fbpx

Website creatie & inspiratie

Gratis e-book

Je eigen website bouwen?

Super stoer! Maar eh.. vermijd dan wel even deze 7 meest gemaakte fouten! In dit gratis e-book ontdek je hoe jij deze fouten NIET hoeft te maken. Zodat je jezelf deze tijdsopslokkers bespaart!
Waar zal ik hem heen sturen?

Start een cursus website bouwen in WordPress

Wij van Webbouwenaandekeukentafel.nl bieden jou de mogelijkheid om de online aanwezigheid van jouw bedrijf helemaal zelf vorm te geven met een cursus website bouwen in WordPress. In dit digitale tijdperk is het namelijk belangrijker dan ooit om klanten zowel offline als online te benaderen. Nu kan je er natuurlijk voor kiezen om dit aan een webdesigner over te laten, maar is het niet veel leuker om eerst zelf een poging te wagen? Zo bespaar je niet alleen geld, maar ontwikkel je ook nog eens een heel nieuw talent. Klinkt goed, toch?

Wat houdt de cursus website bouwen in WordPress in?

Tijdens de cursus website bouwen met WordPress leer je in 6 modules alles wat er komt kijken bij het maken van jouw eigen website. Aangezien de hele cursus bestaat uit online video’s, kan je deze gewoon aan de keukentafel volgen. De cursus is gericht op het snel en efficiënt leren van de handigste manier om mooie websites te bouwen en je krijgt dan ook veel slimme trucs en handigheden te zien. Aan het einde van de rit kan je met trots jouw eigen ontwerp online plaatsen. Benieuwd naar de resultaten van anderen? Neem dan een kijkje bij de voorbeelden op onze website.

Ontdek de voordelen

De cursus website bouwen in WordPress brengt talloze voordelen met zich mee. Zo verhoog je hiermee op efficiënte wijze jouw online zichtbaarheid en trek je op die manier talloze nieuwe klanten aan. Bovendien bespaar je door zelf tijdens de cursus in WordPress jouw website te bouwen enorm veel geld. Dit kan vervolgens natuurlijk weer voor andere doeleinden worden ingezet. Al met al is dit dus de ideale oplossing voor zowel grote als kleine ondernemers.

Contact

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of heb je vragen over de cursus? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen je graag verder.

Bekijk hier de online training >>

Lees meer

Gratis e-book

Je eigen website bouwen?

Super stoer! Maar eh.. vermijd dan wel even deze
7 meest gemaakte fouten.
In dit gratis e-book ontdek je hoe jij deze fouten NIET hoeft te maken. Zodat je jezelf deze tijdsopslokkers bespaart!

Maak je mooie dienst zichtbaar en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust