursus website bouwen te volgen! In zo’n cursus wordt je stap voor stap meegenomen door het proces van een website bouwen. Van slimme trucs en handigheden tot aan design en uitleg van techniek. Je leert tijdens een cursus website bouwen werkelijk alles om jouw website zelf online te kunnen zetten en helemaal aan te kunnen passen naar jouw wensen.

“Je wilt een goede website. Zonder gedoe.”

Cursus website bouwen bij webbouwenaandekeukentafel

Veel ondernemers maken hetzelfde mee. Ze beginnen enthousiast aan het bouwen van een website voor hun bedrijf, maar hebben geen uitgedachte strategie en goed bedacht plan voordat ze hieraan beginnen. En dan levert het helaas niet op wat je eruit wilt halen. 

Bij webbouwen aan de keukentafel kun je echt leren hoe je vanaf niets begint. Wij leren jou tijdens een cursus website bouwen de geheimen achter het maken van een goedwerkende en succesvolle website. En het goede nieuws: dit kun je gewoon volgen vanaf de keukentafel! Wat bieden wij?

=

Online training website maken

Lekker webben! Wij nemen je van A tot Z mee in het proces van een website ontwerpen en bouwen. In 6 modules leer jij alles wat je nodig hebt volgens een bewezen bouwmethode. Zo bespaar je natuurlijk veel geld, dat je nu ergens anders aan kunt besteden. De cursus website bouwen bestaat uit korte online video’s, waardoor jij deze cursus kunt volgen vanaf de keukentafel. Je krijgt niet alleen instructievideo’s, maar je kunt ook gebruikmaken van een webdesign tool en krijgt design tips en leuke extra’s. En het beste van alles: aan het einde van de cursus website bouwen kun jij trots jouw eigen ontwerp online plaatsen.

Web it like a pro! Maak je website in slechts één dag! Door het volgen van een bewezen formule en goed voorbereid te zijn, zet jij in een enkele dag een professionele website op. Dit doen we samen tijdens een dagje aan de keukentafel, in Amersfoort. Door het volgen van deze cursus website bouwen voorkom je frustratie en fouten en zorg je ervoor dat jouw website professioneel gemaakt wordt. Jij blijft hierbij in control.

Gewoon maar 3 voorbeelden van websites die de deelnemers van het online programma hebben gemaakt. 

Cursus website bouwen met WordPress

Het CMS systeem WordPress is een van de meest bekende systemen om mee te werken als het aankomt op het bouwen van een nieuwe website. Dat is dan ook precies waar je mee zal gaan werken tijdens een cursus website bouwen. Daarnaast krijg je bij het volgen van de ‘online training website maken’ ook toegang tot de webdesign tool Divi Thema. Met deze webtool bouw je in de training de website die je voor ogen hebt. Het werkt met een drag en drop systeem, waardoor ook jij hier gegarandeerd mee aan de slag kunt!

Wat zijn de voordelen van een cursus website bouwen in WordPress?

=

Je verhoogt jouw online zichtbaarheid op een efficiënte manier.

=

Door het verhogen van jouw online zichtbaarheid trek je ook weer talloze nieuwe klanten aan.

=

Je bespaart enorm veel geld door zelf aan de slag te gaan tijdens een cursus website bouwen.

Kortom, een cursus website bouwen is de ideale oplossing voor zowel grote als kleine ondernemers. Ga jij ook aan de slag?

Zelf aan de slag

Misschien ben je al eens begonnen aan het bouwen van de website van jouw bedrijf, maar wilde het toch niet helemaal lukken. Het lijkt soms een web waar je niet meer uit kunt komen. Iets dat vooral stress veroorzaakt, veel tijd kost en weinig oplevert. Maar niets is minder waar, want het bouwen van een website kan makkelijker zijn dan je denkt. Door bijvoorbeeld het volgen van een cursus website bouwen kan je snel en makkelijk je website opzetten, precies naar jouw wens.

Maar misschien heb je meer behoefte aan wat tips & tricks om jou tijd te besparen in het bouwproces. Ook dat kan natuurlijk. Wij bieden jou bij webbouwenaandekeukentafel dan ook een handig gratis e-book waarin wij 7 website geheimen met jou delen! Zo kan jij snel aan de slag, blijf je in control en bespaar je een een hoop tijd.

Zij gingen je voor

Dolgraag wil ik zelf mijn website bouwen, maar dat is ook erg spannend. Ik heb het een poosje uitgesteld, maar ben nu toch begonnen met de Lekker Webben cursus. Ik was eigenlijk heel bang dat dit iets zou zijn wat ik niet kon. De cursus zit super goed in elkaar. Je maakt eerst de inhoud, wat ik erg spannend vond en dan ga je pas de website bouwen. Ik dacht dat het nooit zo lukken, maar met de duidelijke stap-voor-stap uitleg van Mok lijkt het nu zowaar toch wat te gaan worden., ik had echt niet verwacht dat ik al zover zou komen, want ik heb er niet veel ervaring mee. In allemaal korte filmpjes neemt Mok je echt stap voor stap mee. Heel fijn van de cursus is ook dat je het echt op je eigen tempo kunt doen, zelfs als je er lang mee wacht als ik deed. Echt een aanrader dus.

Hetty van de Brink

Ik ben super blij met mijn nieuwe website. Dankzij de online training en support van Mok heb ik zelf m’n website kunnen bouwen. Mok legt alles heel helder uit en neemt je stap voor stap mee door het proces met een prachtig resultaat. Top!

Petra van den Luitgaarden

Van de week werd ik gebeld door RTL4. Zij vroegen mij met hen een item over verkoopstyling te maken voor het programma Woontips op de zaterdagmiddag. RTL had mij gevonden door mijn website, die ik dankzij de tutorial van Mok heb gebouwd. Hoe cool is dat!

Annemare Rijnbeek

Wat bieden we nog meer aan bij webbouwenaandekeukentafel?

Naast de cursus website bouwen, bieden we bij Webbouwen aan de keukentafel nog veel meer aan. Voor sommige van deze cursussen is wel al basiskennis vereist. Weten wat bij jou past? Neem eens contact met ons op!

Deze trainingen bieden wij nog meer aan:

Waanzinne website waarden

Tijdens deze online training leer jij de basisprincipes van het maken van een website. Je leert waanzinnige inhoud maken en verzamelen, ontdekt het belang van een goede structuur, bepaalt de stijl van jouw website en leert je doelgroep direct aan te spreken. Dit alles om vertrouwen op te wekken bij jouw doelgroep. Een echte basis cursus website bouwen dus.

Self Selling Wonderweb

Tijdens dit programma optimaliseer jij je website en maak je hiervan een zelf verkopend systeem. Door het automatiseren van je wervings-, afspraak-, verkoop- en inschrijvingsprocessen krijg jij controle over je bedrijf. Je trekt meer klanten aan en maakt het jezelf een stuk gemakkelijker voor de toekomst. Zo kun jij al jouw marketingplannen snel implementeren.

Slimme SEO training

Heb jij al een website maar komt deze niet zo hoog in Google als je zou willen? Dan is deze Slimme SEO training wellicht wat voor jou. Door het volgen van deze training kan jij jouw website binnen 8 weken hoger in Google krijgen! Je leert hoe je je website slim kunt optimaliseren voor zoekmachines als Google. Uiteraard wordt dit specifiek toegepast op jouw bedrijf, bedrijfswaardes en unieke doelgroep. Deze duurzame manier van online zichtbaarheid kan jou jarenlang plezier opleveren.

Slimme SEO training

Naast de cursus website bouwen en de hierboven genoemde trainingen en workshops, kun je er ook nog voor kiezen om het maken van jouw website uit te besteden. Als jij het niet ziet zitten om zelf aan de slag te gaan met jouw website of bang bent dat het er amateuristisch uit komt te zien, dan is dit voor jou wellicht een goede optie! Wij kunnen dan in samenspraak met jou de website voor jouw bedrijf realiseren. Gemaakt door professionals en ontworpen en gebouwd terwijl jij naast ons zit aan de keukentafel. Zo houd jij zicht op het proces. Je kunt kiezen voor zowel een starterspakket als een masterdeal pro!

Zij gingen je voor. Dit wil jij toch ook?

Website voor Manon, Reiki coach

Website voor Leonie, Tuinontwerp

Website voor Simone, Advocaat

Vragen en antwoorden

Heb ik voor het volgen van een cursus website bouwen technische kennis nodig?

Gelukkig niet! Voorkennis en dus ook technische kennis zijn geen vereiste. Sterker nog, wij nemen je stap voor stap mee in het bouwproces van een website. Van het doornemen van WordPress tot aan het design en handige tips & tricks. Jij staat er niet meer alleen voor. Geen stress meer bij het bouwen van jouw website, maar via een bewezen bouwmethode aan de slag met goede begeleiding! En moeiteloos een tof eindproduct online zetten aan het einde van de cursus website bouwen. Dat is wat wij je garanderen.

Ik heb nog geen website, is dat erg?

Gelukkig is dat helemaal niet erg. Het tegenovergestelde zelfs, dat is nou precies waar je een cursus website bouwen voor kunt inzetten. Hierin leer jij de absolute basis en word je stapsgewijs meegenomen bij het bouwen van een website. Als jij er ook klaar voor bent om een mooie en goede website neer te zetten voor jouw bedrijf, zit je bij Webbouwen aan de keukentafel op de goede plek!

Voor wie is de cursus website bouwen?

Wij bieden de cursus website bouwen aan voor:

  • Ondernemers die zich online goed willen presenteren
  • Ondernemers die in korte tijd zichtbaar willen worden
  • Ondernemers die er klaar voor zijn om hun bedrijf een stap vooruit te helpen. 
  • Ondernemers die graag met veel gemak hun klanten willen bedienen.

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!